40335
Hivatalos oldal | Játékosok | Ibiza térkép | Oahu térkép | Szerver állapota | OFF topik
Rajongói frissítés (v0.4) I Kibontáshoz segítség
-
#18333 hol ? -
#18332 fúdejó tdu2 ingame kurzorunk van -
#18331 Ez nem így működik, hogy ide-oda ugrálsz, menj máshova akkor, nem átjáróház. -
#18330 Tisztelt Klubelnök Úr!
Lenne egy javaslatom a klubbal kapcsolatban. Arra gondoltam, hogy kiírhatnád ide, hogy hány órakor akarod a klubtalikat szervezni, mi meg akkorára ott lennénk. Mert úgy tényleg nem fogunk haladni, ha csak spontán röffenünk össze. Pl. ma délután 5 órára lehetne szervezni egy találkozót, meghatározott kategóriás autóval, mi meg visszajeleznénk, hogy ki tud menni, meg ki az, akinek nem aktuális. Olyan szuper módon működött ez az első részben a krúzok szervezésekor. Ezen tapasztalatainkat átültethetnénk ide is!
(Szeretném, ha mi lennénk a 168. legjobban működő klub ) -
#18329 hétvégente én nem tudok lenni.péntek szombat.vasárnaptól leszek ismét. -
#18328 És ahhoz mit kell megnyerni ? :D -
Szabi1991 #18327 naja, nem haladunk túl gyorsan, majd hétvégén hátha begyorsulunk :D
A3as Spyker a kaszinóba van a VIP részlegen :) -
#18326 2-3 nap alatt meg lehet csinálni az összes versenyt -
#18325 Hááát...
nem gondoltam végig. Főként azt se gondoltam végig hogy kik vannak a klubban.
Sry.
azért még maradok. -
nono55 #18324 Hi!
Ma tervezem megvenni a TDU2-őt és ez a klubbos dolog érdekelne...:) csak ugye a nulláról kezdem.
A1-es jogsi és 15-20-as szint mindenképpen kell? :) Nem elég a G25? :D
-
#18323 Update2 után játszottam a játékkal, amikor az említett módon a gép lekapcsolta magát, 19-én, azóta most próbáltam először játszani, és már a hiba fogadott. TDU.hu-s megoldás nem segít, mert DATA a fájl neve, nem változott meg :/ -
#18322 hétvégén 0-24ben :D nem tudom lehet hogy nállunk a srácok közül van valaki fent ilyenkor is -
#18321 Akkor minek kértél meghívót? Más jött volna a helyedre szivesen... -
#18320 Szabi, ha minden este a szerver megállás miatt 1 versenyt tudunk nyomni, akkor bazi sokáig fog tartani az XP összeszedése :D
Amúgy a A3-as Spykert hol kapni?
Velem meg úgy számolj, hogy 10re érek haza munkából, csak utána tudok jönni általában. :( -
Salki #18319 Na megtaláltam, ezt olvasd el:
http://www.tdu.hu/?p=337 -
Salki #18318 Mikor lett korrupt? ELméletben ezt a hibát már javították.
Próbálj meg hivatalos fórumon info-t keresni, azt hiszem valahova el lehet küldeni a mentést, és megjavítják. TDU.hu-n is olvastam valami megoldást, hogy át kell nevezni valamelyik file-t, és akkor jó lesz. Ott is nézz utána. -
#18317 engem verseny közben rakott ki.pedig első voltam
remélem nem járok úgy mint ahogy itt az előbb is írták -
#18316 mást se enged be a játék? azt írja ki nekem hogy no network connection... pedig internetem meg van:S -
#18315 Akartam magamnak klubbot keresni, de a sok német klubnál meg is akadt a keresés.
-
ezért kell biztonsági mentés nagyobb események után a mentésről :) -
#18313 egy cseppet.. a kép után a 33-as még 3-szor jött ki, persze akkora mikor nem raktunk rá, ha raktunk rá akkor meg 32-es jött... -
#18312 Sziasztok
Játék közben a laptopom túlságosan felmelegedett és lekapcsolt saját biztonsága érdekében. Pont verseny közepén voltam, azóta nem hajlandó betölteni a mentést, azt írja corrupted és maximum törölni lehet és új játék.
Van valami mód a mentés helyreállítására, hogy ne kelljen előlről kezdeni? -
Salki #18311 nem. Szerintem egyébként jó dolog, mert sokkal jobban be lehet látni a kanyarokat. A való életben is úgy van, hogy kanyarodáskor nem előre nézel, hanem oldalra. -
#18310 Hali!
A belső nézetes kamera mozgását le lehet tiltani valami trükkel. Annyira zavar, hogy csak külső nézetben tudok játszani. Előre is köszi a segítséget! -
#18309 én billel nyomom HC beállítással, akinek van valami gondja annak egy kis érdekesség:
Egy közel 2 perces időmérő futamot kíváncsiságból először fék használata nélkül, csak kézifékkel vittem végig hiba nélkül (jól eltalálva az íveket), akkor éppen meglett a szintidő.
Aztán másodikra féket használva nyomtam le a távot ami pontosan -10mp-et jelentett. Ami szerintem nagyon nem elhanyagolható különbség.
Szóval a kézifék látványos, de nagyon érdemes a féket is tapperolni, esetleg kombóba a szükség úgy kívánja (hajtű kanyarok).
Billel érezhetően nagyobb a kihívás, pl amikor egy szép nagy kanyarban kell nagy sebességgel íven maradni, de nem lehetetlen. -
#18308 vagy a piros-fekete 100.000-el, vagy egy szám körberakása :)
ülj le és nézd a számokat pár körön keresztül, és fel fogsz fedezni egy kisebb ritmust a játékban, onnantól nőnek az esélyedi :) ha meg nem nyert, akkor alt f4, és a backupolt mentést visszarakod -
Salki #18307 Picit sok a 33-as, nem? -
#18306 a TDU kaszinó rulettben azt nem szeretem hogy nem hagy elég időt a stratégiák felrakására, illetve nincs előre beállított tétosztás, mint a többi online kaszinóban (pl zero spiel és társai)
amúgy a belinkelt stratégia a mai online kaszinóknál nem működik, mivel egytől egyig pofátlanul manipulálva van. Ez pl Bwin kaszinóban fordult velem elő, kb 250ezer ft-ot buktam el ilyen pofátlan csalással:
-
#18305 Legtöbb módszer nem válik be?
Akkor melyik módszert érdemes használni? Te hogy játszol? :) -
#18304 ezeknek a legtöbbje nem válik be főleg, ha sok vesztes köröd van (duplázós stratégia) mivel nem nolimit asztal :) -
#18303 már mind1.
most néztem meg a többi felső menüsort... -
#18302 Na azt kerülni fogom!!! :D -
#18301 van dulpa nulla is -
#18300 itt találtam rulettről leírást.
a kaszinóban 1 nulla van a rulettasztalon? (a dupla nulla miatt sokkal kevesebb az esély nyerésre.)
nincs még 1 link a rulett szabályairól? ez nekem kevés. -
Berserker8814 #18299 Nekem túlságosan egyik sem jött be :) -
#18298 Klubversenyen elvileg mindenki mehet velük - azért elvileg, mert látni láttuk őket a listában, de mikor kiválasztottuk bebugzott, majd nem sokkal utána le is állt a szerver:)
Versenyen kívül nem próbáltuk még - lévén mindkét lvl2-es klubautó inkább érdekes, mint használható:) De szerintem vihetők. Ki kell próbálni:) -
#18297 Késő volt már -
#18296 Már csak 3 helyünk maradt a klubban (tehát 13-an vagyunk) -
#18295 tehát egyszerre akár mondjuk 4-en is kivihetjük? nincs az, hogy meg kell várni, míg a másik visszahozza?? -
#18294 akkor félretájékoztattál privátban :D