40335
  • jofer
    Akkor lehet, hogy én csináltam rosszul. Megvettem a házakat, meg 8 híján az összes autót, hogy max. legyen. Ezért nem maradt pénzem...
  • [HUN]FaTaL
    Végigtolták a küldiket és vettek egy yachtot, de akkor meg autókra nem marad pénz, utána úgyis eladják. :D
  • tomsolo
    Én is észre vettem már.
  • jofer
    Á, nem hinném! Innen a fórumról is legalább 5 embert vett az elmúlt 1 hétben. Mindenki cheat-elne???
  • pxxl
    Cheat Engine
  • jofer
    Csak egy dolgot nem értek... Egymás ellen veszik a barátok a jachtokat, nekem meg össze-vissza van 1 millám. Honnan a fenéből termelitek a dollárt? Lenyomjátok 1000X a 20.000-es versenyt? Próbáltam a roulettet is, de csak elbuktam 400.000-et, pedig a Szabi módszerével toltam végig. Adhatnátok valami tanácsot? Kösziii!
  • gduck
    Jah, a múltkor is csillag születik volt krúz helyett
  • jaddz8
    tényleg, veled. sőt, ez tegnap este volt :D már olyan összevissza alszok, hogy azt se tudom fiú-e vagy lány. amúgy krúzolni éppenséggel lehetne, csak általában ha összeverődik valami nagyobb társaság, akkor chatprogram van, időnként odébb mászunk 2 kilométert aztán megint valami téma. de azért reménykedek benne, hogy ez idővel változik, nem ásom el a játékot
  • pxxl
    be lehet fejezni ezt az értelmetlen vitát. a továbbiakban erre tessék
  • Stockbauer33 #21822
    Adok neked lét Ducki :D :D
  • jaddz8
    Ehhez csak annyit szeretnék hozzátenni, hogy 1 és 2 ide vagy oda, mindkettőhöz tudnék felhozni pár dolgot miért jobb a másiknál, de a lényegtől nem kanyarodok el, TDU. Nem tudom már kivel beszélgettem erről egyik este, én szeretem ezt a játékot, ahogy az első részét is. A bugok meg a baszakodás ellenére BÁRMIKOR ezerszer szívesebben indítanám el, mint bármelyik bugmentes csilivili NFS-t. Nem tudok róla, hogy lenne még egy ilyen játék, ami ezt nyújtja és azt hiszem mindannyian ezért vagyunk itt ezen a fórumon.
  • gduck
    "Szójá ifju titán aztán tekerek veled 5-6 kört Oahun a Cinkével"

Mivel a póker 4-es szinten sose tudok nyerni, dől a lé (mert ezé az első háromban párszor már benne voltam, és így szépen potyognak a millák :D ) úgyhogy veszek már én is egy cinkét :D :D
  • jaddz8
    Opelos, jó lett a "Run With The Wolves", nagyon tetszik. Majd még szenvedek vele párat :)
  • jaddz8
    az Enzo-s versenyeket nem ő tette ki? vagy a nem A1? vagy csak én nem értem mi van? vagy ti most min vitatkoztok?
  • [HUN]FaTaL
    "Kicsit ellentmondásos, de nem baj. "

Te mi a faszról beszélsz? Mutass már rá kérlek, hogy hol volt ellentmondás a hszben? Az egész hszed egy nagy bullshit, de azért oktass mester. Aki még az A1et se tudja megcsinálni megalol...
  • Stockbauer33 #21814
    #21798 Szerinted a mi a szarért van lassan 22 ezer hsz?

"Viszont kurvára unom már a sok nyavalygást, nosztalgiázást. "Mitszeretnél milegyen?Döntögessék az időket?Ha a MRFordShelby álltal linkelt krúzokból ott lettél vna páron remegett vna kezed lábad.Látom nemjöttát a sebesség a videókból.Nézdmeg őket újra.Te dumálsz aki még azt a tetves A1 se vagy képes megcsinálni?

Szójá ifju titán aztán tekerek veled 5-6 kört Oahun a Cinkével

#21793 - #21794 Dánke At :D Bezony nagyon ott vtak ezek a tekerések

#21799 Ott volt a szeren ez Zsolesz.Pont a Maciukkal volt jó mix
  • [HUN]FaTaL
    Nem, fel van fedezve nekem az egész, a klubunk meg Ibizán van.
  • [HUN]FaTaL
    Nem számít, 10esével több pontot ad, mert 10enként jár x pont meg ilyen baromságok, escapenél meg lehet nézni.
  • tomsolo
    Az official fórumon simán bannolták az accountját pár embernek mert belinkelte a moscow kid trailert. :)
  • kemszi2
    nem
  • Bandey
    Hawaii 2-n nem találok meg 1 kis részletet és 99%... már azon gondolkozom, hogy ott van 1 klub, aminek van 1 autóbejárója, azt nem tudom most felfedezni mert amibe klubban vagyok, az ugye nem ott van... az lehetséges hogy az lenne az a pici kis részlet?
  • tomsolo
    Sztem ez:

http://forums.testdriveunlimited2.com/showthread.php?t=48326
  • kemszi2
    teljesen mind1.ha megvan minden 100%-ra akkor összesen 10 ezer pontot lehet vele szerezni(mint az összes többi opcióval).se többet se kevesebbet
  • tomsolo
    Nem úg van ez is mint a discovery résznél:
    20-40 ket ad egy egy területért 25-50-75-100%-nál meg egy-egy nagyobbat?
  • w77d
    gondolom számít mennyi idő alatt csinálod emg, mennyire töröd a kocsit, mennyire szenved az utas stb...
  • rusher4587
    Fatal, pont erről beszélek, hogy a bombás küldtésekért (event) mindig más pontszámot ad. Egyszer 25-öt, máskor meg 150-et, de nem értem, hogy mi alapján dől el, mert ugyan azt a küldetést többször is megpróbáltam, de másodjára pl. már csak 25-öt adott a 150 helyett!
  • rusher4587
    Na mi volt ez a "szerver-karbantartás" 9 óra körül? Se új patch, se DLC... :( Vagy rendcsinálás volt a hackelgetők között? :)
  • gduck
  • pxxl
    sztem az akkor is gagyi volt mikor készült :D
    eleve hülyeség, hogy tiszta hó havaj...
  • [HUN]FaTaL
    "Egyetlen dolog amit nem moddoltak még ki a 2. részben az a matricázás."

És a hangok, pedig annak még értelme is lenne.
  • bazso29
    Ennyi idő után újra ránézve elég gagyi ez a winter mod.
    Ami durva, hogy akár már ma elkezdhetném Ibizát téliesíteni.. Egyetlen dolog amit nem moddoltak még ki a 2. részben az a matricázás.
  • [HUN]FaTaL
    "Ehhez képest már 50 hszt gyártottál különböző fórumokon, hogy nem tetszik. Kinek mi a játék ugye. :)"

Mivel a játék ugye már lassan 2 hónapos, így azért 1,5 hónapot játszottam vele. :) Az hogy te tegnapelőtt vetted, az egy dolog. :)

Mivel jelen állapotában kvázi játszhatatlan, versenyzésre alkalmatlan az egész. Krúzolni meg senki nem krúzol még, mert mindenki a küldikkel szarozik...
  • [HUN]FaTaL
    Escapenél van egy menü és meg tudod nézni. Egyébként a bombás küldikre ad még discovery pontot.
  • rusher4587
    Elárulja valaki, hogy mivel lehet még discovery pontokat szerezni térképezés, fotózás, roncskeresés meg eventek teljesítésén kívül? Illetve mitől függ, hogy 25 vagy 150 discovery pont jár az Eventekért? Mert nekem teljesen randomban pontozza, ugyan azért a feladatért hol 25, hol 150 pontot kapok, (mentés-visszatöltéssel próbáltam ki) és nem tudok rájönni, hogy mit kell csinálnom a több pontért... :(
  • Szabi1991
  • Bronx South
    Csináltam én még a VB -hez is TDU videót, egyik kedvenc. :D

Ezen még a ribik is megszaporodtak ! :D

Ez meg magáért beszél:

Alig várom már hogy legalább ilyen színvonalúakat gyárthassak a 2 -ben is, ugyebár nem csak attól videó a videó, hogy hogy van összevágva.
  • Bronx South
    Ja hát azt a feelinget az új rész nem hozta meg, legalábbis a közös gurulás élményét. Az vhogy az egyben maradt, a királyok már nem varázsolnak az utakon, az egyéni tudás elszállt, a csírák megszaporodtak.

De azért csepegtetek még egy kicsit.

Ez még a non hc -s időmből, feltöltöttem őket megint, de kár hogy itt még nem ismertem az SV-t.:

MARCI, a haragom lesújt rád ha erre nem emlékszel !

Ők miért tűntek el a 2 -ben ? Az út művészei voltak...

OPELOS ! Igen, ez téged illet ! :)

Igen, ezek voltunk egy páran.
  • rotator
  • tomsolo
    Mivel úgysem játszik vele senki - vagy routert beállít - azért itt egy kis kedvcsináló a jövő hétre:

(Nem vállalok felősséget az elmeállapotomért. :)) )
  • tomsolo
    Ehhez képest már 50 hszt gyártottál különböző fórumokon, hogy nem tetszik. Kinek mi a játék ugye. :)