40335
  • 0Diaz0
    Az első próbásat töröld légyszives! :) Nemtudtam hogy megy ez a spoiler-ezés,azért próbáltam! :)

Amúgy,aki akarja nézni az E3-at,az itt nézheti..
  • 0Diaz0
    na szóval. off. :
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Hát srácok, őszintén szólva, most nézem az E3-at neten.. most mutatták be az új NFS-t.. ( NFS : Rivals ) és a Hot Pursuit és Run keveréke az egész.. csak a hud változott ,egy keveset meg a map.. semmi más.. bár,az online része nemvolt rossz,hogy lehetsz rendőr/bűnöző,és egymást kell szétgyepálni az AI-kkal együtt.. plusz heli támogatás..
  • Fehercsoki
    Hát ezt a részt én is megtaláltam, viszont arra nem jöttem rá hogy mi a pontos hatása:D
  • icetihi
    //___________________ Chassis _________________________________________________________________________________________
    ExtraGravityMin = 0.0 //0.5
    ExtraGravityMax = 0.1
    ExtraGravityAccelDuration = 0.1
    ExtraGravityAccelDelay = 0.01
    CollisionOffset = 0.1 //0.04 // Distance du bas de caisse jusqu'au bas de la boite de collision

itt, 0,5 volt az eredeti minimum, a maxot passzolom, anno ezért is kértem egy eredetit, csak nem adott senki, rendes launcherrel meg nem akartam mahinálni, hogy adjon eredetit. Elvileg az én utolsómban, ha eléraksz egy mínuszt, azt is veszi, és nem dob ki. A fájlméretre vigyázz, kibontva 5944 maradjon.

ja köszi
  • Fehercsoki
    Kéziféket visszarakod az eredetire akkor el fognak indulni előre is az autók:D Egyébként gravitációt te pontosan hol állítottad?(és miről mire?)
  • icetihi
    én mindent piszkáltam...
  • Fehercsoki
    Amúgy nekem ilyen hogy az autó csak hátrafelé(vagy sehogy) indul el akkor volt amikor a kéziféket/ABSt piszkáltam.
  • Fehercsoki
    Na most telepítem újra a játékot, majd kipróbálom ezzel amit most linkeltél, melyik autót érdemes tesztelni szerinted?(aminél HC szintű a fizika)
  • Fehercsoki
    Billentyűvel:D Játékban van egy olyan beállítás hogy sebességtől függően lassabban mozdul el a kormány, azt alapból kikapcsoltam.
  • icetihi
    Kérdésre meg azt hiszem a belső beállításoknál lesz a válasz, mivel tolod?
  • icetihi
    Ezt próbáld ki, ezzel van a videó (gravit visszább állítottam, mert eszement volt). Ne ijedj meg,ha egy s más nem indul, tolass
  • Fehercsoki
    (és kb akár már 60km/h-nál is lehetetlen ellenkormányozni)
  • Leo 1991
    Kibontott verziós TDU-t honnan lehet szerezni vagy hogy lehet az alapot kibontani??
  • Fehercsoki
    Egész jó, látom itt már működik a counter steering is. Egyébként én is próbáltam állítgatni a fileon, viszont olyan problémába ütköztem, hogy bármit állítok ahogy nő a sebesség úgy csökken a kerekek max elfordulása, szóval mondjuk hiába állítom be úgy hogy minden sebességnél 60 fokot forduljon, kb. 100 km/h körül már visszaáll az eredeti használhatatlan elfordulásra. Nem tudod ez miért lehet?
  • icetihi

Van amelyik kocsira fos hatással van, van amelyiknél meg HC szintű. Sajnos minden kocsinak egyéni beállításai (öööö fizikája) van, ezért nem lehet, vagy extrém nehéz ideális beállítást alkotni. Kicsit levettem a gravitációból, meg teljesen kikapcsoltam a traction controlt. Pár kocsi csak tolatva hajlandó elindulni . Kormány hiányában a stabilizálás rengeteg finomhangolást igényel, de ha egyik kocsin javítok, a másikon rontok... Ja és ez még mindig csak az az 1 fájl, és még mindig nem dob ki érte a rendszer.
  • Leo 1991
    jó rég voltam fent
    De mi ez a Hot-Rod cuccos??
  • Leo 1991
    üdv újra hosszú kihagyás után

kérdés, Atari Token-t lehet még venni?? vagy ki lehet valahogy kerülni hogy lehessen venni DLC-s kocsit??
  • Stockbauer33 #38617
  • Hungarykum
    Stockbauernek
  • icetihi
    Frissítve...
  • Fehercsoki
    Köszi:)
  • icetihi
    Itt van Viszont kizárólag hátsókerekeseknél jó az effekt, a 4 kerekesek túl stabilak lesznek tőle backup kötelező
  • Waczkor
    Tudom.
  • aronka98
    Ice, ha lehet rendelnék én is egy olyat:D
  • Szabi #38610
    csak PS4-re jön :D
  • Fehercsoki
    Ha nagyon szépen megkérlek átküldöd nekem azt a physics.cpr filet amivel a videót felvetted?:)
  • Waczkor
    Engem ez érdekel hogy milyen lesz,ugyan valszeg nem lesz nyitott világ,viszont az élvezetes fizika meg gyönyörű pályák lehet hogy kárpótolni fognak érte.

Katt
  • icetihi
    Itt van egy videó arról, hogy mennyiben módosul a "fizika" ha erőt adsz a kocsinak (mert ugyebár ez mögött semmi más nincsen - drift setup for GTR , meg a 2 trainer LOL - )
  • icetihi
    Ez nem válasz a módjukra, és Zeronak igaza van, csinálnak, amit akarnak, az övüké egy út, az enyém egy másik. Nálam pedig szerintem csak 1 dolog hiányzik igazán, az pedig nem a fizikával babrálás, hanem a kormány. Egyébként amit anno sokadjára vettünk fel, itt most sok elsőre megvolt, nem tudom észrevetted-e, azért van benne játékmenet közbeni felvétel is, hogy látható legyen, hogy csak úgy esett ahogy puffant.
    De ha már itt tartunk, az össz dolog ami nálam módosítva van, az a phisics.cpr-ben pár érték. 1 - a kormányszög : 63 37 27-re az eredeti 30 15 12-ről, mert valahogyirányítani kell tudni a kocsit mikor a kilincs próbál előre nézni... (ezt a távot (126 fok) nagyon könnyű controllerrel kordában tartani, ezért kéne kormány)
    az angular damping : 1.0 1.0 1.6 magasabbra állítva, a stabilitás miatt (sokáig ezzel szívtam, teljesen le volt húzva, mert ettől könnyebben vágódott ki a kocsi fara. Stabil drifthez viszont szart sem ér), nem tudom mennyi volt az eredeti érték (amit az értékekkel való babrálásban anomáliának tartottam, a valós életben driftelés igazolta)
    traction control slip ratio: 20-ról 99-re, hogy pöröghessen a kerék.
    Sokat játszadoztam ezzel is, az értékek változtatása pl nem változtathatja a fájl eredeti méretét (.cpr) mert kivág a rendszer.

Még egy dolog, ami nem maradhat le, egy másik kedvencemről is csináltam videót (M5 E34), és starGT fel is iratkozott a csatornámra, így az E46 sem maradhatott ki (sok plusz felvételem volt a Corvette-el azt be kellett raknom )
  • Coral Springs
    Szerintem se firtassuk. A frankót mindenesetre megmondtad, meghajolok a tudásod előtt, igazad van.
  • Ztech
    az autók tömegének drasztikus csökkentését nem nevezném hc modnak de még csak fizika modnak sem, az hogy ki ellenségeskedik megint azt ne firtassuk és egyébként mi a faszért csinálna róluk videót? ki a szart érdekel? te leszel az első aki itt fog sírni ha kiadják hogy ez mennyire szar és nem hc mod hanem drift mod
  • Coral Springs
    Ha ez valami válasz akart lenni a német gyerek módjára, felejtsd el. Amit te használsz fizikát az körülményes, és megvannak a határok amin belül lehet driftelni. Azok a jelenetek amiket anno mi ketten sokadik próbálkozásra tudtunk csak felvenni, a németekkel elsőre sikerültek, ráadásul úgy hogy csoportban, pár méter távolságot tartva(!) mentek egymástól. Nagyon már nincs messze a TDU H módjától, ellenben ez amit te mutogatsz még mindig csak egy tuningolt alap fizika, a drift pedig hát ahogy esik úgy puffan, egyáltalán nem te irányítod a vasat. Az ellenségeskedés helyett inkább működj együtt a németekkel, és csinálj róluk videót. Nekem eddig van kb 30GB drift videóm, de a következő projektemhez kellenek.
  • icetihi

Nesztek
  • Coral Springs
    Azokat a következő projektemhez vettem fel, nem Update videóhoz készültek. Update videót mindig a cruiseok alatt random felvett jelenetekből állítok össze, egy emlék szerűség. Korábban egyből töröltem őket, ehelyett van ez a megoldás, meg ha már pozitívak a visszajelzések, miért ne.
  • Stockbauer33 #38600
    Az a felvétel amin agyaltunk pár napja a köv.be lesz benne?
  • tutituti
    üdv,kérnék egy kis segítséget.

kicsomagoltam a fájlokat,feltelepítettem az unofficial patch-et gond nélkül.
    startra mentem és leszed még 1.06GB adatot.ez probléma lesz,vagy valamit kifelejtettem az indítás procedúrájáról?

(nem steames verzión nézem meg a VAC ban miatt)

Másik kérdésem még az lenne,hogy a multi verzió ahogy nézem problémamentes vele.ugye?
    köszönöm
  • Gerdzso
    Az miért van hogy a BNK mappában csak Videó mappa van?!
  • Coral Springs
  • Coral Springs
    Hát majd meglátjuk, de szerintem nagyon nem nyúlok mellé ha azt mondom, ez nem egy TDU3 lesz. Márpedig ebben a TDU1 team -nek a keze (is) benne van, sokan emiatt folytatást várnak. Persze én nem vagyok ellene egy illegális autóversenyzős játéknak, főleg ha megvan az a feeling mint régen az Underground 2 / Carbon -ban, az online cruise -ok meg csak egy plusz lenne.
  • Szabi #38595
    The Crew bemutató E3-on, jól hangzik amit írnak.. hátha valami igaz is lesz belőle.. :D