40335
Hivatalos oldal | Játékosok | Ibiza térkép | Oahu térkép | Szerver állapota | OFF topik
Rajongói frissítés (v0.4) I Kibontáshoz segítség
-
#24370 "még nem frissítettem a játékot, előbb szeretnék mindent elrendezgetni, aztán backupolni..."
wut? :D -
rusher4587 #24369 Hát mivel klub tag vagyok, legalábbis legutóbb még az voltam, ezért remélem, hogy igen! :D Amúgy biztos arra gondolsz, hogy most a patch miatt meghalt a klub, nem lehet bemenni (?), na erre viszont nem tudok válaszolni, még nem frissítettem a játékot, előbb szeretnék mindent elrendezgetni, aztán backupolni... -
Szabi1991 #24368 be tudsz menni most a klubházba ? o.0 -
#24367 Klubházat jelöli a térkép, vagy hogy tudom megkeresni? -
rusher4587 #24366 Értem, köszi :) Akkor a kedves HRC-s kollégák árulják el, nálunk mi a szabály erre? :D és amúgy ha kiviszi valaki, akkor mit lát, aki utánam bemegy a garázsba? Nincs ott a kocsi? Vagy csak versenyeknél érvényes ez az egy autó-egy ember szabály? -
jaddz8 #24365 be lehet állítani, a hierarchia-beállításainál, hogy "próbaidős", tag, stb stb mekkora rangtól lehet vinni a klub autóit -
#24364 jah, nálunk mindenki vihette asszem. na mind1 :D -
#24363 Tényleg hogy áll a klub? Megjavult már? -
Szabi1991 #24362 de, mert aki kék az nem viheti ki, minimum zöld kell legyél -
#24361 igen, többen is kivihetitek ugyanazt
nem -
rusher4587 #24360 A klubautókat freeride-ra ki viheti ki? Klubban betöltött poszttól függ? -
#24359 SG klubban van még hely, ibiza észak keleti klubház. Vagy vegyél fel és behívlak. -
#24358 Hát az egyben se voltak azért annyira tökéletesek, főleg az S7 -é amit nekem egy idő után muszáj volt móddal helyettesítenem, de az tény hogy a hangzása megvolt a legtöbb autónak. Itt meg van egy két autó ami egész jól szól, pl. Veyron, vagy akár a Ford Gt, vagy Mustang, nem eredetiek de legalább hasonlítanak, a többi meg egyenesen nevetséges. A Ferrari hangok nevetségesek a legfőképpen, azokat honnan szedték... van az a trombita amire fel van kunkorodva a papírhenger, és mikor megfújod kiegyenesedik. Lehet hogy mikor vették fel a hangokat kicsit piás volt a társaság, és trombitáltak mint Weed mikor szintén bebaszva félre sz.... :D -
hangacsi #24357 A hangokkal én sem vagyok kibékülve, az 1-ben sokkal jobbak voltak. -
Timbu #24356 Szerintem a sok szociális hülyeség helyett normális AUTÓS versenyek kellenének. (Bár lehet, hogy ennek a játéknak már a Sims generáció a célcsoportja. Aki még túl fiatal hozzá, hogy igazi online kaszinóba menjen :) Nem igaz, hogy nincs semmi fantáziájuk a multis játékmódokat illetően. Azonnal adná magát például egy normális rendőrök a gyorshajtók ellen verseny. (Ami most van, hogy egyszerre 10 kamikáze rendőr rendőr rádveti magát, az valami nevetséges.)
A másik pedig, hogy a publikus versenyek használhatatlanok. Az eredménytábla élén mindig 1 mp-es eredmények vannak, a versenyeken meg mindig jön egy tahó, aki nem hajlandó váltani a Bugattiról, még ha mindenki más meg is beszéli, hogy a2-es verseny lesz. -
#24355 Odamész egy klubházhoz és a nyílt kluboknak látod a listáját. Zártba meg akkor, ha meghívnak. -
#24354 Hogy tudok klubhoz csatlakozni?
Köszi! -
#24353 Ibizán megtalálsz
max ha jössz invitálj meg:D -
#24352 ha mész fel szólj
mennék én is -
#24351 Lehet mindjárt megyek fel. -
#24350 Hát a színvonal kb. ott van, hogy megírtam a problémámat pl. a Corvette hangjával kapcsolatban, amire a reakció az volt hogy V6 -os a Corvette, teljesen jó ahogy most van, a topikom meg fail. Kb. ezen a szinten vannak a fejlesztők is, ezért nincs mit nagyon már várni ettől a játéktól. -
#24349 fent vagy szerveren??kéne egyet csapatni -
#24348 Aki szerint ez a játék jó ahogy van az eleve gyengeelméjű... -
#24347 Amúgy mint írtam teljesen felesleges ez az egész, felesleges álmodozni, ez mind mézesmadzag volt amit a kampányoló videókban elsütöttek, de remélem ez már világos többeknek is. Extra a hívatalos fórum tele van majmokkal akik kézzel lábbal védik ezt a bughalmazt, csakhogy az én példámból induljak ki egy csávó pl. rá is szállt a topikjaimra amit a visszajelzés oldalon nyitok, amikor csak tud kötözködik, azt tud is mert ha nem is adok okot rá, akkor is belelehet kötni az angolomba, gyenge elméjű faszkalapok írkálnak oda. -
#24346 Szeretnék egy magyar klubhoz csatlakozni. Honyan tehetem meg?
Köszönöm! -
#24345 Semmivel nem csúnyábbak az autók, mint pl. az NFSHPban, sőt itt legalább ki van dolgozva a belsejük. Zárt pályás shifthez meg ne hasonlítgassunk már.
Amúgy ez a stratos fasza verda lett, csak kár hogy 205nél van a vége :D -
#24344 Ezen már én is agyaltam, de egyszerű a képlet. Nekik már előre megvan a lista évekre, gondolom a tervezet is a játékokkal kapcsolatban, és mi kerülne bele a TDU3 -ba ha teljesítik mindazt amit mi szeretnénk. Összedobhatnának olyan játékot is akár, amivel 5 évig ellennénk, de itt jön a pénz ami közbeszól. Nekik az a legjobb ha sokan veszik meg a játékot, és a lehető legkevesebb ideig játszanak vele, és ilyen szempontból az Atarinak a TDU1 egy hatalmas bukta, mert a szervereket gondolom bérelni kell, a TDU1 -ből pénz már nem hiszem hogy befolyik nekik, de a szervert gondolom nem kapják ingyen a Gamespytól.
Ellenben pl. az EA játékait sokan veszik, azt legfeljebb 1-2 hónapig nyújtanak szórakozást, egy gyorsan összedobott DLC -vel még extra bevételeik is vannak, és minden évben kiadnak valami szart.
Ha én a játékszoftver fejlesztésből akarnák megélni, biztos hogy nem online játékokat csinálnék. -
#24343 én igazából már annak is örülnék ha nem szakadna meg úton útfélen megszakad a layer,de a legjobban az első részből hiányolom a zárt layer részt,ami már csak azért is jó volt mert a sok bowlingot játszó f*szkalap nem tudott bezavarni -
rusher4587 #24342 Nem hiszem, hogy kezel a játék akkora változókat, amiben elférne ez a szám! :D:D:D -
#24341 igazából ez egy gyengus béta játék mostani felállásban -
#24340 Az meg a másik hogy ez a grafika nem egy nagy pukk....a kocsik meg nem is szépek egy NFS hez képest.... -
#24339 ha már motor meg lóverseny akkor lehetne csinálni egy ilyen MotoGP feelinges részt benne
vagy fogadóirodákat létrehoznak benne és mindenre lehet fogadni:D
pl arra hogy weed mennyit ivott az este xDxD -
#24338 Én meg azt nem értem hogy mért nem csináltak felmérést arról hogy a nép mit szeretne mik az elvárások.Nyugodtan kilehetett volna tölteni online kérdőíveket és azalapján felmérni hogy mire van igény és akkor erőforrástól függően belepakolni a játékba.Most ott tartunk hogy van egy erős bétánk,bár ezzel a patchel már lassan bétának se lehet nevezni mert minden patch után egyre szarabb.
Télleg nem értem hogy ilyen buzi Exploration pack helyett mért nem feküdtek rá a bug reportokra és rázták volna gatyába a játékot.Ha már az alapok megvannak akkor jöhettek volna a hülyeségek..... -
#24337 ? Én úgy tudom hogy az Instant Challenge többszemélyes. Legalábbis ha az körül akit kihívsz többen is vannak, ők is megkapják a meghívót. 8 player fér be egy Instant Challangebe. -
rusher4587 #24336 Bár nem biztos, hogy érdemes lenne így felturbózni ezt a játékot, csúnya hiányosságai vannak a motornak, ami miatt hamar elavult lesz. Ott van példának a magunk után hagyott porfelhő, pontosabban a hiánya... A víz is lehetne szebb, a műszerek, stb. Meg elég gáz, h a garázson sem lehet változtatni semmit a lakás belsejével ellentétben. Talán majd a 3-ban... -
#24335 A GTA -hoz nem kellenek licenclet autók, a fail nevek ellenére is lelehetett mindig szűrni hogy melyik milyen autó, nehogy már a nevek miatt ússzanak el a milliók, az inkább menjen a játékmenet fejlesztésébe. -
rusher4587 #24334 Na de akkor már lovakkal is vágtathassunk, ne csak motorokkal! :D Amúgy én azt nem értem, hogy miért nincs pl. több személyes instant chalenge... külön gomb lenne rá, aki csak előtted áll, megkapja a meghívót. -
rusher4587 #24333 Real Edition? Lincenszeket el lehet felejteni GTA-nál :D Amúgy én sok autót lecseréltem, imádtam 760 Li-vel furikázni a sok szottyadt tragacs között, csak az a gond, h a játék nem bírja és bizonyos számú lecserélt autó után már nem rajzolja ki a textúrákat. állsz a nagy semmiben. Lehet, h a polygon számmal nem stimmel valami, nem tudom... -
#24332 Én a lóversenyt szerettem, na az jöhetne a TDU2 -be is. Ha valamilyen vereség feltudja baszni az embert idegileg, akkor a lóverseny az biztos. :DD -
rusher4587 #24331 Meg az otthoni kis idétlen videó játékokat is bírtam...