40335
Hivatalos oldal | Játékosok | Ibiza térkép | Oahu térkép | Szerver állapota | OFF topik
Rajongói frissítés (v0.4) I Kibontáshoz segítség
-
#40214 Az Atari lapján vásároltakra gondolsz? Azok a kereskedőknél lesznek megtalálhatóak telepítés után. -
poduka88 #40213 Üdv!Érdeklődni szeretnék hogy a kiegészitő kocsikat hova tudom berakni TDU2-ben mert kerestem de sehol nem találom ugy mint a tdu1-nél!előre is köszönöm!üdv -
#40212 Persze, offline is játszató ugyanúgy. -
#40211 Lehet az online profilt offline is játszani a TDU2-ben....
Utoljára szerkesztette: wollnerd, 2015.06.17. 20:52:13 -
#40210 Hogy meddig megy.... na az rejtély. Offline, asszem csak offline profillal van. (Azaz, amit online elértél, szerverlelövésnél kuka,) -
#40209 Üdv! Most akciós steamen és beugorhatna kártyapénzből. Lehet tudni, hogy mikor lövik le a szervereket? Illetve utána megy offline a játék? Köszi! -
#40208 Mennek, de folyamatos jó idő, 18:00-óra van. Vagy az utóbbi pár alkalommal "mákom" volt..... -
Abrams124 #40207 Helló gyerekek!Mennek még a multi szerverek?Nyomnék egy kis krúzt -
#40206 Kapcsold ki a SmartScreen-t és a DEP-et is! Hátha...
link_Smartscreen link_DEP
Utoljára szerkesztette: wollnerd, 2015.06.04. 18:43:35 -
#40205 Hali!
Pirinyó segítség kellene.
Most tettem fel a windows 8.1-et. Indítom a játékot, megy mint az álom, de a kameramozgástól elhányom magam belső nézetben. Mondom, semmi gond, camhack, és megoldódik. Vírusírtó már a letöltést is blokkolja, kikapcsolom, kibontom, elindítom, utána a játékot, a win MINDENT bezár. Camhack eltünt. Szedem megint; winrar üzenet; hozzáférés megtagadva. Na ilyenkor mi a büdös lószerszám van? A win akar okosabb lenni, és megvédeni engem magamtól? Valakinek valami ötlet, vagy win8.1 alatt is működő verzió.... Pls.... HELP!
-
#40204 Szép kép, de feltartjátok a forgalmat. -
Stockbauer33 #40203 -
#40202 A testdriveunlimited2.com oldalon van profilom, igen. :) -
#40201 Van TDU2 accountod? Ha nincs akkor az szívás lehet, mert nem tudom hogy a halott oldalon működik-e még. -
#40200 válts profilt -
#40199 Akkor van valami plusz teendő, hogy belépjek a szerverre? Mert ha belépek a játékba, automatikusan offline vagyok :( -
#40198 Elhiszem nektek, ellenben nekem 99%-ban nem dolgoznak... :(
(a szerver-állapot sem töltődött be olyankor) -
#40197 köszi -
Stockbauer33 #40196 HBD HG -
#40195 Én is tegnap gurultam pár percet, mennek a szerverek, voltak játékosok is elegen. -
#40194 Ez tévedés. Hetente szoktam gurulni 1-2 órát, természetesen online, ezért gyorsan meg néztem most is, hogy mi a helyzet, de tökéletesen működnek a szerverek. Azonnal bedobja a játékosokat ha csatlakozni próbálok hozzájuk. Nem mondom, hogy sokan vannak, de a szerverek még élnek. -
#40193 Szia! Köszönöm a válaszodat. Sajnálattal hallom, hogy nem megy az online mód, ami miatt kedvet kaptam, hogy megvegyem! :D Szép napot és Köszi még egyszer! :) -
#40192 Szia ! A kormányhoz nem tudok hozzáfűzni sajnos semmit, de az offline módra van pár „okosság”, ellenben fölösleges online-nak lenned, mert egyáltalán nem dolgoznak a szerverek. -
#40191 És még annyi, hogy automatikusan offline vagyok, van valami megoldás arra, hogy online legyek? Semmit leírást nem találok erről, ami kézzel fogható. A játék eredeti, regelve is vagyok a honlapon. -
#40190 SziasztoK!
Tudnátok ajánlani egy jó kormány beállítást Logitech Formula Force EX-hez? Valamiért a gáz és fék reakciók akárhogy állítom, kezelhetetlen szinte. Indulásnál ugrik az autó, fékre meg úgy reagál mint akit visszahúznának dróttal.... Valakinek van valami ötlete? Remélem nem tűnik túl primitívnek a kérdés :)
Szép napot nektek! -
#40189 Remél(t)em, hátha lesz TDU3, offline móddal is... Azt mondod pont a The Crew lett a TDU3?! Kit izgat Amerika, a csapból is az folyik, tökömért nem Európa... :( -
#40188 Ugyan ez volt velem is, csak még nem steam-es verzióval... :( -
TheHUnique #40187 Sziasztok! Nemrég vettem meg a játékot eredetiben, és a problémám, hogy nem tud mentést csinálni telepítés után. A tünet a következő: telepítés után, elindítom offline. Végig megy az intro, besétálok a story alapján a garázsba... stb.... Amikor az első autómat venném, rákattintok a "buy"-ra és nem történik semmi. ESC-re reagál, tehát nem fagy le, beállításokat elő tudom hívni, és enged kilépni a játékból. Savedata mappát, illetve Eden Games mappát sehol sem találok a gépen (WIN 8.1)... Esetleg fordult elő hasonló valakivel? -
#40186 c:\users\felhasználónév\documents\eden games mappát átmásolod. -
tothbalu99 #40185 Ráraktam a játékot új gépre. Hogy tudom átmásolni a mentésemet a régi gepről? Mert nem akarom újra kezdeni az egészet -
natalyel #40184 Óó, bakker... többszáz óra, majdnem fullos achik, autók, pénz... :(
Talán a másik winyón még megvan :).
Minden idők egyik legjobb autós játéka, szép, változatos szinte soha meg nem lehet unni.
De hogy újra elölről?... :) -
#40183 Ha nem mentetted le a c-ről a mentést, akkor nincs. -
natalyel #40182 Hi.
Vagy másfél éve nem léptem be, azóta friss windows installom volt. Felinstalláltam ismét a steamből, de nem enged be, eltűnt a teljes accountom, csak teljesen szűz játékot tudok kezdeni. :(
Erre valami megoldás? -
#40181 Dante73Hu néven megtalálható vagyok időnként, ha épp a szerver is úgy akarja.... Jó volna 1x végigjátszani már,...
-
#40180 Azért fontos, mert az egész játék arra épül. Amolyan autós MMO. Együtt versenyeztek, klubházakban bohóckodtok, klub vs klub versenyeket nyomtok, kaszinóztok, krúzoltok, versenyeket készítettek, melyekre jutalmat tűztök, egymás rekordját döntögetitek, stb, stb. Egyedül csak egy pár versenyes, magányos autósjáték. Persze el lehet lenni vele egyedül is amíg felfedezed a terepet, végigjátszod a sztorit, de annyi. A multi adja a játék esszenciáját. A Crew-t már nem is lehet egyedül játszani. -
RED BULL F #40179 Ne haragudjatok a tudatlanságomért, de valaki pár mondatban össze tudná foglalni nekem, miért is olyan fontos a többjátékos mód ebben a jártékban? Csak mert lépten nyomon azt hallom, hogy nem érdemes megvenni már, mert a szerverek haldokolnak és kihalóban van a multi... de ez engem igazából egy dekányit nem érdekel. Valamilyen módon hatással van a profilomra vagy az egyjátékos módra? -
Czobi #40178 Igen, a Crew-t én is tervezem megvenni, még várom, hogy lejjebb menjen az ára, addig gondoltam, hogy 1200-1500 ft-ért megveszem ezt, ne kelljen a telepítő dvd-vel szenvedni, de lehet hagyom inkább. Online része nem is érdekel annyira, inkább csak a gurulgatás Ibizán meg Hawaii-on. :) -
#40177 Én a helyedben nem venném már meg. Kiadó becsődölt, fejlesztő cég feloszlott, a szervereket a szentlélek tartja egyben, kevés a játékos, stb. Ott a Crew (TDU3-ish) az online játékhoz. Persze a te dolgod:)
Ha meg is veszed, ne Steam-en tedd. hanem itt. Mondjuk árulták már 2€-ért is anno. -
Czobi #40176 Sziasztok!
Dobozosan megvan eredetiben a játék, de most gondoltam megvenném Steamre is. A kérdésem, hogy annak a mentését tudom használni a steameshez is? -
Yag #40175 Sziasztok!
Látom Online haldoklanak a szerverek, azért off-line még működik rendesen a game igaz ?