40335
  • kemszi2
    nem kellene ki memóriahekkelni a pókert XD
  • gduck
    Hát tegnap engem lecsalózott a gyerek pókerben, meg hogy majd jelenteni fog. Mert jó lapjárásom volt...
  • w77d
    csak gondold el, hogy ezzel tejeszted a hacker progit. Mindenki egyből kérdezgeti, hogy nadehooogy lééégyszi éééééénis nemmmááááá oszt előbb utóbb megtörsz a kínzás alatt :D
  • Szabi1991
    passz, nem próbáltam :D
  • [HUN]FaTaL
    De avval nem lehet elmenteni az állapotot, vagy igen?
  • Szabi1991
    tulajdonképpen az ülés is rég megvan oldva, mert van kamerahack :D
  • [HUN]FaTaL
    Egyelőre semmi nem került a játékba rengetegen sírnak az üléspozíció és az index visszajelzés miatt is, utóbbit már egy modder megoldotta.
  • [HUN]FaTaL
    Címezd a topicot GMDestranak (írd bele titlebe valahova), azt hiszem akkor elolvassa. Vagy írj a twitterükre. :)
  • Bronx South
    Azt se feledjétek hogy világosan meglett mondva, csak olyan dolgok kerülnek be a játékba amit sokan akarnak, tehát az egyéni fellángolásokra szarnak nagy ívben.
  • tomsolo
    Jelenleg egyoldalú a check, a játék indításakor bekéri az ataris accountot ami megmondja milyen dlc vel indulhat a game. Hogy utána mi van a játék profilban, leszarja.
  • Bronx South
    Éltetni kéne az általam létrehozott topikot, ugyanis ha csak itt megy a sírás, soha, de soha nem fognak bekerülni azok a dolgok amik igazán kellenének. Nem biztos hogy a külföldiek részéről is ilyen egyértelmű dolgokkal jön hogy mi kéne, vagy ha valaki felhoz valami értelmeset pár óra alatt megy a süllyesztőbe ha nincsenek pártfogók akik időnként írnak valamit. A fejlécbe is ki lehetne rakni a linket.
  • Bronx South
    Csodállak titeket, én is egyet értek a felháborodással de ezt a fórumot sajnos egyik fejlesztő se olvassa. :/
  • [HUN]FaTaL
    Reptérnél lévő, 20k-t fizető A1 küldit nyomjad sokszor. Nem fizet olyan gyorsan mint az első részben de azért megcsinálható.
  • Bronx South
    http://forums.testdriveunlimited2.com/showthread.php?t=48647 <<<< IDE LEHET ÍRNI !!!
  • SeanJRRussel
    Chate flame on: :D:DDDD:D:D:D:D:D:D:D
  • Fabio Capello
    Csak nem akarja bedobni a kaszinó a fránya kocsit, lassan egy milkót belegyilkoltam a félkarúba -.-"

Cheattémában: Először azokat, akik jogosulatlan előnyre tettek szert (timehack, ilyesmik), majd akik fizetős cuccot hackelnek be, utána lehet nekiesni azoknak, akik pénzt hackeltek be (habár ezt őszintén szólva lesz*rom, ha valaki ettől boldog...), és a LEGVÉGÉN talán azok, akik átfestik a kocsit (aminek aztán végképp semmi haszna, semmi előnyöd nincs)

Hamár retorziókat akarnak alkalmazni, csinálják fontossági sorrendben/megfelelő mércével. Nyilvánvalóan aki behackel 50 dodó értékű cuccot, az messze nagyobb büntetést érdemel, mint aki átfestett egy ferkát. Szerintem.
  • Stockbauer33 #21992
    Hát én attól befostam mikor mondtad h vmelyik HC akrobata eladta a Saleenjét és kapkodtakérte.Régi szépidők :D A Mysterion lazán kérhetne itt 3-4 milliót a párduc Cinkéjéért.
  • jofer
    Ezt már én is mondtam korábban! Egyedi festéses verdák kereskedésével egy egész iparágat lehetne telepíteni a játékba! Kár, hogy ez nem jutott eszükbe...
  • Bronx South
    Hát én is a traden gazdagodtam meg az 1 -ben, valami 80 millió dollárral fejeztem be a játékot, és annak a döntő többsége a tradeból volt. Ráadásul itt az egyedi festések miatt még értelme is lenne, de nem értem, egyáltalán miért szedték ki ? Unalmasnak találták mint a benzinkutat, vagy mi van ? Mi a fontosabb, az ő meglátásuk, vagy a játékosok meglátása ?
  • jofer
    Tudom, csináltam azt is. A startnál megfordulni, és tipli! De igazán sokat a trade-en lehetett keresni. Volt olyan nap, hogy eladtam 10 Enzot is!
  • Bronx South
    Hát nekem még nem elérhető a 20k-s verseny, de ha elérhető lesz én 3-4 óra alatt összekaparom a yacht árát. Nameg online is olyanokat megyek hogy 1 óra alatt simán 4-500k -t összekaparok, vagy ha több a player és többet érek be elsőnek a célba akkor mégtöbbet is akár. Az más kérdés hogy a rouletten elbuktam már 4-5 milliót, bár szerencsére tegnap visszajött az SS ára, de még mindig ott van 1-2 millió hiány. Én már kitaláltam a crc bizniszt is, bár még nem nagyon jött be rajta egy dollár se, viszont keresni kell az alternatívákat, + írni a tdu2.comon.
  • pxxl
    jah, de azzal lasabban jött a pénz. ezzel a 75000-es versennyel sokkal többet lehetett kaszálni, csak qva unalmas volt :D
  • jofer
    Én meg egy időben naponta toltam a szigetköröket, nem fogom 100X lenyomni a 20.000-es versenyt, hogy megvegyek egy kétmillás autót!
  • jofer
    Ezek szerint csak én küzdök pénzhiánnyal! Az életben, munkában, szerelemben nagyon szerencsés vagyok, de a szerencsejátékok sosem feküdtek! A kaszinóban a nullát körbe pakolva, max. téten pillanatok alatt elbuktam fél millát.

Szó szerint ugyanezek a dolgok foglalkoztatnak!!! Jól elcseszték!
  • pxxl
    ott tudtál farmolni pénzt versenyen. 10-15mp alatt 75.000. valahogy jobban dőlt a lé, mint a bugos kaszinóban :D
  • Szabi1991
    miért itt kevesebb van ?

buktam már pár millát kaszinóban, de jóval többet nyertem, az első versenytől kezdve nem volt pénzhiányom :D
  • Stockbauer33 #21982
    Na oda be is véstem az 1 milliárd 800 milliót :D Igaz megmaradt 1,5 milliárd de ott a trade nagyon jól működött.Szab itt a 2be ezt elqrták.Így is halálba módolgat már mindenki.Várható volt h ez lesz.A pénz cheat még megbocsájthatóbb mint az Über Subaru ami megy 500-550-t
  • pxxl
    volt is rá rendesen pénzkereseti lehetőség. :)
  • Szabi1991
    TDU1-ben is megkellet venni az autókat és tuningolni is külön pénzért kellet..
  • Stockbauer33 #21979
    Azokat nem kell megvenni a szalonból v a használt autókereskedőtől? Nameg 1ből 4es tuningal kapjuk?
  • Fehercsoki
    Remélhetőleg ez után már nem egyenként lehet megvenni őket,hanem majd adnak ki megapackot.
  • Stockbauer33 #21977
    Nem értem miért akadtok fenn ezen?Ha én gurulok veled pl engem speciel nemérdekel h neked megvan az összes autó összes ház.Ne lökj le az útról aztán ennyi.A buta pókeren meg a csaló ruletten nagy ritkán kaszálsz annyit h oké legyél.Jönni fog még kb 50-60 autó-motor .Azokat hogy rákba veszed majdmeg?Ezt a pénzes dolgot elbaszták.Az SS extra 2 millionál többe kerül és ha jólemlékszem vhogy ua a tuning is rá

Nagyon nem akarok pénzt cheatelni - Miért nem?
  • Szabi1991
    ha traktorral mennék, vagy 5ös tuningos ferkákkal, jogosan járna is a ban, de most egy festéstől nem leszek gyorsabb, az ellenfelem se lesz lassabb, repülni se tudok tőle.. pénzt se csalok, sőt még költök is a festésre..
  • jofer
    Nem nyomsz velem pár instantot bukóra? Olyan 25-30 elég is lenne... :D
  • w77d
    szerintem ha nem átfesthető kocsit átfestesz és véletlenül modival találkozol, akkor is megy a ban. Hiába hogy csak egy átfestés de hack nélkül a többi ember nem tudja megcsinálni. Ha ez ellen nem lépnének fel szigorúan akkor mindenki elkezdené használni és ellenőrizhetetlen lenne a DLC kocsik megvételének ellenőrzése.
  • Fehercsoki
    De,csak azt írtam,ha már pénz cheat akkor ez egyszerűbb.

Egyébként szerintem simán ellenőrizhető,hogy megvetted-e a kocsit.Megnézek a tdu2.comos accodon,hogy aktiválva van-e a dlc,ha nincs de megvan neked az autó,akkor megy a ban.
  • jofer
    Ez eddig rendben van, de valami buhermentes megoldásra lenne szükségem.

Mert hát érted, ha ki akarok tűnni a tömegből, nem mehetek mindenhova az Apollóval.
  • pxxl
    mert szted a memóriahekkelős cucc az nem cheat?
  • jofer
    Tudom, de maradnék a 100%-os legális megoldásoknál. Nincs infója valakinek arról, hogy készül-e valami megoldás? Vagy ez csak nekem probléma?
  • Szabi1991
    ha a garázsodba rakod, technikailag megvetted az autót [kiveszi a kereskedésből és a garázsodba rakja], nincs miért bannoljanak..