40335
  • Berserker8814
    Ma délután is fent leszek :D Ha van kedved majd terepezhetünk 1et:D
  • Berserker8814
    Jaja :D Jó lesz:P
  • wollnerd #18090
    Az igen!
    Várom!
  • gduck
    Aki tőlem kért klub meghívót, késő délután küldöm, ha a gépnél leszek! Várjuk a további tagokat a "We brake for nobody" klubba

• kemszi2
    este még sikerült egy 100km-et csapatni Dawe2-vel
  • jofer
    Off road-ba mekkorát fogunk mi csapatni egy Stratos-sal? Ami a csövön kifér!
  • Stockbauer33 #18086
    Má ideje vót .

#18056 ??
  • gviski
    majd a játékos listán a nevem mellé írjátok a Klubhoz hogy: VSR

Köszi!
  • dingi dongi
    sziasztok.
    megtudná valaki mondani,hogy a mostani fríssités miről szól?
    vagyis mit tartalmaz
  • jaddz8
  • Berserker8814

• tumpi
    Üdv Mindenkinek !

Egy felhívást szeretnék közzé tenni, remélem senkit nem zavar nézeteiben ! :)
    Akinek nincs , de szeretne egy klubba de még inkább közösségbe tartozni szívesen látjuk a Black Panther nevű magyar TDU2 klubban ! Különleges kikötés nincs 15-ös szinten kívül , és némi aktivitás sem árt. de ez esetben ez nem is tűnik szabálynak. :)
    Jelentkezni vagy itt privát üzenet formájában vagy a játékon belüli belépéssel lehet megoldani.
    Bízva jó gurulásokban maradok tisztelettel ! Tumpi
  • HUNPalika
  • Szabi1991
  • Scrat
    Azt tudom hogy csak eredetivel fog online engedni!
    De tudok online és offline profilt is csinálni. Mindkettő működik!
    Ti is tudtok offline menni a regisztrált online profillal mikor nem megy a szerver.
    Ez lenne a kérdés lényege hogy létrehozok egy online profilt, amit ugye most nem engedek netre menni, de van hozzá egy fals cd kulcs.
    Ha majd lesz eredeti kulcs, ezzel a profillal vajon fog működni?
  • Muttley
  • [HUN]FaTaL
    Tegnap játszottál? Mert jött egy kisebb patch az online dolgokra. Ha tegnap már updateltél akkor lehet (most nem tudom megnézni jött e új, nem vagyok otthon). :)
  • pxxl
    CSAK eredetivel lehet online játszani!
  • Salki
    Tört verzióval nem tudsz online menni.
  • w77d
    nna valamit updatel a játék, lehet a két új kocsi?
  • Scrat
    Sziasztok.
    Most ismerkedem a játékkal.
    Egy kérdésem lenne: ha most a "próba verzióval" online profilt kezdek, akkor azt majd fogom tudni használni mikor meglesz eredetiben?
    Vagy itt is olyasmi rendszer van mint az 1-ben hogy a CD kulcs hozzá van rendelve a profilhoz így ha másik kulccsal megyek fel a szerverre mint amivel a profilt létre hoztam simán ledob?
    (az 1 ilyen volt)
    Jó lenne tudni mert akkor eleve Online-ban kezdem...
    Köszi ha tud valaki segíteni!
  • Robi546
    Hát igen.... :) :D
  • w77d
    ez mikor jön?
  • Berserker8814
    Sok minden jó lenne :)
  • Robi546
    Szerintem egy Volvo XC90 -es is jó lenne a játékba! :) Ha nem is versenyezni de csak úgy kocsikázni/autókázni szerintem jó lenne! :) ;)
  • Robi546
    Hát szerintem azért! :( Nem baj majd lehet megveszem egyszer.... :)
  • Krinyo
    Van még hely valamelyik klubban?
  • HUNPalika
    No, ez érdekes lesz. Aztán a Lancia után jöhetne az Audi S1 is.
  • [HUN]FaTaL
    Hoppá, na ez meglepett. :) Bár ez a két autó annyira nem mozgat, mondjuk a stratos nem rossz. De ingyen jó buli lesz ez :)
  • pxxl
    SZERINTED?
  • pxxl
    Dodge Charger

reggeltet :)
  • Berserker8814
    Hohó :D:D:P Na arra a stratos-ra kiváncsi leszek
  • Robi546
    Ja és srácok azt szeretném kérdezni hogy: Én nem vettem meg a játékot hanem letöltöttem és próbálok Online profilt nyitni az Atari.com -on használt email címmel meg jelszóval is és elfogadja meg minden és aztán elindítja a játékot de nem a multit hanem a single playert indítja el amikor bekapcsolom az online módot ez miért van???? :S Azért mert nem vettem meg a játékot vagy miért??? :S
  • Szabi1991
    "What do the Lancia Stratos and 1969 Dodge Charger have in common? They're both coming to TDU2 - for free! "

"Thank you for your continued support and feedback. Our community has been amazing and helped us quickly identify a number of issues, which we have made significant progress in addressing in the upcoming patches.

We really appreciate your patience in this matter and we would like to announce that we will be making the first premium DLC for the game free for everybody as a way of saying thank you.

The Exploration Pack contains new wrecks to be discovered that unlock the Lancia Stratos version Rallye and 1969 Dodge Charger. "

• Berserker8814
    Nah, voltam benn a kaszinóba gyorsan, küldtem be egy nagyobb összeget a klubba :)
  • Robi546
    Jó reggelt mindenkinek! :) :D
  • HUNPalika
    Már éppen ideje volt
  • jaddz8
    jó reggelt mindenki! jöttem vissza játszani
  • pointer4
    Szabi tegnapelőtt este :D

Mai keresgélésem gyümölcsei, háttérképnek is jó lesz :D
  • Salki
    Rossz ajtón kopogtatsz. Errefelé nem szeretjük a csalókat.
    Irány az off topic.