Test Drive Unlimited 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

[HUN]FaTaL
Meg egy anti-spam tablettát is beszerezhetnél, ne spammold már a topicot.

http://goo.gl/gd6Zi5

Attelee
Egy mozifilmnél valoban nem látsz különbséget,de egy autós játéknál 60 és 30 FPS között ég és föld a különbség!

i5-2500K 4.5Ghz 2x4Gb Kingstone hyperX 1600Mhz Gigabyte GTX460 1GI OC, Chieftech 750W Logitech Driving Force GT,Xbox360 wireless controller

alma2
Na a sok kis verpistike, xboxon szidtak, hogy lassu. Pc-n elinditom, mar a tancolo tomeg az elejen ugy akadozott, hogy szornyu volt nezni, a grafkartya 25 %-on futott, mig a e8400-es huzott procit teljesen leultette, max grafikan is a grafkartya unatkozik, mig a proci fustol es elvezhetetlen sebessegu a jatek. Kerdes javitjak-e, vagy inkabb A'la bfbc2 erosen prociigenyes a jatek, arra tettek a terhelest hiszen az ami eros az xboban.

szerintem

ja, meg lehet be kell szereznem egy adag "computer-duster" kifújó flakont. Lehet sûrûbben kell kifújnom a ganét a gépbõl.
pár hónapja cucliztam vele. Nem tudtam elképzelni, miért indul folyton újra a gép TDU, GRID, NFS, stb közben. Már újraraktam meg minden, majdnem visszaküldtem gariba, aztán utolsó próbaként kifújtam belõle 20 kiló port, és azóta mûxik. (NFS HP is majdnem maxon)<#taps>

Notebook, Intel Core2Quad [email protected] 4GB RAM (1066MHz) GT240M 1GB

alma2
EZ mekkor anagy hulyeseg... olvass mar utana... 60 nem art, vagy meg tobb

szerintem

ha már ad egy 25-30 fps-t én már azzal megelégszem (ha jól tudom, akkor az emberi szem 24 képkocka/másodperc-nél már folyamatos mozgást lát, afölött meg nem igazán tud különbséget tenni)
Bár ez nem tudom hogy a virtuális világ leképzésekor is igaz-e...

ha ez a minimum graf, az se rossz
Remélem azért a minimumnál feljebb csavarhatom majd.
2011-es játékról lévén szó, remélem támogatja teljes mértékben a Core2Quad-ot
Ha nem, akkor "obivankenobi".<#falbav>

Attelee
de milyen géppel van 47 FPS azt is megirhatnád?

i5-2500K 4.5Ghz 2x4Gb Kingstone hyperX 1600Mhz Gigabyte GTX460 1GI OC, Chieftech 750W Logitech Driving Force GT,Xbox360 wireless controller

<#circling>

(minimumgrafika)

[HUN]FaTaL
Nekem is jöhet 😊

nem elérhetõ a magyar kiadó oldala cnghungary.hu... remélem valami bazinagy frissítés van.. és sok-sok infó lesz a tdu2rõl.. 😄

szerk: 9:20
már elérhetõ, semmit nem frissítetek.... jól reklámozzák a terméküket -.-

Köszönöm a választ!

Szeintem beruházok a STEAM-es verzióra.

jofer
<#worship>

* Asrock B450 Pro4 * AMD Ryzen 5 2600 * 4 X 8 GB G.Skill Aegis * Samsung 980 m.2 SSD * 480 GB Kingston SSD * Toshiba 3 TB HDD * Inno3D 3060ti 8GB

gduck
Ok, majd ha otthon leszek felrakom valahova és belinkelem <#wink>

PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN

jofer
Nekem jöhet az a fájl! Köszi! <#taps>

* Asrock B450 Pro4 * AMD Ryzen 5 2600 * 4 X 8 GB G.Skill Aegis * Samsung 980 m.2 SSD * 480 GB Kingston SSD * Toshiba 3 TB HDD * Inno3D 3060ti 8GB

gduck
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
1. Már a béta is máshogy zajlott mint az 1. rész esetében, folyamatosan kérdezgették a jónépet és sok minden figyelembe is vettek. Több DLC-t is ígérnek és a support is jobbank tûnik mint az 1. rész esetében.
2. Van pár steames játékom, de sajna erre a kérdésre nem tudok válaszolni.
3. Nem tudom mi látszódik a videón a grafikából, de mikor a béta után elindítottam az 1. részt, nagyon gagyi grafikának tûnt... Szóval a 2. rész grafikája jobb (sztem sokkal). Ráadásul a nappal/éjszaka+idõjárás rengeteget dob rajta
4. A g25-höz van kormánybeállítási fájl, valószínûleg nem lesz gond. A béta fórumból elmentettem azt az oldalt, ahol a kormány beállítás volt részletezve rajzokkal, ha valakinek kell, szóljon elküldöm! Ha az elsõ rész médiumon futott, nem jó hír, mert ennek szerintem jóval nagyobb a gépigénye!

Üdv!
Bétásokat kérdezném a játékról:

1. Elsõ rész nagyon tetszett, de ugye a PC-s support nem létezõnek volt tekinthetõ. Volt a fejlesztõk/kiadó felõl bármilyen reakció errõl a második részre vonatkozóan?
2. Ha Steam-en veszem meg, lehet bármilyen negatív körülményre számítani a dobozos verziókhoz képest? Gondolok itt a sok játéknál elõjövõ kisebb-nagyobb babrálásokra a könyvtárakban, ha mentésrõl vagy egyebekrõl van szó.
3, A bemutatók/videók alapján a játék grafikája úgy tûnik, nem hozza az elsõ színvonalát. Ezzel mi a helyzet?
4. Az elsõ rész is csak kompromisszumokkal futott a gépen (medium), ráadásul a g25-öt sem engedte valamiért normálisan beállítani. A bétatapasztalatok alapján milyen gépigényre számíthatunk (a kiadott hivatalos rendszerkövetelménnyel tisztában vagyok, de az szinte sohasem tûnik valósnak). Kormánysupportról van valami hír?

Elõre is köszönöm a válaszokat, és elnézést ha hülyeséget kérdeztem!

gduck
Fejlécben a link <#wave>

"Fórum - FAQ - Chat - Off/Warez"

kill3r21
Valaki lineklné az off topikot?
gduck
Igen, repülõvel vagy jachtal tudsz átmenni a másik szigetre. (ezt mondták) Kérdés hogy a meghívott haverokat is át lehet-e vinni?

UI: ma virrasztás lesz <#nyes> Ha esetelg mégse küldik a mailt, akkor nagyon piap leszek <#integet2>

Na elkezdõdött a hét 😄

BMW M5 E60 Ultimate Driving Machine

Ááá neviccelj én nemharagszom senkire.Nincs gondom senkivel.Talán ezek az utolsó hsz-im mert péntektõl már átnézek a faszfejeken és a majom irományokon.Már tegnap irták a kampik hogy kihogy csinálja a clubot és indul a gém 😄 Ezt vártuk 1 évig.Végre itt van és már jöttek az infók hogy azok a külföldikirályok akikkel 4-5 órát krúzoltam naponta megveszik a játékot és áll össze megint a tuti brigád.Ha játszottál és krúzoltál a haverjaidal tudod milyen.Volt olyan krúz amibe 4 órán keresztül full layer volt.Nem volt üresedés mert akár órákat vártak emberek hogy bekerüljenek és tolják velünk.Na erre a flashre szted érdekel 1-2 ideirkáló majom?Jó játékot neked(nektek) Béke van <#eljen>

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.

Nincs harag?

\"Egy hazugság a fél világot körbeutazza mialatt az igazság még mindig csak a cipőjét húzza fel.\"

Na! Elmész? <#awink> Nekem mindegy. Én maradok. <#nyes>

\"Egy hazugság a fél világot körbeutazza mialatt az igazság még mindig csak a cipőjét húzza fel.\"

Hát akkor szia <#wave> aztán vhol vmikor csak összefutunk 😄 bb

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.

Csak egy kérdés. Arra nem gondolsz, hogy olyannak sem tetszhet, akinek az elsõ rész bejött és pont olyan dolgokat nem emeltek át ami neki ott frankon tetszett. És se nem "pro" az illetõ, csak egyszerûen rájött hogy "anyám én nem ilyen lovat akartam. 😮

Amit leirtál azzal semmi gond.Sõt kell az ilyen vélemény.Csak más máshangnemben irja ugyanezt.Nagymellel pökhendin.Pedig a pro faszagyerekeknek nemjöttle a béta tesztel meg a mostani 20-30 videoból.KB 1 évig nemjöttle.És csalodnak <#idiota> Ha pro akkor nemvágta milyön.Én az amatör mezei vidéki gyökér fejemmel egybõl vágtam mitkapok.Kamu profik nyafognak :F Az F1 2010 az 1 külön kategoria.Ott a pro már az elején beugatott hogy b+ mekkora szar mert a füvön is lehet menni 300al.Irtákneki homálybarom az aszfalton mennyé má <#idiota> Ha olvasod ezt a topikot látod mekkora faszfejek járnak ide és a nagydurranás magasröptü agyalásából az jönle hogy mekkora hurkalé mert nemlátya amit látnia kéne lazán.Szal direkt idegesiteni akarják a népet.Ez max még 3 napig megy mert ha elkezdödik sztem több 100 vagy akár több 1000 emberke kezdiel a többéves happy krúzolását.Persze ebbõl is lemorzsolodik majd akinek nemjönbe.De nem is gond.Próbálták ezt a játékot hasonlitgatni "pro idõt faragó állitolagos full szimulátorokhoz" De megint a fasza pro nemlátya hogy más kategoria?És vérpistizik mert ha megfeszülnek nekünk akkor is bejön.A pro-k csak ideirogatnak mert máshonnan egybõl kibaszkodják õket.Ezért is pro-k õk.Na és a leglényegesebb mi TDU2 fanok nem megyünk nyálatverni meg leheroltozni más full pro autos game-t mert a vérpisti ilyet nemtesz.C S A K A P R O-K

[HUN]FaTaL
Nem fejeznéd be? Rém unalmas vagy...

kifli
szerintem szar a fizika 😄

Amúgy kurvajó énmár tolom xboxon, a történet úgy kezdõdik hogy, elütünk egy csimpánzt (Szerintem kicsit jobban meg kéne dobnia a kocsit, dehát szar a fizika...)
Szóval elütjük, majd gyors megállunk, és korházba kell sietnünk vele, ekkor egy hotdogos lamboval randelkezünk. Út közben a csimpi meghal, úgyhogy meg kell állni és elásni (elásás elõtt választható a nekrofil magatartás, de ezt az eu változatból cenzúrázták) Szóval elássuk a makit. Csak jönnek a rendõrök, éshát elveszik a kocsit. Így kezdjük az egészet majd, egy úthengerrel. Elõször illegális úthenger gyorsulási versenyeken kell résztvennünk, és így fejlõdünk tovább. A leggyorsabb jármû, egy kínai mágnesvonat, elég dúrva. Én most adtam el a tuningolt lovaskocsimat, és vettem egy rotátórból átalakított háztáji trakeszt. Turbofeltöltõ már van benne, meg fasza lángnyelves festés.

Amúgy remélem, jobb valamivel az irányítás, mint mikor utoljára teszteltem (az utcsó 3-4 alkalommal már nem voltam beta teszten...)
SötétBarom
Köszönöm. 😊

Amúgy le is kopok, szal nem fogom itt borzolni a kedélyeket. Ha kijött a warez majd kipróbálom, aztán TALÁN leírom a véleményem. A vételrõl már lemondtam. Most várhatok megin éveket, mire jön majd valami ígéretes utcai autós játék

:'(

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

Attelee
Azért azt én se értem h ha valaki idejön és elmondja a negativ véleményét /sötétbarom pl/,akkor
miért kell egybõl lehurrogni!
Olyanok vagytok mint K.Gyuri a Formula1 2010-es topikból.Ott is kb ez volt.Lehetett látni h nem lesz szimulátor már gameplay video alapján is,de õ csak azt hajtotta h mien fasza lesz meg mien õrült jo lesz a játék stb...
Videók alpján én is rosszabbnak érzem az irányitást mint az elsö részben,és gondolom most engem is elküldtök a halál faszára.Pedig én nem arra vágyom h szimulátor legyen,attól függetlenül h itt van elöttem a kormány,hanem csak arra h ne ugy mozogjanak az autok mintha egy tetris játékban a kockákat mozgatnád.

TothLaci
Megpróbálom holnap megszerezni a Yachtot.
Egyébként Hawaii is beletartozik a

karrierbe, sajnos vagy nem ott is kell küldetéseket csinálnunk.
De elõtte le kellett nyomnom rengeteg nehéz idõmérõt, Hummert teljesen alázták a fejlesztõk, aztán egy kellemes idõmérõ: kirándulás a szigeten, és egy millió dollár.
Megvan FAQ 12. oldal

Ati0021 v Gduck.Emlékeztek olyan hírre hogy a yachtal is átlehet menni majd Oahura?

tényleg ien hangja lenne ? <#wilting>

Hát én a szerverek miatt parázok kicsit hogy birni fogják- e?Ti hogy vagytok ezzel?
Valaki aki ügyes photoshoppos (pl pixel) tudna nekem segíteni egy Audit rávágni a nevemre? Megköszönném

bency
Az irányitás akkor jó ha billel is lehet menni,ez nem egy szimulator hogy csak kormányra van csinálva.Az 1esbe billel is lehetett menni szépen,ha itt nem lehetlesz..akkor Szar az irányitás,kormány más téma...

:) Semmi okosság :P

Meghalok ezen a gif-en is <#zavart2> kajak szeretek idejárni, mindig jókat röhögök. Az a freestyler "mûvészgyerek" se volt semmi <#nyes>

Sötétbarom: utolsó utáni bétában már jó volt az irányítás, és amelyik videókat te nézted, azon valószínûleg billentyûvel mentek.

Nemcsak te. De hidd el öreg, jobb ha most hagyod abba. Személyes tapasztalat. 😊 Én megpróbáltam a lehetetlent, de jobb a békesség. Inkább legyen pár haverom itt, mint sok ellenségem. 😉

Nah ez így kellett ide.Pont nyugi volt meg minden de jöttél tee.....-.

BMW M5 E60 Ultimate Driving Machine

SötétBarom
Több ezer üzenet óta nem voltam, de néztem jútyúbon friss gémpléjt. Bejött amire számítottam. A béta óta, ugyan az az ótvar fos az autók mozgása.. Tiszta szégyen. :////

KIBASZOTT szomorú vagyok :|

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

Met
Te csak azt hiszed,

- ez miért nem megy?
- ez hogy van?
- azt hol lehet?
- miért nem enged fel?
és stb.

Ja, és ha fél percre nem tud valaki felmenni a szerverre akkor rögtön
- más se tud felmenni a szerverre?

<#zavart1>

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

Ááá ez a klip nagyon szétolt, alapból Will Smith a kedvenc színészem, erre tessék, ebben is õ van.. <#idiota>

LeWyTy
Semmi..... mindenki játszani fog<#banplz>

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

szabii98
+2 topik ami belassulna...inkább ne 😄

I met God. She's black

wollnerd
De csúnyák a kedvenc színészeim! 😄
Elég legyen az OFF-ból!!!
<#kuss>

PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2

Szombaton megkapnád a Dirt3 topikot, megjelenés után meg a Crysis2-t.
Örülnél?<#zavart1>

mAilkaEVO3
eh lekéstem :S 😄

TDU2 nick: milka -Mitsubishi Galant V6 24V- Sose vitatkozz idiótákkal, mert lesülyedsz az ö szintjükre és legyőznek a rutinjukkal!