40335
  • tomsolo
    Abba lehet állítani, hogy mekkora tunning legyen rajta?
  • [HUN]FaTaL
    Semelyiknek sztem.
  • rusher4587
    A Grand Sporton kívül még melyik Veyronnak levehető/lehajtható/eltüntethető a teteje?
  • rusher4587
    Szóval erre az átfestésre tud valaki valamit?
  • [HUN]FaTaL
    Zonda Tricolore teljesítményben ugyanaz, mint a Cinque?
  • Szabi1991
    max olyat tudsz (sztem) hogy átállítod a bugatit valami más autóra, és egy más autót bugattira :/

(én most vettem meg, egyből feltuningoltam, de szerencsére még van korábbi mentésem, így visszarakom azt és megveszem még1x, de most nem tuningolom akkor :D)
  • tomsolo
    466-ot mentem tunning nélkül vele esőben az autópályán - szembe forgalommal :) - az egyik crcben...

Én hülye szintén betunningoltam azóta már nem olyan olyan jó (Tényleg erre nincs hekk ami visszaállítja?)
  • [HUN]FaTaL
    Egy DLC autó sem festhető, tiszta vicc. RS5-t lehet, hogy átfestem trainerrel...
  • Szabi1991
    nameg lehetne festhető is igazán :/

• Szabi1991
    de qva drága.. :D

ez meg végre tuningos 612, csak kár hogy ilyen ronda :D
  • rusher4587
    Igazad van, de az is idegesítő, hogy egyáltalán megjelenik az a kis bizbasz... :D
  • Fehercsoki
    Egy villantás után még nem hívod ám ki.Választani kell hogy duel vagy coop,ha megnyomod a dudát,akkor kilép ebből.
  • rusher4587
    A kihívást is megoldhatták volna másképp, kurva idegesítő, hogy nem lehet csak úgy villantással hellózni valakinek, mert egyből elfogadja és versenyeztek... :S
  • rusher4587
    Korábban volt szó átszínezésről. Hogy tudok olyan autót csinálni magamnak, aminek én adom meg az alap színét? Most konkrétan a Brera-ra gondolok, aminek ugye csak ezüst verziója kapható, de valami egyedit szeretnék, aminek más az alapszíne, nem csak sima festést, ami eltűnik, ha a shopban visszaállítom "eredetibe", de még nem próbáltam/nem értek az autó hackhez.
    A Subaru-féle gyönyörű gyöngyházfényezés megoldható más kocsiknál is szerintetek? Kár, hogy ezt kifelejtették a festőműhelyből...
  • w77d
    amúgy tényleg hiányolom az elekadásjelzőt a játékból... faszább lenne elakadásjelzővel álni az út szélén, vagy esetleg azzal jelezni a másiknak, hogy bocs..
  • Leo 1991
    elakadásjelző funkció:D
  • rusher4587
    Csak én halucinálok, vagy tényleg sokkal jobban tapadnak az autók motorháztető-nézetben? :D
  • w77d
    ez így van amíg nincs rajta tuning. rakj rá és próbáld ki újra. Tuning nélkül én is kurva jókat emntem vele, csak hülye fejjel tuningoltam és ez jelentősen visszavette a gyorsulást, tapadást és a végsebességet. bug
  • McKalton
    tegnap mi Ferkével nyomattuk club vs clubban. aztán később még néhány klubtársall habár akkor már nem ment olyan jól.
  • Leo 1991
    Stock,MrFordShelby,gduck,fatal kösz a tegnapi esti és ma ma éjszakai veretést
    már hiányzott
  • gduck
    Én benne vagyok (tegnap nem ment valami jól :( ) , meg mehetne pár ranked follow the leader (jó lenne még pár pont)
  • Bronx South
    Klubtársak, tolhatnánk ma este C vs C -ot A1 -ben ! Ha tudok aratni egymagamban online, akkor ennek mennie kell csoportosan is. :D
  • Bronx South
    Amúgy akik leszarozták az SS -t, azoknak üzenem hogy maximum nem tudják kezelni. Tuning rajta 0, és 450 -et mentem vele eddig ami a max. A 4 -es tuningos többi Veyron labdába se rúghat, képtelenek utol érni, az online versenyeket sorra nyerem. Max a Cinquevel szorongattak meg még, de az is max bizonyos esetekben, bizonyos kanyarokban, de nyíl egyenesen esélye sincs annak se. Nagyjából ez a véleményem az SS -ről, meg kell tanulni kezelni.
  • Bandey
    Én ruletteztem haverommal, feltettem az összes pénzem ami épp ott nálam volt(vagy 30ezer euro szóval nem nagy tétel :D), a pirosra meg 1-19ig mezőre, bejött a piros 3as, és haverom kapta meg a pénzem, én meg elbuktam mindent Szóval van még azon a ruletten mit fejlődnie
  • Bronx South
    Én se kaptam semmit pedig a tesztek 99 % -án ott voltam. De annyira nem is érdekel.
  • wollnerd #22143
    Valaki a #22129-hez?
  • Szabi1991
    jah, viszont ezzel tényleg nem lehet így mást csinálni :D
  • GerY5
    Ez ugyanúgy mem-hack, csak trainerrel... :)
  • Szabi1991
    na és ez vajon mennyire szabályos ? nem csinál semmit csalást, csak megnyitja a festőműhelyt :D

readme-je
    "run trainer
    press f2
    press space
    start game by launcher
    go with all cars in all paintshops

nice greetings and f*ck tdu 2 makers!

so manny features missing!
    so manny bugs allthere"
  • Szabi1991
    mivel egyszerre 8 autó fér be, előbb meg kell vegyed azokat, utána tudod a többit...
  • High end PC #22138
    kérdés!
    megvettem az összes DLC kocsit, de a használt autó kereskedőnél csak 8 van...
    pedig a Veyron Super Sport kéne a legjobban, azt is megvettem, de az nincs ott, az hol van???
  • [HUN]FaTaL
    Fasza volt :)

De többet voltam a füvön, mint az úton jóformán :D

Buzi civilek állandóan bejöttek elém. :)

Ez a Zonda Cinque fasza gép :)
  • Stockbauer33 #22136
    Hát Fatal le a kalappal papám :D Megy ez neked csak 1 izom autó kell alád.Köszi a krúzt
  • Stockbauer33 #22135
    Neaggódj agyonszidtuk mi is egész éjjel.Pedig 1 qva jó krúzolás volt.Köszönöm Lecso Talán az 1be volt ilyen tutko szakítás.Késöbb csatlakozott a Duck meg a Fatal de a MrFordShelby-el meg a Dawe-el nagy király volt ez a hurrikán.

• drot
    Lassan 3 hete nem játszottam, ma nagy kedvel este akartam kicsit játszani, de amikor már indult a launcher nem töltött le semmit. Ugyanolyan bugos szar mint volt, aztán egyszerűen fogta magát és hibaüzenettel kilépett. Olyan kurva nagy kérés lenne egy patch? Mikor is jelent meg? Február 11? 2 hónap alatt nem voltak képesek egy normális javítást kiadni? Ez egy vicc!
  • tomsolo
    Hát én csak a felét tudtam megnézni - vmiért iszonyú lassú youtube nekem - az elején a forduló tökéletes de a tábla, a gombázás nem valami szép... hogyha erre rájön még a végén egy baki akkor nem csoda a +8mp bünti...

De most betettem eléd - :P - egy hibátlan időt, szintén bilzettel .
  • [HUN]FaTaL
    lol Audi RS5 bugos. Ha jobbra indexelsz, akkor elöl mindkét irányba indexel :D
  • jaddz8
    ezt az fps-torzulás dolgot nem tudom, de a videó nem szigorúan onnan indul és ott végződik ahogy a lefutott idő, az elején és a végén is van feketítés, a zene is később ér véget (a kifeketítés végén túl is 2mp-vel asszem), de nem is az idő miatt tettem ki, vagy hogy menőzzek az időmmel, hanem hogy szemléltessem mi az igazán bosszantó. a pálya relatív végén lévő hídig mondhatni tökéletes volt, egy tábla kivételével még az első körforgalomnál, és aztán így elb..
  • GerY5
    az idő 3:36,94, amiből lejön 8 mp büntetés, az kb 3:28.
    A videó láthatóan a rajtnál indul (vagy még később...? fraps gombja ugye), a videó vége még kb valóban ott van, ahol a célba érés is volt. Hacsak a videónál nem volt fps-torzulás, akkor a futam effektív ideje 3:34-3:35 volt. Csak ez büntivel (ami lehetett is 8 mp ennyi hibával) már 3:42 kéne legyen.

Félreértés ne essék, nem kekeckedni akarok, de akaratlanul is számolok és így fura... na :)
  • wollnerd #22129
    Én nem értem a rulettet! Hogyan trükközzek???
    Az even és a odd közötti piros és fekete mezőre teszek pár zsetont. Tudtommal az minden számra vonatkozik akkor. Akármelyik szám jön a szóba, a nő azt mondja: No! És nem kapok pontot.
    A trükköt ez videó alapján próbáltam. csak nem a 100$-os asztalnál mert full tele volt. se 5$-ös sem a 25-ös asztalnál nem jártam jól. :(