Test Drive Unlimited 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Viszont tuti jó a jelszóm, mégsem enged belépni :S Mi az Isten van ezzel a TDU2-vel?
Accountom már volt, mivel megvan az elsõ rész is. Viszont felmentem az Atari oldalra és próbálom beállítani az adataim, de egyszerûen nem engedi.
Ha megadom az adataim a következõ üzenetet kapom: - You are about to reset your password.
- We're sorry, but you do not meet the Atari.com registration requirements.
Kértem jelszó visszaállítást is itt: link
E-mailben kaptam is levelet tõlük, de hiába nyomok a linkre, folyamatosan ezt írja az oldal: You are about to reset your password.
Közben be vagyok jelentkezve, csak épp adatot nem tudok módosítani.
Mennyi ideig tart a jelszó visszaállítás? Nem értem ezt az egész rendszert. Jó hülyén van megcsinálva.
#hhwnd
\"Életemet mindig egyedül a másodpercekért való harc töltötte be,és szívesen vállaltam az áldozatos,nélkülözéssel teli éveket,hogy megtanuljak vezetni,gyorsan vezetni,és még gyorsabban vezetni!\"
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Volvo. For life. A sün egy makacs madár. Csak akkor hajlandó repülni ha belerúgok. Alienware 14
Volvo. For life. A sün egy makacs madár. Csak akkor hajlandó repülni ha belerúgok. Alienware 14
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
http://goo.gl/gd6Zi5
"Nulla tenaci invia est via"
Ha megnyitom a fórumot, akkor minden betölt, csak a háttér meg a nevek nem jönnek be normálisan. Style Off-ot nem csináltam. Mi a teendõ?
On
My new pc -> || GB 970A-UD3P || - - - || 4GB 1600mhz HyperX RED || - - - || WD 1.5TB || Corsair VS550 || Thermaltake Versa H22
http://goo.gl/gd6Zi5
Battlefield nick-ek: Norby646 MSI Z490 Gaming | Intel i7 11700k | Be Quiet! Dark Rock Pro 4 | MSI RTX 3070Ti Suprim | Kingston HyperX 2400MHz 16gb | Corsair RM850x | Phanteks P500a drgb
Battlefield nick-ek: Norby646 MSI Z490 Gaming | Intel i7 11700k | Be Quiet! Dark Rock Pro 4 | MSI RTX 3070Ti Suprim | Kingston HyperX 2400MHz 16gb | Corsair RM850x | Phanteks P500a drgb
youtube.com/user/icetihiii22
Vagy rosszul tudom.
80,90's music & Hand's Up Music lover. TommyX Video Edits/videomixes http://www.youtube.com/user/VjTommyX
Angie tegnap letisztította a játékát, és a hiba forrása valószínûleg a moddolt Physics.cpr. Nála legalábbis az volt. Ha berakta, DLC Hack Detected, ha kivette, minden ok. Próbáljátok ki. Szerver leállás volt, ilyenkor elõfordulhat, hogy valamit piszkálnak.
Egyéb esetben javaslom a Knyazev féle launcherrel való belépést, mielõtt bármit is csinálnátok a játékkal!!
A mentés mentése egyébként abszolút javasolt <#hehe>#hehe>
Megyek az egyik dlc kocsimmal, kis idõ után ki dobta a dlc hack detected hibaüzenetet és az összes dlc-s kocsit felülírta rózsaszín mustanggal .
Szerencse Win 7-ttel vissza lehet állítani a fájlokat, de inkább jobb mentést csinálni a save mappáról.
80,90's music & Hand's Up Music lover. TommyX Video Edits/videomixes http://www.youtube.com/user/VjTommyX
PC: IntelŸ Core™ i5-4670K, 8 GB RAM, XFX Radeon HD7870 Tahiti LE, Windows 8.1 Pro 64Bit
PC: IntelŸ Core™ i5-4670K, 8 GB RAM, XFX Radeon HD7870 Tahiti LE, Windows 8.1 Pro 64Bit
Ez nagyon gáz hétvégén mikor lenne az embernek ideje meg az asszony sincs itthon lekapcsolják a szerót.
Elõre is köszi a választ.
TDU2 nick: szaboaron98HUN !Audi FOREVER!
? 😞
Project D|Rare Car Collector|
My new pc -> || GB 970A-UD3P || - - - || 4GB 1600mhz HyperX RED || - - - || WD 1.5TB || Corsair VS550 || Thermaltake Versa H22
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.
Csak egy darabig mûködött utána nem és már egy ideje a játékot is töröltem.
Tehát a kérdés lehet artmoney val vagy valamivel?
Köszönöm a segítséget, jó gurulást!

<#nyes>#nyes>