40335
Hivatalos oldal | Játékosok | Ibiza térkép | Oahu térkép | Szerver állapota | OFF topik
Rajongói frissítés (v0.4) I Kibontáshoz segítség
-
#23129 Tegnap lvl3-on voltan, Angela is velem együt esett ki :( 5 ALL-IN, mindegyik FULLHOUSE volt :D -
Bandey #23128 már kezdem unni hogy mindig 4ik vagyok a lvl4en... :D
Azért ez picit beteg.
Bocs hogy ilyen a kép, nekem nem akar összejönni ez a cucc amit használtok :)
Én hülye meg eeedobtam...
-
Bandey #23127 én megen hajnal 4re megyek dolgozni szóval nem fog menni nekem. Max holnap, bár akkor meg vmi grillezésszerűt tervezünk estére, de az úgyse tart 9-10 utánig. -
#23126 engem most hagyjatok, probálom subaruval meg dönteni az enzós időmet
Eddig itt tartok és van benne 4 másodperc biztos:
Persze aki akarja megdöntheti. (Kormánnyal nem lehet nehéz, de billel elég freaky). -
#23125 Srácok, mi van a mai sit and go val ? lassan 9 és eddig 3 an vannak a listán. -
Bandey #23124 Hát, bárkire akarok joinolni mindenkinék kiírja hogy nem lehet... mindenki pókerezik vagymi? :D -
#23123 "egy csomó videót nem tudok megnézni a weben ha magyarra állítom" - Hát nekem magyar a win, de van egy ip hacker programom (+ egy router), és ha ilyenbe ütközök nem jelent gondot. Mondjuk én inkább a share oldalak zavarására szoktam használni. -
#23122 Akkor meg is van: én mindig egérrel nyomkodtam eddig mindent mindenhol a játékban. Sorry.
Azért van amerikai zászlóm sztem, mert az angol nyelvű Windows-omban a Region and Language panelen minden lehetséges helyen English (United States) van beállítva, nekem így tetszik, ezt szoktam meg, de a legfőbb oka, hogy egy csomó videót nem tudok megnézni a weben ha magyarra állítom, mert egyből "not available for your geographic region". De ennek sztem semmi köze a C.R.C. hibáihoz. -
#23121 Aki nem akar ilyesmibe keveredni, az ENNÉL a képernyőnél ne használjon egeret csak a billentyűzetet:
-
#23120 :) Mikor írtam már akkor éreztem, hogy nem vmi jó megfogalmazás az elkövető, de mivel emberi bénázázás-véletlen vagy szándékosság is kell hozzá nem jutott jobb kifejezés eszembe (nem akarok itélkezni senki felett és megbántani sem akartalak sry) , azt hogy ezt meglehet tenni az persze, hogy az ATARi/Eden hibája, nem véletlenül lett lejelentve.
Most megpróbáltam Sean pályáját rendbe tenni - de nem megy mert annyit azért reszeltek a srácok a szerveren , hogy más verseny Vezető idejét nem engedi betenni, csak amit te mész egy másik pályán.
Pl 2 perces a pálya de te egy egy perces pályán mész időt akkor az kerül be). (Az most már nem megy mint volt SpeedHUN ideje leaderboard nélküli toptime).
Ezt Sean pályáján mentem most Enzoval kb 2:57-es idő volt amit Ferkehez rakott be eredménynek:
Ugyanez az Én Subarosumon:
Ez még megdönthető idő, hálistennek.
-
#23119 neki mindig amcsi zászlója van -
#23118 Friend és Club members. Csak ezek férhetnek hozzá külsős nem.
Különben meg kezd már lassan telelenni a tököm ezzel az egész játékkal, hogy semmit nem lehet csinálni mert minden bugos vagy fagy. Azt mondták h a csítereket bannonlják erre fel már mindenki moddol meg hackel világba akkor most mi van?????
Félreértés ne essen én nem gyanusítgatok senkit,mert én is kerültem már be usa zászlóval hihetetlen idővel más versenyébe csak elég cink h nem azt dobja be aki hackel.Nekem csak az tűnt fel hogy vki belepiszkált me Angela ugye magyar és neki is amcsi zászlaja lett és itt látszott már h gáz van a kocsiról nem is beszélve.... -
#23117 A végjátékig eljutni nem egy nagy manőver, hacsak nincs irtózatos balszerencséje az embernek (pl. sorral bebukni egy full house-t). Ott viszont teljesen véletlen. :) Nyertem már meg negyedannyi zsetonnal, mint a másik, és buktam be úgy, hogy a többszörösével indítottam. Főleg ez utóbbi. :) -
#23116 Tulajdonképpen Te miről beszélsz? :) Mit „csinált”? Milyen „elkövető”?
Sean és a „srác” (RSAntilles) közt én vagyok a közös nevező. Én mentem RSAntilles pályáján Veyron SS-el 1:17-es időt, ami bekerült Sean leaderboard-jába. Aki itt „elkövető”, az az Atari/Eden Games, amiért nem „csinál”ja már meg, hogy normálisan működjön a C.R.C.
Nem kell ezt túlgondolkodni sztem: a kavarodást én okoztam, és semmi szándékosság nem volt benne. -
#23115 Na, aki csinálta, az barátja Seannaek és a srácnak is. (Csak így jelenik meg neki mindkét challenge a listában.)
Ezért esek ki én - hiába ismerem a hacket - a lehetséges elkövetők közül.
Hogy mennyire véletlen azt nem tudom eldönteni, de 50 %-nál kissebb az esély rá mert egyszer sem szerepelt leaderboardon új név. -
#23114 Az utolsó idézet meg még mindig igaz, de ha mégegyszer megemlítem hogy a lolanak vagy 20x volt full house a meccs alatt, akkor a kezdőkre is ki lehet terjeszteni a kört. -
#23113 Ezek szerint a Cash game póker, és a Tournament póker egy két külön világ. A Cash game pókerben minden úgy van ahogy leírtam, a Tournamentben meg az ellenkezőjével szembesültem, bár mikor az általad idézett dolgokat írtam,
a Tournamentben játszott perceim száma 0 volt. -
Stockbauer33 #23112 #22865 Olyan nincs hogy szar lapjárás.Minden lapból lehet nyertes kéz, csak időnként merésznek kell lenni, meg tudni kell kiszámolni az esélyeidet
#22868 Olyan sincs hogy gagyi lap.
#22870 Figyu. Ez a TDU2 póker elég cinkes. Ha sokat játszottál vele megérted miért mondom ezt.
Amit mondtam az pedig úgy van. 1,5 óra játék alatt leosztásonként 7 lapból (tehát az összes lapot figyelembe véve, még akkor is amikor eldobtam) 1x!!! voltam nyerő! Ilyen szar lapjárásom még nem volt XD
#22886 De amúgy lényegtelen ki mennyi ideje pókerezik, az asztalnál kevésbé van jelentősége hacsak nem full kezdő.
Hát igen -
#23111 Egy nem sh.hu-s friend dobott fel egy versenyt 1milliós díjazással, szerintem azon mentem 1:17-et Veyron SS-el. -
#23110 Jól felbaszott a tournament. LVL 4 végjáték, A lolaval vok a végjátékban aki már vagy 30x nyerte ezt a szart, nekem volt 11 millióm, neki meg 4, de feljött 10 re. Miután pénzben utolért, elkezdett mindig Allinozni, többnyire eldobtam, de az A K -ra egyszer megadtam. A felosztás 4-ik lapjáig 80vmennyi százalékon állt a nyerés mutatóm, majd az 5-ik lapnak feljött a mákos picsának egy pár, és vitt mindent. Azthittem megfejelem a monitort, ha nem lenne a második helyezettnek járó 600K, én nem tolnám ezt a szart az 100, olyan ideg bomba.
Amúgy ennek a lolanak ha nem jött fel a meccs alatt vagy 20x full house, akkor egyszer sem, nekem meg még mikor bedobom akkor sincs semmim egész végig, a végefele kezdenek jönni nekem is a lapok, mikor kevés a lém időnként elkell süssek egy blöfföt, mindenesetre jó lapokkal nyerni, és a végjátékba jutni nem igényel tudást. -
#23109 Hogy dobtad fel a két bugossá vált versenyt, egyébként:
friends
friends&Club
? -
#23108 Ahogy gondolod.1perc vmennyi rajta az idő. Nem lenne fer a többi versenyzővel szemben hogy megint egy bug vagy cheat miatt nem kap zsét az 1. -
#23107 Én annyit tudok segíteni, hogy este - ha engeded - megpróbálok egy 3 perces időt belehekkelni - ha látok ilyet a challengek között és akkor azt meglehet dönteni, lehet versenyezni rajta újra.
Angela te kinek a pályáján mentél ilyen időt?
-
#23106 Nem azon voltam felháborodva de mind1....
A régi versennyel még minden ok,2 nap van hátra belőle. -
#23105 Múltkor mikor a tomsolo megemlítette neked hogy szar a crc, felvoltál háborodva. -
#23104 Msot látom h aa verseny sorozatom 1. versenyét Angela147GTA vezeti egy lehetetlen idővel és méghozzá Bugatti Veyronnal ami megint csak lehetetlen mivel ENZOVAL lehet csak menni.
Nem tudom h direkt hackelgetik vagy megint bugos de én befejeztem a versenyeztetést mert így sose az nyeri meg akit jogosan megilletne a pénz. -
#23103 Ok, és mivel az előző lista fail, itt egy új, és írja rá magát az aki részt szeretne venni ebben és jó neki ma a 21:00.
1. MrFordShelby
2. szatmari
3. ZeroX92P
4.
5.
6.
7.
8.
9.
10. -
szatyiii #23102 persze nekem jó én ott leszek, csak ne agójon senki ha megígérem ott leszek akkor ott is leszek.
Viszont a komunikálció miatt nem lenne jobb mondjuk ha skypén beszélnénk mindent meg? Egyszerűbb és egyértelműbb lenne minden. -
#23101 Ehhez még hozzáfűzném, mivel rohadt sokan vannak az elötérben
de még a rouletnél is, így gyülekezőnek a cash game 100 Eurós termét kéne használni, ott kb soha sincs senki, megtudjuk ott beszélni két menet közt hogy kinek mi kell a pontjaihoz. -
#23100 Utána a Tourban ütöttem el az időt, lvl 4 -en második lettem, jó kis lét kaptam, lehettem volna első is csak szar lapjaim voltak a végén, és lebuktam a lovém. Mikor a kisvak már 700k körül mozog elég nehéz jó döntést hozni, főleg ha nincs semmid egész végig. :/ -
#23099 megprobálhatjuk csak egy kicsit összeszedettebben:D -
#23098 Kicsit elvesztettétek a fonalat fiúk lányok. Én nem pókerpartyt szerveztem, hanem pontszerzést. Tehát olyan pontok megszerzésére fókuszált, fókuszál ez a műsor, amiket egyedül amúgy elég nehéz összehozni.
Ebben #23069 a hszben faszán összefoglaltam mindent, az első kép leírja hogy mi van. Sit and go minden asztalánál kell játszani.
Tehát !
2 PLAYERS: 1000 - 2500 - 10000 - 25000 Eurós asztalok vannak, azaz 4 db asztal.
6 PLAYERS: - | | -
10 PLAYERS: - | | -
Az az ezekből áll össze 12 db asztal. A 2 -est mondtam hagyjuk ki, azt mindenki megtudja csinálni magának.
6 Players > Mivel vegyük úgy hogy 10 -en indultunk, így kell 6 fix ember aki végigtolja a 6 playeres asztalokat, a maradék 4 embernek meg segít azok közül 2 akik letolták már az első menetben.
Szóval belépünk egy menetbe, azt tapasztaltam ha mindenki eliminálja magát nem számol semmit, tehát mindenki nyom egy ALLINT, és szerintem így már számolni fogja. Majd kilépünk és megyünk a következő asztalra. Miután megcsináltuk a 6 playeres asztalokat, nekifeküdhetünk a 10 playeresnek, és ha ott is megvan a 4, az 8 asztalt jelent. A 2 playeres asztalokat meg mindenki egyedül is megtudja csinálni, az + 4 azaz 12 db asztal, bingo.
Ha ez meglett volna mindenkinek, utána mehettünk volna a lentebb lévő hszemben lévő második képre.
Kiemelt ember. Tegyük fel, hogy én vagyok a kiemelt ember, és kell nekem az első hely. A csapat mindent megtesz azért hogy nekem meglegyen az első hely, majd utána kilépünk. Következő menetben a második hely kell nekem, tehát nekem utolsó elöttinek kell kiesni, a csapatból meg valaki lesz első, harmadik, negyedik, ötödik, közben ezzel is haladván előre.
A két képen látható kihívások az egyik legnehezebbek a kaszinóban, és szükségesek a 10 -es szinthez. többnyire playerhiány miatt nehézkesek, de ahogy láttam a tourban vannak elegen éjfél elött, arra lehet rá se kéne feküdnünk, amúgy is max az első szinten tudnánk bűvészkedni.
Holnap megtudjuk próbálni újra ? -
koalika #23097 Én is köszönöm Stockbauer isteni volt a pókerparti meg aztán a gurulás is (nem is gurulás inkább száguldozás), főleg az esőben az nagyoooon jóóóó volt.
Rég voltam ilyen jó társasággal. Meg persze neked is köszönöm MFS. -
Stockbauer33 #23096 Na mégis sikerült :D Köszönöm Zsu,MFS baba volt -
Stockbauer33 #23095 Köszönöm Zsuzsi a pokerpartit.Nagyon komolyan tolod.Sajnos szétdobott a szerver és nemtudtam csatlakozni.Pedig tuti brigáddal hívtál gurulni.Sry majd máskor -
#23094 közben azt mondtam víz víz! :) -
Szabi1991 #23093
kacsába jól bepózoltál :D
-
#23092 Engem egyszer kidobott utána 10 próbáltam menni - nem volt közös session, még amikor inviteoltál akkor se rakott be oda, én elfáradtam ebbe.
Az ötlet jó volt egyébként csak a franciák is szétszopattak minket. -
szatyiii #23091 javítsd ki kérlek amit írtál, ott voltam csak bekellet fejeznem a 4 es tournamentett. Igy késtem pár percet. -
rusher4587 #23090 Majd szinkronizálok:
"Megcsaltál, te szajha!"
"Jaj ne már! Tudod, hogy csak a te lotyód vagyok!"
:D :D :D