Test Drive Unlimited 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
All hail the double x!
* Asrock B450 Pro4 * AMD Ryzen 5 2600 * 4 X 8 GB G.Skill Aegis * Samsung 980 m.2 SSD * 480 GB Kingston SSD * Toshiba 3 TB HDD * Inno3D 3060ti 8GB
Azért azt még sem mondhatják, hogy egy fos és meg ne vedd lol 😊)))
http://goo.gl/gd6Zi5
Teljesen logikus. Még mindenki remél... <#idiota>#idiota>
* Asrock B450 Pro4 * AMD Ryzen 5 2600 * 4 X 8 GB G.Skill Aegis * Samsung 980 m.2 SSD * 480 GB Kingston SSD * Toshiba 3 TB HDD * Inno3D 3060ti 8GB
A fejlesztõk azt mondták, hogy jobb a vezethetõség, mint az elsõben. Miért hazudnának?
Nem kellene béta alapján lehúzni egy játékot, mert ki tudja, szeptember óta még mi mindenen fejlesztettek, no meg fognak is fejleszteni a játék kiadása után is.
Win 7 64 bit, Intel Core i5 2500 (3,3 GHz), 4 GB DDR3 RAM 1333 MHz, Nvidia Geforce 9800 GT 512 MB
menet közben fényképet csinálni se lehetett, a teljesben meg egy tucat beállítási lehetõség van...
de aki azt mondja hogy jobb az elsõ rész mint a második az is max a régi sz*rf*s törtbétával játszhatott..
Honda - The Power of Dreams
Cooler Master Elite 430 with 3 Cooler Master Sickleflow 120, Gigabyte GA-770T-D3L, AMD Phenom II X4 965 BE(3,4 Ghz), Nvidia GTS 450 1Gb, Kingmax 6Gb DDR3 1333 Mhz Western Digital WD5000-AADS 500Gb
Volt valami kanyargós hegyi verseny ( a nevére nem emlékszem már, valahogy a sziget nyugati felének közepén a hegyekben ) na ott benne voltam az elsõ húszban, kár hogy nem videóztam le. Olyan driftek és kis kanyarív "átugatások" voltak benn, hogy csak na <#nyes>#nyes>
Remélem azért DLC-ben kapunk lambókat <#wink>#wink>
PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN
Meg persze a Delta HF Integrale!
Nem igazán csipázom ezeket a "való életben megszagolni se tudod" jellegû szuperautókat, de tény, hogy a TDU/TDU2 "luxusmájerpöcskiscsávó" életérzéshez azok is hozzátartoznak.
De akkor is az import-vasak a nyerõk. Remélem kicsit több customisation lehetõség lesz benne mint az elsõben (nem bétáztam, úgyhogy errõl nem tudok konkrétat, csak amiket a videókban láttam, azokra meg ahogy hallom nem mindig lehet építeni)
De azért a bömösöket sajnálom, ha tényleg nem lesznek benne.
Már csak 9 nap és kiderül (vagy beborul?<#nevetes1>#nevetes1>)
Notebook, Intel Core2Quad [email protected] 4GB RAM (1066MHz) GT240M 1GB
Ford Gt -be 30 ezret, Cienbe is közel 30 -at, Ford Gr1 -be 20 ezer körül, meg talán az Agustába is 20k körül. A többi amcsiba átlagosan 7 - 8 ezret, kivéve a Corvette mert az vicc volt 6 -ikban, max 2 -es tuningal jobb de az a top speed kárára ment.
:) Semmi okosság :P
Életem legnagyobb játéka volt a TDU... Szomorú vagyok hogy leállították a szervereket, hosszú ideje túrtuk már rajta a gépeket. De egyben örülök is, mert ez azt jelenti hogy közeledik a nagy nap, mikor -még ha virtuálisan is- de beülhetünk a Ferka Italiaba, vagy a többi csodába.
Mikor megvettem a G25öt, hónapokig csak csodáltam hogy mennyire passzol a játékhoz. A mai napig imádom az egészet, úgy ahogy van, és örülök hogy megvettem ezt a logitech csodát is 😛
Nemrég megnéztem a játék elsõ 10 percét, nem tudom hogy az beta vagy aranylemezes verzió lehetett-e, de nem volt olyan szörnyû az irányítás. 180 körül szépen megcsúszott a kanyarban és meg sem tudta fogni a srác. (persze gombokkal ment) És nagyon remélem hogy azért ilyen stabil a kocsi mert bevan tolva minden Driving AID!!! Azok szépen mehetnek kifelé, és akkor tetszeni fog. 😊
Az elsõ részben nagyban rontotta a játék élményét (inkább már a vége fele) hogy mindig pattogott a kocsi, nem volt élvezhetõ annyira a száguldás. És a szembe jövõ autók is elég hirtelen tûntek fel. De ahogy elnézem, azzal sem lesz gond, és minden adott lesz egy jó kis GumBall3000 utánzáshoz 😄
Remélem Modolni is lehet majd, akkor tuti csinálok Gumballos festéseket.
A hangoktól félek még, elég nagy gyengéje volt az elsõ résznek.. Reméljük mostmár végre bivajerõs hangok lesznek benne 😛 (mint a videóban lejjebb)
Srácok nyugtassatok meg hogy penge lesz 😮OOOOO *.*
Remélem hétvégén már tolhatjuk 😄DD =P
Friend with weed is a friend indeed
Win 7 64 bit, Intel Core i5 2500 (3,3 GHz), 4 GB DDR3 RAM 1333 MHz, Nvidia Geforce 9800 GT 512 MB
HONDA - The Power of Dreams - EK4 -
All hail the double x!
no meg EZZEL a betontorpedo-val <#vigyor1>#vigyor1>
#11950: ne félj tõle 😊 ez ÍGY van!
Just do it :)
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
Amiket én leszûrtem a videókból:
- Nem volt FFB.
- Valószínûleg 900 fokra volt állítva a kormány, ami a TDU-ban teljesen felesleges. Azt tapasztaltam, hogy olyan 360 fokos beállítás bõven sok.
- A holtjáték sem volt beállítva.
Ezen kívül egy G25-el automataváltóval tolni, felér egy Istenkáromlással.
Csak már tolhatnánk!!! <#wave>#wave>
Ez lehet az oka annak is, hogy sokaknak nem jön be az irányítás. Pici konzol portra emléketetõ szösszenetek is voltak a kezdeti bétákban (xbox360 nyomógombok, stb. )
De ez szerintem csak annyit jelent, hogy egy jól bekonfigurált kormánnyal lehet csak jó az irányítás. Úgyhogy aki kormánnyal játszik, el kell szórakoznia majd a finombeállításokkal. ( Nem véletlenül volt a béta fórumban egy méretes komment a kormyánybeállítások magyarázatával)
PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN
Igen pc-n valószínû szebb lesz,mert mindenki ahhoz tudja majd felhúzni a grafot,amit elbír a saját gépe.
Mehet rá élsimítás és a többi fontos dolog.
Senki nem szidta a pc-t,csak páran attól félnek hogy az a játék amit nagyon várnak nem olyan lesz,mint amire számítanak.Tény hogy a videón elég gyérnek tûnik az irányítás,más videókon meg semmi baj nincs vele.Majd kiderül,annyira biztos hogy nem lesz rossz hogy élvezhetetlen legyen.
Majd kiderül,de kár egymásnak esni.
XBOX Live Gamertag:Waczkor
XBOX Live Gamertag:Waczkor