40335
Hivatalos oldal | Játékosok | Ibiza térkép | Oahu térkép | Szerver állapota | OFF topik
Rajongói frissítés (v0.4) I Kibontáshoz segítség
-
Bandey #21428 jajajj, majdnem 200km körbe ez a Hawaii, ez mennyi idő szokott lenni? Nincs most sztem idegem ehhez, ha túl sok -
#21427 tényleg, de én nálam colin mcrae óta subaru = rally :D -
#21426 Impreza A6-os:) -
#21425 Tervezek majd offroadost is - B-s versenyeknek semmi értelme városban - csak ott sokkal nehezebb jó VERSENY pályát építeni mert ritka elcseszett utak vannak. Meg addig kell lóvét is gyűjtenem rá :) -
#21424 Vagy MP4 -el. :)) Nekem csak az van A1 -ben. -
#21423 Ugyan ezt Imprezaval nem akarod? -
Bal0924 #21422 Sziasztok!
Vettem egy kontroller-t a játékhoz, de nem akar működni...
A főmenüben érzékeli, de a játékban már nem akar semmi működni..
Hogyan tudom beállítani, hogy azzal működjön minden? -
#21421 Aki persze már friend annak nem kell. :P -
#21420 Aki ki akarja próbálni magát a Trick Track pályán - immáron GipszJakab alias Bandey ellen - az küldjön a ts nickre friends requestet és este visszaigazolom. (7-8 után leszek fennt, de kerek 21 órakor mindenképp). Csütörtökig él a cucc egyébként. -
Bandey #21419 Rajton, meg az első pár kanyaron nagyon sok múlik. Meg valamiért a pálya második felét lájtoskodta el ts, ott hoztam sok időt, főleg az utolsó kanyarnál. -
Bandey #21418 ma fel akartam fedezni nagy részét Hawaii-nak, olyan 70-80%os a szint, de pont a legszarabb utak vannak felfedezetlenek, no meg a földutak... lehet inkább elhalasztom -
#21417 Ott többet is. Az első kanyarban sok minden eldől.
Kormánnyal, manulában váltva sztem olyan16-20-ig lehetne lemenni. -
#21416 És a rajt? Mert ott el lehet veszteni simán 1-2 másodpercet. -
Bandey #21415 De amúgy érdekes, az elején megyek, szerintem tök ugyanúgy próbálok vezetni, és az 5ik checkpointnál már mondjuk 2-3 mpel rosszabb idővel vagyok, másik körben meg már fél mp-el jobbat megyek, érdekes. Fura nekem hogy 1-2 kanyart ha máshogyan veszek itt már mp-ek vannak nem tizedmp-ek.
De remélem senki se dönti meg mer már nem hinném hogy ezt meg tudom dönteni. Meg meg lehet tuti mer ebben inkább óvatosan mentem csak ne hibázzak, szóval ha jobb idő lenne akkor már hibám is lenne tuti. Szóval gyerekek NE döntsétek meg ezt az időt -
Bandey #21414 Nagyon tetszett, vigyázni kell a táblákkal. Ha 100szor kellett volna végigmennem egy ilyen időért mentem volna 100szor, jó kis kihívás! -
#21413 Osztán tetszett-e az efféle kanyargós pálya? :) -
Bandey #21412 Csak annyi hogy hiba nélkül mentem végig. Azaz ugye a bukkanónál 6 századot adott oszt ennyi. Meg 1 helyen levágtam a parton a kanyart és azért még nem is von le -
#21411 Én mindenkinek drukkolok!
Készül egyébként egy Trick Track of Enzo 2 pálya is - az még technikásabb lesz - a friendeknek.
Egyébként Crc- ben van a legtöbb lóvé - imho. -
#21410 Majd nézzél meg engem 120 próbálkozásból mit hozok össze -
#21409 Igen a tiéd + az összes rajtpénz aki ahányszor nekifutott. -
Angel309 #21408 Szevasztok ha csinálok magamnak egy 1 milliós CRC-t és nem dönti meg senki az idömet akkor mi van? enyém a pénz vagy mi? hogy müködik ez? -
#21407 Ezt már nagyon "kuplung"osan hangzik... -
#21406 na, megvan... -
Bandey #21405 3:25:23 -
#21404 30 alatt király vagy nekem az a otthoni csúcsom -
Bandey #21403 már 3:31:2 -
#21402 na ott el van baszva, a harbor entrance nem ott van hanem ahol a 19 képet mondja - de írja is melyik rontotta el. -
#21401 -
#21400 igen -
#21399 Itt tart a történet:
[IMG]http://loal.sg.hu/TestDrive2 2011-03-28 00-24-57-99.jpg[/IMG] -
#21398 mert nem ott van - videórol keresed? -
jaddz8 #21397 Nem hiszem, hogy a "többség véleményét" feltétlenül reprezentálná a bugfórum. Tény, hogy ez egy olyan játék, az elődjével együtt, ami néha elég körülményesen birkózik meg a mindenféle hardverekkel/szoftverekkel, lásd hangkártyák avagy tűzfalak. Nem akarok szakemberkedni, de én nem hinném, hogy ennek köze lenne a grafikai motorhoz, jó pár dolog egyezik még az első részével azon kívül. -
#21396 már körbe jártam minden környező dombot de nem van meg -
#21395 Nem lehet, max megdönteni tudom a rekordod - nem is volt olyan vészes 36 alá menni? :)
De grat, egyébként a :32 nem rosz eredmény 12 probálkozásból. -
Bandey #21394 opsz emmeg micsoda szmile, ez akart lenni -
Bandey #21393 óóójajj, akkor zárd le -
#21392 4 napig él a challenge
ha addig nem dönti meg senki tiéd az 1 misi meg az összes feed. -
Bandey #21391 na ezt nem értem... kiírta hogy első vagyok oszt nem kaptam szart se. vmi 3:32es idő meg 4mp bünti -
#21390 Emlékszem az 1-nél is hányszor anyáztam, mikor 8 -as layerben, cruise alatt egyszer csak megáll a kép és szvsz, örülhettél ha visszalépve a játékba még visszatudtál csatlakozni. Ott meg rávolt fogva arra hogy a vga melegszik, a problémák úgy mint nálam jelentkeztek stocknál is, de ő időközben cserélt egy jobb vga -ra, már nem emlékszem hogy milyenre, de arra hogy vapor-x -es volt igen, és ugyanúgy fagyott extrahűtött vga -val is neki. Meg késöbb nálam is, miután 8600 GT -ről HD5750 -re váltottam. Így a kártya ez esetben kilőve, marad a graf. motor. -
#21389 Hát a TDU1 az nem csak nálam fagyott, szerintem van még pár ember akinél szintén jelentkeztek ilyen problémák. A TDU2 fagyásával viszont találkoztam a régi gépemen is xp alatt, de fogjuk rá a bétára, és találkoztam az új gépemen Win7 alatt is. És mivel az elődjénél is voltak ilyen gondok, és mivel az utódja ugyanazzal a grafikus motorral érkezett a problémákkal együtt, joggal állíthatom hogy a graf motor a hibás.
Az hogy vannak olyanok akik még nem találkoztam semmi ilyesmivel, egy dolog. A többség véleményére, és a saját tapasztalataimra inkább alapozok.