40335
  • pointer4
    hol ?
  • pxxl
    fúdejó tdu2 ingame kurzorunk van
  • [HUN]FaTaL
    Ez nem így működik, hogy ide-oda ugrálsz, menj máshova akkor, nem átjáróház.
  • jofer
    Tisztelt Klubelnök Úr!

Lenne egy javaslatom a klubbal kapcsolatban. Arra gondoltam, hogy kiírhatnád ide, hogy hány órakor akarod a klubtalikat szervezni, mi meg akkorára ott lennénk. Mert úgy tényleg nem fogunk haladni, ha csak spontán röffenünk össze. Pl. ma délután 5 órára lehetne szervezni egy találkozót, meghatározott kategóriás autóval, mi meg visszajeleznénk, hogy ki tud menni, meg ki az, akinek nem aktuális. Olyan szuper módon működött ez az első részben a krúzok szervezésekor. Ezen tapasztalatainkat átültethetnénk ide is!

(Szeretném, ha mi lennénk a 168. legjobban működő klub )
  • kemszi2
    hétvégente én nem tudok lenni.péntek szombat.vasárnaptól leszek ismét.
  • pointer4
    És ahhoz mit kell megnyerni ? :D
  • Szabi1991
    naja, nem haladunk túl gyorsan, majd hétvégén hátha begyorsulunk :D

A3as Spyker a kaszinóba van a VIP részlegen :)
  • gviski
    2-3 nap alatt meg lehet csinálni az összes versenyt
  • wollnerd #18325
    Hááát...
    nem gondoltam végig. Főként azt se gondoltam végig hogy kik vannak a klubban.
    Sry.
    azért még maradok.
  • nono55
    Hi!

Ma tervezem megvenni a TDU2-őt és ez a klubbos dolog érdekelne...:) csak ugye a nulláról kezdem.
    A1-es jogsi és 15-20-as szint mindenképpen kell? :) Nem elég a G25? :D
  • zolo
    Update2 után játszottam a játékkal, amikor az említett módon a gép lekapcsolta magát, 19-én, azóta most próbáltam először játszani, és már a hiba fogadott. TDU.hu-s megoldás nem segít, mert DATA a fájl neve, nem változott meg :/
  • gviski
    hétvégén 0-24ben :D nem tudom lehet hogy nállunk a srácok közül van valaki fent ilyenkor is
  • [HUN]FaTaL
    Akkor minek kértél meghívót? Más jött volna a helyedre szivesen...
  • pointer4
    Szabi, ha minden este a szerver megállás miatt 1 versenyt tudunk nyomni, akkor bazi sokáig fog tartani az XP összeszedése :D

Amúgy a A3-as Spykert hol kapni?

Velem meg úgy számolj, hogy 10re érek haza munkából, csak utána tudok jönni általában. :(
  • Salki
    Na megtaláltam, ezt olvasd el:
    http://www.tdu.hu/?p=337
  • Salki
    Mikor lett korrupt? ELméletben ezt a hibát már javították.
    Próbálj meg hivatalos fórumon info-t keresni, azt hiszem valahova el lehet küldeni a mentést, és megjavítják. TDU.hu-n is olvastam valami megoldást, hogy át kell nevezni valamelyik file-t, és akkor jó lesz. Ott is nézz utána.
  • kemszi2
    engem verseny közben rakott ki.pedig első voltam
    remélem nem járok úgy mint ahogy itt az előbb is írták
  • Hoffi
    mást se enged be a játék? azt írja ki nekem hogy no network connection... pedig internetem meg van:S
  • Dj Tommy
    Akartam magamnak klubbot keresni, de a sok német klubnál meg is akadt a keresés.
  • pxxl

ezért kell biztonsági mentés nagyobb események után a mentésről :)
  • w77d
    egy cseppet.. a kép után a 33-as még 3-szor jött ki, persze akkora mikor nem raktunk rá, ha raktunk rá akkor meg 32-es jött...
  • zolo
    Sziasztok
    Játék közben a laptopom túlságosan felmelegedett és lekapcsolt saját biztonsága érdekében. Pont verseny közepén voltam, azóta nem hajlandó betölteni a mentést, azt írja corrupted és maximum törölni lehet és új játék.

Van valami mód a mentés helyreállítására, hogy ne kelljen előlről kezdeni?
  • Salki
    nem. Szerintem egyébként jó dolog, mert sokkal jobban be lehet látni a kanyarokat. A való életben is úgy van, hogy kanyarodáskor nem előre nézel, hanem oldalra.
  • patchaou
    Hali!

A belső nézetes kamera mozgását le lehet tiltani valami trükkel. Annyira zavar, hogy csak külső nézetben tudok játszani. Előre is köszi a segítséget!
  • M@TriX
    én billel nyomom HC beállítással, akinek van valami gondja annak egy kis érdekesség:

Egy közel 2 perces időmérő futamot kíváncsiságból először fék használata nélkül, csak kézifékkel vittem végig hiba nélkül (jól eltalálva az íveket), akkor éppen meglett a szintidő.
    Aztán másodikra féket használva nyomtam le a távot ami pontosan -10mp-et jelentett. Ami szerintem nagyon nem elhanyagolható különbség.

Szóval a kézifék látványos, de nagyon érdemes a féket is tapperolni, esetleg kombóba a szükség úgy kívánja (hajtű kanyarok).

Billel érezhetően nagyobb a kihívás, pl amikor egy szép nagy kanyarban kell nagy sebességgel íven maradni, de nem lehetetlen.
  • pxxl
    vagy a piros-fekete 100.000-el, vagy egy szám körberakása :)
    ülj le és nézd a számokat pár körön keresztül, és fel fogsz fedezni egy kisebb ritmust a játékban, onnantól nőnek az esélyedi :) ha meg nem nyert, akkor alt f4, és a backupolt mentést visszarakod
  • Salki
    Picit sok a 33-as, nem?
  • w77d
    a TDU kaszinó rulettben azt nem szeretem hogy nem hagy elég időt a stratégiák felrakására, illetve nincs előre beállított tétosztás, mint a többi online kaszinóban (pl zero spiel és társai)

amúgy a belinkelt stratégia a mai online kaszinóknál nem működik, mivel egytől egyig pofátlanul manipulálva van. Ez pl Bwin kaszinóban fordult velem elő, kb 250ezer ft-ot buktam el ilyen pofátlan csalással:

• wollnerd #18305
    Legtöbb módszer nem válik be?
    Akkor melyik módszert érdemes használni? Te hogy játszol? :)
  • pxxl
    ezeknek a legtöbbje nem válik be főleg, ha sok vesztes köröd van (duplázós stratégia) mivel nem nolimit asztal :)
  • wollnerd #18303
    már mind1.
    most néztem meg a többi felső menüsort...
  • wollnerd #18302
    Na azt kerülni fogom!!! :D
  • pxxl
    van dulpa nulla is
  • wollnerd #18300
    itt találtam rulettről leírást.
    a kaszinóban 1 nulla van a rulettasztalon? (a dupla nulla miatt sokkal kevesebb az esély nyerésre.)
    nincs még 1 link a rulett szabályairól? ez nekem kevés.
  • Berserker8814
    Nekem túlságosan egyik sem jött be :)
  • MerlinW
    Klubversenyen elvileg mindenki mehet velük - azért elvileg, mert látni láttuk őket a listában, de mikor kiválasztottuk bebugzott, majd nem sokkal utána le is állt a szerver:)

Versenyen kívül nem próbáltuk még - lévén mindkét lvl2-es klubautó inkább érdekes, mint használható:) De szerintem vihetők. Ki kell próbálni:)
  • MerlinW
    Késő volt már
  • MerlinW
    Már csak 3 helyünk maradt a klubban (tehát 13-an vagyunk)
  • w77d
    tehát egyszerre akár mondjuk 4-en is kivihetjük? nincs az, hogy meg kell várni, míg a másik visszahozza??
  • pxxl
    akkor félretájékoztattál privátban :D