Test Drive Unlimited 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
nah játék megrendelve remélem tartja a szavát a CD Galaxis hogy pénteken kihozza a futár.
TDU2 nick: milka -Mitsubishi Galant V6 24V- Sose vitatkozz idiótákkal, mert lesülyedsz az ö szintjükre és legyőznek a rutinjukkal!
BMW M5 E60 Ultimate Driving Machine
Online Rádió: http://www.radioseven.se/
Jah igen a csaj mellei nagyon durván faszán mozognak 😄 úgylátszik nem csak én vettem észre
Online Rádió: http://www.radioseven.se/
Kövektezõ a szitu: kuplung teljesen benyomva. berak 1, padlógáz. kuplung gyök2 sebességgel elked kiengedni. A szabályzás elkezd lassulni, a kocsi egy helyben áll, mintha be lenne húzva a kézifék. Egy ponton pedig mikor elkezdi fogni a kuplung, a kocsi nem halad egy lépést sem, egyszerûen lefullad. PADLÓGÁZNÁL, 1-esben!!!
Ha viszont nem használsz kuplungot, simán el tudsz indulni. Kérdem én, 6 éveseknek tervezték ezt a játékot???
* Asrock B450 Pro4 * AMD Ryzen 5 2600 * 4 X 8 GB G.Skill Aegis * Samsung 980 m.2 SSD * 480 GB Kingston SSD * Toshiba 3 TB HDD * Inno3D 3060ti 8GB
G25-öt simán érzékelte, de:
a kormány holtjátékot nem csak a deadzone levételével kell állítani, a steering sensitvity-t teljesen balra kell húzni.
Egy valami viszont nagy csalódás: a kuplungozás.
Elindulásnál nem lehet szépen kuplunggal kigyorsítani. Szörnyûûû :S. Ha valaki rájön hogy mégis, hogy lehet, légyszi segítsen!!!
E34M5 Owner volt amig neki nem adta pixxelnek! BMW S1000RR. BMW-s szív, BMW-s lélek, BMW-s leszek amíg élek!
All hail the double x!
Notebook, Intel Core2Quad [email protected] 4GB RAM (1066MHz) GT240M 1GB
E34M5 Owner volt amig neki nem adta pixxelnek! BMW S1000RR. BMW-s szív, BMW-s lélek, BMW-s leszek amíg élek!
Friend with weed is a friend indeed
* Asrock B450 Pro4 * AMD Ryzen 5 2600 * 4 X 8 GB G.Skill Aegis * Samsung 980 m.2 SSD * 480 GB Kingston SSD * Toshiba 3 TB HDD * Inno3D 3060ti 8GB
<#duhos2>#duhos2><#duhos2>#duhos2>gyerekek, álljuk körbe, és jól "spamoljuk meg"
Lényegében ami van újítás, azt orrunk elé lett vágva szinte a start óta, és ugyan azokat ismételgeti egész végig, csak más besorolásban, ugyan olyan, de erõsebb, és több kihívásban.
Nem azért írom, hogy mutassam, mennyire gyenge farok vagyok, elõbb rendesen le is lettem cseszve az miatt, hogy napok óta, egyfolytában, sötét szobában játszom, mert ha már ki süt a nap, akkor lõttek az idõmérõnek, ha valaki megmozdul a házban, akkor is lõttek az idõmérõnek, de ha éppen hajnal felé van, és automatikusan lekapcsol a kocsi világítása, miközben nincs még olyan világos, már lõttek az idõmérõnek...
Versenyek meg nagyon könnyûek, ugyan azok mind végig...
Meg van egy két bejátszás, hogy kiakad Miami Harris, meg a másik karakter belerúg az autóba, és meg van oldva minden. Ibiza nagyon szép, és hangulatos, de már ezt sem lehet élvezni, mert az a sziget jelenlegi formában ki van játszva.
Na mindegy, megveszem az egyik kedvenc autómat 2 milláért, oszt végeztem! 😄
PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN
Ami sok, az sok. Szerintem fog kapni jó nagy leértékelést emiatt.