Test Drive Unlimited 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Totti5
Biztos mást fejlesztenek a pécére mint konzolra...

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Fehercsoki
Nekem egyáltalán nem tûnt darabosnak a bétában.A videók pedig mind a gagyi konzolos változatból vannak....

bency
De akárhány videót nézek mindenkinek ilyen,hát nem igaz hogy mindenki olyan balfasz aki játszott már....az 1esnek nagyon jó az irányitás,a 2esnek is jó lenne pont olyan,vagy nekem mind1 csak ne ilyen legyen amilyennek látszik.

:) Semmi okosság :P

Fehercsoki
Szerintem csak azért tûnik ilyen darabosnak mert ennyire balfasz aki játszik...

Ezaz ami sajnos nekemse jött be, bétáztam, próbáltam mindent, nekem nem nyerte el.... Még a véglegest megvárom mert reménykedek azért 😊 Nagyot csalódok az Edenben ha pont azt rontja el ami az 1ben nagyon jó volt.

HONDA - The Power of Dreams - EK4 -

bency
Elõre félek attól a nagyon BALFASZ irányitástól...minden videóban látszik😞(((

:) Semmi okosság :P

My mistake 😄 Jogos! De a Volkswagennél a darabos irányítás már nem kormány. És az eléggé illúzió romboló.
[HUN]FaTaL
Te sem nézted végig mert a videó közepétõl kb látszik, hogy kormánnyal játszi.

http://goo.gl/gd6Zi5

Totti5
Biztos billel tolja, amikor PS3 gomb jelölések vannak mindenhol, vagyis PS3as verza.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

A 4es tuning se piskóta.Még így is kegyetlenül megy pár vas.A 4sel már <#merges2><#guluszem1>

Muttley ha rácsavargyuk a Subarura a 4es tuningot akkor szétfötörjük Oahun az ofródutakat 😄

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.

Tudnátok linkelni videót a Test Drive Media-ról? Mert király a háttérzenéje, és meg akarom mutatni az egyik havernak.

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Én is mielõtt kérdezek, megnézem a FAQ-t a topikokban. Nem mellesleg azért tettem oda egy kacsintós hangulatjelet, hogy ne tûnjön kioktatásnak. Tudom jól én is magamról hogy nagyon okos és mûvelt vagyok vagyok (az én -110-es IQ-mal, és a kedvenc idõtöltésemmel, ami nem más mint a fika bányászat mások szeme láttára)!<#bee1>

"Mindenki az emberiséget akarja megváltoztatni, nem önmagát."

Sajnos pont ezaz, hogy az NFS után megy.... Grafikailag javult ami tökéletes e játék kategóriába, de mellette sajnos nfs szintre esett a játékélmény vezetésileg 😊 Nem akarok én félmet vitát kelteni, nem is írok többet, de kihogy érzi....

HONDA - The Power of Dreams - EK4 -

Így fog törni az autó a TDU2-ben?......

BMW M5 E60 Ultimate Driving Machine

Lámpa helyrõl meg felnirõl lehetne max felismerni

Falkon
Azért túlzásba ne ess, ott az off topik!

Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)

azért durva... ha nem írnák kép alatt, rá sem ismernék hogy ez egy Ferrari F430 Spyder... 3x pördült át a kocsi így megölve sofõrjét. nagyon durva

azért gyerekek majd ésszel furikázzunk

1-2 kemény vas.(F70😄)

Lol Lassan felszállnak ezek a vasak

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.

en betaban probalgattam,de maximum a korforgalomba tudtam okositani valamit,pedig tdu1ben eleg szepen lehet jatszani a kocsival.

Friend with weed is a friend indeed

Muttley
easy, man 😊
március 29-én is jön valami...😉

Just do it :)

AlieN911
A videókban nem látom, hogy keresztbe mennének, hh? Nem lehet, vagy csak nem csinálták?

Honda - The Power of Dreams

wollnerd
Fontos kérdés: A TDU2-ben is lesznek autókölcsönzõk?

PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2

gduck
Zsír <#eljen>

PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN

Jólvan köszi

kem001
Ha jól tudom 10.-éig adhatod le az elõrendelést

XBox Live: sosi0089 Intel Core I7 8700K 3.7 GHZ, 32 GB DDR4 3000 MHz Corsair Vengeance RAM, VGA: ASUS RTX2080 8GB GDDR6, SSD: Samsung 970 EVO 250 GB + Samsung 970 EVO 500 GB

Feb 4.-én még elõ lehet rendelnI?

Nem e világi!!!!!

XDD 2 hete ezt mondta angol tanárom azt osztályomra és közbe rázta a kezét....

XDDDDDDD

SeanJRRussel
Igazából én most nem a TDU-t akarom leszólni de mért nem tanulnak az NFS részekbõl vagy lesik el hogyan csinálják????A kocsik a leszebbek szvsz amik valaha autós játékba modelleztek PC re a hangok is ûber brutálak szóval nem értem h a többi fejlesztõ mért nem tudja ugyan így megcsinálni.Mert igazából a TDU ba ezek a papír szerû autók némi csillogással nem egy nagy pukk és a hangok se a legjobbak.Persze a 2 már vmivel jobb mint az egy de nekem grafikailag nem az igazi.Persze nem is a grafikáéért szeretjük csak nekem valahogy kevés 2011-ben.Nah mind1,ettõl függetlenül megint kapunk egy "jó" játékot ami leköt majd sokáig,csak gyõzzük majd a krúzról krúzra járást.<#alien2>

Szvsz ez is szarrá lesz moddolva úgy is szal lesznek szebb autók szebb hangok,nem kell idegeskedni<#mf2><#integet2>

Asus M4A79T Deluxe,AMD X4 Phenom II 965 Black Edition 3400mhz,2x2GB Kingmax 1600mhz DDR3,Ati Sapphire 3870 512mb

Citroen GT szerintem is klassz. Futurisztikus, nem e világi. Elnézve ezeket a Lambókat bizony hiányozni fognak.
A háttérben 1 pillanatra mintha 1 RUF is látható lett volna (Fekete, piros felnikkel a la NFSHP)
AlieN911
ronda is, és még a hangja is xar xDD

volt 1-2 aminek faxa hangja volt!

Honda - The Power of Dreams

pxxl
citroen gt

All hail the double x!

Durva volt <#eljen>

Muttley
Yeeeeeeeeeeeeeah!! 😄

d<-_->b

legzsírabb hangja a Ford GT-nek van, Zonda kipuffjából akár rá is lehet gyújtani
2:50-néé az ott az mi az az? - a zautó rohatttttjól néz ki, de olyan öblögetõs traktor hangja van
7:27-néé mi az a fehér a túloldalon a parkolva?
jó a rendcccccccccccám - 89A<#idiota>
8:39-néé gyönyörû a sááága Ferka <#eljen>
Bugyikék Königsegg - lehet tudja mit jelent magyarul a segg <#nevetes1>
keccci piros lámpa 10:14-nééé 😄
Veyronnak bárhogy erõlködik varrógép hangja van (f.sz tudja mééé 😊

mi vóóóó ez? Gumball vagy csak osztálytalálkozó? 😉
közelítenek a játékbeli hangok a valósághoz, vagy annyira nem annyira nem-nem? 😉

Just do it :)

persze mert billel tolja külsõ nézetbõl,kormánnyal már egészen más a helyzet...bár nekem bétában is fura volt hogy kb sinen mennek az autók,legalábbis a tdu1hez képest

Friend with weed is a friend indeed

Majd talán a TDU3-ban 😊
0:43-tól figyeljétek a Bugatti kerekeit! Lebegõ autó XD
Valszeg bill-el tolja. Az Ascaris videóban is látszik hogy a Volkswagent billel teszteli. Katasztrofális! Iszonyatosan darabos a kanyarodás. Sürgõsen kell szereznem akkor 1 kormányt.
Ja, nem a legjobb gameplay, ráadásul szerintem nem is Gamepad-el tolja, ha meg igen, akkor elég kezdõ.
No meg a videó felbontása sem a legoptimálisabb. Ha a játék csak azt nyújtja - annál sokkal többet fog - mint a TDU1, már megéri.

Win 7 64 bit, Intel Core i5 2500 (3,3 GHz), 4 GB DDR3 RAM 1333 MHz, Nvidia Geforce 9800 GT 512 MB

pxxl

All hail the double x!

a hivatalos lista szerint kb 90-100, valahol megtalálod a fórumban. de szerintem az közel se a végleges, csak nem akartak minden poént lelõni (pár ezen véleményem miatt már le lettem ugatva párszor, hogy "haggyámá ezzel a marketing dumával") stb

Notebook, Intel Core2Quad [email protected] 4GB RAM (1066MHz) GT240M 1GB

nem beteg, csak fanatic<#taps><#pias><#email><#email>
meg már épp elég ideje húzzák.... a szeptember 24-hez képest...<#falbav>

Ez a 23 perces gameplay kicsit lelombozott. Olyan Outrun szerûnek tûnt. Legfõképpen az irányítás. Kis pici autók, gagyi zene, ráadásul az idõjárás is borús. Szerencsére láttam már pár gameplay videót, azok alapján pedig tudom hogy jóó lesz eez!
Azt már lehet tudni, hogy a mindenféle dlc-ktõl mentes alap verzióban hány kocsi lesz és mik ezek?

Roger6
Te beteg vagy. Nagyon.<#whatever><#rolleyes><#szomoru2>

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

modjuk a TDU1-et tolom addig, hogy múljanak a napok....
Meló után mindig "valami érdekes oknál fogva" (parajelenség, vagy nem tudom) állandóan elindul a TDU a gépemen. Egyszer csak arra eszmélek hogy kerül be a lemez a gépbe, a következõ pillanatban már 300-al hasítok a Saleen-el. Felfoghatatlan...LoL<#zavart2><#eljen><#idiota>

de de
még 10 nap vazz..... az qva sok idõ

kem001
Evvel valahogy én is így vagyok. Amik voltak az elsõ részben hiányosságok azokat szerencsére beletették 2.-ba. Gondolok az idõjárásra, változó napszakra és ami hab a tortán az az off-road

XBox Live: sosi0089 Intel Core I7 8700K 3.7 GHZ, 32 GB DDR4 3000 MHz Corsair Vengeance RAM, VGA: ASUS RTX2080 8GB GDDR6, SSD: Samsung 970 EVO 250 GB + Samsung 970 EVO 500 GB

2 napja nem mûködnek. Hivatalos infó nincs.

pxxl
lol leállították? 😮

All hail the double x!

jofer
Nem voltam már fent a szigeten õsz óta. Kölcsön adtam a gémet egy ismerõsömnek, ezzel is szereztem egy potenciális vevõt a 2. részre! Nem tudtam, hogy leállították a szervereket, de ez sajnos várható volt. Gondolom, mindenkit tolnának a 2. rész felé.

Bízom abban, hogy hatalmas krúzok lesznek, és ezek feledtetik a hiányosságokat! Bár, nekem nagyon tetszik, amit a bétában tapasztaltam.

* Asrock B450 Pro4 * AMD Ryzen 5 2600 * 4 X 8 GB G.Skill Aegis * Samsung 980 m.2 SSD * 480 GB Kingston SSD * Toshiba 3 TB HDD * Inno3D 3060ti 8GB