40335
  • gduck
    Írta már valaki, hogy ha ALT+TAB-ra van szükség, akkor ablakban kell futtatni a játékot (úgy hogy a teljes képernyőt kitöltse, így igazából csak minimális területet vesztesz)
  • SeanJRRussel
    Nem a hosszal van bajom hanem ha egymás után 15X lerakom akko beszarik....Rámírnak 8X lerakom belépek,megint lerakom belépek.. és utána crash.

Most is b+ lefagy az avatarom a kaszinóba nem tudok menni semerre,nyerőbe vagyok félkarú rablón erre kiírja h szar a szerver és feállít.Eddig ez a játék hatalmas csalódás a buzi szar irányításával meg a rohadt bugjaival együtt.Ezt nem kellett volna kiadni csak nyáron miko minden faszán működik,meg van szerverkapacitás.Kész röhej hogy tegnap is krúzolunk és sorba dobál le me le van terhelve.

Tehet az Eden meg az atari meg az összes köcsög fejlesztő egy szívességet.Lesz TDU3 felejtős lesz egy ideig az tuti.
  • Szabi1991
    legalább 3 hónapja a Kecskeméti szalonban van, hatalmas hír.. :D
  • pointer4
    Nem igazán értem miért használtok XP-t, mára már azért igencsak megcsappant a támogatása. És feleslegesen kell foltozgatni, hogy egy win7 nyomába érjen.
    Nekem 1x fagyott alt+tabra, de az még a warez volt.
  • pxxl
    nekem tegnap este 9 óta le van rakva tálcára, és nem fagy ki...
  • Salki
    XP alatt nekem jobban fut, és nekem Windows 7 alatt is fagyott Alt+Tab miatt. Amúgy szerintem már vagy ezren jelezték hivatalos fórumon.
  • wollnerd #17363
    hát, szólni kéne a hivatalos fórumon. (a fejlesztőknek is)
    Eden nem optimalizálta teljesen a játékot az XP alatt. Emiatt fagy ki.
  • Misi az ezredes
    Korábban tudtam használni alt+tab-ot a játékban mára viszont meghülyült és ha alt+tab-ot nyomok nekem is Crash :/

Sajna ez volt a TDU-nak is nagy sebe amit úgy néz ki nem lehet foltozni ?! Legfrissebb driverem van megjegyzem :/
  • Berserker8814
    Nekem friss és mégsem fagy ki :)
  • SeanJRRussel
    Nekem a vga driverem is még tavayl évvégi és nem is frissítem gyakran a drivereket mégis kifagy alt+tab többszöri használatával szóval ez a játék szarja.
  • Since
    Milyen a multiplayer?
  • Berserker8814
    Most még nem érek rá :)
  • HollandRules
    De tőlem most is!
  • HollandRules
    Jah nekem
  • Berserker8814
    Van kedve valakinek olyan 11körül gurulni ?:)
  • Salki
    Jaj, ne gyertek már mindig azzal, hogy driver frissítés meg társai. Legújabb driver van fenn mindenből + most raktam újra az XP-t, összes frissítés fenn van rajta, mégis fagy Alt+Tab nyomogatása után.
  • wollnerd #17353
    A Nvidia driverem: GeForce GTS 250
    Játék gépigénye szerint: GTX kell minimum.
    GTS alacsonyabb mint a GTX ?
  • wollnerd #17352
    Szűz XP??? mit értesz ezen????
    hogy oldhatom meg a problémát? (Nvidia, driver problem)
  • wollnerd #17351
    Igen, nekem is nagyon lassan jött be a topic...
  • [HUN]FaTaL
    A játék okozza, nekem csak néha jön elő, nem zavaró, sosem alttabolok mentés közben.

Pixxel: Lerohadt a linedesign.hu, szólj már ha megy, addig szűrtem hogy ne 20 percig töltődjön a topic. btw nagyon furcsa a deisgn nélkül :D
  • pointer4
    Lehet Nvidia, driver probléma.
  • Salki
    Van Alt+Tab probléma. Szűz Windows XP-n kifagy. Windows 7-en ugyanúgy kifagyott. Valaki szerencsés, mert neki nem fagy ki, valaki meg peches, mert az ő konfigja meg érzékeny rá.
  • Zuchy
    Proci használat megnő olyankor. Nem a net miatt van. 2,2GHz kicsit kevés szerintem.
  • pointer4
    Szerintem azért nem oldották meg, mert nincsen, vagy legalábbis, nem a játék okozza.
  • Salki
    Amúgy mintha utolsó patch óta vesztettem volna néhány FPS-t. Ha meg sok másik online játékost látok, akkor nagyon belassul a game. Ez mitől lehet? 15Mb/1Mb-es netem van!
  • Salki
    Kérdés:
    Hogy működik rendőr üldözésnél a bilincs.
    Amikor utolérek valakit, vadul elkezd villogni zöld 'button', azonban hiába nyomogatom, nem történik semmi. Meg is kell állítani az autót, és csak utána működik a dolog?
  • HUN BECSEHELY
    Off
  • [HUN]FaTaL
    És megint nem lehet belépni...
  • wollnerd #17341
    Lehet olyan hogy a rendőrség üldöz egy rendőrautót amiben mi ülünk? :D
  • wollnerd #17340
    Nem igaz hogy még mindig nem javították meg az Alt-Tab-olási problémát!!!!!!
    kaszinóban vok, erre bejön az Avast! Licensing Alert anblak tálcára véve a játékot, és:
    TDU2 v83 has stopped working!
  • Szabi1991
    bűnöző
    2 escapes unlocks Outlaw Car Sticker Pack
    4 escapes unlocks Outlaw Wardrobe Items
    8 escapes unlocks Mercedes SL63 AMG Black Series "Outlaw

rendőr
    Rank 1: No reward (Starting rank)
    Rank 2: "Cop" themed Stickers in the sticker shop
    Rank 3: "Cop" themed clothes (Police cap, police glasses, police shirt, police pants, police shoes) (In Ibiza it is a "Policia" uniform in Hawaii it should be a normal police uniform)
    Rank 4: "Cop" Police Dodge Viper Patrol car

• [HUN]FaTaL
    Dehogynem, majd a hawaii area cup 1-nél a B3 időmérő, 1,5 óra alatt lett meg aranyra. :D
  • Szabi1991

bétában asszem 5 után adott matricát és 10után autót :D
  • mAilkaEVO3
    én már kaptam telefonhívást a rendőrségtől hogy meló lenne és felajánlotta hogy kiket kellene elkapnom saját magam is rajta voltam a listán :P gondoltam az izgi lesz magam elől menekülni^^
  • jofer
  • akos25
    Hát, úgy négy, öt éves!
  • mAilkaEVO3
    én Mercivel csináltam azért enniyre nem vót vészes az :D 2es Tuningos M-sz@rsággsal :)
  • HollandRules
    Kb milyen idős a kormányod?
  • jofer
    Ha maxolod a traffic violaciont, jönnek a rendőrök!
  • Salki
    Mindenkinek működik a game, csak nekem nem? Úgy tűnik, bekaptam az "infinite loading screen" bugot. Nagyon édes