Test Drive Unlimited 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

gduck
Lejtõ a domboldalon

PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN

kösz hogy volt válasz...

Nincs rossz út, csak választás és nincs rossz választás. Teremtések vannak!!!

a legjobb a 2 spykeres kép a klubházban 😄

kemszi2
grat a csapatnak<#eljen>talán holnap kitudom én is próbálni. kicsit zûrös most ez az idõszak beindultak a ZH-k, úgy hogy csak a kaszinó maradt a szokásos módon ilyenkor,legalább a számlám dagad😄
végre megvan a masina 😊)

freestyle666
mondjuk valóságba az én autóm városba 10-12 litert eszik, ha lassan megyek, pályán pedig 7-8-at...
az szeritnem elég jó

Bár ha a motorja tökéletes lenne ezt lejjebb lehetne vinni még 1-2 literrel...

Mercedes E320 kaszinó rójál

Bronx South
Hát ha haverokkal vagy akkor minimum 2 kell belõlük, mindketten elfogadják az üldözés felkérést amikor kell, és akkor elvileg be kell adja õket mint rendõrök. De a reptér környékén többnyire sokan vannak, és egy 8-as layerben kell legyen minimum 2 ember aki elfogadja a felkérést, ha nincs ilyen, vagy csak egy, akkor bot rendõröket ad be. Bot rendõrök ellen találtam egy hatásos helyet a reptérnél, egy több utcából álló rész kevés házzal, és ott kilehet cselezni õket, mielött meg elkapna a helikopter már bõven átérsz a füvön keresztül egy másik utcába, utána a botoknak kerülni kell majd te továbbállsz megint egy másik utcába.

Ez úgy az 5-6 ik szintig hatásos, viszont tökéletes ember nincs, hiba be tud csúszni. Pl. beakadsz egy fába vagy kiálló kõbe.
De ne hogy azt hidd hogy playerek ellen könnyû. 1-2 ellen lehet könnyû, de utánam jöttek már 8 -an is,
nem volt könnyû. A taktikám többnyire az ellenük hogy offroadra is tökéletes járgánnyal behajtok az erdõbe, vagy fel a hegyekbe. És mint írtam tökéletes ember nincs, szinte az összes üldözöd valamikor elfog akadni egy fában vagy kõben, és tiéd a következõ szint.

freestyle666
én csak a lightos crusiokat szeretem, ahol max 130 al megyünk, de ott is autopályán.
A fogyasztás is számít nálam....
Meg az autót is kímélem.
Amikor megvolt a játék v6 os vw touareggel jártam, 6-7 litert fogyasztott, és lassan mentem vele mindig, 1230 km-t tettem bele.

na nem akartok valamilyen autókkal valamerre kocsikázni valahányan?

TDU nick: Bandey, Bandi[HUN] TDU2 nick: RBandi, atari.com megdögölhet új acc GipszJakab...

Bronx South
Én is beléphetek hozzátok versenyezni ? Én Kennek papa klubjában vagyok de kb. azonkívül hogy ismerõs arcok vannak ott semmi extra nem történik.

Fabio Capello
<#idiota>

freestyle666

várjááá, lehet ott kell kezdeni hogy vegye meg a játékot <#nyes>

TDU nick: Bandey, Bandi[HUN] TDU2 nick: RBandi, atari.com megdögölhet új acc GipszJakab...

Büdös Bohóc
és ezen mi az a hihetetlen nehéz? Beírsz mail címet jelszót ilyesmit és kész! Aztán jön egy levél a címre, amit elõre megmond az oldal és aktiválod a címet és ennyi........

\"kiskirája helyesen bocs, hogy kijavítalak...\" You could be Hoffed

Jó lenne ha tudna valaki segíteni mert rohadtul nem tudok regisztrálni!

Büdös Bohóc
örülünk neki!

\"kiskirája helyesen bocs, hogy kijavítalak...\" You could be Hoffed

Valaki segítene az online csatlakozásra!

freestyle666
220 lóerõs, de gyertyát, verérlést, szelephézagot kell rajta állítani, úgyhogy most olyan 150 körül van, mivel lassú régi automata van benne, ezért érzésre csak olyan 120, de nem kell hajtani csak finoman 😄

Majd valamikor meg lesz csinálva ha nyerek kaszinóba...

marcihusi
Szevasz! Ha ráérsz akkor most tolhatjuk, most már ráérek.

"None of you seem to understand. I'm not locked in here with you. You're locked in here with Me!"

freestyle666
csak akkor valaki kísérjen fel a sajátommal, hogy hazajöjjek majd..:

freestyle666
amúgy az elvileg shumikáé, bár én nem hiszek neki.

freestyle666
éppenséggel elvihetem.
Úgyis lesz arra dolgom hétvégén.

Hoffi
igen ez egy E34-es M5-ös😊 3.8 literes V8-as😊 ez az álom autóm 😊

TDU nick: [HUN]kishoffi / TDU 2 nick: kishoffiHUN / Logitech G25/Xbox360/Samsung 32\" Full HD TV monitorként :)

nah hali 😊

Azt az egyet mondja meg valaki nekem, hogy a bot rendõrök EMP-je ellen, mit lehet tenni... A versenypálya csak azért jó, mert nincs forgalom, de ugyanúgy jön vagy 30 rendõr... A 3. rendõr b@szkodásnál, már simán kilõnek EMP-vel.. Persze biztos az a legjobb ha van 2 haver aki a közelben van míg én szabálytalankodom és segít, de a botok EMP-je ellen tud valaki valamit?

Nincs rossz út, csak választás és nincs rossz választás. Teremtések vannak!!!

Falkon
Elhozom, de majd én vigyázok rá! <#ravasz1>

Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)

mikor indulunk érte, és ki vezet ? 😄

pxxl
<#idiota> nem sajnos

All hail the double x!

Lehet vele együtt hozni a Subarut is? 😄

TDU 2 nick: SpeedHUN

pxxl

All hail the double x!

Én vállalom! Pajszert vigyek? xD

@Sharks: Körözési szinteket érsz el attól függõen, hogy egyhuzamban hány üldözést tudsz megúszni!

Zsinórban 4 sikeres rendõr-lerázásért "outlaw" ruha kollekciót kapsz, 8 után pedig egy A3 osztályú mercit, ami szintén "outlaw" edition egyedi, de nem túl csicsás festéssel...

Én még nem vettem fel a fakabátot, szal nem tudom, hogy mik járnak, ha a sötét oldalon vagy és sorba kapod el a rossz fiúkat, de valszeg ott is hasonló dolgok!

Korábbna írtam, hogy hogy célszerû cicázni a rendõrökkel, olvass vissza! Ja, és gyakran backupolj!!! Agyf@szt fogsz kapni, amikor pont az utolsó üldözésnél meszelnek le véletlenül és kezdheted elölrõl! 😛

pxxl
ha jól emlékszem bmw e34 (nem vágom a bömösöket annyira) M5 az biztos 😄 és ingyen (vigyázok rá vagy mi)

All hail the double x!

[HUN]FaTaL
Milyen autót és mennyiért?😊

http://goo.gl/gd6Zi5

pxxl
nem akar valaki pestrõl zircre menni a napokban, mondjuk holnap? 😄 el kéne hozni egy autót <#nevetes1>

All hail the double x!

Nos igen kitettünk magunkért, Marci ha olvasod akkor lépj vissza tdu-ba mert ott parkolok elõtted egy zastavával xD. Azt toljuk le azt a pár ezer xp-t 😄

TDU 2 nick: SpeedHUN

nekem most lett meg ibizán, összes roncs, 19 fotó, 26 bombásnál a németeket meg a japókat lehetett tuningolni 4essel, 27 bombásnál meg az összeset.

pxxl
fel kell feldezni mindent, bombás küldetések, fényképek stb

All hail the double x!

freestyle666
az a baj ezzel a játékkal hogy nem szûri rendesen a csítereket belépésnél.
csomó csítert beenged szerókra és szabadon garázdálkodnak.
pl ma 25 colos felnis hummer ment el mellettem vagy 200 al.
Simán csíter.
Meg beveszi a kanyart 150-nel stb...

Dj Tommy
Mondjuk én nem figyeltem mikor jött be, én megcsináltam az út felfedezést, roncsok összegyûjtését és a fényképek készítését és bent volt.

80,90's music & Hand's Up Music lover. TommyX Video Edits/videomixes http://www.youtube.com/user/VjTommyX

Sharks
Apropó, még 1 buta kérdésem lenne: a 4. szintû tuningot hogyan lehet elérni? Mit kell hozzá teljesíteni?

A képzelőerő sokkal fontosabb, mint a tudás. A tudás behatárolt, még a képzelőerő felöleli az egész világot. És csak két dolog végtelen: a világegyetem és az emberi hülyeség.

drot
De te hogy üldözteted magadat playerekkel? Engem mindig csak a kurva botok üldöznek.... Csak 4. szintig sikerült eljutnom... már felbasztak nagyon

PS3:rgtchun TDU:rgtc(hun) Gigabyte GA-790XTA-UD4 AMD Phenom II X4 965BE Sapphire HD5770 1GB VAPOR-X 2x2GB DDR31600MHz Kingmax Chieftc 550W Aerocool HiTech7Pro Logitech G25 Samsung FullHD LCD 37\"

pxxl
<#eljen>

All hail the double x!

Sharks
Szaisztok,

valaki le tudná írni röviden, h a rendõrös küldetéseknek mi a lényege, ill. hogyan lehet megcsinálni?

Köszi

A képzelőerő sokkal fontosabb, mint a tudás. A tudás behatárolt, még a képzelőerő felöleli az egész világot. És csak két dolog végtelen: a világegyetem és az emberi hülyeség.

marcihusi
Ja kemények voltunk! Egész délután 2 csapatba nyomtunk le mindenkit, és meg is lett az eredménye a sok idõnek. Mindenki nagyon jó volt, gratulálok mindannyiuknak.<#eljen><#worship>

"None of you seem to understand. I'm not locked in here with you. You're locked in here with Me!"

marcihusi
Pixxel, ha lesz idõd átírnád a klubot néhány embernél. A "We break for nobody" klub beleolvadt a "Hungarian Racing Club"-ba. A játékosok listáján már megtörtént az átírás, de itt még nem.
Köszi<#worship>

gduck
~20000XP-t csináltatok tegnap? <#worship> Nem semmi! Én csak este 10 után leszek.

PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN

marcihusi
Ha valaki ráér a klubtársak közül délután, az jöjjön és nyomjuk le azt a maradék 4000 xp-t. Én 1 körül már ráérek. Jó lenne már meghajtani azt az Apollot meg az FXX-et. Ha többen jöttök az még jobb persze.<#eljen><#awink>

Fabio Capello
Ibiza 97%-on 😊😊😊

Nekiestem a Hawaii dolgoknak is, A5/4 licensz készen, A5 low-high champ. kivégezve, és a ribit is lenyomtam duelben 😄

Hoffi
értem.. köszi a segítségeteket 😊

TDU nick: [HUN]kishoffi / TDU 2 nick: kishoffiHUN / Logitech G25/Xbox360/Samsung 32\" Full HD TV monitorként :)

SeanJRRussel

ezen lehet látni h minden ugyan úg van mint nálunk csak a kormány van amásik oldalt,fe amúgy is ez a logikush nem fognak 2 fajta váltót gyártani pár ország miatt...

Asus M4A79T Deluxe,AMD X4 Phenom II 965 Black Edition 3400mhz,2x2GB Kingmax 1600mhz DDR3,Ati Sapphire 3870 512mb