Test Drive Unlimited 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
1: nem azt kell nézni elsõsorban, hanem azt, hogy mennyire lehet benne jól vezetni / hülyülni
2: csipkebokor vesszõ
3: amúgy sincs semmi gond vele
engem csak az zavar egy kicsit, hogy az utak túl sárgásak
De ha nagyon zavar téged az se igazán érdekel, majd Pixxel atyánk eldönti, hogy maradhat-e vagy sem!
"None of you seem to understand. I'm not locked in here with you. You're locked in here with Me!"
BMW M5 E60 Ultimate Driving Machine
Egyébként konzolra már megjelent a játék hivatalosan is.
http://goo.gl/gd6Zi5
"None of you seem to understand. I'm not locked in here with you. You're locked in here with Me!"
A játékról van szó...
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Test.Drive.Unlimited.2.READ.NFO.CLONEDVD.MULTI.2-P2P
6.34 giga
A másik dolog, ami feltûnt, hogy minden autó könnyedén eléri a végsebességét és ott le is szabályoz.
Például a Veyron simán felgyorsult 42x-re, arról nem is beszélve, hogy 390 körül váltott 6-osba (úgy tudom 7 sebességes, de sztem 390-nél már nem váltogat sehova:😄). De említhetném az Enzot is, aminek ha jól látttam, nem is pontos a végsebessége.
Hangsúlyozom, én is csak a videók alapján ítélkezem, attól még lehet élvezetes, csak nem értem az ilyen idegesítõ dolgokat miért nem küszöbölték ki.
\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\
Amúgy ez az új regem.. a betában is ezzel a nickkel mentem már! Találkozunk pénteken <#wave>#wave>
Szabi, sajnálom, hogy nincs trade, ha véletlen nyerek a kaszinõban egy spykert, megkaptad volna : D
* Asrock B450 Pro4 * AMD Ryzen 5 2600 * 4 X 8 GB G.Skill Aegis * Samsung 980 m.2 SSD * 480 GB Kingston SSD * Toshiba 3 TB HDD * Inno3D 3060ti 8GB
\"sok igazság amihez ragaszkodunk a mi szemszögünkön múlik\" Obivan Kenobi WOT nick: GagyenkovHUN
jobban szeretek dumálni a tulajokkal a masina történetérõl, mint kikönyörögni hogy beülhessek.. ha felajánlják azt persze nem utasítom vissza.. :-)
\"Egy hazugság a fél világot körbeutazza mialatt az igazság még mindig csak a cipőjét húzza fel.\"
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.
én is így csinálom, cd galaxys nagyon szar üzletpolitikát folytat szerintem...
menj biztosra !
Asus M4A79T Deluxe,AMD X4 Phenom II 965 Black Edition 3400mhz,2x2GB Kingmax 1600mhz DDR3,Ati Sapphire 3870 512mb
\"Egy hazugság a fél világot körbeutazza mialatt az igazság még mindig csak a cipőjét húzza fel.\"
Ebbe #12696 elég sovány a GTO hangja
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.
PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN
HONDA - The Power of Dreams - EK4 -
HONDA - The Power of Dreams - EK4 -
Mercedes E320 kaszinó rójál
Én megértelek téged is persze. Nagyon várod már. Valaki rosszat mond róla, nem esik jól. Nade ilyen náci módszerekkel cenzúrázni valamit. Gyerekek...
Mégegyszer hangsúlyozom, nem a játék ellen beszélek! Így látatlanból még tetszik. Sok minden van ami mellette szól. Pl mikor azt az esõs Ferrari-s videót néztem, akkor is erõsen akartam a cuccot.
Szóval remélem nem haragitottam magamra senkit Nem az volt a célom!
Peace!
UI: úgy látom készülnek a fiúk a holnap éjféli startra <#taps>#taps>
PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN
E34M5 Owner volt amig neki nem adta pixxelnek! BMW S1000RR. BMW-s szív, BMW-s lélek, BMW-s leszek amíg élek!
Kb. annyira értelmetlen erre egy szót is vesztegetni, mint arra, hogy milyen autók kellenek, illetve milyen autók szükségtelenek a játékba! <#wave>#wave>
* Asrock B450 Pro4 * AMD Ryzen 5 2600 * 4 X 8 GB G.Skill Aegis * Samsung 980 m.2 SSD * 480 GB Kingston SSD * Toshiba 3 TB HDD * Inno3D 3060ti 8GB
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
Win 7 64 bit, Intel Core i5 2500 (3,3 GHz), 4 GB DDR3 RAM 1333 MHz, Nvidia Geforce 9800 GT 512 MB