40335
  • w77d
    Szabi ezt még be is lehetne nekik adni ha nem lenne ilyen kurva elterjedt ez a hack :)
  • Szabi1991
    csak ép minden fájlom teljesen eredeti, semmi sincs módosítva, a mentésbe sincs belepiszkálva, csak a saját gépem memóriája viselkedett furcsán ezért festhettem át egyszer, amit visszakövetni nem lehet..

ha kibannolnak mert a 80pontért megvett autót használom akkor hihetetlen okosak és örülök ha bannolnak mert legalább nem baszok el több pénzt rá és nem gazdagítom őket tovább... ;-)

inkább oldanák már meg végre a Spyker-t amit az autólistában ígértek, mégse mehetek vele a játékban...
  • w77d
    ez szerintem akkor fog bekövetkezni, amikor sokan irogatnak majd a hivatalos fórumra hogy de hogy lehet átfesteni ezt, hogy lehet ezzel meg azza a rendőrautóval menni stb... szerintem is lesz majd hack vadászat ezért sem próbálom ki, amilyen az én szerencsém, átfestek egy verdát és egyből lebukok..
  • JackSparrow88
    Hali, valaki tudja hogy azok a miniküldetések(amikből 100 van összesen) miért nem jelennek meg a térképen? Mert még csak 73-at csináltam meg de már jó ideje egyetlen egyet sem jelez a térképen.(pedig pont most vittem végig az utolsó kupát, tehát elvileg mindegyik verseny meg van nyerve-ki van játszva magyarul :)
  • ATi0021
    A helyedben nem lennék abban olyan biztos hogy nem kaphatok ilyenért bannolást. Tudtommal a hivatalos álláspont szerintem nem megengedett a játék módolása, akár előnnyel jár, akár nem. Szóval mondjuk egy felhasználói szerződést sértése vagy bármi hasonló indok miatt kapott ban, ne lepjen majd meg a végén.

Tudom, jelenleg senki nem törődik a cheat\mód problémával, de szerintem eljön még az a nap amikor nagyon sokan meglepődnek a bejelentkezéskor, kapott üzeneten. Emlékszem még a sokkal rosszabb támogatást kapott TDU1-nél is volt példa az eredmények nullázására. Azt nem tudom járt-e bann, de ott is egy idő után megelégelték a dolgot.
  • Leo 1991
    lesz valamikor kresz krúz,mert sajna a többiről lemaradtam a meló miatt
  • tomsolo
    hmmm...

[MEGNÉZI]
  • jofer
    Hehe! Este mi is elindultunk szigetkörre, és gyönyörűen leamortizáltuk a Bugattikat! Két este volt kresz krúz, tegnap speed krúz volt, meg nyolctól kacsa+bogár krúz. Lassan, de biztosan beindulnak itt a dolgok!
  • jofer
    Zseniális a plakát! A respect jár neked is! Délután tuti, hogy neki is veselkedem!
  • w77d
    jah jó a festett gépe nekem volt tegnap este alkalmam picit megzúzogatni az Inuit Q7-emmel XD
  • jofer
    Úristen Szatyiii! Csak azért, mert te nem tudsz valamit megcsinálni, akkor az a dolog már nem is létezik? Hidd el, mysterion milliárdokat keresne, ha lehetne árulni a matricázott verdáit!

Amúgy nem hinném, hogy bárkit is kidobnának a játékból emiatt, mivel a bétát nagyon figyelték és ott is "agyonfestett" verdákkal gurult. Sőt, ha jól emlékszem a hivatalos fórumon saját topikja van a témában!

Hajrá myst! Bomba jó a verdád! Én este mikor élőben láttam, majdnem lefordultam a székről!
  • Szabi1991
    amíg nem jut jogtalan előnyig, addig szinte minden :D

amúgy mi számít nálad pl. csítnek ?

nálam amivel másoknak jogtalan előnyszerzéssel bármiféle kárt tudnak okozni, az hogy a játék hibáit, lehetőségeit kihasználva vicces vagy érdekes helyzetekbe lehet kerülni, miért csítelés ?

egyszerű példa pl. a civil autók, ha civil autóval mászkál valaki az miért csít ? ha traktorral ezerrel megy versenyen na az már csít.. és jogos a ban..
  • gduck
    Mi a szórakoztató a játék szétcsítelésében?
  • Szabi1991
    jön valaki egy gyalogtúrára ? :DDD
  • Szabi1991
    remélem nem komolyan írod, minden autó festhető és matricázható, csak egy kicsit trükközni kell hozzá..
  • gduck
    A TDU2 pókerben egy dolgot megtanultam. Soha nem szaba eldobni egyből a lapot (kivéve ha valaki irreálisan nagy téttel kezd), mert a legszarabbnak látszó leosztásból is lehet simán nyerő lap.

Eddig egy 1., kettő 2. és egy 3. helyem volt. Ez 2.600.000, dollárban kb a duplája
  • szatyiii
    de ??? a bugatti s.s nem matricázható és bár azt irja hogy ö csinálta, elárulom nem mond igazat! nekem is megvan a kocsi és a narancs felnis s.s-t be sem engedi a stickers shop-ba.

• Bronx South
    Aki billel játszik, próbálja ki ezeket a beállításokat (FFB lehet még invert - low):

• Bronx South
    A Twitterükre nem tudok írni, és nem is akarok regisztrálni oda, a topik címét megváltoztattam az ötletednek megfelelően, de a topik listán még mindig az eredeti névvel szerepel.
  • Bronx South
    Még egyszer javaslom a tdu2.com -os topikom fejlécbe rakását, és hogy írjatok oda sűrűn. Miért van az hogy ilyenkor nagy a csönd ? Annak a topiknak pezsegnie kéne.
  • [HUN]FaTaL
    Nem, sőt bug miatt, ha új profilt kezdesz akkor is csak a pénzt adja :O

Szerintem nem tudsz duelezni ha nincs meg a tét.

#22027: Nem.
  • snoopy123
    lehet egymástól kocsit venni????
  • rusher4587
    Kaszinó autót meg lehet újra nyerni?
    Mi történik, ha elfogy a 10000 pontom duelezés közben? Ellenfél viszi a kocsit?
  • tomsolo
    Lehet menni mindenkinek rajta, akit érdekel (sry a nagy képért):

Beküldött idő billzettel lett belerakva fair play jegyében.

Térkép hozzá. (Kérték az elsőhöz is páran).

Nem sok helyen lehet 300-ra vinni cserébe elég melós.
  • rusher4587
    @Petryx: na ez egy külön kis logikai "játék a játékban" résszel ér fel! :D Egy garázsban egy adott pozícióban álló autó csak akkor cserélődik le, ha azzal gurulsz ki (asszem, drive now, első lehetőség az autó menüjében) és az az autó kerül a helyére, amivel a házhoz érkeztél, szóval a garázs 0. helyén, a kapu előtt áll (vagy ha nem pont előtte, egész más szögben, mint a többi). Pontosabban helyet cserélnek, mert amivel kigurulsz, az az őt lecserélő autó helyére kerül abba a garázsba/házba, ahol a másik helye volt.
    Ha a fali menüből választasz kocsit, ugyan ez történik, amivel érkeztél, az helyet/istálót cserél a listáról kiválasztott járgánnyal. Rengeteget el lehet baszakodni vele. Én csak azt sajnálom, hogy csak 8-as garázs van, Ferrarikat nem tudom egy helyre gyűjteni... :'(
  • Enton
    Hali

20:40 kor indulok egy Oahu körre Lanca Deltával (C4 osztály), akinek van kedve csatlakozni azt szívesen várom, lehetőleg classik car-ral, indulás helye északi reptér(ami üzemel a két sziget közt) melletti autósiskola betonpályája.

Online név ha valaki nem vett volna még fel: Enton
  • Met
    de kurva sok szabadidőd van
  • tomsolo
    Igen.
  • Szabi1991
    bemész vele a garázsba, a falon kiválasztasz valami más autót így az autód amivel bementél a házadban marad, és így tovább, más megoldás nincs sztem :(
  • GerY5
    De! :)
  • Petryx
    Rájött már valaki hogy miként lehet összehordani egy garázsba pl. az egy márkájú kocsikat?
  • Met
    ugye ezt nem a játék festegő szarjával csináltad
  • kemszi2
    ott leszek :) addig megkapja mind2 a tuningot
  • Szabi1991
    8kor magyar verseny klubbos tali klubházban, kacsa és bogár jöhet csak!
  • tomsolo
    Jajj mekkora szemét bugot találtam:

ha készítesz egy CRC pályát pl ibizán meg csinálod hozzá az alap időt elmented, akkor ha hawaiion vagy és onnan szeretnéd beküldeni, azt mondja hogy nincs hozzá teszt idő menj újra. (Ibizáról működik persze).

Ha triviális volt akkor sorry, de nekem most tűnt fel.
  • Stockbauer33 #22013
    Nézd én évekig tóltam a pokerstars-on de ahoz képest ez egy buta poker.A flopba 3-4x egymásután pár van.Ha vkinél van 1 elfekvő kettes - hármas már ott a drill.Nem vérre megy de hogy ebből szedjél össze mondjuk a Koenigsegg-re
  • Stockbauer33 #22012
    Gyönyörüüü :D Már írtam de nagyon ügyes vagy
  • gduck
    Nem szoktam cheatelni, SOHA! Az életben és a játékban is megküzdök mindenért
  • Szabi1991
    max bannolnak..
  • GerY5
    Ezért mennyi kérhetnék akkor? :))