40335
Hivatalos oldal | Játékosok | Ibiza térkép | Oahu térkép | Szerver állapota | OFF topik
Rajongói frissítés (v0.4) I Kibontáshoz segítség
-
jaddz8 #22769 Én fantáziátlan vagyok csinálni őket :D Az egyetlen amit betettem az is úgy született, hogy böktem két random pontot a térképen, ránagyítottam, tettem be checkpointokat, kicsit igazgattam, kipróbáltam, tetszett, voila! :D -
Petryx #22768 Látatlanba javasolnám hogy az 5 perces futamot szedd két futamra.
Szerintem az már nagyon hosszú.
De ez csak az én véleményem...
Imádom hogy pár naponta jönnek a jobbnál jobb Challengek... nyomjátok, nyomjáátoook! -
#22767 Én mentem a pályámon tezst időt.Direkt nem megyek nehezet hogy mindenkinek legyen esélye, mindenki úgy megy ahog ytud.
Elkészült a 2. pálya 5 perc körüli idővel,a vége még lehet hogy módosítva lesz.Nincs forgalom se penalty,az autó Enzo.Az 1/3 a teknikás a másik 2/3 pedig gyors.Ha lejár vmeliyk versenyem rakom fel és persze tudatok mindenkit. -
Bandey #22766 hasonlót csinált 1 magyar srác is már, barátokkal... :D Betett vmi 4 autót abból 1 a sokkal jobb, és az fizetős DLC autó volt, ami meg nem volt olyanban, azt meg nem tette bele... már nem tom ki volt az, de azért ez is jópofa... :) -
#22765 küldtem meghívót baráccccságra, fogadd el plz, hogy a csodás versenyeidet megtekinthessem C: -
#22764 felkúrtam az agyam nagyon a public CRCken.
1. jó kis verseny, erre beüt az eső és képtelenség vezetni normálisan
2. 100 méteres versenytáv, emelkedővel az elején, az győz akinek nem pörög ki a kocsija és akinek a leggyorsabb. MINEK ILYEN VERSENY?
3. olyan versenyt csinált valaki, hogy elmész előre, megfordulsz, elmész előre, megfordulsz... és ezt kb 4x. És csak annyit hozzá, hogy a rekordtartó jó 10 secel az alatt van ami kb lehetséges. KIBASZOTT CSALÓK -
#22763 Olyan 4 perc a max tűréshatár, 2-3 a legjobb. Forgalmat csak akkor tennék rá ha egyszerű a pályavonal. Legegyszerűbb módszer ha a test drive egy általad ment, fasza, hibátlan idő, nemcsak egy start-end-save-send. - így te is tisztába leszel vele mit kell teljesíteni a usereknek. (A mostaniból ezt is hiányolom). :)
Trick Track 2-t egy hétig teszteltem végül egy trick nélküli hibátlan idővel küldtem be, sokaknak ezt se ment = vagyis túl nehéz lett a pálya. Ha érdekel kirakom őket Free ridera. -
#22762 Nem baj ha hosszú lenne a verseny? -
ATi0021 #22761 Ismerős a dolog. Az ilyeneket általában felveszem a kitiltottak listájára és küldök mellé egy reportot is. Idővel csak összejön neki elegendő, és talán abból majd tanul. -
#22760 Ismerős a helyzet,pályán teszteltem ma a Caterham R500at,és azt veszem észre hogy Veyron SS jön egyenesen belém,gondoltam biztos véletlen volt,aztán folyamatosan jött belém,nem hagyott békén,és mindenképpen ki akart hívni,50ezres téttel,és mivel nem fogadtam el nem hagyott békén.(a Caterham A4es) -
Sanci789 #22759 7kor egy jó kis krúzt? -
#22758 Ilyenkor nyomd meg a térkép gombját majd vissza és adj a valagának :-) -
#22757 mekkora idegesítő faszkalapok vannak a játékban. Megyek valamerre, feltornásztam épp 1500-ra már azt a pénz-hülyeséget, de csak azért, mert észre se vettem, hogy már mennyi, gondoltam bezsebelem, erre belém rohan egy fasz hátulról. Mondom ok hülye fasz, erre csak jön utánam és folyamatosan kilök... Megfordulok megint jön és direkt nekem jön a geci. ilyeneket úgy felpofoznám, hogy anyja nem ismerne rá. Mi öröme van ebben? -
koreszervin #22756 Köszönöm fiúk! :) -
#22755 Pont itt. -
#22754 A banner fölött, a lap tetején! "Fórum" "Faq" Off/Warez" <<< katt oda, és ott majd segítenek! -
koreszervin #22753 Megtudod mondani az hol van? Belinkelnéd? Köszönöm! -
HUN BECSEHELY #22752 Köszi,megtaláltam -
#22751 Nem kell sokat visszaolvasnod,és ott le van írva pontosan mit kell tenned.
Fatal: ahogy fent leszel írok(persze ha nem felejtem el)
koreszervin: off-topikban kérdezd meg inkább -
#22750 Tényleg, bocsesz, elfelejtettem. :D
Más: MSNen majd küld már át az új nicked, felveszlek barátnak meg beraklak a klubba újra :) -
koreszervin #22749 Sziasztok!
Lenne egy kérdésem: letöltöttem a játékot, feltelepítettem. Aztán kér valami internetes unlock kódot vagy mit. De azt nem tudom honnan lehetne szerezni..
A kisfiamnak kellene nagyon ez a játék, sajnos nem tudjuk neki megvenni eredetiben...
Segítségeteket előre is nagyon köszönöm! -
HUN BECSEHELY #22748 Sorry,de mostanába nem nagyon olvastam Fórumot.Akkor olvasok kicsit vissza:-)
-
#22747 Nem is olyan rég írtam le egy módszert miszerint ki kell törölni egy filet a mentésedből,azzal se működik? -
HUN BECSEHELY #22746 Köszi Fatal.Akkor megyek megint Suliba:-) -
#22745 "Hali.
Lenne egy kis gondom.Reméllem tud valaki segitteni.Vettem másik Winyót,és az Játék Honlapján nem emlékeztem a jelszavamra,igy megváltoztattam.Viszont most meg nem enged játszani,mert kéri az ujj jelszót.
Van valami megoldás hogy vissza szerezzem a régit,vagy ujra kell kezdenem?"
Egy bug miatt nem tudsz belépni, szopó. Új profilt kell kezdened, bár elvileg hamarosan javítják ezt, úgyhogy a mostani profilod azért rakd el. :) -
HUN BECSEHELY #22744 Hali.
Lenne egy kis gondom.Reméllem tud valaki segitteni.Vettem másik Winyót,és az Játék Honlapján nem emlékeztem a jelszavamra,igy megváltoztattam.Viszont most meg nem enged játszani,mert kéri az ujj jelszót.
Van valami megoldás hogy vissza szerezzem a régit,vagy ujra kell kezdenem? -
jokerdes #22743 Hali! Töltöttem fel egy challenge-et Good question 1 néven! 2000 a beugró és eddig van kb 40.000 nyeremény. A2-es kocsival kell menni, próbáljátok ki, ha gondoljátok! -
#22742 Kis türelem, még nem nagyon volt idő mindet végignyúzni, - kupákat is be kellet fejeznem hozzá, crcztem is - árakat tudok mutatni ha érdekel:)
8 és fél milla körül állt meg a buli - tunningok nélkül. (Most összeadogattam bár közbe volt level up is újabb 10% kedvezménnyel szóval van +-10% tűréshatár).
Van benne jó pár amit nem érdemes - imho sima pénzlehúzás. -
Petryx #22741 Szerintem az Enzo jobban kezelhető.
De nyilván ezt a McLarent is meg kell szokni. Én pl. most vettem hogy tudjak menni ezen a Chellengen! -
jaddz8 #22740 Nekem a McLaren jobban tetszett, ne hallgass rá! :) csak a forgalmat vedd ki, ahogy tomsolo írta ilyen pályánál ez nagyon lutri -
Petryx #22739 Én kíváncsi lennék az árakra / véleményre a DLC-kről!
Jöhet, jöhet! -
Petryx #22738 Van benne valami amit tomsolo írt.
A 20k / kör tényleg kicsit húzós, mert tuti hogy szívesebben nekifutna mindenki 3x annyiszor ha kevesebb lenne a beugró.
Azt meg láttuk hogy 1k / kör-el is összelapátoltunk a Trick Trackokon 2 millát.
De a pálya nagyon jó lett, szerintem simán visszadobhatod akár kicsi nyereménnyel is, kicsi beugróval pl. Enzora, mert azzal még én speciel tuti elbohóckodnék rajta pár napot.
Sokkal jobban vezethető (szvsz) mint a McLaren, plusz nincs tuning különbség az indulók között. -
#22737 Én a 20k val csak a versenyzőknek akartam jót hogy a végén sok legyen a nyeremény,de tanulva a hibákból a következő ócsóbb lesz majd.
Nem gondoltam volna hogy ilyen jó vélemények lesznek róla,mégegyszer köszönöm.A rajtpénzt 2500 alá nem fogom vinni,ha esetleg vannak kívánságok a következő versenyekkel kapcsolatban akkor szívesen várom.Privátba írjatok legyetek kedvesek nem akarom szét offolni a topicot. -
#22736 Ok, de sztem annál a 3 bugatti és a tricolore együtt, többe kerül.
UI: nem vitatkozni szeretnék, csak én is bőszen gyűjtögetek -
#22735 Olyan 6 millából megállt az összes... -
#22734 Bankot raboltál? Jelöld be a térképen, mert én még nem találtam meg :D -
#22733 Mentem párat, de szegény vagyok a nevezési díjhoz képest XD -
#22732 Ezt nem tudom igérni mert már kész az Enzo 3 és nem ilyen ;) - több meg nem lesz mert más kocsikra akarok utána csinálni. Persze aki akar csinál magának:P -
#22731 Megvettem az összes DLC kocsit tudok mondani körülbelüli árakat aki kiváncsi vmelyikre. -
#22730 Vágásokon meg nem aggódnék túl sokat, mindenkinek ugyanaz a pálya van - csak ne direkt rontással legyen tele a győztes idő mert az nem szép.