Test Drive Unlimited 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

KOMOKI-nak igaza van teljesen ! ha valaki csal az annyira megszokja az lesz ugy is a legkönnyebb módja a nyerésnek. Persze az ilyen azt gondolja magáról hogy olyan über király ász ö...de valójában ö csak egy nyamvadt kis csaló.

Stockbauer33 án megközdöttem minden egyes vasért 55lv vagyok 20.000-rével gyurom össze a zsetonjaimat mint jó páran közülönk, de semmi képpen nem keresem azt hogy hogyan csaljak. viszont a csalók azok miben küzdenek meg a játékban ???? Na pont az ilyen faszok miatt nem játszanak sokan online.

MerlinW
Észak keleti partvidék, zsákutca. Nézz körül arra, meg fogod találni😊

[merlinw.org]

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.

[HUN]FaTaL
Nah, mennek a klubszerverek?😊 Zsír.

#18449: Roulette bugos, néha elveszi az összes zsetonod is.

http://goo.gl/gd6Zi5

Leo 1991
merre találom a házat mert valószínû arra még nem jártam😊

TDU2 Nick:Dawe2 NFS World Nick: DAWEHUN

Nem kicsit bugos.

Win 7 64 bit, Intel Core i5 2500 (3,3 GHz), 4 GB DDR3 RAM 1333 MHz, Nvidia Geforce 9800 GT 512 MB

Egyébként mi a tököm van a rulettel? Raknám le a zsetont, és összevissza remeg a kurzor. Ráadásul ha nyerek, nem adja meg a nyereményt, hanem 0-át ír. Még jó, hogy csináltam backupot...

Nézd meg <#ravasz1>
Bugattid, Paganid, vagy Koenigsegged legyen ám. (meg gamepaded v. kormányod) Ha jól tudom, már csak 2 hely kiadó.
Ibiza, észak-keleti klubház

Win 7 64 bit, Intel Core i5 2500 (3,3 GHz), 4 GB DDR3 RAM 1333 MHz, Nvidia Geforce 9800 GT 512 MB

Én is ezt csinálom, de mostmár inkább szép lassan játékgépezek, mert már agyf@szt kapok attól a versenytõl. Amúgy a TDU1-ben is volt egy ilyen, csak az 70.000-et adott körönként.

MerlinW
Van még kettõ.

[merlinw.org]

Ez van. <#idiota>
Abból gondolom, hogy el van b@szva, mert a give up gombnak semmi más értelme nem lenne (így meg persze semmi értelme nincs).

Legjobb legitim és legális pénzkeresési lehetõség biztosan és gyorsan:

20.000 $-os gyorsulási verseny Hawaii Cup 2-ben. 1:20:00 alatt.
Egy óra alatt össze lehet szedni 600.000 $-t, ami szerintem nem annyira rossz. (Persze nem szabad hibázni <#ravasz1> )

Másik a Cash Game Poker, ha jól tudsz pókerezni.

mAilkaEVO3
Köff Fatal az invet immár én is a Sunday Drivers club tagja lettem😊

TDU2 nick: milka -Mitsubishi Galant V6 24V- Sose vitatkozz idiótákkal, mert lesülyedsz az ö szintjükre és legyőznek a rutinjukkal!

Leo 1991
van még hely az SG.hu klubban??

TDU2 Nick:Dawe2 NFS World Nick: DAWEHUN

wollnerd
felesleges volt!
(#18437)
Ez nem igazságos!<#rinya>

PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2

wollnerd
És ha GIVE UP-oljuk???
akkor lehet még 1x lejátszani a versenyt... nem?

PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2

Ha 8X elmenekülsz, akkor kapsz egy mercit. Rendõrautót szerintem akkor kaphatsz, ha nem elmenekülsz a rendõrök elõl, hanem rendõrként kapsz el X embert.

tomsolo
Lehessen újra nyerni a bajnokságokat, vagy legyenek újak - DLC. Én például bírnék egy traktor versenyt vagy busz/ kamion rösztét. Utóbbira még azt is eltudom képzelni hogy veszel egy kamiont és fuvarozhatsz árut.:-)

Addig marad a duplaprofil.

Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo

Pedig nekik is lehet. Számolgattam kicsit, és arra jutottam, hogy ha megcsinálsz minden versenyt, azzal kb. 20 milliót tudsz keresni. Ismerve a jobb házak és autók árait, belátható, hogy ez bizony nem elég semmire. Viszont szerintem ez is egy bug a játékban. Van egy gomb a bajnokságoknál, hogy "GIVE UP". Ha azt megnyomod, akkor kiveszi a pipát a megcsinált versenyek mellõl, hogy újra megcsinálhasd a bajnokságot. Miután megcsináltad, akkor jössz rá, hogy bizony fölösleges volt, mert nem kapsz SEMMIT. Majd ha kijavítják ezt a bugot is, akkor a csíterek is "kihalnak" majd. <#wave>

Hányszor kell elemenkülni a rendörök elöl h legyen rendörkocsim? 7 megvolt edidg azt ne mondjátok h 8 mert szétrobbanok
Udv.Nehogy már a csalóknak legyen igaza.Nem arról van szó hogy kinek vagy minek ártanak.Kártyázni sem úgy ûl le az ember hogy az az elfogadott , hogy cinkelt lapokkal játszunk.Ez egy játék ahol az autózás kell hogy örömet okozzon nem pedig hogy mennyi pénz van a nevem mellé írva.Vezess,élvezd a játékot ne akarj senkihez hasonlítani meg megfelelni bárkinek.Ha meg nem tudok normálisan játszani sem mert ez egy JÁTÉK ismétlem,akkor legalább a számat befogom és nem irogatok ide a magam hülye igazát védve.Sokan vannak itt akik normálisan játszanának,de az ilyenek" tönkreteszik" a játékélményt .A tdu1-ben is az volt hogy a ranglistán megjelentek a horror idõk amiket a versenyeken futottak.Itt is a pénzel kezdõdik aztán majd folytatódik minden cheat-el ami csak létezik vagy létezni fog.UFF én beszéltem😊
SeanJRRussel
Gduck te meg nézdd meg kit veszel be a klubba nem azért adtam annyit pénzt h mindenkit felvegyél a helyre aki jön.Tessék tesztelni stb.....

Asus M4A79T Deluxe,AMD X4 Phenom II 965 Black Edition 3400mhz,2x2GB Kingmax 1600mhz DDR3,Ati Sapphire 3870 512mb

jössz klubversenygeni ? 😄

- na azok a legjobb játékosok, mert ök megkuzdenek érte mint az életben - Na te miért küzdöttél meg a játékba?

Mivan veletek? <#levele><#conf>

Köszi Zotya <#eljen>

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.

gduck
Hozzánk jöhetsz, van hely bõven <#wave>

PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN

a csalókról csak annyit , szerintem szánalmas az hogy saját eröböl nem képes játszani csak csalva megy a játék, ez undoritó. Ugy gondolom az az ember aki tisztességesen játszik mint a legtöbben remélem , na azok a legjobb játékosok, mert ök megkuzdenek érte mint az életben bármiben. És a csalés legyen az pénz csalás vagy akármi más az csalás <#banplz><#banplz><#banplz> Gondolom az életben sem tisztességes az ilyen.

LeWyTy
Ne üvölts már<#boxer>

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

w77d
mert sokat ártanak neked pénz csalással...

KLUBBOT KERESEK LÉGYSZIVES VALAKI VEGYEN BE MÉ MEG VAN MINDEN NAGYOBB VERSENY MEG IENEK
sziasztok, nekem az a gond a gammel, hogy mikor felinstalalom, elinfitom, letiltom az UpLauncher.exe-t minden ok, megy a jatek, de mikor kikapcsolom a gepet, majd valamikor ujra bekapcsolom akkor az inditasnal azt irja hogy "UpLaunche.exe is not a valid win32 aplication".... kerlek benneteket segitsetek mi lehet a gond.mar probaltam mindenfele tuzfallal tiltani, kulon netrol szedtem le tuzfalt is azzal is ugyanez a gond.... mar windowst is lecsereltem de nem ez a gond, ugyanugy hibat ad
[HUN]FaTaL
Úgy van, ordibáljál. Menj kaszinózni, vagy versenyeket rámolni a C R C-be, mást nem tudsz csinálni.

HA SZ 5.000.000. VERSENYEL IS KÉSZ VAGYOK HOGY LEHET SOK PÉNZT KERESNI ?
SeanJRRussel
Épp ez az h nem lehet pénzt keresni,ezért nem értem mért kell mutotgatni (nem rád értem) itt meg a mellett verni h ez meg az cheatel mikor másnak ezzel semmi bajt nem csinál.

Asus M4A79T Deluxe,AMD X4 Phenom II 965 Black Edition 3400mhz,2x2GB Kingmax 1600mhz DDR3,Ati Sapphire 3870 512mb

Ráadásul a kaszinóval se lehet túl könnyen pénzt szerezni, kell egy rakat szerencse is hozzá. A fõ gond az, hogy egy bajnokságért csak egyszer jár díj. Remélem a késõbbiekben ezt orvosolni fogják.

Na még egyszer!!!

Klubot keresek!

Nincs rossz út, csak választás és nincs rossz választás. Teremtések vannak!!!

érdekes módon eltûnt a spoiler utotag

Hoffi
aztakurva milyen viharba keveredtem egy elég durva verseny közbe😄 szakad az esõ alig látok dörög villámlik nagyon durva😄

TDU nick: [HUN]kishoffi / TDU 2 nick: kishoffiHUN / Logitech G25/Xbox360/Samsung 32\" Full HD TV monitorként :)

Szaisztok!

Klub-ot keresek. Nem vagyok PRO, de LÁMÁ-nK sem tartom magam. A2-ig vittem OFF-lineban, mÍg úgy döntöttem megveszem a gamét. Spilerben egy videó.

http://www.youtube.com/watch?v=SGB417XCMfQ[/spoiler]

[HUN]FaTaL
A probléma forrása az, hogy nem lehet pénzhez jutni a játékban, csak túl nehezen. Ha sorban fossák majd a DLC kocsikat akkor mégis mibõl fogjuk megvenni õket? Fõleg azok akiknek nincs kaszinója. Engem nem érint, majd kaszinózok. Jó lenne ha újra lehetne csinálni a championshipeket.

wollnerd
A helyed itt van!

SeanJRRussel
Nem kell most itt ujjal mutogatni h ki csal és ki nem.Kit érdekel?Inkább pénzzel csaljon minthogy megint manioulálják az irányítást és akkor majd 500 al repkednek belénk.Tipikus magyar mentalitás,hogyha az én lovam megdöglött dögöljön meg a másé is.Ha valaki tud élni a csalással éljen,aki meg szenvedni akar,szenvedjen.Az életben se azok érvényesülnek akik húzzák az igát hanem akik lopnak csalnak,ez van,ezt kell szeretni nem itt rinyálni.

Az megint más dolog h tele van megint lehettetlen idõkkel egy csomó verseny,ezekre kéne odafigyelni nem a pénzes dologra amivel semmi kárt nem tud okozni a játékos társainak.

[HUN]FaTaL
Ez a fórumban is ott van, ettõl függetlenül sztem még egyetlen cheatert sem bannoltak.

#18412: Offtopicba, gondolom nem eredeti.

gviski
nagyon helyes! és remélem kulcs ban-t kap minden csaló!

Virtual SimRacing

sziasztok, nekem az a gond a gammel, hogy mikor felinstalalom, elinfitom, letiltom az UpLauncher.exe-t minden ok, megy a jatek, de mikor kikapcsolom a gepet, majd valamikor ujra bekapcsolom akkor az inditasnal azt irja hogy "UpLaunche.exe is not a valid win32 aplication".... kerlek benneteket segitsetek mi lehet a gond.mar probaltam mindenfele tuzfallal tiltani, kulon netrol szedtem le tuzfalt is azzal is ugyanez a gond.....mar windowst is csereltem miatta, de a hiba ugyanaz maradt
Még nyáron mondta egy interjúban az Eden egyik fejese, hogy nem kegyelmeznek egyetlen csalónak se, mindenkit büntetni fognak. Pontosan nem tudom, de vagy a kulcsot vagy az accountot bannolják. (szerintem a kulcs esélyesebb)

Sõt olvastam olyat is, hogy account ban jár, ha a felhasználónevünk rasszista, trágár stb nem megfelelõ elembõl áll. De ez érvényes a klub névre is. Szóval csak okosan.... 😊
[HUN]FaTaL
Van ETA, hogy mikor fognak menni a klubok megint?

[HUN]FaTaL
Ha valami szivatós szar, akkor mégis minek vennéd meg?

MerlinW
Én magának a játéknak élveztem minden percét, a technikai oldalát leszámítva nem volt semmi szívatás. A versenyeket, jogsikat probléma nélkül letudtam.

[merlinw.org]

[HUN]FaTaL
Esetleg upgradelik a mentések struktúráját és akkor baszhatod a backupod 😄

fõleg hogy beraktál 8millát 😄DD