Test Drive Unlimited 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Padre,lehet one 77 megveszem én is most van zsé,de lázas vagyok nincs nagy kedvem játszani,meg a szemem folyik ki de már csak a c3 as champions van utána jöhet a bomba meg a képek.
Asus M4A79T Deluxe,AMD X4 Phenom II 965 Black Edition 3400mhz,2x2GB Kingmax 1600mhz DDR3,Ati Sapphire 3870 512mb
http://goo.gl/gd6Zi5
Meg van Feco a One-77 szal mehet holnap a vágta.Habár sztem ma megcsinálom az 5 millios versenyt és ha meg lesz a V-SS akkor lehet azzal.Az Astonra 620 ezer volt a 3as tuning.A V-SS-ra lesz 1 mill <#wilting>#wilting>
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.
Asus M4A79T Deluxe,AMD X4 Phenom II 965 Black Edition 3400mhz,2x2GB Kingmax 1600mhz DDR3,Ati Sapphire 3870 512mb
<#wow1>#wow1><#fejvakaras>#fejvakaras>
Ha lesz rá lehetõség valamelyik klubhoz szívesen csatlakoznék ha lehet.
E34M5 Owner volt amig neki nem adta pixxelnek! BMW S1000RR. BMW-s szív, BMW-s lélek, BMW-s leszek amíg élek!
WeeD: azokat én is birom. tavaly volt egy gallardo spyder megszolal az egyik: kéne a francnak. olasz szar. alacson kecy XD
Idén lesz a legtöbb Lambo. Murci, Gallardo, LP560-4, LP-640.
E34M5 Owner volt amig neki nem adta pixxelnek! BMW S1000RR. BMW-s szív, BMW-s lélek, BMW-s leszek amíg élek!
\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae
Akkor átfogalmazom: Amióta Hivatalosan is megjelent Európában a játék 1 nap volt amikor rendesen mûködött.
Pixxel nem lehetne ezt a tuningos szart tényleg kivenni a bannerból, mert a többséget nem érdekli itt😄
http://goo.gl/gd6Zi5
Persze egy Koenigsegghez képest... <#eplus2>#eplus2>
Win 7 64 bit, Intel Core i5 2500 (3,3 GHz), 4 GB DDR3 RAM 1333 MHz, Nvidia Geforce 9800 GT 512 MB
"Issues being investigated soon:
Wheel control issues? - Wheel control issues will be tackled shortly."
Persze lehet, majd csak a kormány miatti lagot fogják vizsgálni, de lehet, hogy holt játékot is.
Win 7 64 bit, Intel Core i5 2500 (3,3 GHz), 4 GB DDR3 RAM 1333 MHz, Nvidia Geforce 9800 GT 512 MB
Én jól elszoktam lenni a tököli drift napokon is 😄 Ott is vannak elég rendesen verdák meg gumifüst 😄 És legalább ingyen van xD
Online Rádió: http://www.radioseven.se/
Nem volt szar. Sok volt a mûanyagtuneres meg az ilyen elcsicsázott stricimobil de többnyire igényes verdák voltak. A csajokrol meg ne beszéjünk mert a Fuel-girls elõadása odabaszott 😄 Drift-taxi is volt. Idén elõszõr magyarországon itt lesz Gymkhana verseny is. De ahoz képest hogy 20.000m2 ahhoz képest hamar megunod persze akit nem érdekelnek a parkolóban lévõ show-k. Akit érdekel az mind a 3 napon jól érzi magát. Szval ha szereted a gumifüstöt az erõs gépeket meg a SHOW-kat akkor ott a helyed
PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN
Lenne egy kérdésem, bár félve teszem fel, mivel az itt jelenlévõk közül igen kevesen játszanak vagy próbálták ki offline a játékot. na de azért megkérdezem: miért van az, hogy csak szikrázó napsütés és csillagos égbolt váltják egymást? Esetleg ez egyedi probléma. A játék eredeti, CDG-ból elõrendelt! Valaki tud/tudna/akar segíteni. Gépen nem a legbrutálisabb, MEDIUM beálítással megy!
Elõre is köszi!
a promo video látványos, de én inkább arra lennék kíváncsi, aki kint volt személyesen, mi a véleménye
"haver mondta,.. hívtak, h menjek,.. azt olvastam, h.." - nem ér 😉
aki kint volt tehát:
ténylegesen milyen vóóóóóót a 2010-es carstyling sóóóóóó? 😊
Just do it :)
TDU2 nick: milka -Mitsubishi Galant V6 24V- Sose vitatkozz idiótákkal, mert lesülyedsz az ö szintjükre és legyőznek a rutinjukkal!
DE SAJNA A 2. NAP ÓTA NEM MÛKÖDIK <#falbav>#falbav>