40335
  • jofer
    Végig 8-as a layer! Pár percre volt egy üresedés, küldtünk vagy 5X invite-ot neked, de nem reagáltál! Lehet, hogy el sem ment!

Szabiék még bent vannak! Nagyon baba a krúz!!!
  • Stockbauer33 #21878
    Na ez a vicc kategoria Duck.Pont mikor irtad h állandóan szétesik a layer akkor dobottel.De csak téged.Gyere itt az At.Ha tucc :D
  • link14
    Nem enged már be meg lettetek 8-an. :S. Na mindegy akkor egyedül gurulok.
  • Stockbauer33 #21876
    A múltkor teccet az a közös offroad mi 3an :D.Felveszem barátnak ha meglessz a játék nickje úgy könnyebb lesz rámkeresnie.Gyere Ducki mert a Zondát bekell járatni :D

A blackkaine999 playertől meg elnézést a tegnapiért de mire visszaköszöntem eltüntél v kifagytál.Most felvettelek barátnak
  • Szabi1991
    mint írtam, "kreszkrúz", szal nagyjából tartjuk a sebességkorlátozást és pirosnál megállás :D
  • kemszi2
    én már bent vagyok amúgy
  • kemszi2
    megyek azzal,aztán ha nagyon lemaradok váltok
  • link14
    1. Szabi - 370z
    2. w77d - még majd kiderül hogy éppen hogy ittyeg a fityeg, avagy melyik verdához szottyan kedvem
    3. kemszi - c4 nem lehet? :D majd meglátom mivel
    4. jaddz - Audi TTs
    5. zerox92p- majd kiderül
    6.SpeedHUN ( lehet kések ugrok majd ) még nem tudom
    7.
    8.
  • link14
    Teljesen egyet értek veled Ferke,
    Tök mindegy ki mikor mivel kezdte mindenki egyenrangú és akik itt nosztalgiáznak egészségükre de azért azt se felejtsék el hogy a tdu 1 is ugyan ilyen nehezen indult. Még a mai napig felszoktam nézni egyre mert ezt aláírom hogy az irányítás nem a legjobb a 2-ben de még is játszok vele mert mellette nagyon jó időtöltés és nagyon sok kellemes percet ad nekem. Ts a versenyeidet nagyon várom én élvezem akinek meg nem tetszik az nem megy rajta ennyi. Nem kell itt senkit se fikázni, kicsit gondolkozzatok el a dolgokról.
  • gduck
    Tolhatnánk még pár multi küldit (asszem follow the leader), mert sose találok partnert. Éjfél körül leszel megint?

Crúz is lehet, Stock is késő este szokott fennt lenni, őt is el lehet csábítani ilyesmire, bár úgy látom még van egy kis gondja a játék "stabilitásával"
  • gduck
    Talán sikerül valamivel 8 után játékhoz ülnöm :D
  • Szabi1991
    biztos nagyon nehéz lett volna így csinálni a játékot alapból... :/
  • Szabi1991
    Szóval "kreszkrúz" 8tól, HRC Klubháznál tali [ha nem vagy klubtag, a térképen megtalálsz minket, Hawaii], A5-A6-A7 (szóval lassabb, úgymond átlagos autók)

1. Szabi - 370z
    2. w77d - még majd kiderül hogy éppen hogy ittyeg a fityeg, avagy melyik verdához szottyan kedvem
    4. jaddz - Audi TTs
    6.
    7.
    8.

Kemszi, felőlem jöhetsz a Lancsával :)
  • Ztech
    najo pusztán a formalitás kedvéért

1. Szabi - 370z
    4. jaddz - Audi TTs
    6.
    7.
    8.
  • jaddz8
    na végre :)

1. Szabi - 370z
    4. jaddz - Audi TTs
    5.
    6.
    7.
    8.
  • Bronx South
    :D
  • Bronx South
    Írsz pixxelnek.
  • kemszi2
    1. Szabi - 370z
    3.kemszi- c4 nem lehet? :D majd meglátom mivel
    4.
    5.
    6.
    7.
    8.
  • Angela147GTA
    Hol lehet beállítani, hogy Nick: N/A | Klub: N/A helyett a valós adatok jelenjenek meg?
  • w77d
    1. Szabi - 370z
    3.
    4.
    5.
    6.
    7.
    8.
  • Stockbauer33 #21859
    Hátha stabil lesz minden akkor bepróbálom a régi 12 órás mega körözést az tuti :D Most gondolkodtam rajta h végülis elirányitgatom én a V SS-t csak csúszkál kicsit :D B+ tudtomon kivül HC-ok :D Jaj lol :D Én meg a HC
  • Angela147GTA
    Kár, hogy ilyen korán kezded. Később lenne, tudnék jönni, kedvelem az ilyesmit. :)
  • Bronx South
    Hát a Saleen s7 TT -nek hívatalosan kb. 400 a vége, de mindenképp valami olyasmi verdát várok mint ami az 1 -ben volt. Jól irányítható, dinamikus, és max 440. Ha ilyen lesz akkor itt egy vasba teszek majd 80 -at és kettőbe 160 ezret :D
  • Ztech
    én megyek
  • jofer
    Nem kellett volna megnéznem a videó... Király verda, király hang és szuper irányítás.
  • Stockbauer33 #21854
    Az ügyeskezüek elirányitgatják :D Nemféltelek benneteket De azért a világ leggyorsabb verdáját megkaptuk(Bugatti Veyron SS) és hát 1 fostalicska lett
  • Bronx South
    Hát nekem volt 2 is az egyben, összesen 80 ezer km volt bennük, én is várom. :) De remélem itt már nem a szar susogós hangja lesz, mert abból 100 hogy módolás lesz.
  • Szabi1991
    Ma 8kor A5-A6-A7 kategóriás találkozó és "szabályos" kocsikázás ("kreszkúz" ha így jobban tetszik :) Hawaiion, a pontos helyszín még később kiderül. :D

Mivel sajnos csak 8an lehetünk egy layerben, aki részt szeretne venni, írja be magát a listába

1. Szabi - 370z
    2.
    3.
    4.
    5.
    6.
    7.
    8.
  • jofer
    Nekem a Saleen S7 kell, de nagyon, azzal a mocskos daráló hangjával... Áááá! Number one verda lenne nálam!
  • jofer
    Ez a beszéd!!!
  • jofer
    Urak!

Itt sokan tévedésben leledzenek! Akik az első részt megvették a megjelenéskor, tudják, hogy akkor is ugyanez volt. Az elején mindenki a %-okra hajtott, a krúzok csak a megjelenés után több hónappal indultak be. Akik régi öregnek mondják itt magukat, csak évekkel a megjelenés után találtak rá a játékra. Amikor az "igazi" régiek nosztalgiáztak az egy topikjában akkor meg ment a leoltás, hogy azok is emberek, akik csak a 2000 ft-os kiadást tudták beszerezni. Igaz ez is, igaz az is. De azért jó lenne, ha tartanánk magunkat az eredeti véleményünkhöz...

Tökre mindegy, hogy ki mikor kezdett a játékhoz! Sokan döngethetnék a mellkasukat, hogy bezzeg én az egy closed bétájával is toltam, de mégsem teszik...

Szóval, inkább azt oldanák meg a játékban, hogy ha give up-olam a versenysorozatot, és újra lenyomom, akkor kapjam már meg a fődíjat is!!! Ezt valaki megírhatná a hivatalos fórumra is!
  • Bronx South
    Néztem a szabi által beszúrt autólistát, hát azt kell mondjam folyik a nyálam, de jöhet akár még 2-300 autó is ha az irányítás 0.
  • Stockbauer33 #21847
    Lapozzatok At.Ez max 1 kis surlódás volt.Ő így látja.Nincs ezzel semmi gond.Érthető h feszültek páran mert 2 hónappal a megjelenés után már részben leszűrhető h messze nem azt kaptuk amit vártunk.Majd javítják és ok lesz minden
  • tomsolo
    Az jó pofa kormány ezt találtam:

http://forums.testdriveunlimited2.com/showthread.php?t=22973

nem tudopm mennyire használható.
  • jofer
    Részemről jöhetnek a versenyeid! Igaz, hogy labdába sem rúgok az első helyért, de legalább kicsit megmérettetem magam!
  • bbb007
    Adom a hozzászólást!! Teljesen igazadvan. :)

#21842 : Szintén :D:D Utálom az FFB-t én is :D
  • Szabi1991
    nekem első mozdulatom kikapcsolni az FFB-t minden játékban :D
  • kemszi2
    akkor egy kis békés segítség nyújtást várok :)
    megvan végre a kormány.thrusmaster rgt ffb ,de nem igazán akar működni a játékban a force feedback.van valakinek valami ötlete rá?vagy nem is fog működni?a játék maga nem ismeri fel a kormányt.
    maga szerkezet jól működik leteszteltem raceon-ban
  • bbb007
    Apa kezdődik................ Nemértem hogy miért nem lehet ez a topik békés.. Mindig csak másokat tudok ismételni ez egy kurva kibaszott játék. Hihetetlen hogy van aki ezen nyűglődik.Amugy abba hagyom a gémet kicsit unalmas lett számomra majd 1-2honapmulva visszatérek addig motorozgatok meg ez az. Aki a klubbomba van még irjon egy privátot és KisHoffinak ha még klán tag átadom a leaderséget. Köszönöntem!
  • w77d
    inkább a kocsikat vedd.. nem nagy szám a yacht, csak egy csilivili ház gyakorlatilag...