40335
Hivatalos oldal | Játékosok | Ibiza térkép | Oahu térkép | Szerver állapota | OFF topik
Rajongói frissítés (v0.4) I Kibontáshoz segítség
-
#23089 Jézus! -
#23088 Eközben a kaszinóban:
elszabadulnak az indulatok. -
#23087 Szatyi, Gduck, ha megigértétek miért nem jöttök ? ott állunk 8 an azt most keressek hirtelen két embert :// de ha nem tartottam volna elökészületet még aztmondom ok, de igy.. -
#23086 Ja és mennyi zseton kell? -
#23085 Valaki hívjon be. -
Szabi1991 #23084 nálam azt írja hogy be se vagy lépve -
Stockbauer33 #23083 Jövök de közbe beültem még 1x a 2 milkásba.Hivj -
#23082 a roulette teremben lesz népszámlálás, mert oda beférünk, utána go a sit and go -
#23081 én itt allok Shelby mellet -
#23080 Mivan gyerekek ? invitálok ezerrel, volt egy refused a többi felől meg semmi. jól kezdődik. -
#23079 nem biztos hogy idő volt, lehett speed point is amit okosan átrak timera ilyenkor.... -
Héeder #23078 Na hogy megy game?
Remélem azért itt is alkotsz valamit -
Szabi1991 #23077 :-/
-
Bandey #23076 igen csak mentem egy kört a versenyen, és a végén mikor beértem az én időmet írta, mivel amúgy én lennék az első. Viszont minden checkpointnál össze vissza mp-eket mutatott. Tehát akkor mind1.
Mondjuk arra a pályára is kíváncsi lennék ahol 1:17es időt mennek :D -
#23075 Én vagyok csak egy cigit hadd szivjak el előtte. :)
Kb 5 perc múlva hívjatok. -
#23074 Igen akit behekkeltek az viszi a pénzt. - a leaderboard nem számít .
Ha egy 2 perces pályát vinne egy 30 másodperces idő akkor elég egyértelmű nem? -
#23073 Hát a Fatal, és a Looner helyére kéne vki, Fatal jelezte hogy nem tud jönni a Looner meg eltűnt. -
Bandey #23072 ha nem lesz meg a 10 keressétek Atis nicknevű srácot ő is menne szívesen. -
#23071 Akiknél ott az OK, őket keresem és invitálom. Fogadjátok majd el. Bár egy két ember nincs fent a blistámon, azok vegyenek fel.
1. MrFordShelby [OK]
2. szatyiii [OK]
3. tomsolo [OK]
4. Szabi [OK]
5. Fatal
6. gduck [OK]
7. Angela147GTA [OK]
8. Looner71
9. ZeroX92P [OK]
10. Gipszjakab > Mivel ő nem ér rá, ide jön Stockbauer [OK] -
#23070 A legelsőbe viszont nincs kiemelt ember, végigrohanunk az asztal / pénz kategoriákon, tehát a verseny elindulása után mindenki kilép, és ennyi, majd jön a köv kategória. -
#23069 Na szóval ! A ma estének a célja, olyan Sit & Go pontok szerzése, amelyekhez több player kell, és vagy akadályoz valakit a póker tudása, vagy playerhiány + várakozási idő nagysága miatt nem tud túlesni ezen progress kéréseken.
Első körben:
Itt a kettes asztalokat kihagyjuk mert azt egyedül bárki megtudja csinálni, viszont a többplayeres asztalokhoz már kell egymás segítsége.
A folytatásban pedig:
A helyezéseket csináljuk meg, és ezzel véget is ért a móka, a többi kihívás már egyedül is megoldható.
Az este célja szóval kielemezve, továbbá mint írtam mindig van egy kiemelt ember, akire figyel a társaság hogy az ő általa meghatározott pontok teljesüljenek, tehát a kiemelt ember invitálja a többieket, és ha a kiemelt embernek az első hely kell egy challengeben, akkor a többiek eliminálják magukat, a következő körben esetleg a második akkor a kiemelt ember eliminálja magát utolso elöttinek, és valaki meg lesz az első, stb. Remélem értitek nagyjából, most lépek befele. -
Bandey #23068 A lényeg az hogy akit behekkeltek majd ő kapja a péztet? És honnét tudja majd hogy ki lett a 2ik, aki meg is érdemelte volna netán? -
Bandey #23067 ja láttam hogy hívsz csak sajna én már benn ültem Atissal egyben. :S -
Bandey #23066 baszki nem figyeltem oszt check helyett a gyerek all injét adtam meg és első voltam úgy meg utolsó lettem :D Hogy mekkora balfasz vagyok :D -
#23065 Az utolsó előtti mondat kivételével, totál tiszta és világos! -
szatyiii #23064 szia te piszok :) persze hogy meg. -
#23063 Semmire, sima rombolás = elkúrja mások játékát.
Annyit elmondhatok, hogy a véletlen részt azzal ki lehet zárni, hogy csak olyan challengen mész ahol a leaderboard stimmel a versenylapon látható eredménnyel. Ha azt látod hogy nem egyezik, akkor menj ki a központból és menj be újra. Ha akkor jó már az eredmény, menj rajta, ha nem: akkor felejtős.
Visszahekkelni nem lehet, csak a leaderboard alapján vezetőt lehet behekkelni elé (ehhez vezetnie kell egy olyan challengen ahol jobb a végeredmény mint a hekkelten.) Ilyenkor egyébként nem az hekkel akinek ezután a jobb időt mutatja, hanem aki megcsinálja).
Nem tudom mennyire érthető. -
Stockbauer33 #23062 Na mikor lesz a tali mert beugrok addig egy 2 milliosba
Szabi meguntam én is.Milyen geci idegesítő ez a fekete v barna chat szín :) LOL -
#23061 És az mire jó, hogy valakit "beraknak"? -
#23060 Mivel többször próbáltak meghívni engem a pókerre...
Egy: NEM tudok pókerezni, de hamarosan megtanulom apám segítségével. :D
Kettő: NINCSENEK meg nekem a pókerszintek, ezért nem tudom elfogadni.
Köszönöm a megértéseteket! :) -
#23059 Téged beRAKTAK, nem pedig a játék rak be. (A bug annyi csak hogy megtehető ez - egy másik bug segítségével).
Az a kérdés, hogy mennyire véletlen ez, illetve miért fordul ez elő csak Sean versenyén már kétszer - azért annyira nem egyszerű előhozni (csak ha tudod mit csinálsz).
Ezt az időt egy másik pályán kellett menned ahol te vezettél, és aki csinálta tudott menni azon a pályán és Sean pályáján is (vagyis friend Seannek és a másik pálya készítője vagy annak a barátja is - ugye csak így jelenik meg neki a listában a két challenge). -
Petryx #23058 Fasza!
Ezért volt lelőve 3 napig az egész CRC?
Csesszék meg. A legjobb rész lehetne a játékban és ez sem tud rendesen működni. -
#23057 Elméletileg jó a 9. ;) -
Szabi1991 #23056 találkoztam ma egy német csoporttal, eldöntötték hogy a GTRKillerr kell nyerjen...:D
első kör:
a végére ketten maradtak, szívattak egy jó darabig, végül 3. maradtam.. :D
-
Héeder #23055 Csáó Szatyi
Itt is megtalálni téged? -
#23054 Most akkor 21:00 v. 22:00 a végleges? Nekem a 22:00 jobb lenne, de ha a többség 21:00-re szavaz, akkor azt is megoldom.
#23034-re: Totál bugos a C.R.C., SJRR versenye eleve Enzo-ra van korlátozva, erre berak engem elsőnek egy lehetetlen idővel, Veyron SS-tal, egyáltalán ki sem próbáltam a versenyt még Enzo-val sem.
Ha nekem osztja ki a győzelemért a pénzt, akkor elnézést kérek... és köszönöm, megtartom. :)
Viccet félretéve, majd átadom a kaszinóban a jogosultnak. -
Szabi1991 #23053 ha engem hívsz és nem épp versenyzek vagy klubtali van akkor megyek :) -
#23052 Hát ha 9 kor nekiesünk sztem fél óra és mindenkinek meglesz a Sit and Go pontja (amihez több ember kell), utána kiagyalom hogy mit lehetne közösen megcsinálni a Tourban, és azt egy másik napon megcsináljuk bár ott magasabb szintekre sajnos nem tudunk együtt feljutni, így ott továbbra is megmaradnak az egyéni eredmények, csak engem az idegesit hogy bármikor elindulok egy versenyen, nincs ott senki és hiába invitálok, vicc hogy 40-50 meginvitált emberből 2 ha elfogadja. -
Szabi1991 #23051 sztem úgy 5perc múlva a szerón leszek kisebb-nagyobb szünetekkel kb 10ig, szal ha vagyunk páran hívok még pár ismerőst és könnyedén megvan a 10 ember, de a 6os asztal tutira összejön (arra is ad sok-sok pontot) :D -
#23050 elvileg nincs akadálya
1. MrFordShelby [OK]
2. szatyiii [OK]
3. tomsolo [OK]
4. Szabi [OK]
5. Fatal
6. gduck
7. Angela147GTA
8. Looner71
9. ZeroX92P [OK]
10. Gipszjakab > Mivel ő nem ér rá, ide jön Stockbauer [OK]