40335
Hivatalos oldal | Játékosok | Ibiza térkép | Oahu térkép | Szerver állapota | OFF topik
Rajongói frissítés (v0.4) I Kibontáshoz segítség
-
Szabi1991 #21928 Április 6. 20:00 Top Gear - Botswana különkiadás
-
#21927 Ha ismételnek top gearbe akko megyke én is, régen taliztunk. -
#21926 megyek:) -
#21925 Tomsolo!
Én csak azt nem értem hogy ki kért meg rá hogy most itt önbírálkodva bannoljál embereket????Attól hogy neked nem tetszika mit írtak attól mást nem biztos hogy zavar.Attól hogy moderátor vagy nem kell visszaélni a hatalmaddal mert megfognak utálni.Ha valami bajod van akkor kérdezd meg a többieket hogy őket zavarja e és adhatsz e büntit,nem önkényesen szórni őket.Megondolatlan voltál, jól tetted hogy vissza vontad a dolgokat.Máskor rugalmasabban kéne az ilyenekre reagálni me ez ilyen megmondalak anyunak szagú volt.Részemről ennyi, örülnék ha ilyenekkel nem borítanád fel a topic életét,ha meg nem idevaló hsz ek születnek itt a házigazda PIXXEL és majd ő szortíroz.Voltak előtted is már komolyabb összeröffenések és abból se lettek büntik meg ilyen faszságok mert elintéztük egymás között szóval nem kell itt a májert adni,me ha nem én hát ki mutassa meg.... PEACE -
link14 #21924 Én mindenféle képen jövök. Most gyorsan el kell ugranom behalt egy ismerős gépe gyorsan életet lehelek bele és utána megyek szigetre. -
Szabi1991 #21923 csatlakozott egy "nem tervezet" szlovák srác [magyarul írt, de szlovák a zászlója] , nem tudom hogy keveredett oda, de nem akartam már elküldeni, egy idő után elköszönt és elment, akkor próbáltunk többen is hívni téged, de sikertelenül, majd végül jött valami idióta aki roncsderbyzet.. :/
mivel tegnap csak HRC-sek voltak, így ma már akkor csak HRC-seknek "hirdetem" a krúzt (kevés ez a 8-as layer :S)
8kor a KLUBHÁZBAN tali majd "kreszkrúz", előtte ha lesztek fent páran, tolhatnánk pár klubversenyt vagy távolságtartósat, krúzra lehetőleg "egyszerűbb", nem hiperszuper rakétákkal gyertek, úgyis lassú szabályos kocsikázás lesz :) -
link14 #21922 ESC---->Friends fül---->x gombot mgnyomod ( Searching players) és ott tudsz keresni. Sessiont automatikusan dobálja. -
rusher4587 #21921 Említett nickek alapján hogy lehet megkeresni titeket? Mert a főmenű/players/TDU2 recent players-ben csak nagyon kevés magyar játékost találtam, annál bővebb lista meg nincs.
Hogy lehet sessiont váltani, azt meg tudja mondani valaki? -
link14 #21920 Én 8-tol próbálkoztam végig de esélytelen volt. na mindegy reméljük Főnök úr csinál hamarosan megint. -
#21919 "végig tele a layer"
Vettem észre, fél kilenckor próbálkoztam de esélyem se volt belépni :D Én a 2. részben ezt hiányolom a legjobban, nagyon jó lett volna ha legalább 16-os egy layer... -
link14 #21918 Én pedig nem lehettem ott :S. pedig még direkt jelentkeztem is na de mindegy ilyen a szerencsém :D. -
#21917 Képzeld el Sanci - csak, hogy kedvet csináljak neked - akkora csapatás volt. Szabi vezette a népet, végig tele a layer, nincs dobálás, azonos kategória, kultúrált vezetés, helyszíneken fotózás, közben meg ökörködés ezerrel. Tényleg átjött az első rész hangulata, megspékelve esővel, viharral, éjszakával.
Príma hangulatot csinált a HRC!!! -
Sanci789 #21916 Sírni tudnék - látva a krúzos képeket -. Hihetetlenül hiányzik már a game. Elvileg holnap végre már megjön az új táp, és megint lesz gép, és tdu, aztán jövök veletek csapatni. Szabi olyan rég voltam már fent, remélem még bent vagyok a klubban. -
#21915 MIndkét úriember büntijét visszavontam a topik megtisztítása után.
Tessék továbbra is uralkodni az indulatokon, ha nem megy abból továbbra is probléma lesz.
Remélem ez így mindenkinek megfelel, jó játékot. -
#21914 Sajnos éppen a pókerparti közepén voltam, amikor hívtatok :( -
McKalton #21913 én is ráérek és benne vagyok.
audi tt rs -
jaddz8 #21912 a képet elfelejtettem tegnapról, hát volt egy századmásodpercnyi vitánk az első helyért mysterion-nal :)
-
#21911 Jó volt, nagyon jó! -
jaddz8 #21910 Jó volt a cruise meg a versenyek, még ilyet!! :) -
#21909 csá kemszi :) -
#21908 megint csak annyit tudok mondani ,hogy de szééép deltaaaaaa XD
amúgy egész jól sikerült,bár volt egy pár kisebb,nagyobb ráfutásos eset :D -
Bandey #21907 mondjuk az igen érdekes, mikor mondja, és csak annyit nyertél hogy visszanyerted azt amit feltettél, odatolja a pénzt hozzád, és pénzben meg nem adja hozzá... én szépen 200ezernő csináltam 60ezret a ződ taktikával, fel is adtam -
torpe12000 #21906 Pláne, hogy a rulett még mindig olyan bugos mint volt, múltkor 50k a feketére és bejött másra nem tettem, erre a csaj beköpi, hogy "No winner" és besöpörte a pénzem :( -
#21905 na grat. sikerütl színvonalas estét idevarázsolni :| -
#21903 Természtesen megint 2. lettem a pókerben XD , de legalább igy meglett a 4-es tuning a cinkére :D
mysterion: köszi az invet, de éppen pókerasztalnál ültem ;) -
Szabi1991 #21902
-
#21901 "nem ajánlom mert sokat nem nyer." -
#21900 Szabinak ez a "tegyél folyton a zöldre, 10 percen belül egyszer úgyis bejön" ötlete nem valami életképes. 110 ezer Euróról 10 perc alatt lebuktam 30 ezerre, bejött, és visszakaptam kb. azt amit eddig elbuktam. Nem vonom kétségbe, hogyha minden rés ki lett volna rakva zsetonnal, és mindenhol fullra nyomtam volna akkor bejött volna akár több lové is, de ha minden körbe ezt eljátszom akkor idő előtt lenullázódtam volna. Azt se vonom kétségbe hogy van egy két lucky itt köztünk és egy-két pörgetés alatt bejön nekik a 0, de aki nem az annak nem ajánlom mert sokat nyer. -
#21899 ez azért van mert nem hívtál meg minket a kocsmába, és önző módon egyedül iszogatsz :D -
#21892 jut eszembe, nekem meg köv hét hétfőn lesz legkorábban kormány, nem volt raktáron és rendelnek -
#21891 najóó de azé az rendesen ki van hegyezve :D -
Szabi1991 #21890 ariel atom is csak 2 literes...:) -
#21887 miért fogna meg a kétezer valahányas motorjával? Ebbe a Passatba ugyanaz a 3.2-es van, mint az R32-es Golf-ban... -
Szabi1991 #21886 mármint hogy "az Impreza sem fogott meg " :DD -
Szabi1991 #21885 hála a csodás fotómódnak, nemigazán tudom megnyitni a képeket, játékba most meg nem lépek vissza, így jönnek a sima képek :D
indulás után
hála az égnek eleredt az eső és jó nagy forgalom is volt.. :D
lámpák jellemző módon mindig beváltottak pirosra mire páran már átmentünk, így itt is ép bevárjuk egymást :D
második megállóhelynél
páran bementek kajálni, de végül elvitellel kérték így bepattantak máshoz enni :D
majd végül megérkeztünk egy versenypályára, ott lehet szabályosan is száguldozni :))
Lotus kupa :D
-
#21884 fater igazgatói kocsija csak ugyebár név egyezés miatt én is simán elhordom XXXXXD nagyon fasza kis 3.2-es Passat DSG váltóval bézs bőr belsővel.... szeretem én a ki 1-8as Astra TwinTopom de ez azért más kategória árban is XD -
Szabi1991 #21883 persze persze.. -
#21882 bocs srácok lemaradtam de most értem haza egy igazi krúzról XD pár haverral összejöttünk a városban volt ott Impreza, Leon Cupra, Integra meg még pár hasonló na meg én a 3.2-es Passat R-el.. mondanom sem kell még az Impreza sem fogott meg XD -
link14 #21881 Nem kaptam sajnos egy invite-t se pedig gurultam végig :S. Mindegy most már nem megyek vissza inkább nyüstölöm az SGS-t meg a Defy-t -
#21880 Az előzőt Speed-ek szántam a 21878-ra!!! Sry!!!