40335
Hivatalos oldal | Játékosok | Ibiza térkép | Oahu térkép | Szerver állapota | OFF topik
Rajongói frissítés (v0.4) I Kibontáshoz segítség
-
Coral Springs #38554 Az oldalon legalul #38489 -es hsz. Továbbá az oldalon legfelül a #38545 -ös hsz. -
Stockbauer33 #38553
a 2 repülő Tomasz :)
Neharagudj Shai(Vampirella)
-
vajo #38552 Hali. Nem tudjátok miért nem lehet belépni és tokent venni a rendes honlapon? Agyfasz az egész. Már 2 hete nem tudok belépni mert 404-es hibával jön. :S -
#38551 tökéletesen fotó realisztikus lett :DDD
google -
#38550 Én úgy tudom ez eleg sivatagos rész :) -
#38549 Erdei fenyők lehetnek.. de amúgy ez már a gát utáni alagút felett van ,mint látod.. de én nemtudom. :) Kérdezd a készítőket :) -
#38548 mióta vannak fenyőfák a Hoover gát körül? :DD -
#38547 Szerintem sajnos sanszos.... -
#38546 EA -
MooneyR #38545 Elárverezi címeit az Atari
"A Test Drive autóversenyek kikiáltási ára csupán 1,5 millió dollár. Ebből a szériából a legutolsó darab, a Ferrari Racing Legends tavaly jelent meg, ezt a Slightly Mad Studios fejlesztette, de a rajongók által leginkább kedvelt rész a 2011-es Test Drive Unlimited (2) volt az Eden Gamestől"
Megvehetné valamelyik értelmesebbje... -
#38544 Én játszottam már eleget a horizonnal... nem mondom hogy nem volt jó,mert jó volt.. csak ez az online mókázás hiányzott belőle. Nem szar játék.. de nagyon kicsi a bejárható területek száma.. tény hogy RL -en alapul az egész.. de akkoris. RL 1000x nagyobb a terület kb.. vagy mégtöbbször.
Hoover Gát...
-
#38543 Tducentralon(turboduck) van fent pár. -
becsiati #38542 Hali
Valaki fel tudná ide tölteni a 458 italia hangját? az enyémről sajna nem csináltam másolatot így elveszett. előre is köszi. -
Coral Springs #38541 Mint ahogy ezt real life szokás.
-
Coral Springs #38540 Na ez az egyik dolog amit kibaszottul hiányolok a játékból. Talán majd a 3 -ban.
-
Coral Springs #38539 -
#38537 Valaki dobjon nekem át egy eredeti Physics.cpr-t please, mert a sajátomat nem találom -
McKalton #38536 a szerverekmióta nem mennek? -
wr6golf #38535 sziasztok hasonlo problémával küzdök csak én tovább jutottam mikor rá megyek a Paypal számlámra oldalt ugye ki írja hogy menyibe fog fájni a vásárlás be írom a jelszót el kezd tölteni utána vissza dob hogy nem engedélyezett lehetséges hogy valahol álitani kéne tudna nekem valaki segíteni előre is köszönöm ja és a számlára töltöttem 2 ezeret -
Axyy #38534 Köszönöm szépen, megvan a gixer. Letiltotta a chrome a felugró ablakot, és azért nem láttam sehol sem.
Köszönöm szépen Tikai, nagyra értékelem a segítségedet! :) -
#38533 Mikor kiválasztod az összeget, megjelenik alul, hogy Pay with PayPal. Katt oda. -
Axyy #38532 Eddig el jutottam én is :)
De mikor kiválasztom az összeget, akkor nem enged tovább.
"The Name of the Credit Card Holder is required.
Credit Card Number is required.
Credit Card CVV is required.
Billing Address is required.
Billing City is required.
Billing State is required.
Billing Zipcode is required.
Billing Country is required."
Ezeket az adatokat hol bírom meg adni ? :S Nem találom :( -
Stockbauer33 #38531
ino ist normal :DD
a retek oroszok
-
Coral Springs #38530 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
-
#38529 itt -
Axyy #38528 Sziasztok, kérem valaki segítsen, hogyan birok venni Atari Tokeneket.
Nagyon megköszönném ha valaki segítene.
Az érdekelne, hogy hol bírom megadni a vásárláshoz kellő adatokat. -
Stockbauer33 #38527
nc
kép1
kép2 -
Coral Springs #38526 Oké. Én sem tudom hogy mit piszkálnak, a videózás szempontjából lényegtelen. -
#38525 1. Az autó még mindig a RUF Rturbo. Alapból könnyebb irányítható driftre bírni a játékan, mint bármely másik járgányt, ráadásul 4WD.
2. Én látom (de szerintem más is, aki látta mikor elkezdtek vele foglalkozni), hogy x hónap munka után sem tudtak a lényegi dolgokba belenyúlni.
3. A videón az ellenkormányzás mértéke közelít a 0-hoz. Nem tudom mit piszkálnak, mindenesetre érdekes. -
Coral Springs #38524 Te is pontosan láttad hogy mi volt az elején, egy kanyart nem tudtak bevenni, mert olyan volt az autó mint ha jégen menne. Ergo ebben több van mint egy kis finomhangolás, nem véletlenül dolgoznak rajta több hónapja. Nem értem a reakciód.
Veyron -al való driftel pedig össze sem hasonlítható, az inkább az elbaszott fizikát demonstrálja a játékban. -
#38523 Nem rossz, de ezt meg lehet csinálni a Veyron SS-el is, tehát tulajdonképpen csak "erőnövelést" és egy kis finomítgatást látok a beállításokon (meg persze a gyakorlatot, ha már egy ideje elszórakoznak a projekttel).
Képzelj oda pár körforgalmat.... -
Coral Springs #38522 -
Coral Springs #38521 -
Stockbauer33 #38520 Hétvégén tol6nánk pár karikát -
Hungarykum #38519 -
Coral Springs #38518
-
#38517 Csak nem az 1? :O -
Coral Springs #38516 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
Stockbauer33 #38515
-
Stockbauer33 #38514 Végre feljöttél.Sajnálom h nem találkoztunk az asztalnál.
Zsuzsi.Na ez volt a cumi.Flopra all in és utánna csak vesztettem