40335
  • rusher4587
    TDU2DLCEXPLOv017.big part 44/82, ha ez így többet mond... láttatok erről fórumokon valamit? Mindig 229 megától kezdi folytatni a frissítést, aztán a launcher egyszerűen csak megfagy az éppen aktuális letöltési sebességgel, és az említett értékekkel.
  • rusher4587
    Faszaság... Sokadjára indítom újra a launcher, a gépet, meg mindent, egyszerűn nem frissít tovább, megáll 49%-nál, 230,85 megánál! Ötlet?
  • [HUN]FaTaL
    Mikor érted már meg, hogy bugos?
  • jaddz8
    és a zöld golfozó emberkék jelzik a klubházak helyét. bár elvileg látnod kéne a klubházakat a térképen hogyha még nem vagy sehol klubtag, abban a nézetben amiben a sima házakat is
  • jaddz8
    a térképen rajta minden...
    ...amit egyébként itt találsz:
  • Szabó Péter
    Bementem a klubba a sziget bal oldalán az öbölnél, de magyar klubot nem látok köztül. Csak russzki, meg ilyenek. Azt az egy klubot mutatja a térkép. Help légyszi, aztán befogom a pofám, nem kérdezek többet. Kösszi TDU2 barátaim.

üdv
    Nyál Pál :D
  • wollnerd #24404
    Akkor mit mondott a DLC Help????
    Ráaldásul azt vettem észre hogy a legmagasabb szint a 20. szint!
  • Angela147GTA
    Hawaii-on végigmentem az összes már megtalált régi roncsokon, néhánynál jelzett a fémdetektor – kb. területenként 2-3-nál –, és mikor "megvolt mind" ki is írta, hogy a használtautósnál átvehető. A használtautóshoz nem került be újra, az ott lévő statisztika teljes lett, de a fő statisztika továbbra is hiányos.
    Szóval a bug nem bugos, a 18-as szintet nem lehet elérni, a szafari-ruha nem megszerezhető.
  • wollnerd #24402
    A roncskeresés elég bugos már! Nem látom az extra roncsokat sehol, pedig már megcsináltam pár DLC bombás küldit...
    Sőt! mentem az úton, észrevettem hogy a fémdetektor villog, és elvezett a már meglett roncsokhoz! ki is írta hogy 8/10! (Ford Shelby volt az. Már garázsomban van) WFT?
    Nem is adott pontot mert már volt.
    Hogy érjem el 18. discovery szintet, ha ez ennyire bugos??? Szeretném azt a ruhát!
  • Angela147GTA
    max. 8-9
  • [HUN]FaTaL
    13-15...
  • jaddz8
    pedig állítólag 30-35 között..
  • Szabó Péter
    Kiráááállllly! Tudok pénzt keresni! Kösz! Benne volt a kézikönyvbe!
    D
  • wollnerd #24397
    Hol lenne bovling??? Ne viccelj már!
  • pxxl
    az meg a másik :D
  • [HUN]FaTaL
    Nyisd már ki a kézikönyvet...
  • [HUN]FaTaL
    Vagy ha valaki barátnak jelöl, klubba hív, esetleg inviteol...
  • pxxl
    egyébként elmondta a roncsautós faszi a játékban :) sőt még próbakört is kellett menni...
  • Szabó Péter
    Amikor suhanok az autók mellett, és írja, hogy 100-200-x dollár, zöld pipa, de nem kapom meg a pénzt. Iyenkor mi van?

Ne haragudjatok a lámaságomért!
  • jaddz8
    nem, nem az..

#24387: akkor jelenik meg amikor valaki barátnak jelöl, vagy klubba, de legtöbbször magához invitál. ESC-el nyitod meg, ENTER-rel fogadod el, BACKSPACE-el utasítod el
  • Szabó Péter
    Ja..Elbuktam a 2450 dollárból 2000-et.

:((
  • rusher4587
    hihihihihihihi :D Peti, az akkor jelenik meg, amikor valaki ki akar hívni versenyezni, vagy te hívsz ki valakit, akire rávillantasz. Egy összeget is mutatnia kell, ami a tétet jelenti. Vagy te nyered el tőle azt a pénzt, vagy ő tőled. Persze elutasíthatod ESC-el vagy a "Help" gombbal (lásd: bill. kiosztás)
  • tomsolo
    AJaj.
  • Szabó Péter
    Request pontosabban
  • Szabó Péter
    regurest? Mit jelent? Beugrik bal felül!
  • rusher4587
    Fhú, köszi! :D Koppanás...
    Warez topicos kérdésemre vetne egy pillantást, aki hackeléssel szokott szórakozni?
  • [HUN]FaTaL
    Nem, mivel, ha wint nem raksz újra akkor nem kell újraaktiválni a játékot. Telepítsd újra és kész.
  • rusher4587
    Asszem, van egy kis gond. Újra akartam telepíteni a játékot, de elfelejtettem bedugni a netet, és uninstalnál a revoke ablakot egyb híján az exit-el zártam be, az uninstal pedig egy szempillantás alatt végigfutott. Elvileg most mindenképpen ugrott az 5 "lehetőségemből" egy?
  • Leo 1991
    a legjobb példa a Counter-Strike Source,legalábbis szerintem
    azokhoz még DLC sincs,csak azok amiket az unatkozó srácok csinálnak
  • Büdös Bohóc
    egy jól összedobott koncepcióra DLC-ket építeni életképes és bevételt hozó tevékenység, szóval nem kell azért lebecsülni az online játékok "hatalmát". Ld. wow, bár hasonló példát nem sokat tudnék mondani :D ja de, ott van a sok szar facebook játék, amikben igazi pénzért vehetsz ezt-azt
  • SzFeri82
    Naja, de a single player játékokat meg előszeretettel crackelik. Lásd az Assassin's 2 DRM hadjáratát.
  • w77d
    remélem azon ügyködnek hogy visszakapjuk a klubunkat...
  • Szabi1991
    elméletileg tegnap reggel óta le van állítva a klub szeró
  • [HUN]FaTaL
    Igen többen is kivihetik.
    Igen rangtól függ (újonc nem viheti ki, a többi igen).
  • [HUN]FaTaL
    Az egy hangjai ugyanilyen szarok voltak. Sőt pl. az Audiké még rosszabb volt. Ott is csak moddolás után voltak jók. :)
  • pxxl
    He!

he...
  • rusher4587
    Amíg nekünk sem megy a klub, addig téged sem tudunk hívni sehova!
  • rusher4587
    Nem kötöm az orrodra! :D Na meg elfogyott a havi kerete a mobilnetnek, 50 kilobites kapcsolattal meg valahogy nem szeretnék nekiállni a 400akárhány megás letöltésnek! Majd pár nap múlva... :D
  • Szabó Péter
    He! Hívjatok már meg egy klubba légyszives!

Köszönöm!
  • Szabi1991
    jelenleg le van állítva az összes klub..