40335
  • Büdös Bohóc
    most én nem arra gondolok, hogy az eredetihez hasonlóak lettek volna, mint átlag ember, aki a büdös életében nem fog ilyenben ülni (és szerintem itt mindenki más is ezt mondhatja el magáról) nem tudtam megmondani, hogy melyik igazi, melyik nem. De ténylegesen autentikusabb volt a környezet hangja, a különbség a fel és lehúzott ablak közt stb.
  • [HUN]FaTaL
    Az első részben egy autó nem volt aminek köze lett volna az eredetihez, talán a lamboké úgyahogy ok volt. Az DB9nek pl. ugyanolyan hangja volt mint a maserati gransportnak, az audik hangja meg olyan volt mint vmi elektromos autóé, főleg az RS4é. :D

Modokkal viszont rohadt jó volt.
  • Büdös Bohóc
    Nem láttam, ellenben Szegeden Audi R8-at már igen és annak de milyen odabasz hangja van... Jó meg hát láttam pár Ferrarit Szegeden meg más városban is.
  • Bandey
    Na itt van...

• Büdös Bohóc
    Nálam nagyon nem adja a kocsik hangja amúgy, mármint úgy nagyjából oké, de az első részben sokkal durvább hangeffektek voltak. Mikor elsővel játszottam akkor egy szimpla fos integrált hangkártyám volt, most van egy XFi Audgiy ami érezhetőwen kurvára jobb az előzőnél és szégyen a játék... lehúzom az ablakot és alig van különbség, visszhang se elég autentikus... Úgy általában az egész játékben nem elég autentikus sztem a hangeffekt. Ti ilyet tapasztaltatok amúgy? Fura, hogy egy folytatás szarabb az előzőnél technikai szempontból, de így igaz.
  • Bandey
    Nekem a játékban Ford GT a kedvencem, állítólag van 1 Magyarországon vmi 1000LE... egyszer volt fenn cromax.hu-n egy kisvideó róla, de le is szedték pár hétre rá... na az odabaszhat!
  • Bronx South
    Hát ha egy GT500, vagy egy Ford Gt ment volna el melletted le is szoknál a ferkákról :DD
  • Fehercsoki
    Zondák hangja tényleg egész jó,de az Imprezáé nagyon nincs rendben!
  • Bandey
    ja, meg a mellkasomban éreztem a hangját mikor elment mellettem, azt is elég nehéz átadni a játékban :D
  • [HUN]FaTaL
    Amúgy néhány autó hangja rendben van nagyjából, audiké, zondáké, imprezaé pl.
  • [HUN]FaTaL
    "A hangokon am csodálkozok hogy 2011 -ben nem tudnak normális hangokat rakni egy játékba. Ott a fejlett technika, megvan minden eszköz hozzá, akár 100% -osan reális hangokat is betudnának rakni, erre"

Kurva drága.
  • Bronx South
    A hangokon am csodálkozok hogy 2011 -ben nem tudnak normális hangokat rakni egy játékba. Ott a fejlett technika, megvan minden eszköz hozzá, akár 100% -osan reális hangokat is betudnának rakni, erre... Nem vagyok Ferrari fan, annyira nem is érdekel de hogy milyen nevetséges hangja van az összesnek, mintha ez a játék vmi 5 éveseknek készült volna.. :D
  • Büdös Bohóc
    én még mikor alig kezdtem a játékot, már beruháztam egy olyan kocsira, hogy legyen mivel feszíteni két küldetés közt
  • Bandey
    Huhh gyerekek, előbb elment szembe velem egy 458as felka, húúúúbazmeeeg.... el is rúgta neki, előzött vmit, mire megforudltam már sehol se volt A hangja meg... gyááááá. előtte 3 órával meg kettő 430ast láttam, megszálltak minket a ferkáááák
    És nem adja át a hangját a játék :D
  • Stockbauer33 #22234
    Lecso 1 ilyen szakadt dzsuvás szaros agyon tört autós trailert is dob6ak vna a megjelenés előtt.De azért ott volt ez a szakítás :D
  • [HUN]FaTaL
    hol az az itt?:D
  • Ztech
    aztakuuurva ez nagyonnagy:DD
  • Bronx South
    Mikor még a videót csináltam nem volt meg, de tegnap este viszont meglett a dlc Camaroval együtt, csak még nem mentem el értük a bótba. :)
  • Met
    Ruletten tettem 100k-t a feketére, kipörgettek egy piros számot, nyertem 400k-t
  • Szabi1991
    nagyon ragaszkodik hozzád :DD
  • Bronx South
    ZERO itt a bug, mégis sikerült felvennem :D

• link14
    A Ferrari-k lehetnek más színűek a vásárláskor tudsz választani a gyári színek közül. Az más kérdés hogy a Ferrari az még is csak pirosban nézz ki jól de ez is ízlés kérdése hogy kinek hogy tetszik.
  • wollnerd #22226
    A Ferrari-k csak pirosak lehetnek! Nem lehet őket átfesteni.
  • Szabi1991
    ezt megtudom cáfoli, mert ott volt! :D
  • Angel309
    Live For Speed-et akkor nem ismered...
  • Angel309
    kb. nekem is így néznek ki a garázsim egyik tele ferrari másik tele merci most van már 5 zonda... stb.
  • Angela147GTA
  • [HUN]FaTaL
    Az kemény. Én új profilnál hallottam, hogy nem adja kaszinóban az R8at csak a pénzt, mert úgy érzékeli, hogy egyszer már megnyerted.
  • tomsolo
    Én olyat olvastam, hogy mentés visszállítás után nem jelennek meg a már megvásárolt DLC kocsik a használt autósnál.
  • [HUN]FaTaL
    "Egy vásárolt Hummer-t szerettem volna eladni úgy, hogy vettem egy új kocsit. De nem volt választási lehetőségem, egyszerűen csak eltűnt a DLC GT500 a garázsomból és megjelent az újonnan vett kocsi."

Na ilyet még nem láttam, ez oltári bug.

A használtautós nincs mindig tele szerintem.
  • Büdös Bohóc
    1. tdu nem szimulátor, szóval nem kell összehasonlítani szimulátorokkal

2. Street legal meg még annyira sem az

• Wanted
    Köszönöm, hogy próbálsz segíteni. Írj, ha valamit rosszul csinálok.
  • Wanted
    Egy vásárolt Hummer-t szerettem volna eladni úgy, hogy vettem egy új kocsit. De nem volt választási lehetőségem, egyszerűen csak eltűnt a DLC GT500 a garázsomból és megjelent az újonnan vett kocsi. Egyébként az normális, hogy a használtautósnál csak 4 kocsit van, 8 helyett?
  • [HUN]FaTaL
    "járgányt akarom eladni, ami automatikusan a használtautóshoz kerül."

Te összekeverted a dolgokat. Ha nincs hely a garázsodban akkor a nyert kocsik a használautóshoz kerülnek. Ha onnan kihoztad nincs lehetőséged őket eladni, csak a normál vásárolt autókat.
  • Wanted
    Azt olvastam, hogy ha már nincs elég hely a garázsomban és veszek egy új járművet, akkor rákérdez a program, hogy melyik garázsban levő járgányt akarom eladni, ami automatikusan a használtautóshoz kerül. Van 1-2 olyan autóm, amitől megszabadultam volna így.
  • [HUN]FaTaL
    Reklám, ban.
  • mrphoenix
    Sziasztok! Én még mindig azt mondom, hogy a legjobb autoszimulátor PC-re ez
  • [HUN]FaTaL
    Okés, kicsit félreérthető voltál. :) Elvileg az exp pack javítani fogja a kocsikat. Rmélem...
  • ATi0021
    Szerintem ez egy bug. A DLC és Duelen nyert autók nem eladhatók. Mondjuk azt se értem minek erőlteted a dolgot, ha tudod amúgy se lesz elég hely a garázsodban.
  • jaddz8
    Annál a játékbeli Breránál az 1.2-es Punto jobban megy. 12mp alatt 100-on van, az áttétel is elég hosszú. Persze a kocsi üres tömege (forgalmi szerint) 890kg, de azért ez nem rossz. 1. fokozat 40, 2. - 80, 3. - 120km/h-ig ki lehet húzni, viszont utána elfogy. Mégiscsak brutto 60 LE :)