40335
  • rusher4587
    2-es
  • Petryx
    Ezt én nyertem!

Nagyon jó kis Challenge volt! Én is köszi Szatyi.

Csak kár hogy nem reklámoztad be fórumon, nagyobb közönsége lett volna talán.
  • gduck
    Melyik areád hiányos? Én speciel egyenként fedeztem fel a 4 areát és semmi gond nem volt vele.
  • [HUN]FaTaL
    Pedig akkor van, mert ez a része játéknak nem bugos, rengetegen felfedeztük már az egészet.
  • [HUN]FaTaL
    Elvileg nyomva kell tartani az entert.
  • rusher4587
    *Te leszel a klubban a Madame W77D!
  • tomsolo
    nekem 800 :)
  • rusher4587
    Vagy inkább de gazdagszol meg rajta! xD
  • w77d
    ecsém ha bevezetik a tokennel kurvázást rajtam meggazdagodnak XXD
  • rusher4587
    Jó, de te majd elkurvázod! xD
  • rusher4587
    Vannak érdekes szakaszok, pl. autópálya ketté ágazik, két keskenyebb szakaszra. Furán néz ki a vékony és vastag vonalak találkozása, de mindegyikhez oda ugrottam és gurultam ott össze-vissza, de semmi...
  • w77d
    nekem még 400tokenem maradt azután hogy mindent megvettem :)
  • jofer
    Csak így, totál zúmmal működik a dolog!
  • rusher4587
    Én is pontosan ezt csináltam.
  • Metwork
    Én úgy csináltam, hogy teljesen rázoomoltam a térképre és módszeresen, fentről lefelé, balról jobbra haladva átgörgettem a sziget felett, unalmas de úgy meg kell lennie a kimaradt résznek
  • rusher4587
    *ha meg nem, :D:D

Most olvasom, hogy a GT500 előtt 350Z-t adtak Atari-s pre-orderként. Nem láttatok valahol eladó kulcsot hozzá vagy nem olvastatok valamit a megjelenéséről? Basszus, nekem rohadtul kéne az a kocsi! :( Lehet, hogy valami licenszelési probléma miatt cserélték le, márpedig akkor a DLC autók között sem fog megjelenni, én meg agyfaszt kapok, hogy megvettem az összes DLC-t, és ott maradt 80 token, amit a tökömre kenhetek, ahelyett, hogy megvenném belőle a kedvenc japán kiskacsámat...
  • rusher4587
    Áhh faszom... írok az Atarinak, meglátjuk, mi lesz. Nincs értelme többször átnézni, se higgadtan se idegesen. Módszeresen végigkövettem a szememmel mind az 500 kilométernyi utat, koncentrálva a kereszteződésekre. Ez biztos, hogy bug. Majd krúzolgatás vagy egyéb közben meg találom, ha meg, akkor szerzek egy mentést valakitől.
  • jofer
    Hagyd a fenébe, pihentesd a dolgot egy napig. Aztán tiszta fejjel nekifutsz ismét, tuti, hogy megtalálod azt az apró részt, ami kimaradhatott! Csinálj addig bombás küldiket, krúzolgass stb!
  • tomsolo
    nekem akkor csinált ilyet ha sokszor lekoccoltam a rendőrt és úgy caplattam
  • rusher4587
    Átnéztem harmadjára. Minden egyes autópályára/ról felvezető/levezető szakaszt, kereszteződést, összekötőt, mindent, és egy pixelnyi szürke sincs. Most vagy az van, mint nálad, Ferke, csak túl rövid a szürke szakasz, hogy a térkép megjelenítse, vagy a nálam előforduló szokásos térkép-bug fordítotja:
    Rengetegszer fordult elő, hogy sűrűn behálózott részeken hiába gurultam át egy szakaszon, nem váltott kékre, ilyenkor legtöbbször az segített, ha menetiránnyal szembe hajtottam át rajta és nagyon lassan. Itt meg talán ennek a fordítottja történt, egy szakasz kék lett, miközben nem került be a felfedezett utak közzé. Mást nem tudok elképzeli.
  • kemszi2
    inkább a kereszteződéseket nézd át.sokszor ott hagy ki egy nagyon kis szakaszt
  • jaddz8
    az mindenkinél olyan
  • jofer
    Most nem tudom megnézni, melóban vagyok. Igaz, nálam még csak 80%-os a kettes zóna, de megnézem, ha hazaértem. De valamit te nézhettél be, mert egy rakás ember már teljesen felfedezte a szigetet, és nem panaszkodtak bugra. Amúgy elég, ha csak egy másfél méteres szakasz kimarad, már akkor sem adja be a 100%-ot! Nekem így volt a 3-as körzetben.
  • rusher4587
    Ráadásul négy sávos nyíl egyenes aszfalt út, most vagy ez a bug, vagy csak figyelmetlenül elfelejtették feltüntetni a térképen...
  • rusher4587
    Hát akkor ennyi volt, beszoptam a f..... Azt mondja, hogy Oahu 2-es zónája csak 99%-os. Átnéztem mindent, egyszerűen nincs szürke rész. Viszont valami nekem gyanús: A sziget Nyugati - Dél-Nyugati csücskénél van egy reptér, ahol X-et alkotnak a kifutópályák. Attól nyugatra van egy majdnem négyzet alakú öböl, az öböl csücskétől befele haladva a második zsákutca végénél van egy klub. Légyszi, nézd meg, hogy a klubhoz vezető útszakasz nálad a térkép része? Úgy értem, egészen a klubház bejáratáig, mert nekem ott a térképen feltüntetett útrész csak a klub előtti ház sor utolsó házáig tart, kb. 150 méter nincs bejelölve a térképen(nem szürke, nem kék, mintha kocsibejáró lenne), csak a műholdfelvételen látszik, hogy aszfalt út van.
  • jofer
    Ha 94%-on vagy, akkor elég sok hely kimaradhatott. Jó lenne tudni, hogy melyik területen nem érted el a 100%-ot, és a keresést arra fókuszálni.
  • kemszi2
    lépj be a 94%-os felfedezettségre .ott mutatja melyik részen hány %-on vagy
  • tomsolo
    A roncsok is megvannak? ?Meg a fotók?
  • rusher4587
    Valaki segítsen! :( Utóbbi három napom Oahu feltérképezésére ment rá, ma reggel boldogan leülök a gép elé, hogy letudjam az utolsó 50 km hegyi szakaszt is, erre mikor befejezem, SEMMI. Azt hittem, hogy valahol kimaradt egy hangyafasznyi rész, egy rohadt lehajtó vagy összekötő kis szakasz, de nem, egy milliméternyi szürke rész sem maradt a térképen! Biztos vagyok benne, mert egy órája csak a térképet bámulom, lépésben mentem végig az egész szigeten, és minden út fel van fedezve! Plusz infó, hátha segít, hogy kb. 10 kilométerrel az utolsó szürke rész előtt jött az előléptetés, akkor felugrott 94%-ra a feltérképezettség, ebből arra következtetnék, hogy még elég sok út kéne legyen, de nincs. Nem felejtettem ki semmilyen aszfalt- vagy földút szakaszt! Kaszinó szigetkörnél nem vált kékbe az ottani pálya, de gondolom, ez nálatok is így van...
  • tomsolo
    Nah megvettem az összes DLC kocsit, hétvégén nyomok egy tesztet meg csinálok screenshoot-ot mi mennyibe kerül...
  • jofer
    Nekem hiányozni fog... Meg az is, amikor versenyek előtt, mikor kiszállhatunk, és dumálhatunk nem baloldalt felül fut a chat.
  • tomsolo
    "PC Chat: Updated colors and position "

hát a fekete font elég freaky volt :)
  • gduck
    Ezaz!!!! Várjuk ám :D
  • gduck
    Én még gyűjtök rá :)
  • jaddz8
    A villantással. Alapértelmezett azt hiszem ENTER, én a SHIFT-re raktam.
  • SeanJRRussel
    Felraktam egy versenyt én is,akinek kell pénz az próbálkozhat.Barátoknak és clubtársaknak áll aki esetleg szeretne indulni rajta ha online vagyok majd keressen meg.Egy milla a nyeremény és 20k az indulás.
  • tomsolo
    nyomva kell tartani
  • Atek007
    Kösz a válaszokat.Torrentről szedtem le ,igen.Akkor így bukó az online.Nem szánok rá 2ezret.Nem is tudom még miket lehet benne tolni.Nem vagyok cigány.:)
  • Bronx South
    Srácok, mi a jófrancal kell rendörüldözés közben a sokkolót használni ? Nyomkodok összevissza mindent, azt nem történik semmi...
  • SeanJRRussel
    Nem értem megint mi a ráknak kell roncsokat keresni....simán nem lehetett volna ideadni azt a 2 autót??????