Test Drive Unlimited 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ennyire még nem vártam gémet 😊 komolyan mint egy kis iskolás a tavaszi szünetet 😊
TDU2 nick: milka -Mitsubishi Galant V6 24V- Sose vitatkozz idiótákkal, mert lesülyedsz az ö szintjükre és legyőznek a rutinjukkal!
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.
EVGA 680i Sli, C2D Q6600, 4x512 A-Data Extreme Vitesta 1066mhz, Gainward 8800 Gtx, Gigabyte Aurora, 3x300 Samsung Sata II, 320 gb WD, NEC Labelflash
PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
TDU2 nick: milka -Mitsubishi Galant V6 24V- Sose vitatkozz idiótákkal, mert lesülyedsz az ö szintjükre és legyőznek a rutinjukkal!
* Asrock B450 Pro4 * AMD Ryzen 5 2600 * 4 X 8 GB G.Skill Aegis * Samsung 980 m.2 SSD * 480 GB Kingston SSD * Toshiba 3 TB HDD * Inno3D 3060ti 8GB
\"Egy hazugság a fél világot körbeutazza mialatt az igazság még mindig csak a cipőjét húzza fel.\"
BMW M5 E60 Ultimate Driving Machine
Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Kim Jong Il ☑ - Tirexi ☐ - DarkSector ☐
Mercedes E320 kaszinó rójál
Örültünk neki, hogy itt voltál, nagyon tisztelünk de most már mehetsz is tovább.
Ülj be a ki tudja hanyadik autóba ahova egy szopásért be engednek
\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae
"None of you seem to understand. I'm not locked in here with you. You're locked in here with Me!"
\"Egy hazugság a fél világot körbeutazza mialatt az igazság még mindig csak a cipőjét húzza fel.\"
És örültem volna ha elismeritek tehetségem, tapasztalatom!
akkor mi lenne ha elmennél innen?😊
ha nem alacsonyodnál le a mi szintünkre?
\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"
Ezerszer leírtuk, hogy még semilyen platformra nem jelent meg hivatalosan! A hivatalos megjelenési dátum konzolra is 8.-a. Persze ha egy bolt elõbb adja, az egy dolog <#wave>#wave>
És több idõt töltöttem versenyzéssel mint te valaha fogsz.
Gondolom milyen komoly vezetési tapasztalata lehet. Bár lehet bill.-el jobban megy mindegyikõnknél😊
#12785 -- Aki azt hiszi jobb nálam szoljon. -- Szóltam <#idiota>#idiota>
TDU nick: [HUN]kishoffi / TDU 2 nick: kishoffiHUN / Logitech G25/Xbox360/Samsung 32\" Full HD TV monitorként :)
1. Valóvilág 4
2. Internetes Fogadások, Tippmix
3. Test Drive Unlimited 2
4. Autómodellek
5. FORMA1
6. Arsenal
7. A PC-s játékoknak leáldozott! Vol. 2.
8. Képek, videók (humoros, aranyos, stb.)
9. A magyar mentalitás
10. Rise of Flight
Ha valaki gondolja szíveen adok tanácsot a helyes teknikáról!
de itt egy link is
#12783: Igazából mindegy, majd a házigazda eldönti. A lényegen nem változtat, hogy az a legelsõ bétához van. 😄
http://goo.gl/gd6Zi5
TDU nick: [HUN]kishoffi / TDU 2 nick: kishoffiHUN / Logitech G25/Xbox360/Samsung 32\" Full HD TV monitorként :)