40335
  • wollnerd #22208
    #22188 PLZ!
    Vagy hogyan szerezzek gyorsan sok pénzt? (nem a félkarúra gondolok természetesen!)
  • Wanted
    Nagy nehezen sikerült a használtautósnál beszereznem a dlc GT500-at. Ő lett a 6. jármű a 6 állásos garázsban. Venni akartam még egy kocsit az egyik szalonban, ki is írta, hogy túlléptem a limitet, de megvette. Nem ajánlott fel semmilyen opciót, hogy melyik autóm kerüljön be a használtautó kereskedésbe, hanem simán eltűnt a DLC GT500!!! Bezzeg a rózsaszínű Mustang maradt a garázsomban. Azóta nem látom a kereskedőnél (ibizán) a GT-t.Hawaii-on is van kereskedő? Valaki tapasztalt már hasonlókat?
  • rusher4587
    Igen srácok, erről beszélek, hogy a kocsik adatlapjában megadott idők még ha a valóságban jók is, de játék közben nem léteznek! :D Leültem stopperrel a gép elé és több különböző fordulatról indulva mértem az időket, amiket írtam, azok a legjobbak voltak. A golfnál a 3.-nak 105-110 a vége, a Brerának 92... :S
    Szerintem SUV-ok közül is csak a Hummert tudnám lehagyni velük! :D

A félreértések elkerülése végett a jövőben ha "valóságról" beszélek, akkor a játék használata közben tapasztalt adatokra gondolok!:)
  • [HUN]FaTaL
  • kifli
    160le + plusz a család is tolja a taligát, azért ezt ne hallgasd el :D
  • Stockbauer33 #22203
    Megvettem én is.Trecolore + RS5 + GT 500 :)
  • [HUN]FaTaL
    3.2es de, épp ezért csodálkoztam az időkön amiket írt. :D
  • Bandey
    milyen Brera van a játékban? Nem a 3.2es? nem figyeltem azokat az autókat az az igazság.
    De érdekes lenne a 10,5 azzal valósban
  • [HUN]FaTaL
    "utóbbinak valóságban 10,5 másodperc kell a százhoz"

Ebből nekem az jött le, hogy az életben kell annyi neki, nem a játékban. Ha mégsem így gondolta akkor sorry. :)
  • Bandey
    De neki nem az a problémája, hogy az adat jó, hát legyen jó, hanem hogy a valóság szar.
  • [HUN]FaTaL
    Az áttételek szarok, de a gyorsulási ADATOK amik az adatlapon megvannak adva jók. Más kérdés, hogy köze nincs a játéknak ahhoz amit kiírnak a kocsikról. De elvileg a következő patch javítja ezeket majd.
  • Bandey
    Mondjuk úgy 100 felett van a 2es vége, a 3asnap 160 felett nekem, ez a játékban meg vmi 80 a 2esnek a vége a GTInek 120nál meg a 3as, tényleg valós lehet
  • Bandey
    nekem 1.4TSI golfom van 160LE-s és jobban megy élőben az az 1.4 TSI mint a Golf GTI a játékban...
  • [HUN]FaTaL
    Te miről beszélsz? Golf 6 gti 6,9 100ra. 1.4 TSi 9,4. Brera papíron 6.5sec. Nem tudom milyen adatokat néztél.
  • rusher4587
    Komolyan mondom, ez hihetetlen, a délutánomat arra szántam, hogy összehasonlítgattam a kocsik valós adatait a megadottakkal, mondanom sem kell, hogy köszönő viszonyban sincsenek egymással, a tuning meg pláne felejtős az összes autónál...
    Csak egy példa: a papíron lomhább Golf (6,9 s/100) veri a Brerát (6,8 s/100), utóbbinak valóságban 10,5 másodperc kell a százhoz, előbbinek "csak" 9,4! :D:D:D És én még furán néztem régen, hogy brerával versenyezve állva hagynak a golfok.
    Azért hogy a készítők ennyire TELIBE SZARJÁK az autók statjait, az már művészet, ecsém... :D
  • wollnerd #22193
    De kell hely a szaros duel kocsik miatt!!!
  • Wanted
    A használtautósnál 4 autó van csak. Az atari oldalon jelzi, hogy aktiválva vannak az autók,de a játékban nem jelennek meg. :(
  • [HUN]FaTaL
    Elvileg a használtautósnál kell lennie, de egyszerre max 8 autó fér el, tehát ha ott tartod az összes roncsot és megnyert autót, akkor nem fognak megjelenni.
  • Cápafogxy
    Létezik valami 100%-os savegame?
  • Wanted
    Vettem pár járgányt az atari oldalon. A játékba belépve sem a márkakereskedőknél, sem a használtautósnál nincsenek meg az új autók. Aktiválni kell valahogy a dlc-ket, vagy kifelejtettem valamit?
  • wollnerd #22188
    Hogy lehet trükkösen rulettezni???
    Akárhova rakom a zsetonokat, nem kapok pontot!
  • [HUN]FaTaL
    Festéshez: De az mi a jó francért van, hogy a gt500at és az RS5-t sem lehet festeni? Millió színben léteznek ezek a kocsik a valóságban, nem értem. Lehetne legalább 1db festő egyébként, ahol a gyári színek közül lehetne válogatni...
  • Bronx South
    Hát nem tom, én sose csinálok olyat hogy ha van egy kis lovém gyorsan tuningra elbaszom. Az 1 -ben is nagyok sok idő telt el, mire egyáltalán elkezdtem az autóimat tuningolni.

Amúgy meg elgondolkoztatok azon, hogyha az egyedi névvel rendelkező Veyronok csak az alap egyedileg festett változatai, akkor mi a jófrancnak őket festeni ? Megveszed az alapot, és azt festegetheti aki akarja, szal egyáltalán nem értem az álláspontot. Nekem pl. az SS is tökéletes az alap festéssel, így néz ki a valóságban is, nem rózsaszínre van fújva, teljesen megfelel.
  • [HUN]FaTaL
    Megvettem, jó ez. :)

#22184: Kár, hogy a hangok cseréje egyáltalán nem megoldható. :( Pedig a magyar GPS fasza lenne, meg a moddolt motorhangok (pl. shift2ből lehetne konvertálni) is sokat dobnának. :)
  • Szabi1991
    elméletileg könnyedén lehetne pl. felnit is cserélni :D
  • [HUN]FaTaL
    Annyira nem is ronda, kár, hogy a kormány nem fekete. :D
  • [HUN]FaTaL
    Tényleg :D Eszembe sem jutott.
  • rusher4587
    Na mesélj! :)
  • MerlinW
    nézd meg az alattad levő videót.
  • Szabi1991
    nagyon macerásan, de meglehetne oldani :D
  • rusher4587
    Abban mi kék? A huzat vagy műszerfal? Belső átfestését lehetővé tevő hackel találkozott már valaki?
  • MerlinW
    van ám nekünk olyanunk is, hogy jútúb..:)
  • [HUN]FaTaL
    A Sang Blue és a Centeneaire az sima Grand Sport csak speciális festéssel. Az SS erősebb.

Valaki tudna lőni egy képet a Zonda Trilcoloreról belső nézetben? Pl. w77d csináld már meg plz. :) Kiváncsi vagyok mennyire ronda az a kék. Ha nagyon, akkor marad a Cinque.
  • rusher4587
    Az alap Veyronoknál is megvan ez a bug? Vagy ez CSAK az SS sajátossága?
  • w77d
    számszerűleg növekszenek, de valójában egy 20-30%-ot esnek..
  • rusher4587
    A "papír" értékre gondoltam, tehát amit kiír az infójában... hát az Atarinak akkor bizony az anyjapicsája...
    Azt áruljátok még el, hogy a bónusz Veyronok mit tudnak? A Sang Bleu meg a Centenarie más adatokkal rendelkezik, mint az alap, vagy csak a SS erősebb?
  • [HUN]FaTaL
    Mit értesz számszerűleg alatt? Rengeteg autó bugos, hiába mutatja az értékei között hogy megy valamennyivel, a valóságban mégsem. Nézd meg pl. a McLarent, speed tuningot hiába raksz rá, nem növekszik a végsebessége, holott papíron igen.
  • rusher4587
    És a Super Sport értékei a tuning után számszerűleg is esnek, vagy saját mérések alapján mondjátok?
  • [HUN]FaTaL
    Cinque 399, de ph-n azt írják a tricolore is, viszont a tricolore jobban gyorsul.
  • zolee555
    Tricolore 4es tuninggal 373km/h. 0-100: 3.13

Cinkére nem emlékszem pontosan mennyi volt.