40335
  • tomsolo
    Kipróbáltam :)

Kicsit olyan érzés volt mint a saját pályámon mennék - csak "versenyzősebb" a feeling. ;) Maga a pálya nagyon jó, elismerésem.

Ami nem tetszett:

- kocsi (Mp4 az Enzohoz viszonyítva továbbra is egy gumirozott takony, de emiatt nem problémáztam sokat. IMHO)
    - forgalom (Így túl lutri a pálya nehézségéhez viszonyítva).
    - 20K rajtpénz

Ha az volt a cél hogy nullszaldós legyen - végig ez volt az érzésem - akkor értem, de friendbe kidobni túl drága így sztem. Hiába lesz sokmilla a nyereményez akkor is elrontja az ízét. IMHO
  • rusher4587
    Hát megvenni elvileg mindenféleképpen engednie kell. Van egy másik profilom, majd benézek az audi-hoz, hogy megvehető-e...
  • [HUN]FaTaL
    Na ezt nem tudom, és azt, hogy fordítva működik e, azt sem. (Most megnyered a másik profillal meg megveszed).
  • rusher4587
    Öhm, vajon a kaszinó-autó megnyerési bugja akkor is jelentkezik, ha nem megnyerem, hanem megveszem a kocsit? Szóval megvétel után meglehet vajon nyerni?
  • SeanJRRussel
    Van még 4 nap és már 3misi felett vagyunk,hajrá hajrá!
  • Petryx
    Mentem pár kört rajta és bejövős!
    Ha lehet én már most szeretném kérni ugyanezt a vonalvezetést Enzo-val!
  • SeanJRRussel
    Azért raktam bele pici penaltyt h amennyit az enged annyi vágás legyen.A forgalom is pici anélkül túl nyugodtak lennétek :DDDD

És köszönöm a pozitív visszajeléseket,nyomassátok a versenyt mert aki nyer szép pénzt vág zsebre.Ha lejárt,jön a folytatás.
  • Petryx
    Na igen... a forgalom az nem kicsit tud idegtépő lenni! :-)

De ettől kicsit színesebb.
  • jaddz8
    jöhet bármi, csak vedd ki belőle a forgalmat plz :D
  • Petryx
    Ahha... tehát a lehetőségeket ki kell használni!

"Mindééég, minden körülmények között!"
  • jaddz8
    hát én így mindenhogy nyomom, vágok is meg nem is :D a lehetőséggel mondjuk tényleg nem spórolt Sean
  • Petryx
    Nah, megnéztem Sean Challenge-ét. Finom!
    Viszont rögtön felvet bennem egy kérdést a pálya hátsó szakasza, kíváncsi lennék a véleményetekre.
    Több kanyarban is bőven át lehet(ne) vágni az épület és a tábla közti "járdán".
    Ez mennyire számít etikusnak? Használjátok a lehetőséget vagy a Fair Play jegyében mindenki marad az úton?
    Mert ha mész egy brutál jó időt "szabályosan", szerintem a pici vágásokkal simán verhető a legjobb "szabályos" idő is.
    Vagy nincs iratlan szabály, aki ahogy tud, úgy megy?!

Tényleg érdekelne!
  • SeanJRRussel
    Köszi szépen.Már megvan az utódja nah attól agyfaszt fogtok kapni azt garantálom :D
  • Bandey
    örüljünk neki, hogy elviselhetőbbé teszik a játékot végre azért a 10+ezeré amit már kiadtunk érte? :D Bár ezt még nem kiabálnám el hogy sikerülni is fog e nekik... :P
  • gduck
    Ez egyételmű, de ami ingyen van, azt nem kell lesajnálni XD Minden kis dolognak örülni kell ;)
  • Bronx South
    Szerintem egy ilyen játéknál mint a TDU2, elvárhatók a késöbbi fejlesztések.
  • gduck
    "mert ez így kevés nekik is - nekünk is"

Nem igazán játszottam még olyan játékkal, aminél megjelenés után bármi + kaptam volna...
    Akinek ez nem elég fogja meg a kemencét :P
  • Stockbauer33 #22712
    Kipróbálom de nem engedbe ez a szar.
  • [HUN]FaTaL
    Kérdezném a Sunday Drivers tagokat, hogy ki tudná aktivizálni magát? Mert az elmúlt 1 hétben egyetlen tagot sem láttam online polonicon kívül. :)
  • tomsolo
    Ja... akkor gratula :)

• jaddz8
    szvsz a legjobb pálya amin eddig mentem
    (Brick on Gas-t meg én vittem :P)
  • tomsolo
    10 millánál már null szaldós a buli :)

Este én is megnézem ha Sean engedi, ezen a héten alig volt időm gépközelbe lenni - asse tudom kivitte a Brick on Gast....

... bár most este még DLC mustrát is tervezek, a Caretham 500-ra nagyon kiváncsi vagyok mit szól a hegyhez.
  • jaddz8
    "konzolokra valószínűleg 1-2 héten belül, MS/Sony jóváhagyása miatt, PC-re következő hét elején"
  • jaddz8
    Sean, egyszerűen brilliáns a pályád. Belerajtoltam +1 misit, annyira ráfüggtem. De a traffic kikészít, nagyon nem szeretném bele. Kicsit úgy érzem magam mint amikor félkarúztam és csak nem pörögnek össze az Audi darabkái. Megyek, tökéletes a kanyar, 5 másodpercet faragnék az időmből és a végén elrontja valami fasz. Tényleg a legjobb pálya amin eddig mentem, de most már kicsit felhúztam magam. Majd később nekiugrok még. Köszi!! :)
  • Fehercsoki
    "Most importantly, when will this be released?
    For consoles, most likely in a week or 2, since it has to be approved by MS/Sony. For PC however, you could see it as soon as early next week!"

Ezt írták a fórumban(nem dev írta),de persze csak reménykedhetünk!
  • tomsolo
    Úgyvan az eredeti megfogalmazás hogy 1-2 héten belül (ha én jól emlékszem) - de a konzolosra az jutott eszembe biztos azért kell a 2 hét mert annyi idő alatt fordul meg a hajó a levéllel :)

De igazából akkor hiszem el mikor az Launcher be jönnek lefele a csomagok...
  • Fehercsoki
    Én úgy értelmeztem(lehet csak rosszul emlékszek), hogy mi már jövő héten megkapjuk,de a konzolosok csak 2 hét múlva mivel a Micro$oftnak és a Sonynak is engedélyeznie kell.
  • pxxl
    jah jah jah...csííííter
  • gduck
    Gondolhattam volna, az a legynagyobb ezernyi kis autópálya felhajtóval :) Max nagyítás térkép módban és bogarászgatás, jobb megoldás nincs :(
  • SeanJRRussel
    Ám olyan is votl délelőtt h azt mutatta h level 56 os vagyok és utána ugrott rá a valósra...
  • SeanJRRussel
    B+ hogy mentem én 574 et???????Ráadásul magyar zászlónak kéne ott lennie nem amcsinak.Szar ez az egész úgy ahogy van....

• tomsolo
    Még az Exploration pack is csak jövő hét után lesz (konzolosoknak meg 2 hét múlva min)... sztem nyáron - talán. Bár a fizetős DLC pakkra remélem rágyúrnak mert ez így kevés nekik is - nekünk is.
  • [HUN]FaTaL
    Nincs, csak egy ID lista van a még nem bent lévő autókról és van köztük pár motor.

A következő patchel, ami hamarosan érkezik, kerülnek be a motorszalonok, az auction hall és az elkövetkezendő dlc autók szalonjai is, de még nem lesznek aktívak.
  • Fehercsoki
    Van már valami infó arról hogy milyen motorok lesznek a játékban és kb. mikor jön a motoros patch?
  • tomsolo
    Az a végsebesség: igéretes ;)
  • w77d
    hehe XXXD
  • rusher4587
    Kamuzik! Kamuzik! Valamelyik kis Ibizai falu szélén a Zondájából vadássza a jetit! :D
  • w77d
    nnna akkor én elhúzok hétvégére a civilizáció szélére pihenni, ajánlom mire vasárnap visszajövök már úgy autók emg egyébb finomságok legyenek :D
  • Angela147GTA
    Nem kicsit bugos a C.R.C. sem:

Becsekkoltam, hogy ránézzek a challenge-re, amit csináltam és totál összemixelte a tiéddel! :)
    (másodszorra nézve már jó volt)
  • gduck
    Majd ha üdülni leszel, akkor versenyzek