Test Drive Unlimited 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Próbáltad a TDU-el is? A kormányok terén viszonylag tájékozott vagyok, most nem a minõségre vagyok kíváncsi, egyedül az foglalkoztat, hogy valaki próbált-e már házasítani efféle kormányt a TestDrive-al, mûködött-e vagy sem?
A Geniust sokan kifogásolják, nyilván más árkategória is, ellenben nekem van egy beugró szintû joystickom szintén tõlük, ami öt éve szolgál, gondoltam teszek egy próbát. Persze ha kiderül, hogy nem tudok vele játszani, akkor a célpont a Thrustmaster RGT.
Geniust semmiképp,nekem volt!
Szerintem ha kormány,akkor Logitech!
De ide is benézhetsz!:http://www.sg.hu/listazas.php3?id=991156808
Hejj-hejj!
Van valakinek tapasztalata Genius kormánnyal? Hivatalosan ugye nem támogatja a játék, de hátha a legutóbbi DLC óta változott valami, ami elkerülte a figyelmemet. Vásárláson töröm a fejem, de a TDU miatt nem feltétlenül akarok a drágább kategóriából válogatni... a Speed Wheel megtenné, amennyiben a program felismeri.
Ami a zászlót illeti erre tessék: http://forums.steampowered.com/forums/showthread.php?t=1751318
Tikal
Hogyan tudom megváltoztatni a nemzetiséget? UK zászlót tesz a nevem mellé most..

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Tikal
router, NAT beállításokat nézd át, OPEN kell lennie, nekem MODERATE-t ír a játék, és megy...

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Szabi
én tartottam össze a csapatot <#idiota>

"Nulla tenaci invia est via"

icetihi
Közben meg azok még ki is lépnek.....

youtube.com/user/icetihiii22

Szabi
imádom amikor csak úgy elõjel nélkül kibasz a layerbõl ahol 6an vagyunk egymásmellet, de utána 8. próbálkozásra se tudok a klubtagokra visszacsatlakozni -.-

"Nulla tenaci invia est via"

Heló
Ha érdekel valakit akciós a Steam-en a game 5eur
MerlinW
Elsõ körben engedd ki a játékot tûzfalon/router-en.

[merlinw.org]

Hell o.
Tegnap telepítettem a játékot steam-en,de ezt a hibát írja ki.Telepítettem mégegyszer,de ugyanaz maradt.
Ötletek,javaslatok valakinek? Elõre is köszönöm.

MerlinW
Játék elindul, bejelentkezel az Atari-s accountoddal és online vagy. Nincs külön menü, ez a játék alapból online.

[merlinw.org]

Heló.
Lenne 1 kérdésem. Megvettem a gamet Steam-en és nem birok rájönni hogy hol tudom bekapcsolni hogy online játszhassak. Lehet hogy azért nem megy mert a launcher ezt irja Your NAT type is: Strict : Symmetric
Üdv Dewildoe
gduck
Nem nagyon van róla infó, hátha majd a PS4 bejelentése kapcsán megtudunk valamit 😉

PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN

Bár ahogy informálódom bármi is készül, Xbox 360, PS3 és PS4 -re jön nagyon úgy néz ki.

Az elsõ rész fejlesztõibõl alakult Ivory Tower stúdió dolgozik valamin az Ubisoft berkei alatt. A még optimista TD Unlimited fanok körében pedig az a szóbeszéd járja hogy egy TDU3 van készülõben. Persze ez utóbbi csak pletyka, tud valaki bõvebb információval szolgálni ?

Angela147GTA
Köszi mindenkinek! <#puszis>

TDU2 > Angela147GTA

Ztech
bsz shana
0Diaz0
És énis! <#vigyor0><#smile>

My new pc -> || GB 970A-UD3P || - - - || 4GB 1600mhz HyperX RED || - - - || WD 1.5TB || Corsair VS550 || Thermaltake Versa H22

icetihi
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Boldog szülinapot!

Torta, neked <#nyes>

gduck
Én is boldog szülinapot kívánok <#wave>

PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN

Angela147GTA
Köszi! <#puszis>

TDU2 > Angela147GTA

Boldog születésnapot ! <#smile>

marcihusi
A "h" gombbal, azaz a dudával lehet elutasítani a verseny kihívást.

"None of you seem to understand. I'm not locked in here with you. You're locked in here with Me!"

aronka98
Jah lehet! A fõmenüben megkeresed a "Chellenge Editor"-t (ESC gombot nyomsz és ott a háromnegyedénél kb.) akkor belépsz abba ahol megtudod csinálni.

TDU2 nick: szaboaron98HUN !Audi FOREVER!

arnold0825
egy kis segitseget kernek....(lehet, hogy hulye kerdes)

Lehet valahogyan sajat versenyt krealni offline modban?

Alien69
Köszi, valszeg el van állítva valami, mert NEM utasítja el a back space. <#nemtudom><#hehe>
Amúgy, hol lehet ezt kikapcsolni (ok, gondolom "allow instant challenge request"), de vonatkozik-e ez a rendõrös behívásra is?<#worship>

És pont egy nõ írja ezt <#nevetes1><#taps><#eljen>(vettem meggyest) (sõt megvettem minden ízben 😄DD)

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.

[HUN]FaTaL
Backspace, de az utcai kihívásokat ki lehet kapcsolni.

http://goo.gl/gd6Zi5

Alien69
Bocsi, nem erre vagyok kíváncsi. <#vigyor2> Azért kecseg, mert látja, hogy targoncával megyek, ezért szórakoznak páran. CSAK azért, mert ugye könnyû préda egy gyenge autót legyõzni. Szinte ingyen pénz. Persze nem kötelezõ elfogadni, de még elutasítani se nagyon tudom, max az Esc gombbal, utána vissza lépek a játékba, és mehetek tovább. Vannak, akik nem értenek belõle, és rám akaszkodnak. Na, AZOK a kecsegek, ennyi. <#wink>
Ergo, menj valami lassú tragaccsal, és hidd el, jönnek majd az ajánlatok. <#vigyor>

Angela147GTA
Miért köcsög az, aki behív versenyre, egy játékban, aminek szignifikáns része a versenyzés?
Versenyezni tök jó dolog, hogy örülnék, ha folyton verenyre hívogatnának!

TDU2 > Angela147GTA

Alien69
Bocsi a láma kérdésért. Hogyan lehet megakadályozni azt, hogy köcsög idegenek behívogassanak versenyre?<#falbav>
Ugye, a fiam csak nyomkodja a gombokat, oszt már nem az elsõ, amit véletlenül elfogad.

icetihi
Nájsz <#nevetes1> Ennek örömére én is dobtam fel egyet <#nyes>

Angela147GTA
töltöttem fel egy rövid és jólfizetõ track-et (friends&club)

TDU2 > Angela147GTA

0Diaz0
Meglátom még hogy érek rá! 😊

My new pc -> || GB 970A-UD3P || - - - || 4GB 1600mhz HyperX RED || - - - || WD 1.5TB || Corsair VS550 || Thermaltake Versa H22

Norba!ma ha van kedved neki állhatunk a feladatoknak aztán addig csináljuk míg van hozzá kedvünk.Nem kell mindent 1x meg csinálni mert az elég hosszadalmas lenne!!!<#vigyor0>
Ara gondoltam hogy 19:00-kõrül neki állhatunk persze ha neked is meg felel!
Ha ok akkor ibizán yacht-ra invitálk majd.<#vigyor0>

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.

0Diaz0
Szoktam,igen.. Skype-t.. Xfire-t csak a játszott órák mentésére <#vigyor0>

Norba!te használsz valami csevegõ progit a játék allat?én régen a sky-ot használtam csak ha meg néztem mit írtak vagy mentek a kormányról ki kapcsolja a forcefeedback-ot és csak akkor kapcsolja vissza ha újra indítom a játékot. KOA monta próbáljam ki az xfiret és nekem nagyon be vált!!<#vigyor0>
0Diaz0
Jó,õõ. Megbeszélhetjük majd hogy mikor csinálgassuk meg ezeket,mert amit mondtál,az nekem sincs meg.. 😄 Sõõt. Még több is hiányzik picit.

Igen jól tudod!!én a outlaw részét meg csináltam off-line csak avval az a probléma hogy nem számolja a pontokat!!ruhát kocsit mindent megad csak az a 500 pont az ami hibádzik gondolom azért mert online játékosok elõl kell le lépni!!
Ezen a tortúrán már 1x túl voltam a másik profilom 70-es csak az meg fagy de rettenetes mód!!!!<#sir>

Dj Tommy
Szerintem a rendõrös feladathoz több ember kell<#rolleyes>

80,90's music & Hand's Up Music lover. TommyX Video Edits/videomixes http://www.youtube.com/user/VjTommyX

Multiplayers challenges-böl:50 win
Chase mod: 0%-os
Co-op Challenges:az is 0%
Nekem teljesen mindegy hogy mikor csináljuk amikor neked meg felel én általában már délután 14h-töl fent szoktam lenni.
A találka lehet ibiza-án a yacht-on küldök majd invitet.
Elõre is köszi!<#vigyor0><#eljen>
0Diaz0
Hát figyelj, mik kellenek? Írj ki egy idõpontot,talihelyet,aztán csinálhatjuk.. ( csak du 4 után legyen,mivel ÉN akkor érek már rá.. )

Amúgy nincsmit.. ha olyan,akkor úgyis megszoktam invitelni az embereket ,de egyértelmû hogy nemzavarsz.. nyugottan ugorhatsz rám ha gurulni akarsz..<#vigyor0>

sziasztok!érdeklõdnék hogy van akinek nincs készen a játék multiplayer-es feladatok része és tervezi hogy meg csinálja?ha igen szívesen segítenék neki mert nekem sincs meg és így kölcsönösen tudunk segíteni egymásnak,hogy a profilok magasabb szintre kerüljenek!de sajnos én csak olyannal tudom meg csinálni aki nem lagol nálam!!!sajnos 😞 2profom-xamadlig néven fut a játékban!

Norba!köszi az invitet nagyon jó kis cruis-volt!!ha csináltok ilyet megint szívesen részt veszek benne. persze csak akkor ha nem zavarok!! amióta lagtenger a játék nálam ti vagytok akik nem lagolnak nálam már jó ideje jó volt már cruisol-ni másokkal is végre nem egyedül kellet az utakat falni!! <#taps> 😊

0Diaz0

0Diaz0