Test Drive Unlimited 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

nem értem hogy egy autós játéknál miért nyávognak néhányan a grafika miatt, amikor:
1: nem azt kell nézni elsõsorban, hanem azt, hogy mennyire lehet benne jól vezetni / hülyülni
2: csipkebokor vesszõ
3: amúgy sincs semmi gond vele

engem csak az zavar egy kicsit, hogy az utak túl sárgásak
marcihusi
Nem véletlenül lett spoiler mögé rejtve!
De ha nagyon zavar téged az se igazán érdekel, majd Pixxel atyánk eldönti, hogy maradhat-e vagy sem!

"None of you seem to understand. I'm not locked in here with you. You're locked in here with Me!"

Pc-n még nincs virágbolti verzió.....Most néztem torrentoldalakon de nincs..

BMW M5 E60 Ultimate Driving Machine

Köszönöm.És bocsi ha balfék vagyok😊
[HUN]FaTaL
Látom nehezen jut el a tudatodig hogy nem a játékról tilos beszélni, hanem magáról a warezolásról <#wilting>

Egyébként konzolra már megjelent a játék hivatalosan is.

http://goo.gl/gd6Zi5

marcihusi
És az ugye nem warez verzió igaz????

"None of you seem to understand. I'm not locked in here with you. You're locked in here with Me!"

[HUN]FaTaL
Hol beszélnek a releasekrõl, meg arról, hogy hogy kell crackelni? <#wilting>

A játékról van szó...

marcihusi
Ja mert a tört Konzol verzióról lehet itt dumálni! Na ne oltogass már!<#nezze><#mf1>

Ha jól tudom akkor a nick nevedet kell megadni. 😊
Én nem találom sehol a torrentet nah mind1 kibírom ezt a 4 napot 😄

[HUN]FaTaL
Persze, a legelsõ bétához. Nincs crack és nézd már meg mikor lett feltöltve... Azonkívül ez nem az offtopic...

marcihusi
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Elvileg a crack-et itt lelitek http://www.torrenthound.com/hash/ef87df599e19b725b9d670eafaa24a67e982cac6/torrent-info/Test-drive-2-unlimited-crack-%26amp%3B-beta-keys

Sziasztok!Teljesen új vagyok itt,de már hetek óta olvasgatom a hozzászólásokat.Lenne egy kérdésem.A játék oldalán a regisztrációnál a "handle" rovatba milyen adatot kell megadni?A korrekt válaszokat elõre is köszönöm.
Nah kipróba

marcihusi
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Megérkezett az elsõ pc verzió!

Test.Drive.Unlimited.2.READ.NFO.CLONEDVD.MULTI.2-P2P
6.34 giga

Met
Mag torrenten már fent van

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

[HUN]FaTaL
Már amelyik NFS, mert a Shift bizony ezen a téren lehagyja a TDU2-t. Hangulatban nem, de az más tészta. 😊

A videókból ítélve nem csak a Ferrari hangokkal van baj, hanem a legtöbbel. Azért remélem, hogy mielõbb megjelennek a házi gyártmányú javítások hozzá😊

A másik dolog, ami feltûnt, hogy minden autó könnyedén eléri a végsebességét és ott le is szabályoz.
Például a Veyron simán felgyorsult 42x-re, arról nem is beszélve, hogy 390 körül váltott 6-osba (úgy tudom 7 sebességes, de sztem 390-nél már nem váltogat sehova:😄). De említhetném az Enzot is, aminek ha jól látttam, nem is pontos a végsebessége.

Hangsúlyozom, én is csak a videók alapján ítélkezem, attól még lehet élvezetes, csak nem értem az ilyen idegesítõ dolgokat miért nem küszöbölték ki.

\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\

Prince23
Amúgy a grafikája eléggé elavult. Vajon PC-n is ilyen lesz? :S

Prince23

Pénteken hajnali Party és Száguldás Ibizán😄

Valahogy majd megoldjuk <#eljen>
na igen, nem tudom hogy fogom megnyerni, elméletileg pókerben kéne, nade azt nemigazán tudok, remélem barátok ellen is lehet nyerni, vagy maradok a keménytetõsnél.. 😄

Igen, észre! Meg kell hogy állapítsuk.. jobb volt neki automatán <#hehe>

Amúgy ez az új regem.. a betában is ezzel a nickkel mentem már! Találkozunk pénteken <#wave>

Szabi, sajnálom, hogy nincs trade, ha véletlen nyerek a kaszinõban egy spykert, megkaptad volna : D
rotator
Félreértesz, nekem NEM kell magyarítás hozzá, se összecsapott magyar kézikönyv nyomtatási és helyesírási hibákkal. Épp ez a gond, hogy remélem, csak választható lesz a magyar nyelv, és nem az angolt cserélték le, és minden másban megegyezik az eredeti kiadásokkal (a Mass Effectekkel ellentétben). Most fontolom, hogy Steamen veszem meg, bár pénzügyileg bukó, a Pagani meg nem érdekel, de az biztos, hogy probléma nem lenne vele.

jofer
Az egyet már hanyagolom jó ideje, de a kettõ miatt itt vagyok én is! Azért remélem, hogy csinálsz majd valami jó klubot, illetve szervezed pár hét múlva a péntek esti versenyeket. <#law>

* Asrock B450 Pro4 * AMD Ryzen 5 2600 * 4 X 8 GB G.Skill Aegis * Samsung 980 m.2 SSD * 480 GB Kingston SSD * Toshiba 3 TB HDD * Inno3D 3060ti 8GB

Szevasztok! Észre vettétek, hogy ha a "H" váltót nem is, de a szekit már használja<#rolleyes> A kormányt még mindig nem tudta beállítani, de lehet,hogy így szereti! Pénteken találkozunk IBIZÁN!!! Örülök. hogy olyan régi játékosok is lesznek mint pl: FERKE<#kacsint>

\"sok igazság amihez ragaszkodunk a mi szemszögünkön múlik\" Obivan Kenobi WOT nick: GagyenkovHUN

nem ültem én 40ben, bár tény hogy voltam már pl. FXX-ben, de a Spyker C8 nagyobb élmény volt 😄
jobban szeretek dumálni a tulajokkal a masina történetérõl, mint kikönyörögni hogy beülhessek.. ha felajánlják azt persze nem utasítom vissza.. :-)

Én most az esõs videokra vagyok rákattanva. Elég jó feeling már nézni is az biztos. 😊

\"Egy hazugság a fél világot körbeutazza mialatt az igazság még mindig csak a cipőjét húzza fel.\"

Pedig milyen jó tizedeket v századokat faragni a pro idõbõl 😄Aztán megint 100 kör és akkor ennyit a szimulátoról <#levele>

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.

tomi, rendelj elõ az 576 ban is, nemkerül semmibe ha végül nem veszed meg a redelést, nem rágnak be, és ha lemaradnál cdgalaxysról akor b terv: 576 ajándék aston..(meg dlc persze) az se szar!!
én is így csinálom, cd galaxys nagyon szar üzletpolitikát folytat szerintem...
menj biztosra !

SeanJRRussel
A TDU-t nem a grafikáért,nem a fizikáért és nem az autólistáért szeressük,hanem a feelingért hogy 8 majom együtt koccolhatja a civileket és most még + megkapja az esõt,az éjszakát az indexet és Ibizát.

Asus M4A79T Deluxe,AMD X4 Phenom II 965 Black Edition 3400mhz,2x2GB Kingmax 1600mhz DDR3,Ati Sapphire 3870 512mb

Persze, értem én. Mégegyszer elnézést! Hát én a galaxis-nál rendeltem, de van egy jó kis érzésem hogy a DLC bõl kimaradok. Mint eddig mindenbõl. A kormányom már egy kicsit megviselt Formula Force EX. 😄 DFGT-t néztem ki magamnak, márcsak a nagyobb fordulási szög miatt. Hát BMW híján <#wow3> az R8-nál,vagy a Corvette C1nél maradok. 😊

\"Egy hazugság a fél világot körbeutazza mialatt az igazság még mindig csak a cipőjét húzza fel.\"

Degonoszvagy <#hehe> Azé me te benültél 40-50 top sportatóba még visszavehetnél birodalmi <#crazya><#nevetes1><#eljen><#integet2>

Ebbe #12696 elég sovány a GTO hangja

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.

gduck
Holnap este 23:00 (GMT) indulnak a szerverek <#nyes>. Az amerikai és a letölthetõs verzió megjelenése is akkor van, így ha esetleg elõbb megérkezik a boltokba, már nincs semmi akadálya a játéknak <#wave>

PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN

Amerikai megjelenés.

HONDA - The Power of Dreams - EK4 -

Met
Mi indul holnap?

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

Nyugidj meg, felesleges ilyen vitába belemenni, engem is azért utál itt a félbanda mert negatív véleményt nyilvánítottam a játékról. Hagyjad rá és lapozz el a hsz-tõl és inkább a játékkal kapcsolatba csak annyit írjál milyen kormánnyal akarsz majd játszani, hol rendeled elõ, illetve melyik a kedvenc autód, és még esetleg belefér hogy naponta hány órát tervezel játszani vele. A lényeg hogy játék menettel kapcsolatba ne írj, és akkor tuti "peace" lesz.

HONDA - The Power of Dreams - EK4 -

freestyle666
egyszer 50 ezer ft ért vezethettem egy ferrarit de ennyire nem gyorsul meg lassul. 😄

Mercedes E320 kaszinó rójál

Hali! Utoljára offolok, úgyhogy elnézést mindenkitõl!
Elõször is nem vagyok a kisbarátod. Másodszor, hülye kötekedõs válaszra, nem lehet másképp válaszolni. Ráadául te is azt csinálod. Szóval visszavehetsz te is. Ez engem minõsít? Lehet, csak éppen én megpróbáltam a lehetõ legnyugodtabban válaszolni. Idézem:"Te is egy okos gyerek lehetsz" Ebben nem tudom mi olyan fene nagyon sértõ. Persze amit a srácnak írtak az nem az. Ráadásul törölték is a kommentjét. Zseniális.
Én megértelek téged is persze. Nagyon várod már. Valaki rosszat mond róla, nem esik jól. Nade ilyen náci módszerekkel cenzúrázni valamit. Gyerekek...

Mégegyszer hangsúlyozom, nem a játék ellen beszélek! Így látatlanból még tetszik. Sok minden van ami mellette szól. Pl mikor azt az esõs Ferrari-s videót néztem, akkor is erõsen akartam a cuccot.
Szóval remélem nem haragitottam magamra senkit Nem az volt a célom!

Peace!

gduck
ITT lehet aktiválni a bónusz tartalmakat! <#wave>

UI: úgy látom készülnek a fiúk a holnap éjféli startra <#taps>

PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN

Tufa
a váltó hangja is undorító. mindegyikbe ugyanaz a nagy böszme kattanás

Norbi1990
Videokból leszûrve a hangok szörnyûek szerintem.
Egy Ferrarinak nem ilyen hangja van.
shumika
Egyszer vittek egy kört egy F430-assal<#nevetes1>

E34M5 Owner volt amig neki nem adta pixxelnek! BMW S1000RR. BMW-s szív, BMW-s lélek, BMW-s leszek amíg élek!

gondolom nagy tapasztalatod lehet enzo és gto vezetésbõl <#idiota>

jofer
Nem felesleges, akinek kell beállítja, akinek nem kell, az angolul tolja! Nekem kell, és még sok más embernek is. Ja, és nem gyõzöm hangsúlyozni, kiválóan beszélek angolul! De nekem külön bónusz lesz, ha ékes anyanyelvemen olvashatom, hallhatom a dolgokat.

Kb. annyira értelmetlen erre egy szót is vesztegetni, mint arra, hogy milyen autók kellenek, illetve milyen autók szükségtelenek a játékba! <#wave>

* Asrock B450 Pro4 * AMD Ryzen 5 2600 * 4 X 8 GB G.Skill Aegis * Samsung 980 m.2 SSD * 480 GB Kingston SSD * Toshiba 3 TB HDD * Inno3D 3060ti 8GB

freestyle666
Igazából teljesen más egy ferrarit vezetni ez nem valóüsághû

Mercedes E320 kaszinó rójál

LeWyTy
Ez kellene ide is<#eplus2>

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

tuti hogy megmarad az angol nyelv is, hülyeség lenne ha nem.. 😄

Ja, jó lenne, ha opcionális lenne, akkor mindenki eldönthetné, kell-e neki magyarítás, vagy sem.

Win 7 64 bit, Intel Core i5 2500 (3,3 GHz), 4 GB DDR3 RAM 1333 MHz, Nvidia Geforce 9800 GT 512 MB