40335
  • jokerdes
    Bakker a kaszinó működik faszán, de a Veyron SS-t nem látom a használtban.. :S Pedig végre meglenne rá a pénz!
  • Berserker8814
    Hát én elkezdtem a fotókat, be jelölgetni ibizán :D De amúgy jútúbon van videó ahol be mutatja az összes roncsot a csávó ibizán és hawaiion :P
  • Berserker8814
    Nem lehet megnyitni, mert csak arra valóak, hogy a játékban be rendezd a házadat velük. Frapsal fotózzál :)
  • Szabi1991
    ha a játék is úgy akarja akkor most indulok a szeróra, az európai tuning közelében leszek :D
  • uszilard
    Üdv.

Kérem szépen segítsetek abban hogy meg tudjam nyitni a játékban készült képeket. Nem tudok rájönni hogy tudom megnyitni őket. 1 órán keresztül keresgettem a guglival a megoldást de nem találom.

Köszönöm Üdv Szil
  • [HUN]FaTaL
    Ok, megtaláltam. :)
  • carloelsa
    +1
  • ifj Hooligan
    hy all
    nekem boxon van meg
    Good game
    grati
  • FX7
    Némi elégedetlenséget érzek az írásodban...
  • Play4Real
    hol van olyan térkép????és hogy lehet a játékban fotozni?
  • [HUN]FaTaL
    Kiírja valahol normálisan hogy hol mennyi utat fedeztem fel? Jött egy info hogy szintet léptem útfelfedezés miatt de bármelyik házba megyek be Ibizán 99%ot. Meg azt sem tudom hogy az csak az adott körzetre vonatkozott e, vagy felfedeztem az összes utat ibizán. Bújom a térképet de nem találok felfedezetlen utat, ettől függetlenül nincs kizárva, hogy még van.
  • drot
    De bazdmeg ez hihetetlen... Ezen a hétvégén 2x próbáltam játszani amikor kurvára ráértem, egyszer sem működött. Szánalom...
  • Met
    Nincs egy bookmark file a roncsokhoz és a fényképekhez?
    Próbáltam, hogy egyik ablakban a game másikban a térkép de mindig ledob szerver
  • Sanci789
    Ha nagy nehezen végre 10 perc után beenged erre a szar szerverre, akkor meg állandóan kifagy a kaszinó, HÁT A FASZOM KIVAN MOSTMÁR EZZEL A SZARRAL. HOGY LEHET ÍGY ÖSSZESZARNI EGY JÁTÉKOT??? Ha fizettem ezért a kurva játékért, akkor hadd kaszinózzak már, ha akarok bazdmeg, és ne csicska hibaüzeneteket kapjak már! Jesus..
  • batnor
    Üdv!

Most települ nálam a game, azt majd felírom mi a nevem a játékban de valszeg Dreimus lesz. Remélem megérte az 5,5k-t.

Jó gurulást, sziasztok.
  • Szabi1991
    reméltem hogyha nincs pénzem de megbüntetnek akkor elveszi a rendőrség ezt az izét.. de csak annyi hogy nem büntet.. :/
  • Sharks
    Mára is legyen meg a Fuck Atari!
  • wollnerd #17432
    Ez aztán szuper szerencse!!!!
  • Szabi1991
    ezek szerint még nem próbáltad neten tolni véletlenszerű ellenfelekkel... vicc a publik része, oroszok mindenűt, lökdösik egymást a rendőrök, nem hogy segítenék..

a ma esti mókának az lenne a lényege hogy gyorsan teljesítsük ezt a pár bugos küldit, utána pedig élvezhessük a játékot tovább.. ha érdekel jössz, ha nem, nem.. csinálhatnám holecskóval, vagy bárki mással is és meglenne nekünk kettőnknek, a többiek előtt meg "titkolnák" mint jútyúbos vidiken.. de sok értelme nem lenne szerintem..
  • grebber
    Lesznek motorok vagy sem?
  • stalker001
    Naprol napra egyre szánalmasabb:)
  • wollnerd #17428
    Jaj, tényleg!
    Bocsi!
  • snoopy123
    Én CD Galaxis tól rendeltem a játékot és meg kaptam hozzá a bugatti veyron super sportot de valamiért amikorra ösze gyült a pénzem nincs a használt autó kereskedésbe miért lehet ez?
  • FX7
    Hehe, bementem kaszinóba, és ELSŐ pörgetésre megnyertem az audit!!!!!!! Érdemes a videopókerrel szembenihez leülni, ott már mellékesen is elég sokat nyertem. Asszem azt a gépet már más is említette itt.
  • link14
    CD galaxistól elvileg még kapsz ajándékba.
    A szerver még nem a legstabilabb és még vannak problémák néha egymás megtalálásával.
  • HUNsnoop
    szevasztok . TDU rajongo vagyok. Leszedtem warez tdu2-öt, a gépemen egész jol megyde mivel ezt a jatekon az online része miatt játszanám, megvenném eredetibe. Kérdésem hol lehet megvásárolni? A vásárláshoz kapok egy autot pluszba? Jo a szerver? Nem szarakodik,meg lehet találni egymát a térképen ?
  • link14
    Amikor felléptem probáltam én is rád ugrani nem adott be így elmentem küldizni hogy minél hamarabb legyen pénzem a Bugatti SS-t :)
  • jofer
    Ma próbáltam vagy 20X rád ugrani, e nem jött össze. Biztos toltad a küldiket a Brerával!
  • link14
    ha beférek jönnék én is.
    Meg ha nincs szinthez kötve a rendőrös küldi jelenleg 14-es szinten vagyok.
  • Krinyo
    Másnak is előfordult hogy a felmatricázás után nem lehet mozogni a karakterrel? Hiába csinálok akármit csak kilépni lehet, természetesen így nem tudom megvenni a dolgokat.
  • jofer
    Ruhákat? Milyen ruhákat? Rendőr cuccot?
  • jocking
    Mi a kib@szott lóf@sz miatt nem megy ez a szájbab@szott szerver???
    Ez kész. Ami itt folyik, az már nem kis kellemetlenség. Ez már FELHÁBORÍTÓ. Ha a jövő héten akárcsak EGYSZER nem lesz elérhető a szerver, már írom is a levelet az Atarinak, hogy 1.- tolják föl maguknak ezt a játéknak nevezett hulladékot, 2.- azonnal fizessék vissza a vételárat. Megveszek valamit közel 10 ezer ft-ért, azért, hogy aztán nézzem a kib@szott töltőképernyőjüket. Pedig valójában az MMO részért, tehár a szolgáltatásért fizettem. Én fizettem, ők pedig nem szolgáltatnak -> ezt hívják úgy jobb helyeken, hogy LOPÁS.
  • mAilkaEVO3
    ha felenged akkor jönnék :)
  • drop
    hogy lehet eladni megunt verdát sehogy se jövök rá
  • gduck
    jah, arra gondoltam én is :D
  • gduck
    "valaki menekül majd a saját autójával, de lehetőleg inkább álljon meg,"

Hát a játék elrontásában nem leszek partner. Szabi ennyire fontos az a verda? Én inkább 1000x megpróbálom, mint megrendezem
  • Prince23
    verseny helyett párbaj az, nem?
  • Szabi1991
    a report az a "feljelentés" gomb, ha csalnék, lökdösnélek stb.. ha lehet azt inkább ne nyomd rám :D

valaki menekül majd a saját autójával, de lehetőleg inkább álljon meg, valaki elkapja, minden rendőr pontot kéne kapjon, az első után ellenőrizzük hogy tényleg így van-e.. üldözésnél ha rendőr vagy kapsz egy rendőrautót, de ha lejár a küldi elveszi a gép, de ha eléred a pontokat ami kell hozzá akkor megkapod a garázsodba is [de előtte még rendőr matricákat és ruhákat] .. :-)
  • Neoncsoves
    megy már a frendz?
  • gduck
    report ....

Na nem má!!!

INVITE - meghívás krúzra, házba, stb.
    REPORT - felhasználó JELENTÉSE!

villantása fényszóróval: verseny vagy co-op kérése!