Test Drive Unlimited 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Kérem szépen segítsetek abban hogy meg tudjam nyitni a játékban készült képeket. Nem tudok rájönni hogy tudom megnyitni õket. 1 órán keresztül keresgettem a guglival a megoldást de nem találom.
Köszönöm Üdv Szil
http://goo.gl/gd6Zi5
PS3:rgtchun TDU:rgtc(hun) Gigabyte GA-790XTA-UD4 AMD Phenom II X4 965BE Sapphire HD5770 1GB VAPOR-X 2x2GB DDR31600MHz Kingmax Chieftc 550W Aerocool HiTech7Pro Logitech G25 Samsung FullHD LCD 37\"
Próbáltam, hogy egyik ablakban a game másikban a térkép de mindig ledob szerver
\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae
Most települ nálam a game, azt majd felírom mi a nevem a játékban de valszeg Dreimus lesz. Remélem megérte az 5,5k-t.
Jó gurulást, sziasztok.
Intel Core i3 530,1*4 GB DDR3, AMD Radeon HD 5670

A képzelőerő sokkal fontosabb, mint a tudás. A tudás behatárolt, még a képzelőerő felöleli az egész világot. És csak két dolog végtelen: a világegyetem és az emberi hülyeség.
PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2
a ma esti mókának az lenne a lényege hogy gyorsan teljesítsük ezt a pár bugos küldit, utána pedig élvezhessük a játékot tovább.. ha érdekel jössz, ha nem, nem.. csinálhatnám holecskóval, vagy bárki mással is és meglenne nekünk kettõnknek, a többiek elõtt meg "titkolnák" mint jútyúbos vidiken.. de sok értelme nem lenne szerintem..
Bocsi!<#lama>#lama><#lama>#lama>
PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2
A szerver még nem a legstabilabb és még vannak problémák néha egymás megtalálásával.
TDU 2 nick: SpeedHUN
TDU: toweliee juiced: sn(O_o)p
* Asrock B450 Pro4 * AMD Ryzen 5 2600 * 4 X 8 GB G.Skill Aegis * Samsung 980 m.2 SSD * 480 GB Kingston SSD * Toshiba 3 TB HDD * Inno3D 3060ti 8GB
Meg ha nincs szinthez kötve a rendõrös küldi jelenleg 14-es szinten vagyok.
* Asrock B450 Pro4 * AMD Ryzen 5 2600 * 4 X 8 GB G.Skill Aegis * Samsung 980 m.2 SSD * 480 GB Kingston SSD * Toshiba 3 TB HDD * Inno3D 3060ti 8GB
Ez kész. Ami itt folyik, az már nem kis kellemetlenség. Ez már FELHÁBORÍTÓ. Ha a jövõ héten akárcsak EGYSZER nem lesz elérhetõ a szerver, már írom is a levelet az Atarinak, hogy 1.- tolják föl maguknak ezt a játéknak nevezett hulladékot, 2.- azonnal fizessék vissza a vételárat. Megveszek valamit közel 10 ezer ft-ért, azért, hogy aztán nézzem a kib@szott töltõképernyõjüket. Pedig valójában az MMO részért, tehár a szolgáltatásért fizettem. Én fizettem, õk pedig nem szolgáltatnak -> ezt hívják úgy jobb helyeken, hogy LOPÁS.
TDU2 nick: milka -Mitsubishi Galant V6 24V- Sose vitatkozz idiótákkal, mert lesülyedsz az ö szintjükre és legyőznek a rutinjukkal!
Hát a játék elrontásában nem leszek partner. Szabi ennyire fontos az a verda? Én inkább 1000x megpróbálom, mint megrendezem <#wave>#wave>
PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN
valaki menekül majd a saját autójával, de lehetõleg inkább álljon meg, valaki elkapja, minden rendõr pontot kéne kapjon, az elsõ után ellenõrizzük hogy tényleg így van-e.. üldözésnél ha rendõr vagy kapsz egy rendõrautót, de ha lejár a küldi elveszi a gép, de ha eléred a pontokat ami kell hozzá akkor megkapod a garázsodba is
Na nem má!!!
INVITE - meghívás krúzra, házba, stb.
REPORT - felhasználó JELENTÉSE!
villantása fényszóróval: verseny vagy co-op kérése!
<#wave>#wave>
PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN
TDU nick: [HUN]kishoffi / TDU 2 nick: kishoffiHUN / Logitech G25/Xbox360/Samsung 32\" Full HD TV monitorként :)
nekem még nincs rendõrautóm. Vagy hogy lesz? a menekülõnek össze kell ütnie a kocsikkal, és minket fog hívni a rendõrség és mi fogjuk üldözni rendõr-cop módban?
Amúgy hogy lehet vkit hívni egy kocsikázásra? player->"playernév"-> report(a sípot ábrázoló gomb)->és az elsõ opció?
Ha ott lehetek, akkor hívd meg engem! (mert nem vagyok biztos benne hogy az európai tuningbolt fel van fedezve.)<#wave>#wave>
\"A jellem olyan, mint a fa, a hírnév pedig az árnyéka. Az árnyékra gondolunk, pedig a fa lényeg.\" ~ Abraham Lincoln
a "szabályokat" majd késõbb ismertetem 😄
Amerikai vasak közül is, hogy csak a Chryslereket, Cadillacet, Chevrolet Corvettet említsem. Aztán Európában ott a Maserati, Lambo, ami megtalálható volt az elsõ részben. Japánból meg elviselnék Lexust, esetleg Skyline R34et, Toyota Supra, Mitsubish evo stb.
http://goo.gl/gd6Zi5
Next PC upgrade: 2022
.:Kiskorú Gabec:. Kormányzott kereket hajtani???? wtf? ? Omegaforever ?