Test Drive Unlimited 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A Geniust sokan kifogásolják, nyilván más árkategória is, ellenben nekem van egy beugró szintû joystickom szintén tõlük, ami öt éve szolgál, gondoltam teszek egy próbát. Persze ha kiderül, hogy nem tudok vele játszani, akkor a célpont a Thrustmaster RGT.
De ide is benézhetsz!:http://www.sg.hu/listazas.php3?id=991156808
Van valakinek tapasztalata Genius kormánnyal? Hivatalosan ugye nem támogatja a játék, de hátha a legutóbbi DLC óta változott valami, ami elkerülte a figyelmemet. Vásárláson töröm a fejem, de a TDU miatt nem feltétlenül akarok a drágább kategóriából válogatni... a Speed Wheel megtenné, amennyiben a program felismeri.
Ami a zászlót illeti erre tessék: http://forums.steampowered.com/forums/showthread.php?t=1751318
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
"Nulla tenaci invia est via"
Ha érdekel valakit akciós a Steam-en a game 5eur
[merlinw.org]
Lenne 1 kérdésem. Megvettem a gamet Steam-en és nem birok rájönni hogy hol tudom bekapcsolni hogy online játszhassak. Lehet hogy azért nem megy mert a launcher ezt irja Your NAT type is: Strict : Symmetric
Üdv Dewildoe
PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN
My new pc -> || GB 970A-UD3P || - - - || 4GB 1600mhz HyperX RED || - - - || WD 1.5TB || Corsair VS550 || Thermaltake Versa H22
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Torta, neked <#nyes>#nyes>
youtube.com/user/icetihiii22
PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN
"None of you seem to understand. I'm not locked in here with you. You're locked in here with Me!"
TDU2 nick: szaboaron98HUN !Audi FOREVER!
Lehet valahogyan sajat versenyt krealni offline modban?
Amúgy, hol lehet ezt kikapcsolni (ok, gondolom "allow instant challenge request"), de vonatkozik-e ez a rendõrös behívásra is?<#worship>#worship>
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.
Ergo, menj valami lassú tragaccsal, és hidd el, jönnek majd az ajánlatok. <#vigyor>#vigyor>
Versenyezni tök jó dolog, hogy örülnék, ha folyton verenyre hívogatnának!
TDU2 > Angela147GTA
Ugye, a fiam csak nyomkodja a gombokat, oszt már nem az elsõ, amit véletlenül elfogad.
youtube.com/user/icetihiii22
My new pc -> || GB 970A-UD3P || - - - || 4GB 1600mhz HyperX RED || - - - || WD 1.5TB || Corsair VS550 || Thermaltake Versa H22
Ara gondoltam hogy 19:00-kõrül neki állhatunk persze ha neked is meg felel!
Ha ok akkor ibizán yacht-ra invitálk majd.<#vigyor0>#vigyor0>
Io bemelegített a zakora 😊
Volt egy kis csörténk<#fejvakaras>#fejvakaras>
Lehetett vna 2 full house
Kép1
Kép2
Szép volt Zero<#taps>#taps>
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.
Ezen a tortúrán már 1x túl voltam a másik profilom 70-es csak az meg fagy de rettenetes mód!!!!<#sir>#sir>
80,90's music & Hand's Up Music lover. TommyX Video Edits/videomixes http://www.youtube.com/user/VjTommyX
Chase mod: 0%-os
Co-op Challenges:az is 0%
Nekem teljesen mindegy hogy mikor csináljuk amikor neked meg felel én általában már délután 14h-töl fent szoktam lenni.
A találka lehet ibiza-án a yacht-on küldök majd invitet.
Elõre is köszi!<#vigyor0>#vigyor0><#eljen>#eljen>
Amúgy nincsmit.. ha olyan,akkor úgyis megszoktam invitelni az embereket ,de egyértelmû hogy nemzavarsz.. nyugottan ugorhatsz rám ha gurulni akarsz..<#vigyor0>#vigyor0>
Norba!köszi az invitet nagyon jó kis cruis-volt!!ha csináltok ilyet megint szívesen részt veszek benne. persze csak akkor ha nem zavarok!! amióta lagtenger a játék nálam ti vagytok akik nem lagolnak nálam már jó ideje jó volt már cruisol-ni másokkal is végre nem egyedül kellet az utakat falni!! <#taps>#taps> 😊
Le is pucoltuk az asztalt 😊
Tanitani kell ezt Janeszom 😄
Kép
A végén ment a levesbe az orosz is
Ennyi
Viva La Porsche Mafia!
Paganik
Nyert Spykerem
" Mintha a szalonból hozták volna ki... "
kép 1
Utazás Ibizára
Kicsit áztunk...