Test Drive Unlimited 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
off:
Friend with weed is a friend indeed
All hail the double x!
E34M5 Owner volt amig neki nem adta pixxelnek! BMW S1000RR. BMW-s szív, BMW-s lélek, BMW-s leszek amíg élek!
PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN
XBox Live: sosi0089 Intel Core I7 8700K 3.7 GHZ, 32 GB DDR4 3000 MHz Corsair Vengeance RAM, VGA: ASUS RTX2080 8GB GDDR6, SSD: Samsung 970 EVO 250 GB + Samsung 970 EVO 500 GB
E34M5 Owner volt amig neki nem adta pixxelnek! BMW S1000RR. BMW-s szív, BMW-s lélek, BMW-s leszek amíg élek!
Elfogadom, de akkor neked nem a TDU2 a megfelelõ játék. Vannak sokkal jobb szimulátorok, ez a játék nem szimulátor <#wave>#wave>
Itt az a lényeg, hogy a haverokkal tudsz egy jót gurulni. A játék jól irányítható kormánnyal, nem lesz itt semmi probléma <#nyes>#nyes>
UI: ez a játék az NFS-tõl, ahol maxi gázzal be lehet venni egy kanyart, fényévekre van. Ha a TDU2-t veszem 100% fizikával, akkor az NFS kb. 0,0000001% <#beka3>#beka3>
* Asrock B450 Pro4 * AMD Ryzen 5 2600 * 4 X 8 GB G.Skill Aegis * Samsung 980 m.2 SSD * 480 GB Kingston SSD * Toshiba 3 TB HDD * Inno3D 3060ti 8GB
* Asrock B450 Pro4 * AMD Ryzen 5 2600 * 4 X 8 GB G.Skill Aegis * Samsung 980 m.2 SSD * 480 GB Kingston SSD * Toshiba 3 TB HDD * Inno3D 3060ti 8GB
KELL A MEDENCE KELL! már most meghírdetem a tranbulinról vizelés versenyt 😊
enkem csak ésszel meghívni majd a jacht ra <#beka2>#beka2>
\"I knew all the rules, but the rules did not know me Guaranteed\"-Eddie Vedder
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
Ha funolni akarok akár egyedül akár haverokkal (izé közel 4 nap mulva) akkor TDU2
TDU2 nick: milka -Mitsubishi Galant V6 24V- Sose vitatkozz idiótákkal, mert lesülyedsz az ö szintjükre és legyőznek a rutinjukkal!
Én szeretem a szimulátorokat, de a TDU 1nek tûrhetõ fizikája volt G25-el. Remélem az elsõ részben sem csalódunk.
Azért jó kormánnyal játszani -és ez sok játéknál döntõ- mert nem irreálisan gyors. (mint pl az árkád NFS-ek, vagy a Grid...) Tehát az egész játék normális sebességû, és a kocsi is normálisan reagál a kormány és pedál mozdulatokra.
Én csak egy dolgot hiányolok, de nagyon. Nincsenek emberek az utakon, és ha jármûvek sem lennének,
tiszta szellemváros lenne. Azt gondolom, ha már ennyit rááldoztak a játékra a fejlesztõk, akkor azokat illett volna beletenni. Sokkal több pontot adtak volna a kedves kritikusok úgy a játéknak.
De ettõl függetlenül már ez a játék majdnem megfelel az én elvárásaimnak!😊
Most kit érdekel a fizika jó lényeges persze de ,ha csak a fizika lenen jó a játékban.......Akkor.
BMW M5 E60 Ultimate Driving Machine
TDU2 nick: milka -Mitsubishi Galant V6 24V- Sose vitatkozz idiótákkal, mert lesülyedsz az ö szintjükre és legyőznek a rutinjukkal!
Nagyon jól néz ki! Még a garázs is szuper!
Azért reméltem hogy legalább 12 autót képes tárolni....
PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2
Szóval aki ezt a véleményt írta, az valószínûleg nem élvezi a játékot, lehet szakmája neki, de látszik hogy nem "játékos", valszeg "már felnõtt" és picit megcsömörlött a számítógépes játékoktól.
UI: jöhet a negatív kritika, elfogadom, de ennek az idézetnek egyik szava se igaz <#shakehead>#shakehead>
Gondolom csak jachttal vihetjük a Hawaii-n lévõ verdákat Ibizára.
PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2

ASUS Prime Z370-P | i5-8400 2.80GHz | CORSAIR 16GB Vengeance LPX | ASUS Dual GeForce GTX 1060 (6GB) | WD 1TB Caviar Blue | FSP Aurum S Gold 500W | CORSAIR Carbide Series 200R
ha ti elintéztek mindent ugylátom nekem nem marad más csak kérni egy kávét <#eplus2>#eplus2><#taps>#taps>
Most kifosatjuk a Merciseket!
Next PC upgrade: 2022
1.Kérdés Konzolon nyomod?
2.Kormánnyal?
Next PC upgrade: 2022