40335
Hivatalos oldal | Játékosok | Ibiza térkép | Oahu térkép | Szerver állapota | OFF topik
Rajongói frissítés (v0.4) I Kibontáshoz segítség
-
#21508 Énis klubbot keresnék :)
Ahova szívesen mennék tagok alapján:
Gateway In Ohau & Ibiza
Hungarian Racing Club
Sunday Drivers
Van hely valahol? :) -
#21507 Urak volna valami club amibe be lehetne tolni a kilincset? -
Petryx #21506 Fél centivel a felett, ahova ezt a kérdést beírtad! -
DANIELTRUCKER #21505 Hogy lehet a DLC-t aktiválni? -
#21504 kevés kocsi??? 100 kocsi kevés?? a belső nézet az eddigi autós játékok között a jobb kategória. Irányítással nincs bajom, egyedül a Veyron mániával van tele nekem is a tököm... -
SNOG4RD #21503 hát nemtudom ti hogy vagytok vele,de én alig léptem át a 100 óra játékidőt,de már most mocskosul unalmas..kevés a kocsi,undoritó belső nézet és a1 bugatti only..ki akar azzal a trágyával menni??kocsik irányitásával még mindig nem vagyok kibékülve..felraktam tdu1et krúzolgattam benne pár órát és azt kell hogy mondjam hogy ennek kéne a 2-nek lennie és nem forditva.. -
#21502 Ha végre rendbejön a szemem (be van gyullladva XD ) én is kipróbálom azt a pályát ;) -
#21501 LOL! -
zolee555 #21500 De "offline". Csak nem szoktam kihuzogatni a netet....
Bár mostanság ahogy a dolgok állnak lehet hogy ezt így fogom megcsinálni. Köcce a tippet. -
#21499 jah igen, és heteket várhatsz az esős fényképekhez XXD -
#21498 Most játszottam kicsit az microsoft fsx -el, és az időjárásig realtime az egész online. Megcsinálhatnák ezt a TDU2 -ben is. -
Petryx #21497 A szigetkör nem "offline" futam? (lehet hogy van online sziget kör is, akkor sry)
Le kell húzni a netet mielőtt indítanád a játékot és nyomd le úgy.
Én nagyon sok küldetést nyomtam offline, így nem kell félni a ledobástól.
Csak egy tipp...
-
zolee555 #21496 Hááát persze, hogy a Hawaii szigetkör közben kapcsol szét a ..ci szerver!! -
link14 #21495 Nem féltem egyáltalán :D De ha éppen az egyiktől ír akkor inkább szopassa meg még egyszer mint itt írogason :D -
#21494 ne féltsd őt ofgadok most is valamelyiktől ír :D -
link14 #21493 :D Azért ennyire ne legyünk függök inkább menj ki igazikhoz :D -
#21492 megint be vagy baszva :D -
#21491 ééén kurvákat akaor az út szélére a játékban, követelem hogy csinálják meg XXXD -
link14 #21490 Én most fogok agyvérzést kapni ettől a fos szervertől. Végre elkaptam a fonalat 2 tizeddel jobb voltam opelos idejénél erre kibasz mert hogy nem elérhető a szerver :S -
#21489 erre bezzeg volt idejük :D -
KASZAS1991 #21488 valamelyik kluban van hely? -
Bandey #21487 amelyikbe bevesznek -
DANIELTRUCKER #21486 Szerintetek melyik klubba csatlakozzak?
-
link14 #21485 Nem csak neked új ezt én se tudtam -
Petryx #21484 LOL!
Lehet hogy csak nekem új:
-
KASZAS1991 #21483 Lol elseindítotam a TDU2 de már BugReport kidobta nekem -
#21482 Ha kozben valami hasznosat csinalsz, pl olvasas, akkor mar nem is idopazarlas. :) -
Sanci789 #21481 *Jövő hétre -
#21480 Kaszinóban nem szabad sok időt eltölteni. Az elején én is pörgettem a slotokat hogy jaj de sok pénzem lesz - high life viszonylag jól fizet - de ehhez marha sokat kell ott ülni és egy idő után mindig rádöbbenek mekkora időpazarlás ez. -
Sanci789 #21479 Srácok / klubtársak / vagy akikkel szoktam tolni: gondolom észrevettétek, hogy kb 2 hete nem vagyok. Beszart a jó kis 750W-os Zalman tápom, úgyhogy azóta szopok mint 1 kismalac Jövőre remélem már megcsinálják.. Már hiányzik 1 kibaszott nagy krúz, úgyhogy ha visszajöttem, muszáj lesz tolnunk Addig is pacsi -
Bandey #21478 Ez a kaszinó ... kellett nekem megvenni. Bedobtam már majdnem 10ezret ebbe az autós nyerőgépbe, és még semmit nem adott... az lehet hogy csal? Mert van mikor 10-20 mp-ig is pörög, mintha az lenne hogy azokat kihagyja amiken nyerne az ember... -
#21477 hekkelt profil 99%-on -
#21476 na beletettem egy :26-os időt bilzettel én is - megvagy 12k-t
[BÜSZKE MAGÁRA] -
#21475 A pókerstarsnak van a legjobb oktató leírása, amit egy oktatójátékhoz is köt. Ha az oktatójátékot rendesen megcsinálod elvileg kapsz 20 dollárt, ami jó kis alap a cash gamehez. Végülis centekben érdemes elkezdeni játszani. -
#21474 Nem krúzalapú volt a dolog, a cruiseok maximum 1000-1200km -esek voltak amiket toltam magyarokkal időnként, de főként külföldiekkel gurultam. Fejembe vettem hogy összehozok egyszer egy ilyet, azt összehoztam. Nem hívatalosan Stockbauer33 vert meg engem, de ő nem tudott képet csinálni mert kibaszta a szerver, vagy kifagyott passz már nem emlékszem. -
#21473 nekem nem volt bajom a 45 perces versennyel, simán röbb mint 10 percet basztam a többiekre... -
Bandey #21472 krúzolgatásnál más, de mikor mész ezzel és a játék össze vissza csal, az basz fel. Ugratás után leérek erre hirtelen kivág neki az oszlopnak, mer ilyenkor mindig ott van 1, meg bukfencezik, és ilyeneket érdekes módon nem csinál csak krúzolgatásnál, stb... szóval nekem ez a 200 km ez krúzolgatós 10ezernek felel meg :D -
#21471 hasonlóan tolom énis, passzív 8600-al :D
Bandey: Én csalnék? :D
Rád jellemző kódosbandi XD -
#21470 Nekem a rekordom 22XX km egyhuzamban, még az 1 -ben állítottam fel. Milyen idegről írsz ? :D Semmi az a 200km. -
Bandey #21469 na, jönnek a kifogások...