Test Drive Unlimited 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

SeanJRRussel
Tök mind1 h hol van,a valóságban repülnie kéne nem szarakodni.....Majdnem 6000cm3 300km6h kisujjból.

Padre,lehet one 77 megveszem én is most van zsé,de lázas vagyok nincs nagy kedvem játszani,meg a szemem folyik ki de már csak a c3 as champions van utána jöhet a bomba meg a képek.

Asus M4A79T Deluxe,AMD X4 Phenom II 965 Black Edition 3400mhz,2x2GB Kingmax 1600mhz DDR3,Ati Sapphire 3870 512mb

[HUN]FaTaL
Csak hogy az RS6 A4-ben van. Ettõl függetlenül érdekes, mert a valóságban elméletileg erõsebb, mint egy R8.

http://goo.gl/gd6Zi5

Elis adtam tegnap én is a többi fostalicslával 1üt (Lancia-Brera)

Meg van Feco a One-77 szal mehet holnap a vágta.Habár sztem ma megcsinálom az 5 millios versenyt és ha meg lesz a V-SS akkor lehet azzal.Az Astonra 620 ezer volt a 3as tuning.A V-SS-ra lesz 1 mill <#wilting>

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.

SeanJRRussel
Az a6 egy fos,4 es tuningal se nagyon megy pedig 617 lovat ír....Azért nem hsizem h egy v10 nek így kéne szerencsétlenekdnie...

Asus M4A79T Deluxe,AMD X4 Phenom II 965 Black Edition 3400mhz,2x2GB Kingmax 1600mhz DDR3,Ati Sapphire 3870 512mb

Én tegnap voltam elég sokat fennt de egy magyarral sem találkoztam....ellenben egy RS6 (2es Tuning)-tal nem tudtam utolérni egy Range Rovert!?!?!
<#wow1><#fejvakaras>

Ha lesz rá lehetõség valamelyik klubhoz szívesen csatlakoznék ha lehet.

Én a genfi autó kiállitásra mennék ki, ott már azért vannak járgányok 😊

w77d
egyébként egy dologra jó ez a tuning show. Ha kimegy az ember, egybõl meglátja a fényévnyi távolságot a magyar és a külföldi autóátépítés és tuningkultúra között. Vannak külföldi kiállítók, na azok jók. De gyerekek az isten mentsen meg minden látogatót a hazai kiállítóktól, mert az minden, csak nem komolyan vett iparág...

shumika
nem baj és az nem 20 mer van amikor 40 is van xD

E34M5 Owner volt amig neki nem adta pixxelnek! BMW S1000RR. BMW-s szív, BMW-s lélek, BMW-s leszek amíg élek!

Nem hiszem, 20ezer ember olvassa a fórumot. Most azért mert elmondta a véleményt és nem megy el 10 ember nem igen fog romlani az üzlet 😄

Köszi a tippet, kipróbálom!!
shumika
Met: Én nem szoktam visítozni semmi-ért 😊

WeeD: azokat én is birom. tavaly volt egy gallardo spyder megszolal az egyik: kéne a francnak. olasz szar. alacson kecy XD

Idén lesz a legtöbb Lambo. Murci, Gallardo, LP560-4, LP-640.

E34M5 Owner volt amig neki nem adta pixxelnek! BMW S1000RR. BMW-s szív, BMW-s lélek, BMW-s leszek amíg élek!

w77d
nekem csak véleményem van róla nem rontok én semmit. Itt a topicban kérdezték én elmondtam...

w77d
azt bírom még amikor jönnek a ladások és fikázzák az igazi autókat XXD tavaly elõtt sógor hófehér X-type gépét baszogatták mert az nem jó kocsi szerintük bezzeg egy Ladaaaaa XXXD hányinger ez a magyarországi filléres tuning élet, tisztelet a kivételnek. Ha már olcsó és randa tuningszarral jár, akkor legalább a pofáját tartsa ne játsza a Halálos Iramban fõszerepét...

Met
Pont annak mondod aki ott visítozik 😊

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

shumika
WeeD ne rontsd a business-t. Nem jössz azt kész de ne szidd kérlek 😊

w77d
ok van 2 vagy 3 érdemes darab, de ezeket láthatod nap mint nap a Roosevelt téren. A tér 90%-át a szemét tölti ki, de ott visítoznak meg ámuldoznak hogy vááááá miccsoda gép

shumika
OK te tudod. ha a Phantom meg Maybach nem luxus akkor nemtommi de kevés a luxus tényleg de M.O-n kevés embernek van.

w77d
és ott ki is fújt a luxus része.. eddig amjdnem az összesen voltam és az e30-as és a golfos hányinger rajkodásokon kívül nem sok volt. Volt még pár szétkefélt kurva akik rázták magukat szar zenére... nah meg az a sok bunkó aki itt össze tud gyûlni anyááááááám. Tuning suzukival játsza az agyát a parkolóban és keménykedik. Idén tuti nem megyek, pár évig elég volt belõle, semmi változás...

[HUN]FaTaL
A bannerban megjelenik😊

shumika
Pedig lesz 2 Maybach

w77d
nálam benne van a bannerban.. szerintem nagyon fölösleges, ha luxusautó show lenne azt még megérteném. Nem ide való, ki vele a fenébe!

Met
FX7 azt írta, hogy be tudta állítani egész jól, hátha tud valamit amit én nem 😊

pxxl
már nincs is ott <#whatever>

All hail the double x!

[HUN]FaTaL
Persze, voltatok 3-an a szerveren 😄DD

Akkor átfogalmazom: Amióta Hivatalosan is megjelent Európában a játék 1 nap volt amikor rendesen mûködött.

Pixxel nem lehetne ezt a tuningos szart tényleg kivenni a bannerból, mert a többséget nem érdekli itt😄

[HUN]FaTaL
A Mito és a Brera annyira nem rossz. 😊

w77d
az tényleg vicc, hogy az életben az 1.8-as twintopom jóval hamarabb fent van 200-on, mint itt a Golf GTI XXXD

Azért Alfa annyira nem rossz.
Persze egy Koenigsegghez képest... <#eplus2>

Win 7 64 bit, Intel Core i5 2500 (3,3 GHz), 4 GB DDR3 RAM 1333 MHz, Nvidia Geforce 9800 GT 512 MB

Szerintem nem kezel minden kormányt jól a játék. Lehet a tiedet nem támogatja, és azért van nagy holtjátékod. Legalábbis hivatalos info szerint:

"Issues being investigated soon:
Wheel control issues? - Wheel control issues will be tackled shortly."

Persze lehet, majd csak a kormány miatti lagot fogják vizsgálni, de lehet, hogy holt játékot is.

Win 7 64 bit, Intel Core i5 2500 (3,3 GHz), 4 GB DDR3 RAM 1333 MHz, Nvidia Geforce 9800 GT 512 MB

pxxl
az összes A7 fos egyezzünk ki ennyiben 😄

All hail the double x!

shumika
Jó persze én is szoktam lenni tökölön de ott csak drift minden. Ez meg egy Show. Teljesen más kateg. annyi a közös h kocsi-kocsi

Met
Azzal a baromi nagy holtjátékkal lehet valami kezdeni? A Deadzone-t levettem nullára de így is majdnem negyed fordulat kell, hogy megmoccanjon az autóban a kormány.

kemszi2
nekem a brerra is szar volt.a fokozatokat nagyon elbaszták.
OFF

Én jól elszoktam lenni a tököli drift napokon is 😄 Ott is vannak elég rendesen verdák meg gumifüst 😄 És legalább ingyen van xD

Hát,én is megvettem,és egy kalap szart nem ér.Még csúztatni sem lehet,mert kipördül.

Online Rádió: http://www.radioseven.se/

shumika
Kin voltam tavaly és azelött is 😊

Nem volt szar. Sok volt a mûanyagtuneres meg az ilyen elcsicsázott stricimobil de többnyire igényes verdák voltak. A csajokrol meg ne beszéjünk mert a Fuel-girls elõadása odabaszott 😄 Drift-taxi is volt. Idén elõszõr magyarországon itt lesz Gymkhana verseny is. De ahoz képest hogy 20.000m2 ahhoz képest hamar megunod persze akit nem érdekelnek a parkolóban lévõ show-k. Akit érdekel az mind a 3 napon jól érzi magát. Szval ha szereted a gumifüstöt az erõs gépeket meg a SHOW-kat akkor ott a helyed

gduck
Elméletileg a tegnapi patch engedélyezte offline módban is az idõjárást!

PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN

gduck
8.-án és 9.-én tökéletesen mûködött <#wave>

HAli!

Lenne egy kérdésem, bár félve teszem fel, mivel az itt jelenlévõk közül igen kevesen játszanak vagy próbálták ki offline a játékot. na de azért megkérdezem: miért van az, hogy csak szikrázó napsütés és csillagos égbolt váltják egymást? Esetleg ez egyedi probléma. A játék eredeti, CDG-ból elõrendelt! Valaki tud/tudna/akar segíteni. Gépen nem a legbrutálisabb, MEDIUM beálítással megy!
Elõre is köszi!
Muttley
lévén, h kint van így ON 😊

a promo video látványos, de én inkább arra lennék kíváncsi, aki kint volt személyesen, mi a véleménye
"haver mondta,.. hívtak, h menjek,.. azt olvastam, h.." - nem ér 😉
aki kint volt tehát:

ténylegesen milyen vóóóóóót a 2010-es carstyling sóóóóóó? 😊

Just do it :)

w77d
gyerekek a Golf GTI-re igencsak pikkelhettek a készítõk emrt nagyon lerontották 😄 lomha mint a szar, hamar csúszik, pördül, egyszerûen kevés a kategóriájában... én azt a kategóriát Brera-val tolom és úgy jó...

mAilkaEVO3
nekem elötte beadta 3x a 15k-s 3 kupát és csak utánna az autót .)

TDU2 nick: milka -Mitsubishi Galant V6 24V- Sose vitatkozz idiótákkal, mert lesülyedsz az ö szintjükre és legyőznek a rutinjukkal!

Met
Már nálam sincs ott, csak a tizenéves pöcsöknek muszáj akik kimennek rejszolni a kurvákra<#eplus2>

[HUN]FaTaL
Csak aki akarja annak, nálam rég nincs ott. 😊

az is mûködik nektek hogy cimborákkal bementem mondjuk schoolba vagy fodrászhoz és ott látjátok egymás karakterét? mert nekünk az nem jött össze

shumika
Nembaj. muszálj

[HUN]FaTaL
Gyönyörû...

Met
Csodaszép a banner alatt ez a szar....

[HUN]FaTaL
Milyen 2.?😄

Egy nap volt amikor mûködött, többin max délelõtt.

gduck
A friends rész iszonyatosan jó dolog. Amikor belépsz a játékba egybõl jelzi ki online a barátok közül, egyszerûen meg tudsz találni bárkit és versenyekre is meg tudod hívni pl.

DE SAJNA A 2. NAP ÓTA NEM MÛKÖDIK <#falbav>

Eltüntem mert a patch be hülyitette a játékomat és mire nagy nehezen megcsináltam már nem találtalak meg titeket 😊 Talán ma este majd ha megy akkor tudunk végre gurulni 1et.