Test Drive Unlimited 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

HeadHunter86
Testdriveunlimited2.com-n viszont nem enged beloginolni. Jelszó emlékeztetõt meg nem küld: Unable to send mail. Please contact the site admin.

Viszont tuti jó a jelszóm, mégsem enged belépni :S Mi az Isten van ezzel a TDU2-vel?

HeadHunter86
Sziasztok, tegnap megvettem a játékot, de mivel nem mennek a szerverek még nem tudtam kipróbálni.
Accountom már volt, mivel megvan az elsõ rész is. Viszont felmentem az Atari oldalra és próbálom beállítani az adataim, de egyszerûen nem engedi.
Ha megadom az adataim a következõ üzenetet kapom: - You are about to reset your password.
- We're sorry, but you do not meet the Atari.com registration requirements.

Kértem jelszó visszaállítást is itt: link

E-mailben kaptam is levelet tõlük, de hiába nyomok a linkre, folyamatosan ezt írja az oldal: You are about to reset your password.
Közben be vagyok jelentkezve, csak épp adatot nem tudok módosítani.
Mennyi ideig tart a jelszó visszaállítás? Nem értem ezt az egész rendszert. Jó hülyén van megcsinálva.

allock
"We are aware that the severs have been going down recently, and we apologize for the inconvenience. We are currently looking into the issue, and hope to have this resolved soon. We thank you for patience."

#hhwnd

LaszloLedzenyi
Nem mennek a szerverek?

\"Életemet mindig egyedül a másodpercekért való harc töltötte be,és szívesen vállaltam az áldozatos,nélkülözéssel teli éveket,hogy megtanuljak vezetni,gyorsan vezetni,és még gyorsabban vezetni!\"

Tikal
valakinek nem lenne kedve multis versenyeket nyomni majd? egy sincs még meg nekem...

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Stornó az egész leszedtem és tökéletese mûködik. Köszönöm! 😊

Volvo. For life. A sün egy makacs madár. Csak akkor hajlandó repülni ha belerúgok. Alienware 14

Olyat honnan tudok leszedni?

Volvo. For life. A sün egy makacs madár. Csak akkor hajlandó repülni ha belerúgok. Alienware 14

Tikal
Szemét az atari, mert nem ad kedvezményt ha több tokent veszel <#gun>

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Tikal

[HUN]FaTaL
Bugos az egyik reklám, és nem engedi lefutni a scripteket. Használj adblockot.

http://goo.gl/gd6Zi5

Szabi
megnéztem most több böngészõbõl, nálam tökéletes jelenik meg a topik

"Nulla tenaci invia est via"

Bocsi az Off-ért:
Ha megnyitom a fórumot, akkor minden betölt, csak a háttér meg a nevek nem jönnek be normálisan. Style Off-ot nem csináltam. Mi a teendõ?
On

0Diaz0
Hát mostmár ha nincsen kredited,akkor kétlem hogy megtudnál venni bármitis...

My new pc -> || GB 970A-UD3P || - - - || 4GB 1600mhz HyperX RED || - - - || WD 1.5TB || Corsair VS550 || Thermaltake Versa H22

Tikal
akkor hogy szerzem be a DLC-ket? Kellene egy két auto 😊

[HUN]FaTaL
Csak Atari, de leginkább ott sem, mert nem nagyon tudsz tokent venni, ha jól láttam legutóbb, akkor szar az egész.

http://goo.gl/gd6Zi5

Tikal
A DLC-k szoktak lenni Steam-en leárazva vagy csak atari-tól lehet õket beszerezni?

Norby646
Na erre találok egy mûködõt... 😊

Battlefield nick-ek: Norby646 MSI Z490 Gaming | Intel i7 11700k | Be Quiet! Dark Rock Pro 4 | MSI RTX 3070Ti Suprim | Kingston HyperX 2400MHz 16gb | Corsair RM850x | Phanteks P500a drgb

Norby646
Valaki el tudná küldeni nekem a jelenleg mûködõ cam hack-et?

Battlefield nick-ek: Norby646 MSI Z490 Gaming | Intel i7 11700k | Be Quiet! Dark Rock Pro 4 | MSI RTX 3070Ti Suprim | Kingston HyperX 2400MHz 16gb | Corsair RM850x | Phanteks P500a drgb

icetihi
A physics-nél nem minden esetben tölt le újat (azt sajna nem tudom, mitõl függ, hogy tölt-e, vagy nem<#nemtudom>). Én pl. az elejétõl fogva módosítottal vagyok bent, viszont pár alapszabályra nagyon oda kell figyelni. Knyazev féle indítóval például mindegy, hogy a .cpr fájl milyen méretû lesz, de normállal nem. Ami érdekes számomra, hogy sokan más méretû .cpr-rel is bent tudtak eddig lenni, normál launcherrel. Én egyszer régen talán az explo DLC-nél szívtam a méret miatt, azóta erre vigyázok.

youtube.com/user/icetihiii22

Norby646
Már megint nincs szeró... Ez nevetséges. Pedig tegnap este beléptem kicsit, a még szûz játékkal. Most kicseréltem pár 2 cpr fájlt erre ki se tudom próbálni mert nincs szeró. <#guluszem1>

Dj Tommy
Ha a sima launcher indítom a játékot, akkor azt a fájlt felülírja(ha a módosítottat akarom használni)?
Vagy rosszul tudom.

80,90's music & Hand's Up Music lover. TommyX Video Edits/videomixes http://www.youtube.com/user/VjTommyX

icetihi
Azoknak, akinek sok lett hirtelen a rózsaszín Mustang... <#shakehead>
Angie tegnap letisztította a játékát, és a hiba forrása valószínûleg a moddolt Physics.cpr. Nála legalábbis az volt. Ha berakta, DLC Hack Detected, ha kivette, minden ok. Próbáljátok ki. Szerver leállás volt, ilyenkor elõfordulhat, hogy valamit piszkálnak.
Egyéb esetben javaslom a Knyazev féle launcherrel való belépést, mielõtt bármit is csinálnátok a játékkal!!
A mentés mentése egyébként abszolút javasolt <#hehe>

Dj Tommy
Aki akar játszani, a játék indítása elõtt csináljon mentést a játék save mappájáról, mert könnyen úgy járhat mint én!

Megyek az egyik dlc kocsimmal, kis idõ után ki dobta a dlc hack detected hibaüzenetet és az összes dlc-s kocsit felülírta rózsaszín mustanggal .
Szerencse Win 7-ttel vissza lehet állítani a fájlokat, de inkább jobb mentést csinálni a save mappáról.

80,90's music & Hand's Up Music lover. TommyX Video Edits/videomixes http://www.youtube.com/user/VjTommyX

Engem nagy nehezen beengedett a betöltés kb. 2 percig tartott neki már ki akartal löni hogy lefagyott 😊
icetihi
na engem 50 perc után mellõzött. Most megint nem akar beengedni...<#falbav>

Tikal
nálam már megy

Tikal
Létezik valami aktiv club?

Igen 15 perc után kidobott engem is 😄 de egyébként nem volt semmi..

PC: IntelŸ Core&#8482; i5-4670K, 8 GB RAM, XFX Radeon HD7870 Tahiti LE, Windows 8.1 Pro 64Bit

icetihi
Nekem nincs. Volt valami patch mostanában?

Már van szerver.

PC: IntelŸ Core&#8482; i5-4670K, 8 GB RAM, XFX Radeon HD7870 Tahiti LE, Windows 8.1 Pro 64Bit

Heló.
Ez nagyon gáz hétvégén mikor lenne az embernek ideje meg az asszony sincs itthon lekapcsolják a szerót.
Tikal
ne szopassanak már hogy hétvégére nincs szerver...

És ha offline-ban végigmegyek egy versenyen, szerzek discovery-stb. pontokat, akkor ha online leszek - lesznek egyáltalán még szerverek?😊 - akkor az offline elért eredmények megmaradnak?
Elõre is köszi a választ.

Norby646
Jó hosszú kihagyás után újra felraktam a játékot, láttam 1-2 modot, és kíváncsi lettem. Még a jó múltkor találtam 2 cpr fájlt amikkel... hát már már halovány örömöt találtam a játékban, bár a véleményemen semmi sem fog változtatni. 😊 Viszont utoljára felmerült a probléma hogy nem engedett belépni, vmi account vagy password-ra hivatkozva. Nem tom azóta mivan, azt se tudom érkezett e valami frissítés vagy nem...stb. Ha mennek majd a szerverek, és kell, akkor valaki tud majd nekem segíteni hogy mit is kell csinálni ezzel? Vmi olyasmi rémlik hogy 2 oldalt összevontak meg resetelni kellett a jelszavadat, de hogy hol meg pontosan mit kellett csinálni azt nem tudom. Feltalálom magamat de azért így könnyebb lenne. Köszi elõre is! 😊

aronka98
Az mindig megy, annyi hogy ha offline akarsz menni akkor ki kell húzni a netet....

TDU2 nick: szaboaron98HUN !Audi FOREVER!

De ilyenkor az offline sem megy...
? 😞

Nem mennek a szerverek, jeah

Project D|Rare Car Collector|

aronka98
Ma megyek Ibizán 1 Golf GTI-vel, véletlenül kidöntök 1 várost jelzõ táblát, és a táblán minden eltûnik kivéve a város neve marad meg feketén xDD <#nyes>

icetihi
Nem szeretnénk ebben segíteni, ne haragudj, mert ha eredeti a játékod, akkor bannolhatják a kulcsodat érte. Ha nem eredeti, akkor pedig rossz topicban jársz. Behekkelni max külsõs kocsikat tudsz észrevétlenül, de ahhoz ki kell csomagolni a játékot.

Esetleg valaki tudna segíteni?
Off

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

On

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.

Szabi
<#nyes>

"Nulla tenaci invia est via"

0Diaz0
Én Lurdy házban voltam pár éve ilyenen.. bár ott nem verseny volt,hanem csak baráti játszmák, pénzre.. de nemvolt rossz.. <#vigyor0>

My new pc -> || GB 970A-UD3P || - - - || 4GB 1600mhz HyperX RED || - - - || WD 1.5TB || Corsair VS550 || Thermaltake Versa H22

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.

Ezen már túl vagyok.....
Csak egy darabig mûködött utána nem és már egy ideje a játékot is töröltem.
Tehát a kérdés lehet artmoney val vagy valamivel?
aronka98
Nem!<#eplus2> Hát ilyet meg honnan hallottál?<#rolleyes>

Üdv autókat lehet be hackolni? (DLC2)
Tikal
Valaki multi? 😊

Azt hiszem eléggé összezavarodtam... a srác ezen a videón látszólag vaj puhán tolja vele, de a te személyes tapasztalatod még inkább mérvadó lehet. Alszom rá egyet...
Köszönöm a segítséget, jó gurulást!
aronka98
Figyelj, nekem az egyik haverom a TDU2-t genius-al próbálta játszani. Akárhány hányszor kalibráltuk ketten nem mûködött. Fölösleges azért pénzt kiadni szerintem. Az tény, hogy " nyilván más árkategória" de én inkább egy Logitech-re áldoznék több pénzt. Nekem a Logitech Momo-m 6-7 évig bírta utána a fékpedál tört ketté meg a kormány csapágy használódott el és így vált majdnem használhatatlanná.