40335
  • Szabi1991
    jah :)
  • pxxl
    azt a beta stess test résztvevői kapták, ha jól emléxem
  • jofer
    Jelentem, hogy Trick Track of Enzo 2 sikeresen beállította a vérnyomásomat! De fejlődök, mert mindig faragok egy picit az időmből, viszont az elsőktől olyan messze vagyok, hogy...
  • jofer
    Nem tudom, azt hittem, hogy mindenki más is megkapta...

• Raz0r911TDU2
    Sziasztok !
    Ha valakinek van aktív klubbja és be tudna venni annak nagyon örülnék. Raz0r911TDU2 a nevem, aktív játékos vagyok.
  • ATi0021
    A Leather Jacket-et hogyan lehetett megszerezni? Én is bétáztam, de csak School Jacket adtak. Pedig még a fókuszált teszteken is ott voltam.
    Kép: Képhost
  • [HUN]FaTaL
    Vagy pedig a nyertes csak kap pénzt, a vesztestől meg nincs mit levonni. Kiváncsi volnék rá. :)))
  • tomsolo
    Nem tudom, nem mentünk le minuszba , pedig érdekelt volna mi lesz akkor - lehet elvesz a vesztestől egy megvásárolt cuccot? :)
  • [HUN]FaTaL
    És olyankor az ellenfél sem kap semmit?:D
  • tomsolo
    Lehet duelezni, ha nincs meg a tét, Ferke-vel kipróbáltuk. :)
  • torpe12000
    Duelben asszem 50k a max, még talán úgy lehetne, hogy CRC-ben csinálsz 1 privát pályát pl. 1 egyenesen rajt 500m-rel arréb a cél, felteszel 1 misit és ha be lehet állítani, hogy csak 5 percig éljen a verseny akkor elég nagy eséllyel a haverod viheti el a zsoszót.
  • [HUN]FaTaL
    Ja, azt nem tudom.

#22075: Nem lehet pénzt küldeni, trükközni kell. Klub kasszához senki nem nyúlhat hozzá, nem érdemes tömni pénzzel mert csak az autókat tudod belőle megvenni, meg updatelni utána értelmetlenné válik. Klubból nem lehet pénzt kivenni.
  • tomsolo
    Ha klubtag a srác akkor a legegyszerűbb ha csinálsz egy 1 millás CRC-t, beállítod hogy csak klubtagoknak, 1napra - mész egy időt rajta hátramenetben, ő meg elviszi - te meg kapsz vissza 100 ezret mint creator-i bónusz.
  • rusher4587
    Ja, amúgy hogy lehet valakinek pénzt küldeni? Van mód nagyobb össze átutalására, vagy trükközni kell, pl. hagyni nyerni duelben? A klub kasszához ki nyúlhat hozzá? Mi lesz a pénzzel, ha megszűnik a klub? Szeretnék adni valakinek egy misit és arra gondoltam, hogy csinálok egy klubot, berakom a kasszába a pénzt, aztán a haver valahogy olyan jogot kap, hogy kiveheti onnan...vagy nincs ilyesmi?
  • rusher4587
    Fatal, én nem a pénzre gondolok, nem az fogy el, hanem amikor dueleztek, minden kör végén az eredményhirdetésnél jobb oldalon van xxxx pont (indulásból 10000 mindkét játékosnak), ezek a pontok cserélgetnek gazdát a versenyzők között, és kíváncsi vagyok, hogy ezek mire jók, mi történik, ha valaki elnyeri az ellenfél mind a 10000 pontját...
  • jofer
    Én ezek mellett tettem le a voksomat:

• Szabi1991
    akár :)
  • w77d
    1 óra hardcore, a túlóra drága XD
  • Stockbauer33 #22070
    Mintha a tourba másként lenne a lapjárás.A cashbe buta.De most láttam h mennyit nyertél hát látom jóságbőség van nálad
  • gduck
    Gyors menet lesz? XDDD
  • w77d
    8-ra megyek egy kurvához, de fél 10 körül ráérek XXXD
  • gduck
    Nem csinálunk a hétvégén pár klubbos versenyt? Úgy néz ki, hogy én pl. ma (kivételesen) este 7 után is ráérek.
  • w77d
    igen sajnos ez jellemző multis játékoknál. Én már ezért nem játszok FPS multikat. Sokszor volt, hogy amiatt rúgtak ki a szerverről, mert le mertem lőni az egyik admint én má tuti hackelek..
  • [HUN]FaTaL
    Evvel az a baj, hogy a sok pistike, aki esetleg sokszor kikap versenyen, mert béna, majd elkezdik nyomogatni a reportot, aztán kapod a bant a semmiért...
  • tomsolo
    Csak elírtam :(

Catheram R500
  • tomsolo
    Caterham
  • gduck
    Vettem is egy Tricoloret :D. A GT 500 megvolt az előrendelés miatt, a Q7 és a Centenaire meg már régebbi megvétel.

Mit érdemes még megvenni?
  • Szabi1991
    Nincs is a hivatalos fórumban képem Mustang GT-H-m-ról, ha azért kapok bant mert fizettem egy Shelby GT500-ért, majd átmertem festeni akkor megtapsolom őket, és kerül is fel jútyúbra a vidi ahogy ég a dvdtok lemezestül
  • Szabi1991
    6.-án este lettek megvehetőek :)
  • gduck
    "csak a saját gépem memóriája viselkedett furcsán"

Mondjuk ezért nem te vagy a hibás, egy normális oprendszernek nem szabadna megengedni, hogy egy program által használt memóriaterülethez más program is hozzáférjen. EZ A WINFOS

• ATi0021
    Épp ez az, elég sokan írogatnak a hivatalos fórumba. Talán épp ez az oka az április 5-től érvényes új fórum szabályzatnak. Vagyis aki bármi hack, cheat, mód, nem megjelent autó stbről ír a fórumban az kapásból kapja a büntetőpontot. Még azoknak a topicja is zárásra kerül akik csak jelenteni akarják ezeket. A múltkori Ataris válasz alapján még Szabi is kaphat bant.

Vagyis az Ataris annyit írt, hogy ne a hivatalos fórumba küldjék az ilyen móder\hacker\cheater stb problémát, hanem ott a lehetőség és játékon belül egy sima jelentéssel megoldható. És szerintem ha valakinek elég sok reportja van azért ott már eléggé megnő a bannolás esélye.
  • gduck
    A bónusz autók már régóta elérhetőek a DLC storeban? Mert én csak most vettem észre..
  • Szabi1991
    én annak mi értelme ? :D
  • tomsolo
    Az nem működik úgy, ha teljes profilt megkapod?

Mintha lehetne váltogatni a profilok közöttt úgy emlékszem.
  • GerY5
    Vállalnék igazi pénzért bérfestést is, ha legalább egymás között lehetne STI-ket cserélgetni. :D
  • jofer
    Jaj, ne tessék már viccelődni! A béta elindulása óta tolja fel ide a jobbnál jobb skineket, erre jössz te és simán lehazugozod! Szerinted nem vágjuk, hogy alapból az SS nem festhető?

Tényleg jöhetnek a fotók! Én nagyon béna vagyok, egy normális festést sem tudtam eddig összehozni, csak inkább összedobáltam valamit, hogy megkapjam érte a pontokat és kész.
  • GerY5
    Bocsánatkérés ezennel elfogadva.
    Dobnál fel pár képet? Szerintem kíváncsiak vagyunk a munkáidra mi is.
  • szatyiii
    a GerY5 festése szép, és mivel alapban nem festhetö azt hittem nem mond igazat de bocsánatot kérek tölle ha tévedek.
  • torpe12000
    Nézd meg a másik szigeten is. Területenként adja őket, Ibizán 20-20, Hawaii-on 15 van minden areában.
  • szatyiii
    honnan tudod hogy én nem tudok ilyet csinálni? ismersz engem ? szerintem nem , és lehet te dobnál hátast ha tudnád milyeneket festettem én.