Test Drive Unlimited 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Fehercsoki
Nekem is eltûnt az aston:S

Bakker a kaszinó mûködik faszán, de a Veyron SS-t nem látom a használtban.. :S Pedig végre meglenne rá a pénz!

Hát én elkezdtem a fotókat, be jelölgetni ibizán 😄 De amúgy jútúbon van videó ahol be mutatja az összes roncsot a csávó ibizán és hawaiion 😛

Nem lehet megnyitni, mert csak arra valóak, hogy a játékban be rendezd a házadat velük. Frapsal fotózzál 😊

ha a játék is úgy akarja akkor most indulok a szeróra, az európai tuning közelében leszek 😄

Üdv.

Kérem szépen segítsetek abban hogy meg tudjam nyitni a játékban készült képeket. Nem tudok rájönni hogy tudom megnyitni õket. 1 órán keresztül keresgettem a guglival a megoldást de nem találom.

Köszönöm Üdv Szil
[HUN]FaTaL
Ok, megtaláltam. 😊

http://goo.gl/gd6Zi5

+1<#nevetes1>

ifj Hooligan
hy all
nekem boxon van meg
Good game
grati

Némi elégedetlenséget érzek az írásodban...<#eplus2>

hol van olyan térkép????és hogy lehet a játékban fotozni?
[HUN]FaTaL
Kiírja valahol normálisan hogy hol mennyi utat fedeztem fel? Jött egy info hogy szintet léptem útfelfedezés miatt de bármelyik házba megyek be Ibizán 99%ot. Meg azt sem tudom hogy az csak az adott körzetre vonatkozott e, vagy felfedeztem az összes utat ibizán. Bújom a térképet de nem találok felfedezetlen utat, ettõl függetlenül nincs kizárva, hogy még van.

drot
De bazdmeg ez hihetetlen... Ezen a hétvégén 2x próbáltam játszani amikor kurvára ráértem, egyszer sem mûködött. Szánalom...

PS3:rgtchun TDU:rgtc(hun) Gigabyte GA-790XTA-UD4 AMD Phenom II X4 965BE Sapphire HD5770 1GB VAPOR-X 2x2GB DDR31600MHz Kingmax Chieftc 550W Aerocool HiTech7Pro Logitech G25 Samsung FullHD LCD 37\"

Met
Nincs egy bookmark file a roncsokhoz és a fényképekhez?<#zavart1>
Próbáltam, hogy egyik ablakban a game másikban a térkép de mindig ledob szerver

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

Ha nagy nehezen végre 10 perc után beenged erre a szar szerverre, akkor meg állandóan kifagy a kaszinó, HÁT A FASZOM KIVAN MOSTMÁR EZZEL A SZARRAL. HOGY LEHET ÍGY ÖSSZESZARNI EGY JÁTÉKOT??? Ha fizettem ezért a kurva játékért, akkor hadd kaszinózzak már, ha akarok bazdmeg, és ne csicska hibaüzeneteket kapjak már! Jesus..

Üdv!

Most települ nálam a game, azt majd felírom mi a nevem a játékban de valszeg Dreimus lesz. Remélem megérte az 5,5k-t.

Jó gurulást, sziasztok.

Intel Core i3 530,1*4 GB DDR3, AMD Radeon HD 5670

reméltem hogyha nincs pénzem de megbüntetnek akkor elveszi a rendõrség ezt az izét.. de csak annyi hogy nem büntet.. :/

Sharks
Mára is legyen meg a Fuck Atari!

A képzelőerő sokkal fontosabb, mint a tudás. A tudás behatárolt, még a képzelőerő felöleli az egész világot. És csak két dolog végtelen: a világegyetem és az emberi hülyeség.

wollnerd
Ez aztán szuper szerencse!!!!<#taps><#taps><#taps><#eljen>

PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2

ezek szerint még nem próbáltad neten tolni véletlenszerû ellenfelekkel... vicc a publik része, oroszok mindenût, lökdösik egymást a rendõrök, nem hogy segítenék..

a ma esti mókának az lenne a lényege hogy gyorsan teljesítsük ezt a pár bugos küldit, utána pedig élvezhessük a játékot tovább.. ha érdekel jössz, ha nem, nem.. csinálhatnám holecskóval, vagy bárki mással is és meglenne nekünk kettõnknek, a többiek elõtt meg "titkolnák" mint jútyúbos vidiken.. de sok értelme nem lenne szerintem..

grebber
Lesznek motorok vagy sem?

Next PC upgrade: 2022

Naprol napra egyre szánalmasabb😊
wollnerd
Jaj, tényleg!
Bocsi!<#lama><#lama>

PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2

Én CD Galaxis tól rendeltem a játékot és meg kaptam hozzá a bugatti veyron super sportot de valamiért amikorra ösze gyült a pénzem nincs a használt autó kereskedésbe miért lehet ez?
Hehe, bementem kaszinóba, és ELSÕ pörgetésre megnyertem az audit!!!!!!!<#vigyor3> Érdemes a videopókerrel szembenihez leülni, ott már mellékesen is elég sokat nyertem. Asszem azt a gépet már más is említette itt.

CD galaxistól elvileg még kapsz ajándékba.
A szerver még nem a legstabilabb és még vannak problémák néha egymás megtalálásával.

TDU 2 nick: SpeedHUN

szevasztok . TDU rajongo vagyok. Leszedtem warez tdu2-öt, a gépemen egész jol megyde mivel ezt a jatekon az online része miatt játszanám, megvenném eredetibe. Kérdésem hol lehet megvásárolni? A vásárláshoz kapok egy autot pluszba? Jo a szerver? Nem szarakodik,meg lehet találni egymát a térképen ?

TDU: toweliee juiced: sn(O_o)p

Amikor felléptem probáltam én is rád ugrani nem adott be így elmentem küldizni hogy minél hamarabb legyen pénzem a Bugatti SS-t 😊

jofer
Ma próbáltam vagy 20X rád ugrani, e nem jött össze. Biztos toltad a küldiket a Brerával! <#wave>

* Asrock B450 Pro4 * AMD Ryzen 5 2600 * 4 X 8 GB G.Skill Aegis * Samsung 980 m.2 SSD * 480 GB Kingston SSD * Toshiba 3 TB HDD * Inno3D 3060ti 8GB

ha beférek jönnék én is.
Meg ha nincs szinthez kötve a rendõrös küldi jelenleg 14-es szinten vagyok.

Krinyo
Másnak is elõfordult hogy a felmatricázás után nem lehet mozogni a karakterrel? Hiába csinálok akármit csak kilépni lehet, természetesen így nem tudom megvenni a dolgokat.

jofer
Ruhákat? Milyen ruhákat? Rendõr cuccot? <#wow1>

* Asrock B450 Pro4 * AMD Ryzen 5 2600 * 4 X 8 GB G.Skill Aegis * Samsung 980 m.2 SSD * 480 GB Kingston SSD * Toshiba 3 TB HDD * Inno3D 3060ti 8GB

Mi a kib@szott lóf@sz miatt nem megy ez a szájbab@szott szerver???
Ez kész. Ami itt folyik, az már nem kis kellemetlenség. Ez már FELHÁBORÍTÓ. Ha a jövõ héten akárcsak EGYSZER nem lesz elérhetõ a szerver, már írom is a levelet az Atarinak, hogy 1.- tolják föl maguknak ezt a játéknak nevezett hulladékot, 2.- azonnal fizessék vissza a vételárat. Megveszek valamit közel 10 ezer ft-ért, azért, hogy aztán nézzem a kib@szott töltõképernyõjüket. Pedig valójában az MMO részért, tehár a szolgáltatásért fizettem. Én fizettem, õk pedig nem szolgáltatnak -> ezt hívják úgy jobb helyeken, hogy LOPÁS.

mAilkaEVO3
ha felenged akkor jönnék 😊

TDU2 nick: milka -Mitsubishi Galant V6 24V- Sose vitatkozz idiótákkal, mert lesülyedsz az ö szintjükre és legyőznek a rutinjukkal!

drop
hogy lehet eladni megunt verdát sehogy se jövök rá

gduck
jah, arra gondoltam én is 😄

PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN

gduck
"valaki menekül majd a saját autójával, de lehetõleg inkább álljon meg,"

Hát a játék elrontásában nem leszek partner. Szabi ennyire fontos az a verda? Én inkább 1000x megpróbálom, mint megrendezem <#wave>

Prince23
verseny helyett párbaj az, nem?

a report az a "feljelentés" gomb, ha csalnék, lökdösnélek stb.. ha lehet azt inkább ne nyomd rám 😄

valaki menekül majd a saját autójával, de lehetõleg inkább álljon meg, valaki elkapja, minden rendõr pontot kéne kapjon, az elsõ után ellenõrizzük hogy tényleg így van-e.. üldözésnél ha rendõr vagy kapsz egy rendõrautót, de ha lejár a küldi elveszi a gép, de ha eléred a pontokat ami kell hozzá akkor megkapod a garázsodba is .. :-)

megy már a frendz?

gduck
report .... <#lama>

Na nem má!!!

INVITE - meghívás krúzra, házba, stb.
REPORT - felhasználó JELENTÉSE!

villantása fényszóróval: verseny vagy co-op kérése!

<#wave>

Hoffi
na ezt rendeltem meg elméletileg kedden már meglesz😊 várom már nagyon... az elsõ részt is kötelezõnek éreztem megvenni nyomtam is avval sokat multiba😊 remélem ebben sem fogok csalódni😊

TDU nick: [HUN]kishoffi / TDU 2 nick: kishoffiHUN / Logitech G25/Xbox360/Samsung 32\" Full HD TV monitorként :)

wollnerd
Majd én ott lehetek. 😊
nekem még nincs rendõrautóm. Vagy hogy lesz? a menekülõnek össze kell ütnie a kocsikkal, és minket fog hívni a rendõrség és mi fogjuk üldözni rendõr-cop módban?
Amúgy hogy lehet vkit hívni egy kocsikázásra? player->"playernév"-> report(a sípot ábrázoló gomb)->és az elsõ opció?

Ha ott lehetek, akkor hívd meg engem! (mert nem vagyok biztos benne hogy az európai tuningbolt fel van fedezve.)<#wave>

Borzgy
Saleen hiányzik még. S7-el mentem nagyon sokat az 1-ben.

\"A jellem olyan, mint a fa, a hírnév pedig az árnyéka. Az árnyékra gondolunk, pedig a fa lényeg.\" ~ Abraham Lincoln

Ma este 19:00 Hawaii, Európai tuningbollt, rendõrös pontgyûjtés.. kéne 1 jelentkezõ aki "menekülõ" lesz és maximum 6 aki rendõr (merthát ugye én is részt vennék) 😊

a "szabályokat" majd késõbb ismertetem 😄

[HUN]FaTaL
Jópár verda hiányzik:

Amerikai vasak közül is, hogy csak a Chryslereket, Cadillacet, Chevrolet Corvettet említsem. Aztán Európában ott a Maserati, Lambo, ami megtalálható volt az elsõ részben. Japánból meg elviselnék Lexust, esetleg Skyline R34et, Toyota Supra, Mitsubish evo stb.

grebber
Valahol olvastam hogy lesz motoros kieg,ez igaz és ha igen akkor lehet tudni mikor jön?

Next PC upgrade: 2022

Prince23
Én meg egy Lexust

Willi Betz
Hiányolok pár dolgot a játékból,méghozzá autó fronton. Szép,hogy van pár amerikai vas is benne,de SUV nincs😞 Eltudnék viselni mondjuk egy Dodge Ram,Chevrolet/GMC Suburban duót.

.:Kiskorú Gabec:. Kormányzott kereket hajtani???? wtf? ? Omegaforever ?

[HUN]FaTaL
Na végre beengedett 😄