40335
Hivatalos oldal | Játékosok | Ibiza térkép | Oahu térkép | Szerver állapota | OFF topik
Rajongói frissítés (v0.4) I Kibontáshoz segítség
-
#21968 én sem próbálom a memórai hacket, szerintem arra keményebbek lesznek mint egy kis pénz cheatre. Én sem akarom újra megvenni a játékot és főleg nem akarom elölről kezdeni.... -
#21967 Pénz cheatnél sokkal egyszerűbb ez a memóriahackelős dolog,mivel DLC autót is be tudsz rakni magadnak.Persze én inkább egyiket sem csinálom,nem ér annyit,ha véletlen bannolnának nincs újra 10km a játékra. -
#21966 Van pár izgalmas csemege, a DLC verdák között, amiért hajlandó lennék pénzt is áldozni, de hogy a picsába fizessem ki a használt autó kereskedőt? Hogy vegyem meg az SS-t??? Erre találjanak már ki valami legális megoldást! Nagyon nem akarok pénzt cheatelni... -
#21965 wáááááááááááááááááááááááááááááááá
egy ilyen kell nekem is -
#21964 Lesz pár perces leállás.
"Server optimization is happening tonight!
It starts on 7th April 2011 at 1:00 AM PDT (0900 GMT), and will only take a few minutes. A small number of users may be disconnected during this time.
•The PC Proxy Server is being patched. This should increase the speed and reliability of logging into the game.
•The servers that control free-ride multiplayer are being patched on all platforms. The optimizations are designed to make free-riding with other players smoother. Multiplayer free-ride will be offline for about 5 minutes on each platform.
Thanks all." -
#21963 Zero kösz az estét, az SS -be már belepakoltam 300km-t. :D Végre kicsit megint fönt érezhetem magam, és az SS -t legalább nem tudom felrakni roulettre. :D -
rusher4587 #21962 Szabi, erről mesélhetsz nekem is egy picit, mert én is átfestenék pár szekeret... -
Szabi1991 #21961 nem egy bonyolult művelet, és miután kifizettem az autót egy szavuk se lehet..
bekerült az autó a használt autóshoz, vettem egy sima mustangot, bementem a házamba, kicseréltem GT500-ra, szalonból eltűnt a GT500, a garázsomba ottmaradt.. tehát a játék azt látja mintha simán csak megvettem volna használt autóstól, ami majdnem igaz is :) -
Stockbauer33 #21960 Ja ok akkor tárgytalan de majd úgyis ír ide v neked privátba -
#21959 Egyelőre inaktív vagyok, úgytudom tele van a klub, de azt sem tudom játszanak e. Usament sem tudtam már felvenni 1 vagy 2 hete. :/ -
#21958 Trüközéssel nem kívánok szórakozni. :) -
Stockbauer33 #21957 Van a klubodba még hely? Van egy srác most gurultam vele belépne vhova ahol van hely -
Szabi1991 #21956 a kígyót meg péjntel rajzoltam rá ? :D
elméletileg az RS5 is festhető egy kis trükközéssel, úgy mint bármelyik autó , de majd reggel megnézem ;)
(Bugatti SS az egyetlen kivétel, mert ott az egész autón egy bazinagy textúra van, nem festhető felület) -
#21955 Ja vagy ez a sima nem a gt500 :D -
#21954 Ez festhető?
Az RS5 mi a picsáért nem? Pirosban nem veszem meg :D Legalább kék lenne basszák meg... -
Szabi1991 #21953 legújabb generációs autókölcsönzős masina :))
-
jaddz8 #21952 a hónom alá kaptam a gyereket és megneveltem :) -
#21951 Tegyél már rá AA-t, legalább amíg fotózol :D -
Szabi1991 #21950 :))
-
Szabi1991 #21949 nem tudom mit csináltak :D
-
Szabi1991 #21948
-
#21947 Az első részhez sokkal olcsóbb volt a megapack, 45 autó volt 25$ ha jól emlékszem. -
Bandey #21946 ha megvetted pénzért az autót, a játékon belül az a puccos narancs karbónos bugatti pl még 2.8 millió, tricolore majdnem 2.1 misi... és így tovább... na ez van picit elárazva :D -
#21945 1 autó 1 dollár, mennyi lenne a reális ár szerinted, 2 cent? :) -
ATi0021 #21944 Remek hír, végre megvásárolhatóak a bónusz autók. Csak kár, hogy ilyen drágára árazták őket. Igazából nekem csak a Tricolor kell. :) -
#21943 Picsába... így még esély sincs arra h a maradékból havernak vegyek vasat... Nekem csak a GT500 kell... -
#21942 automatikus -
#21941 Elsősorban azokat kérdezem akik vettek már dlc autót. Ugye megveszed a tokent, majd veszel autót. Egy serialt küld ki emailben, vagy automatikusan hozzáadja a nickedhez ? -
#21940 most nézem, hogy ezek a DLC-k nem új modellek, hanem a már játékban meglévők speckó változatai... így nem kell ennyiért.. -
rusher4587 #21939 Köszönöm:) Lenne egy kérdésem, ha valaki emlékszik még, válaszoljon: mikor jön telefonhívás a fotóstól meg a használt autóstól a fotózásról/roncsokról? A fotós nem hív, a roncsokról meg nem is tudom, hogy jön-e telefon, vagy hol hallunk róla először... fórumokon sem találtam erről semmit. Persze tudom, hogy magunktól is elkezdhetjük csinálni ezeket, csak kíváncsi vagyok, hogy miért nem úgy történnek a dolgok, mint az első végigjátszáskor... :/ -
#21938 Az még nem jött ki, majd update lesz szerintem. -
#21937 Éljen!! -
rusher4587 #21936 Nah, pont kérdezni akartam, hogy aki írta, hogy hét elején megjelennek, honnan vette ezt a hülyeséget, mert már lassan hét közepe van... :D
Akkor holnap van egy utunk a bankba:)
És az exploration pack?ről mit tudtok? -
#21935 Lehet vásárolni a hivatalos oldalon az összes preorder DLC-t! -
#21934 Igen, ezt még én se értem.
Anno mikor a TDU1-ben voltam nagy krúzokban, F gombot megnyomva megnéztem a játékosok számát, volt mikor akár 14 játékost mutatott!
TDU2-ben mér' nem lehetséges?! -
#21933 Tegnapi első fotózás:
Szabi, mysterion, ZeroX92P, Ferke, Tomas, Jaddz, Marcihusi, Kemszi. (Remélem, hogy jó a sorrend.) (Az előzőnél lemaradt a fotó...)
-
#21932 Tegnapi első fotózás:
Szabi, mysterion, ZeroX92P, Ferke, Tomas, Jaddz, Marcihusi, Kemszi. (Remélem, hogy jó a sorrend.)
-
#21931 A múltkor megjárattuk a klubverdákat, közben megálltunk tankolni - W77D, Ferke és Speedy.
-
#21930 :DDDDDDDDDD -
#21929 A szlovák srác a múltkor csapódott hozzánk (Speedy meg én). Aztán nagyon szimpi volt, hogy szlovák létére - nem, nem felvidéki magyar, hanem echte szlovák!!! - megtanult hobbiból magyarul, ezért felvettük barátnak. Mivel neki nincs senkije, így elvittem tegnap magammal, csak épp emiatt szorult ki Speedy, de akkor már nem volt szívem elküldeni!