40335
Hivatalos oldal | Játékosok | Ibiza térkép | Oahu térkép | Szerver állapota | OFF topik
Rajongói frissítés (v0.4) I Kibontáshoz segítség
-
Robi546 #17611 Hello All!
Nekem meg van a játék és megy is Offline módban játszom és szerintem nagyon COOL!!! Ezt nem lehet le írni olyan jó... :D csak lenne egy kérdésem az hogy: Elakadtam! (Offline mód és Rendes Carrier mód!) ott vagyok amikor az van ki írva oldalra fent bal sarokba hogy Win A7 Championship! na és azt nem tudom megnyerni! :( és azt szeretném hogy ti milyen autót ajánlotok arra a versenyre??? mert mindig 3 helyen szokok lenni de ha jól tudom elsőnek kell lenni most a Volkswagen GOLF GTI -vel megyek az A7 -es versenyeken de nem tudom se hogy se meg nyerni 1. helyre mert mindig 3. -dik helyre nyerem meg! :(
Valaki tudna segíteni hogy milyen autót vegyek illetve milyen ajánlanak vagy valahogy máshogy megnyerni hogy lehetne??? mert már teljesen ki vagyok tőle, már idegesít! :(
Segítséget előre is köszönöm! :) -
#17610 hajtogass papírrepülőt -
#17609 Leszarom -
snoopy123 #17608 akkor szerintetek mit kéne csinálnom?
talán ujra kéne inditanom a gépet? -
szatyiii #17607 Nekem nincs semmi gond a bejelentkezésel. -
snoopy123 #17606 nektek müködik mert nekem nem tölt be már az elején semit el se indul
-
#17605 oké :D értem
bööö bill-el halál egyenlőre a jogsiszerzés nekem.a faszom kivan vele hogy nem tudom szabályozni a gáz adást ..:D -
#17604 Traffic Violationt kell maxra vinni elvileg. Zúzzál le rendőrt :D -
#17603 megvan az 50. sg-s játékos - Fela -
szatyiii #17602 nem tudja valaki hogy a CHASE mód-ot hogyan kel aktiválni? Próbálgatuk haverokkal de sikertelenűl, milyen szabálysértést kel elkövetni hogy ez megjelenjen?
-
Szabi1991 #17601 van bőven, mert még nem megy :D
(ellet indítva a szeró, indítottam klubbot, aztán lekapcsolták a klubbokat kevesebb mint egy órán belül..) -
#17600 1. Engem is érdekelne, lehet egyáltalán? Körülnéztem a yachton és nem találtam opciót, igaz nem vettem meg. Csak akkor veszem meg, ha tényleg lehet vele utazni.
2. Üzenetek száma
3. Optionsben lehúzod a voice hangerőt. -
jocking #17599 Az 1.-t kifejtenéd bővebben? Mert fent vagyok a yachtomon, de nincs semmi opció amivel utazni lehetne. Csak egy öltöző van, egy garázs, meg hogy visszatérek az útra. -
#17598 1. ugyanúgy mint repülővel
2. üzenetek száma - házban TV, notifications
3. session-t váltasz (nem emlékszem options-ben ilyenre, de lehet van) -
Berserker8814 #17597 1. nemtudom
2. nemtudom
3. beállitásokba a hang és videonál a voiceot leveszed :D -
#17596 Most minden más megy a klubokon kívül. Persze nem tökéletesen:) -
jocking #17595 Kérdeznék 3 dolgot:
1.- A yachttal hogy lehet a szigetek között utazni?
2.- A menüben, az óra alatt van egy bekarikázott felkiáltójel, mellette egy szám (nálam most 57). Az mi?
3.- Hogy lehet kikapcsolni, hogy ne halljak másokat? Elég idegesítő az állandó ruszki pofázás. -
Berserker8814 #17594 Mennek már a klubbok? :O -
bunddog #17593 Többet nem hiszem hogy tudok csinálni, csak menni szigetről-szigetre hogy váltson a dealer... -
Neoncsoves #17592 start to playes videó megy, tovább nem hajlandó menni
ATARI -
#17591 Az online profiloddal nézed? Akkor várj amíg odakerül megint. :) -
#17590 Ja, sorry közelről tükröződnek -
bunddog #17589 Offline-ban ugyan azok az autók vannak a használtnál mint online... -
#17588 csak egy bizonyos távolságból enm tükröződik. -
#17587 Grat hozzá! Látszik hogy grafikus vagy. Ja de nem tudom figyeltétek e, a padlón nem tükröződnek a fóliák csak az autó alapszine -
#17586 Szabi van még hely nálatok a klubban? -
#17585 Nekem sem volt több 10 percnél.
#17583: Nézz vissza később, vagy húzd ki a netkábelt, indítsd a játékot menj a használtautóshoz, vedd meg majd indítsd újra a játékot online módban. :) -
orodanric #17584 15 perc alatt meglett a R8! Azé ez má mák! Még pénzt is adott mellé... -
#17583 Aktiváltam, de nincs ott. -
bunddog #17582 A használtnál kell lennie ha aktiváltad a dlc-t, ofc nekem eltűnt addigra mire meglett rá a zs -
#17581 Magyar játékszoftver eladások február 7 - február 13
Mondtam, hogy nálunk a pc a legnépszerűbb :) -
#17580 Nekem eddig egy használtautó kereskedőm van, de ott nincs a supersport bugatti.... az europen cars-nal van a sima meg a grand sport. Én keresem rossz helyen? -
bunddog #17579 Akinek volt olyan hogy eltűnt a veyron ss és aztán megint volt a used dealernél, ibizára rakta vissza? -
#17578 Köszi! -
Vlala #17577 Lájk. :) -
#17576 elvileg csak előrendeléshez adták a dlc-ket. -
Berserker8814 #17575 Télleg nagyon fasza lett :P -
#17574 Üdv!
Ma tervezem a játék megvásárlását. 576-ban, ha személyesen megyek be, adják hozzá a dlc kódokat?
Előre is köszi a választ! -
Neoncsoves #17573 jézusom :D -
#17572 Stickers shopban készült. Photoshoppal szebben sikerültek volna. :D
A tigris olyan 4 óra volt, a leopárd/gepárd minta kb 8-10 óra lehetett. :)