Test Drive Unlimited 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

shumika
Kicsivel több (3órával) 😄

E34M5 Owner volt amig neki nem adta pixxelnek! BMW S1000RR. BMW-s szív, BMW-s lélek, BMW-s leszek amíg élek!

Jó reggelt mindenkinek 😄 már csak 4,5 nap 😄

BMW M5 E60 Ultimate Driving Machine

Fehercsoki
Neked is.

shumika
Jó reggelt.

E34M5 Owner volt amig neki nem adta pixxelnek! BMW S1000RR. BMW-s szív, BMW-s lélek, BMW-s leszek amíg élek!

Fehercsoki
Néha azért láthatóan belassul,és ez még nem is város!

Azért tudott csak 2 percet lenni a boxba a játék mert kipörgette a prociját ?<#eplus2>

Idézõ jeleket használt, sztem. ez nem az Õ véleménye, csak idézett. <#nezze>

\"Az optimista a fényt látja az alagút végén, a pesszimista a sötétet az alagútban, a realista a közeledő vonatot, a mozdonyvezető pedig a három idiótát a síneken.\"

Az elõzõ üzenetem grebber-nek szült (#12667)

Win 7 64 bit, Intel Core i5 2500 (3,3 GHz), 4 GB DDR3 RAM 1333 MHz, Nvidia Geforce 9800 GT 512 MB

Ok. Értjük. Bár azért bõvebben is leírhatnád, hogy mi nem tetszik benne. Mert arról nem sokat írtál <#nevetes1>

Win 7 64 bit, Intel Core i5 2500 (3,3 GHz), 4 GB DDR3 RAM 1333 MHz, Nvidia Geforce 9800 GT 512 MB

Roger6
A baj ott van kisbarátom, hogy személyeskedsz. Ez meg téged minõsít.

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

Egyébként én is elõrendeltem. Csak a tisztánlátás kedvéért mondom. Az elsõ részrõl lekéstem. Mire lett alá való vasam, már nem volt kapható. :| Pedig imádtam... Gondoltam, tartozom a készítõknek annyival hogy megveszem a következõ részt. Szóval nem vagyok kizárólagosan rácuppanva warezre.
Ha valakit megsértettem, mea culpa...ez a véleményem. 😊

\"Egy hazugság a fél világot körbeutazza mialatt az igazság még mindig csak a cipőjét húzza fel.\"

Aha, értem. Szóval dicséret jöhet, de negatív kritika már nem. Te is egy okos gyerek lehetsz... Azért mert leírta hogy neki mennyire nem jött be, már nem ide való mi? Gondolom elhessegetsz minden gondolatot ami arról szólhat hogy esetleg tényleg csalódás a játék. Pedig benne van a pakliban. Sokan hajlamosak bebeszélni maguknak, még az után is hogy megtapasztalták, hogy nem is igaz, hogy tényleg király meg minden. Elég sokba merek fogadni hogy te is ilyen vagy. Én is várom a virágbolti verziót, mert meg akarom nézni mit veszek. Ezért remélem is hogy pár nappal elõtte kinn lesz. Egyébként nyugodtan moderaljátok ki az én hozzászólásomat... Bocs hogy ideböfögtem! <#kuss><#kacsint>

\"Egy hazugság a fél világot körbeutazza mialatt az igazság még mindig csak a cipőjét húzza fel.\"

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.

#12670 <#eljen>

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.

legalább 1-el kevesebb marha fog belémjönni 300-al miközben krúzolgatok..

Friend with weed is a friend indeed

aha,és ez kit érdekel?neki nem tetszik,lehet jobb is ha marad az nfsnél 😊

Friend with weed is a friend indeed

<#szomoru2>

Firerock
szerintem már kint van a warez XBOX-ra

\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"

SeanJRRussel
Hülye kérdés vagy lemaradtam,de honnan van meg a játék?

Asus M4A79T Deluxe,AMD X4 Phenom II 965 Black Edition 3400mhz,2x2GB Kingmax 1600mhz DDR3,Ati Sapphire 3870 512mb

wollnerd
1000 $ is sok pénz...
Gduck: köszi hogy szóltál hogy spoiler!<#idiota>

PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2

még kérek ilyen élménybeszámolókat! 😄D

viszont a hátralévõ idõt nem... 😄

épp filmezéssel próbálom elütni a drága idõt!

a jövõhét hamar elmegy.. jégkorong meccsek, dolgozatok, stb... hamar itt lesz a péntek 😊

Oda-vissza

biliard10
még 5 nap és 01 óra 25 perc

TothLaci
Szívesen!😊
A karakter elég rendesen alakítható, hasonlóan, mint San Andreasban, itt még plasztika is van kérem szépen, bár abból nem kértem. Elején nem sok ruházat van, maradt inkább félmeztelen, meg meg lett igazítva a szemöldöke, meg nincs szakálla. Így sokkal poénosabb, mikor csajokkal találkozik!😄 A kocsimosás meg... 😄 Na az igazi meglepi volt. Az nem zavar, hogy nem érnek a csajok hozzá a kocsihoz, hiszen fene tudja mi történne, ha Hummert mosatnám!😄 Vannak benne repülõ madarak is, de azok szellemmadarak, mert nem kenõdnek fel a szélvédõre. Hiányolom, hogy ha földútról visszatértem aszfaltosra, akkor nem potyognak róla sárdarabkák. Gumicsíkot tud húzni a kocsi, de nem nagy durranás, és nem mindig. A rendõrök sokkal toleránsabbak, sõt eddig nem is üldöztek. 😄 De azt a kevés pénzt van mire költeni, tényleg sokkal kevesebb van, és drágább egy két autó az elsõ rész-hez képest.
gduck
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
1. ingyenes, utánna $2000/út

PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN

Köszi az infót 😄

wollnerd
EGYET???????????
Jesszus!
minél elõbb meg kell vennem a 5 milliós jacthot!

PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2

TothLaci
Hát... bementem a reptérre, odamentem a jegypénztárhoz, nekem sajnos csak egy lehetõséget adott, de úgy néz ki az utazás a cég ajándéka!😛
wollnerd
Azt se lehet tudni hogy mennyibe fog kerülni a repülõút.

Thx <#eljen>

TothLaci
Na lássuk, megint, milyen a játék eddig:
- A játék hangulata páratlan. De ha mégis hasonlóságokat keresünk, akkor a napkelte NFS:HP, az offroad a Dirt 2, a hajnal Crashday, az éjszaka meg kissé Carbonra hasonlít inkább.
- Mint ahogy le is írták, nagyon sok minden van benne, fõleg Ibizán.
- A mellék küldetések is sokat fejlõdtek, sõt szükség van rájuk, mert könnyen elfogyhat a pénzed, fõleg ingatlan vásárlás után.
- Hawaii is sokat változott, épületek cserélõdtek, és szinte az összes textúra, a régebbi saját házaink nincsenek meg, van pár küldetés, de lehetett volna min javítani, a legtöbb buggal Hawaii-on fogtok találkozni. Ajánlatos az úton maradni, mert nem minden esetben mûködik megfelelõen a helyreállítás!
- Autóroncsgyûjtés Hawaii-on is van.
- Kisebb melléküldetések történései jobban meg fognak felelni a valóságnak, lesz olyan nõ, aki nem bírja az autózást, meg olyan férfi, akinek a barátnõjét követni kell, aztán a barátnõ csókolózni kezd menõ alakkal.
- Rádióból nem sok lesz, de a kínálat elégséges. Feltéve ha kedveled az efféle zenéket.

Nem írtam le mindent. Az mindenesetre nagyon látszik... sokat dolgoztak rajta... sokat.
Hát 12.000-14-ért már kapsz egy nagyon fasza Logitech Formula Force Fx-et

Nem szar én biztos azt veszek.

Ha ti most vennétek kormányt, akkor milyen 10.000 Ft. alatti kormányt vennétek a játékhoz?
Genius kormányai jók lehetnek? Egerei meg billentyûzetei elég jók, meg a hangfalaik is.

Elég nagy a Volkswagen konszern csak találtok valami autót amivel lehet gurulni.... ha már német kell.

Gaben17
Én perpill itt tartok egyébként a béta óta javult. Vagy csak konzolon jobb.

Spirit of Perfomance Koenigsegg

shumika
Mondom szar az Audi 😄

assetudjuk mimennyi hova tervezünk még?

Hát nemtom de énis észrevettem :S

SeanJRRussel
Nem tom h mért van iylen buzi hangja a váltónak...Az 1 be a régi szaroknak volt iylen buzi csattogós hangjuk,tiszta viccc.

Asus M4A79T Deluxe,AMD X4 Phenom II 965 Black Edition 3400mhz,2x2GB Kingmax 1600mhz DDR3,Ati Sapphire 3870 512mb

shumika
OK-s lesz csak meg kell szokni hogy kombi :S

shumika
Az Alpina B6 is visz addig bõven sztem pedig az '90-es évekbeli,

De hogy neked is jó legyen az Alpina B5 is bõõõven 300 fölé visz.

Audi Rs6

ÁÁá végre teszt 😄

shumika
Jah most szar a háttérkép.

Pixxel tesa javítsd a hibát, de minket BMW fanokat kárpótolj BMW-s képpel.

Hát nemtom hány dollár lesz az Rs6 de magyar forintba számolva olyan 24misi új onnan 😄
Mondjuk szépen viszi a segged a 300-as határig.

shumika
Igen, másnak úgy tünik de nekem olyan mintha Amcsi fan lennék és Civic-el kéne hajtanom.

Á alig lehet látni mennyi idõ van hátra megjelenésig ,csak ,ha kijelölöm akkor látom :/

shumika
Na jó mégiscsak marad az RS6 vagy egy Mercedes ami olcsó de megy is mint a mérgezett egér.

Hát sztem még ez a legnormálisabb márka a jétkban 😄

Pötyögtem valamit oda, de attól tartok sztereóban fog menni a cucc.

mAilkaEVO3
hát ti még jobban jártok mint mi 😄 német helyett német 😄

TDU2 nick: milka -Mitsubishi Galant V6 24V- Sose vitatkozz idiótákkal, mert lesülyedsz az ö szintjükre és legyőznek a rutinjukkal!