40335
Hivatalos oldal | Játékosok | Ibiza térkép | Oahu térkép | Szerver állapota | OFF topik
Rajongói frissítés (v0.4) I Kibontáshoz segítség
-
FX7 #17490 Megy ám a hivatalos fórumon is az anyázás rendesen, olvass csak bele... Csak éppen az Atari szarik rá, a fő nyüszögőtopikokat lezárták mára, vasárnap még a fű se nő szerintem. Nem mostanában fog javulni az tuti. Nagy szar ez az egész... -
Berserker8814 #17489 Ferke köszi a délutáni offroad-ot ;) Remélem majd még megyünk valamerre :D -
#17488 Bocs.
Egy dolog biztos:
Beírnám a hivatalos fórumba!!!! -
Stockbauer33 #17487 A sok nyifinyafi is Off ám !!!!!!!!!!Vagy meglett célozva a 19 ezer hsz offba?Menját az off topikba ott irják hogy milyen patch jön.Sztem szoljon a topik a fasza krúzokról,festésekről ne a sírásról.Ráadásul a HG is célzást tett már az off miatt.Nemláttátok? -
SNOG4RD #17486 pont ezaz amiért én nem vettem meg megjelenés napján..ráér az hó elején is majd.. -
Berserker8814 #17485 Nah :) Szépen kivágott a szerver mint macskát szarni és már vissza sem enged :) Ezaz Atari ;) -
#17484 HÁT EZT NEM HISZEM EL!!!!!!!
BEJÖTT AZ ÜZENET HOGY A SZERVER NEM ÉRHETŐ EL ÉS LÉPJEK VISSZA A START KÉPERNYŐRE!!!!
MIÉRT NEM RAKOTT ÁT OFFLINEBA??!!
Egy levélben közölnék:
Gratulálok Atari!
MIT MŰVELT A MAGA CÉGE EZZEL A JÁTÉKKAL AKIK TÖBB MILLIÓAN VÁRTÁK????
MAGA CSAK CSALÓDOTTSÁGOT AKART A NÉPNEK?!
EGYÜTTMŰKÖDÖTT A TAKE TWO-VAL??? VAGY MI??
Tessék megnövelni a szerver tárhelyét és tökéletesíteni a friends részét!!!!!!!!!
MEGÉRTETTE???
üvd: Wollnerd, az atari.com felhasználó, Magyarország. -
#17483 Melegebb szín nem volt?! -
janihunk #17482 Ahha köszi az infót. -
#17481 oahun -
Berserker8814 #17480 Lehet, oahu-n a sziget tetején :) -
#17479 Ugyan miért lenne átverés? Láthatóan fingod sincs a technikai hátteréről de sebaj.
#17473: Tudtommal DX9. -
Sanci789 #17478 Megy már a rendőrös krúz? jönnék én is
Lehet volt már, de nem láttam: Veyront lehet valahol tuningolni? Mert nem igazán találom -
janihunk #17477 Csak mert megvettem a 4670 1gb ost és sokkal szebb lett. Bár lehet hogy a HDMI hatása nagyon szép. -
#17476 Hol a fenébe van europai tuner? -
#17475 ha lefotózom magamat be lehet rakni karakternek????? -
#17474 DX 10 átverés. -
janihunk #17473 Van ebbe játékba DX10? -
#17472 Nekem is eltűnt az aston! mi a fasz van??? -
furgelab #17471 Nem tudja valaki hogy miért nincs a kereskedésbe a bugatti veyron?, eddig ott volt de mióta frissítették a servert azóta nem jelenik meg nekem. -
#17470 bázz nem tudok csatlakozni :S -
#17468 ez történik akkor mikor az embernek nincs kedve semmihez és unatkozik de nagyon:P -
#17467 Na felvettem egy pár embert, aki tud engem is vegyen fel. Pixxel légyszi beírnád a nickemhez hogy rgtc? -
#17466 lol mi a szar ez :D:D:D -
#17465 ha ilyet láttok nem kiröhögni :D még finomítani kell az tuti
-
#17464 éééééééés sikerült feljutni :) -
#17463 páran koccantunk egyet XD
-
#17462 Fel lehet egyáltalán fedezni az összes utat? 5x körbejártam már a térképet, minden út fel van fedezve Ibizán mégis 99%nak mondja az egyes körzetet... -
jokerdes #17461 Kínálhatnák gyakrabban! :D -
#17460 Sziasztok!
Bocs,de pár oldalt visszaolvastam,de nem találtam választ a kérdéseimre.
Azt szeretném először is kérdezni,hogy tud e valaki térképet a játékhoz? Olyant ami a tdu1 ben is volt,hogy rajta van minden bolt tuningműhely stb.
A másik kérdésem,az időjárás. Single playerben ha jól gondolom nincs eső,csak a multiban?
S az miért van,hogy i7 procim van 6giga ram és 5870vga,és mégis nagyon szaggat. A patch miket orvosol? Angolul láttam,hogy mik lettek javítva a patch által,de sajnos nem nagyon tudok angolul. Leírná valaki magyarul is hogy mi változik a patch feltételével?
Köszönöm,ha valaki értelmesen válaszol a kérdéseimre! -
#17459 Nincs hiba se az astonnal se a veyronnal, nem mindig vannak ott a használtautókereskedésben, mert változik a kínálat, ennyi. :) -
#17458 Nekem már lassan sírhatnékom van.....a retkes faszért nincs elég szeró??????ÉS mikor akarnak már mégis lépni ezügyben?????? -
Berserker8814 #17457 Nekem megvan :) és semmi baja nincsen. -
jokerdes #17456 Le kellett volna csapnom rá amikor oké volt minden, így várhatok mire megint ott lesz.. :) Amúgy próbáltam már és jó kis gép! -
#17455 Stocknak sincs meg,akko lehet vmi hiba van ezzel a veyronnal. -
#17454 dejó hogy neked a klub a legnagyobb gondod, én örülnék ha felengedne a serverre... -
#17453 üdv újra!hétvégén újabb frissítés érkezett ahogy látom.
klubokkal hogy állunk? -
uszilard #17452 Köszi. Jó nagy @ volt aki kitalálta ezt :( -
#17451 Jó, csak bookmarkból lényeges egyszerűbb lenne, az 1-hez is volt.
Videó nézés, vissza a játékba, közben ötször kifagy.... -
#17450 Nekem is eltűnt az aston:S