Test Drive Unlimited 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
i5-2500K 4.5Ghz 2x4Gb Kingstone hyperX 1600Mhz Gigabyte GTX460 1GI OC, Chieftech 750W Logitech Driving Force GT,Xbox360 wireless controller
szerintem
pár hónapja cucliztam vele. Nem tudtam elképzelni, miért indul folyton újra a gép TDU, GRID, NFS, stb közben. Már újraraktam meg minden, majdnem visszaküldtem gariba, aztán utolsó próbaként kifújtam belõle 20 kiló port, és azóta mûxik. (NFS HP is majdnem maxon)<#taps>#taps>
Notebook, Intel Core2Quad [email protected] 4GB RAM (1066MHz) GT240M 1GB
Bár ez nem tudom hogy a virtuális világ leképzésekor is igaz-e...
Remélem azért a minimumnál feljebb csavarhatom majd.
2011-es játékról lévén szó, remélem támogatja teljes mértékben a Core2Quad-ot
Ha nem, akkor "obivankenobi".<#falbav>#falbav>
i5-2500K 4.5Ghz 2x4Gb Kingstone hyperX 1600Mhz Gigabyte GTX460 1GI OC, Chieftech 750W Logitech Driving Force GT,Xbox360 wireless controller
(minimumgrafika)
szerk: 9:20
már elérhetõ, semmit nem frissítetek.... jól reklámozzák a terméküket -.-
Szeintem beruházok a STEAM-es verzióra.
* Asrock B450 Pro4 * AMD Ryzen 5 2600 * 4 X 8 GB G.Skill Aegis * Samsung 980 m.2 SSD * 480 GB Kingston SSD * Toshiba 3 TB HDD * Inno3D 3060ti 8GB
PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN
* Asrock B450 Pro4 * AMD Ryzen 5 2600 * 4 X 8 GB G.Skill Aegis * Samsung 980 m.2 SSD * 480 GB Kingston SSD * Toshiba 3 TB HDD * Inno3D 3060ti 8GB
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
2. Van pár steames játékom, de sajna erre a kérdésre nem tudok válaszolni.
3. Nem tudom mi látszódik a videón a grafikából, de mikor a béta után elindítottam az 1. részt, nagyon gagyi grafikának tûnt... Szóval a 2. rész grafikája jobb (sztem sokkal). Ráadásul a nappal/éjszaka+idõjárás rengeteget dob rajta
4. A g25-höz van kormánybeállítási fájl, valószínûleg nem lesz gond. A béta fórumból elmentettem azt az oldalt, ahol a kormány beállítás volt részletezve rajzokkal, ha valakinek kell, szóljon elküldöm! Ha az elsõ rész médiumon futott, nem jó hír, mert ennek szerintem jóval nagyobb a gépigénye!
Bétásokat kérdezném a játékról:
1. Elsõ rész nagyon tetszett, de ugye a PC-s support nem létezõnek volt tekinthetõ. Volt a fejlesztõk/kiadó felõl bármilyen reakció errõl a második részre vonatkozóan?
2. Ha Steam-en veszem meg, lehet bármilyen negatív körülményre számítani a dobozos verziókhoz képest? Gondolok itt a sok játéknál elõjövõ kisebb-nagyobb babrálásokra a könyvtárakban, ha mentésrõl vagy egyebekrõl van szó.
3, A bemutatók/videók alapján a játék grafikája úgy tûnik, nem hozza az elsõ színvonalát. Ezzel mi a helyzet?
4. Az elsõ rész is csak kompromisszumokkal futott a gépen (medium), ráadásul a g25-öt sem engedte valamiért normálisan beállítani. A bétatapasztalatok alapján milyen gépigényre számíthatunk (a kiadott hivatalos rendszerkövetelménnyel tisztában vagyok, de az szinte sohasem tûnik valósnak). Kormánysupportról van valami hír?
Elõre is köszönöm a válaszokat, és elnézést ha hülyeséget kérdeztem!
"Fórum - FAQ - Chat - Off/Warez"
UI: ma virrasztás lesz <#nyes>#nyes> Ha esetelg mégse küldik a mailt, akkor nagyon piap leszek <#integet2>#integet2>
BMW M5 E60 Ultimate Driving Machine
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.
\"Egy hazugság a fél világot körbeutazza mialatt az igazság még mindig csak a cipőjét húzza fel.\"
\"Egy hazugság a fél világot körbeutazza mialatt az igazság még mindig csak a cipőjét húzza fel.\"
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.
Amúgy kurvajó énmár tolom xboxon, a történet úgy kezdõdik hogy, elütünk egy csimpánzt (Szerintem kicsit jobban meg kéne dobnia a kocsit, dehát szar a fizika...)
Szóval elütjük, majd gyors megállunk, és korházba kell sietnünk vele, ekkor egy hotdogos lamboval randelkezünk. Út közben a csimpi meghal, úgyhogy meg kell állni és elásni (elásás elõtt választható a nekrofil magatartás, de ezt az eu változatból cenzúrázták) Szóval elássuk a makit. Csak jönnek a rendõrök, éshát elveszik a kocsit. Így kezdjük az egészet majd, egy úthengerrel. Elõször illegális úthenger gyorsulási versenyeken kell résztvennünk, és így fejlõdünk tovább. A leggyorsabb jármû, egy kínai mágnesvonat, elég dúrva. Én most adtam el a tuningolt lovaskocsimat, és vettem egy rotátórból átalakított háztáji trakeszt. Turbofeltöltõ már van benne, meg fasza lángnyelves festés.
Amúgy remélem, jobb valamivel az irányítás, mint mikor utoljára teszteltem (az utcsó 3-4 alkalommal már nem voltam beta teszten...)
Amúgy le is kopok, szal nem fogom itt borzolni a kedélyeket. Ha kijött a warez majd kipróbálom, aztán TALÁN leírom a véleményem. A vételrõl már lemondtam. Most várhatok megin éveket, mire jön majd valami ígéretes utcai autós játék
:'(
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
miért kell egybõl lehurrogni!
Olyanok vagytok mint K.Gyuri a Formula1 2010-es topikból.Ott is kb ez volt.Lehetett látni h nem lesz szimulátor már gameplay video alapján is,de õ csak azt hajtotta h mien fasza lesz meg mien õrült jo lesz a játék stb...
Videók alpján én is rosszabbnak érzem az irányitást mint az elsö részben,és gondolom most engem is elküldtök a halál faszára.Pedig én nem arra vágyom h szimulátor legyen,attól függetlenül h itt van elöttem a kormány,hanem csak arra h ne ugy mozogjanak az autok mintha egy tetris játékban a kockákat mozgatnád.
Egyébként Hawaii is beletartozik a
karrierbe, sajnos vagy nem ott is kell küldetéseket csinálnunk.
De elõtte le kellett nyomnom rengeteg nehéz idõmérõt, Hummert teljesen alázták a fejlesztõk, aztán egy kellemes idõmérõ: kirándulás a szigeten, és egy millió dollár.
:) Semmi okosság :P
Sötétbarom: utolsó utáni bétában már jó volt az irányítás, és amelyik videókat te nézted, azon valószínûleg billentyûvel mentek.
BMW M5 E60 Ultimate Driving Machine
KIBASZOTT szomorú vagyok :|
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
- ez miért nem megy?
- ez hogy van?
- azt hol lehet?
- miért nem enged fel?
és stb.
Ja, és ha fél percre nem tud valaki felmenni a szerverre akkor rögtön
- más se tud felmenni a szerverre?
<#zavart1>#zavart1>
\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
Elég legyen az OFF-ból!!!
PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2
Örülnél?<#zavart1>#zavart1>