Test Drive Unlimited 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nincs rossz út, csak választás és nincs rossz választás. Teremtések vannak!!!

az szeritnem elég jó
Bár ha a motorja tökéletes lenne ezt lejjebb lehetne vinni még 1-2 literrel...
Mercedes E320 kaszinó rójál
Ez úgy az 5-6 ik szintig hatásos, viszont tökéletes ember nincs, hiba be tud csúszni. Pl. beakadsz egy fába vagy kiálló kõbe.
De ne hogy azt hidd hogy playerek ellen könnyû. 1-2 ellen lehet könnyû, de utánam jöttek már 8 -an is,
nem volt könnyû. A taktikám többnyire az ellenük hogy offroadra is tökéletes járgánnyal behajtok az erdõbe, vagy fel a hegyekbe. És mint írtam tökéletes ember nincs, szinte az összes üldözöd valamikor elfog akadni egy fában vagy kõben, és tiéd a következõ szint.
A fogyasztás is számít nálam....
Meg az autót is kímélem.
Amikor megvolt a játék v6 os vw touareggel jártam, 6-7 litert fogyasztott, és lassan mentem vele mindig, 1230 km-t tettem bele.
TDU nick: Bandey, Bandi[HUN] TDU2 nick: RBandi, atari.com megdögölhet új acc GipszJakab...
TDU nick: Bandey, Bandi[HUN] TDU2 nick: RBandi, atari.com megdögölhet új acc GipszJakab...
\"kiskirája helyesen bocs, hogy kijavítalak...\" You could be Hoffed
Majd valamikor meg lesz csinálva ha nyerek kaszinóba...
"None of you seem to understand. I'm not locked in here with you. You're locked in here with Me!"

TDU nick: [HUN]kishoffi / TDU 2 nick: kishoffiHUN / Logitech G25/Xbox360/Samsung 32\" Full HD TV monitorként :)
Azt az egyet mondja meg valaki nekem, hogy a bot rendõrök EMP-je ellen, mit lehet tenni... A versenypálya csak azért jó, mert nincs forgalom, de ugyanúgy jön vagy 30 rendõr... A 3. rendõr b@szkodásnál, már simán kilõnek EMP-vel.. Persze biztos az a legjobb ha van 2 haver aki a közelben van míg én szabálytalankodom és segít, de a botok EMP-je ellen tud valaki valamit?
Nincs rossz út, csak választás és nincs rossz választás. Teremtések vannak!!!
Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)
TDU 2 nick: SpeedHUN
All hail the double x!
Zsinórban 4 sikeres rendõr-lerázásért "outlaw" ruha kollekciót kapsz, 8 után pedig egy A3 osztályú mercit, ami szintén "outlaw" edition egyedi, de nem túl csicsás festéssel...
Én még nem vettem fel a fakabátot, szal nem tudom, hogy mik járnak, ha a sötét oldalon vagy és sorba kapod el a rossz fiúkat, de valszeg ott is hasonló dolgok!
Korábbna írtam, hogy hogy célszerû cicázni a rendõrökkel, olvass vissza! Ja, és gyakran backupolj!!! Agyf@szt fogsz kapni, amikor pont az utolsó üldözésnél meszelnek le véletlenül és kezdheted elölrõl! 😛
All hail the double x!
All hail the double x!
TDU 2 nick: SpeedHUN
csomó csítert beenged szerókra és szabadon garázdálkodnak.
pl ma 25 colos felnis hummer ment el mellettem vagy 200 al.
Simán csíter.
Meg beveszi a kanyart 150-nel stb...
80,90's music & Hand's Up Music lover. TommyX Video Edits/videomixes http://www.youtube.com/user/VjTommyX
A képzelőerő sokkal fontosabb, mint a tudás. A tudás behatárolt, még a képzelőerő felöleli az egész világot. És csak két dolog végtelen: a világegyetem és az emberi hülyeség.
PS3:rgtchun TDU:rgtc(hun) Gigabyte GA-790XTA-UD4 AMD Phenom II X4 965BE Sapphire HD5770 1GB VAPOR-X 2x2GB DDR31600MHz Kingmax Chieftc 550W Aerocool HiTech7Pro Logitech G25 Samsung FullHD LCD 37\"
valaki le tudná írni röviden, h a rendõrös küldetéseknek mi a lényege, ill. hogyan lehet megcsinálni?
Köszi
A képzelőerő sokkal fontosabb, mint a tudás. A tudás behatárolt, még a képzelőerő felöleli az egész világot. És csak két dolog végtelen: a világegyetem és az emberi hülyeség.
"None of you seem to understand. I'm not locked in here with you. You're locked in here with Me!"
Köszi<#worship>#worship>
PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN
Nekiestem a Hawaii dolgoknak is, A5/4 licensz készen, A5 low-high champ. kivégezve, és a ribit is lenyomtam duelben 😄
TDU nick: [HUN]kishoffi / TDU 2 nick: kishoffiHUN / Logitech G25/Xbox360/Samsung 32\" Full HD TV monitorként :)