40335
Hivatalos oldal | Játékosok | Ibiza térkép | Oahu térkép | Szerver állapota | OFF topik
Rajongói frissítés (v0.4) I Kibontáshoz segítség
-
#23049 Megpróbálom - nem lehetetlen :)
1. MrFordShelby [OK]
2. szatyiii [OK]
3. tomsolo [OK]
4. Szabi [OK]
5. Fatal
6. gduck
7. Angela147GTA
8. Looner71
9. ZeroX92P
10. Gipszjakab > Mivel ő nem ér rá, ide jön Stockbauer [OK]
-
#23048 Eddig akiknek jó a 9 óra.
1. MrFordShelby [OK]
2. szatyiii [OK]
3. tomsolo
4. Szabi [OK]
5. Fatal
6. gduck
7. Angela147GTA
8. Looner71
9. ZeroX92P
10. Gipszjakab > Mivel ő nem ér rá, ide jön Stockbauer [OK] -
#23047 A szabinak nem jó az este 10, biztos nem jó a 9 ? Minél késöbbre toljuk, egyre kevesebb ember lesz elérhető a műsorra. 10 embert összehangolni nem kis feladat. :D -
Szabi1991 #23046 én 12xlettem második az első szinten.. -
#23045 Na ki bukta eddig a legtöbbet 4-es szinten? Engem egyszer 16 millió zsetonnal vágott le, még hárman voltunk versenyben, és tercem volt.
Tegnap is nyerő pozícióban voltam, amikor megjelent a kis forgó G... biztos azért, mert flössöm lett volna. -
koalika #23044 Szia Ferke!!!!! -
Bandey #23043 Szia!
Menjél helyettem, ma nekem nem jó, hajnal 3kor kell kelnem melóba sajna :S
nem tudom mi lett a vége de valszeg az a srác nyert(sok volt a zsetonja), Ati 2, én 3. Vagy megfordította az állást és ő nyert, majd meg kell kérdezni :D -
szatyiii #23042 Szia KOAGT ! a pénzt megkaptam :) Hát igen nagyon jókat pókerezünk így is, de jobb lenne ha tényleg mindenki látná a másikat. Sokszor írtam neked a játékban de sajna nem tudod elolvasni. Viszont örülök hogy megismerhettelek téged -
Stockbauer33 #23041 Ha nem jönne el vki és van 1 üres hely ak hívjbe.
Kösz a tegnapi zsugapartit Gjakab,Atis,Bubu.Milett a 2 millios vége/Atis-Gjakab/ ? -
#23040 Szia KOAGT! -
koalika #23039 Szia Szatyi!!!
Mivel a játékban nem látlak hát legalább itt szeretnék neked gratulálni hogy megnyerted a versenyt. Remélem a pénzt megkaptad, mert az utóbbi időben ez a szerver egy nagy katasztrófa.
Ha valaki ki szeretné próbálni a versenyeimet vegyen fel nyugodtan barátnak.
Nem tudom megérteni miért nem látlak a játékban soha. Pedig jókat pókerezhetnénk együtt.
pixxel kérlek írd be a játékban a nevem: KOAGT -
#23038 Akkor vmelyik nagyokos behekkelte sikeresen az idejét oda.
[LEHETNE VÉLETLEN IS]
Csak furcsa ez a sok véletlen Sean pályáival.
Én tegnap este mentem akkor még minden fasza volt rajta. Ki van most fenn Sean barátai közül? Azok közül kell keresni a hunyót. (Ha ez most történt persze). -
Bandey #23037 Lehet máshol mente ezt az időt de miért ide adta be? -
Bandey #23036 Meg most nézem, csak Enzo lehetséges, de ő Bugatti SS-el mente ezt az időt -
#23035 1:17-es időt nem ment máshol Angela? -
Bandey #23034 Na ez viszont érdekes, Angela147GTA csinált 1 olyan időt... huhh, 2:51et mentünk mi, ő 1:17et, ez bug? Vagy ismert 1 rövidebb utat? :D -
Szabi1991 #23033 -
#23032 Akkor módosítottam az időt este 10 -re, az is jó azoknak akiknek eddig a 21.00 jó volt ? -
tegnap egy tízezret belepróbaltam az egybe - azt próbálgattam hogyan lehet átugratni a körgforgalmat...
Tényleg, kinyerte azt meg végül? -
#23030 Feltöltöttem 3 challenget, erre a harmadikat nem benyelte 1 milliómmal ezt a szemét.... -
#23029 Nekem az este tíz biztosabb/ jobb lenne.. -
Szabi1991 #23028 -
szatyiii #23027 nekem jó de ha tuti az idöpont akkor egy privátot irjatok nekem hogy ugy készüljek. -
Petryx #23026 Grat, faragható volt még az az idő bőven, sajnos itt sem fogom megtudni mennyit tudtam volna, mert az az időm kb 10-15 próbálkozás után jött ki, aztán napokig nem volt elérhető, holnap pedig elutazunk... laptopról szerintem fel-fel fogok nézni, de a verseny kizárt.
Ja és most még megnézhettem volna pár kört rajta, természetesen 4-5 próbálkozás után elkezdett szakadni az eső.
Ez a CRC nem szeret engem... -
Bandey #23025 Most meg megdöntöttem Petryx idejét mikor majdnem 1mp-el voltam lemaradva pluszban utolsó 2 kanyarban már elkezdett esni is az eső :D Érdekes :) -
Bandey #23024 elég idegesítő a pályádban hogy a végén beérsz a célba és ha olyan kedve van és nekivágódsz a hegynek a cél után akkor ad +1 mp-et vagy többet is. :S -
#23023 Oksa, akkor ezennel megtelt a lista, az itt látható személyek írják meg hogy mikor érnének rá, és próbáljunk egy közös időpontban megegyezni, továbbá aki nincs a barátlistámon az vegyen fel, de akár ti is felvehetitek egymást, ez fontos tényező az invitálás miatt !
1. MrFordShelby
2. szatyiii
3. tomsolo
4. Szabi
5. Fatal
6. gduck
7. Angela147GTA
8. Looner71
9. ZeroX92P
10. Gipszjakab
Nekem többnyire akármikor jó, holnap 21:00 megfelelő-e ? -
Bandey #23022 jahh, így már világos... azt hittem a helyezésért ad kupát. Köszi. -
#23021 Még 44 óra van hátra a versenysorozat 1. részéből, jelenlegi nyerenéby 1025000.
Közkívanra visszarakom a régi versenyt is kis indulóval traffic nélkül. -
Szabi1991 #23020 -
rusher4587 #23019 Miért csuklottak ma (is) sokan az Eden games-nél: két napja várom, hogy legyen végre eső Oahun reggel kilenckor, valahogy mindig sikerült elszalasztanom,na de ma, majd MAAA, majd MOOOST összejön!:) Zuhogó eső, hét óra, fogom a Hummert és odateleportálok a hegyi útra, ahol a 16-os számú fényképet kell készíteni. Parázok, mert tisztul az ég, fogynak az esőcseppek... fél kilenc van, már süt a nap, de az ördög veri még a feleségét, szóval szemerkél...
8:57, már rángatózok az idegességtől, nehogy valami közbejöjjön az utolsó 15 másodpercben, nehogy a játék úgy érzékelje, hogy elállt az eső, közben meg nem, nehogy, nehogy...
3 másodperc (!!!) alatt megjelenik legkevesebb 11 Hummer, mit vadak a húsra, úgy vetik magukat a fotó ikonra...
9:00, ráb*szok kétszer erősen az enterre, fénykép pozíció beállít, kattintanám a képet, és...
És az összes hummer egy helyen csoportosul, a gép izzad, hogy mindnek kirajzolja a textúráját, a fényképezés le van tiltva, piros a karika, nem csinálhatok képet, amíg ennyien vannak... aztán kifagy a játék.
Bezárom, gyorsan visszalépek, az eső elállt, nem enged fényképezni, az összes hummer ott toporzékol, kérdezem, tudott egyáltalán valaki képet készíteni, jön szépen sorban a válasz: nope...
Hát BASSZÁK MEEEG, hogy nem tud offline módban rendes időben, meg úgy egyáltalán esni az a kurva esőőő! :D:D:D:D:D:D -
Szabi1991 #23018 nagyon jól betapad, de látszik hogy versenypályára készült, végsebessége nem nagyszám, gyorsulás elég jó, irányítás tökéletes :) -
Stockbauer33 #23017 Nagyon szép vas.Kár h csak a klubosoknak van.Hogymegy? -
torpe12000 #23016 Csak az elso helyert kapsz kupat. lvl4-arany, lvl3-ezust, lvl2-bronz, lvl1-semmi -
Szabi1991 #23015
csodaszép képeket ment ki ez a...... :D -
Stockbauer33 #23014 Én bekináltamneki a 4es tuningot és amikor bemértük a MrFordShelbyvel az ő alap SS-a odavert neki.Sztem hagyd a tuningot
-
rusher4587 #23013 Én már inkább azt mondom, ne higgy senkinek, próbáld ki magad!
Mindneki mást mond, úgy hogy ülj le a gép elé egy kávéval vagy sörrel, kezedbe a stoppert és mérd meg tuning nélkül/tuninggal, mennyi idő alatt gyorsul 100-ra, 200-ra, 300-ra, 400-ra, max sebességre (ami nem tudom mennyi, nekem csak 451 jött össze vele idáig), így kapod a leghitelesebb eredményeket és eldöntheted, hogy melyik a jobb! Előtte backupold a mentést! -
#23012 a gyorsulást sztem nem -
Bandey #23011 Na most akkor hogy van? A Bugatti SS-t érdemes tuningolni vagy nem? -
rusher4587 #23010 De hát ez természetes! Nem egyelő szakaszokra van beosztva a hálózat, általában 300 méteres a leghosszabb és 5 méteres a legrövidebb (ami pl. két ellentétes irányú autópályát köt össze), és bármelyik pontjukra lépsz, az egész szakasz felfedezetté válik!