Test Drive Unlimited 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

TDU Nick: G27rulez

Találkozunk az utakon! 😉

ACR Nick:: G27rulez / Logitech G27 / Are U dare? FxR...

Bronx South
Na mindegy, aki ugy érzi hogy csatlakozna hozzám az keressen rá a nickemre.

Bronx South
Pontosabban 2 ember kéne.

Bronx South
Valaki játszik most ? Nem segít megcsinálni 8 -ig a rendörös mûsort ? Eljutottam 5 ig szintig pár sg-s segítségével, majd mikor nyomtuk volna a következõt a bot rendõrök kezdtek el üldözni és elkaptak. Utána vergõdés volt, majd eljutottam a 4 -ig, és egy tetves külföldi elkapott mert fennakadtam a bokrosban. Ingyen van elvileg az a merci, de amennyi birságot már kifizettem, annak a szarnak már 2xesen kifizettem az árát. fuk..

Leo 1991
bocs szabi<#nevetes1><#nevetes1>
kicsit lenyúltalak<#eplus2><#eplus2><#eplus2><#eplus2>

TDU2 Nick:Dawe2 NFS World Nick: DAWEHUN

aztán jól át lettünk baszva a chargerrel.. méghogy hamarosan..... <#levele>

[HUN]FaTaL
Szerintem a váltót kitolod balra, de lehet, hogy tévedek. A pedálok tutira ugyanúgy vannak.

http://goo.gl/gd6Zi5

Falkon
A váltó ugyan úgy van mint nálunk. A kuplung is, bal lábbal kezeled.

Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)

Hoffi
egy kis off bocsi😄 tudja valaki, hogy jobb kormányos autóknál H-shifternél ha 1-esbe váltassz akkor magadfele húzod a váltót vagy kitolod mintha 5.be raknád?😄 meg a másik😄 angol autónál a kuplung az rendesen bal oldalon van igaz?😄

TDU nick: [HUN]kishoffi / TDU 2 nick: kishoffiHUN / Logitech G25/Xbox360/Samsung 32\" Full HD TV monitorként :)

Valaki segítene?!(20500)

MerlinW
Most tényleg megér ez egy figyelmeztetést?

[merlinw.org]

[HUN]FaTaL
Haha persze a pokerist.com-on mi? Gondolod majd rákattintok 😄

Fosláma spammer.

Srácok sziasztok! Végre megvan a game de lenne 2 kérdésem!
Miért nem ismeri fel a kormányt?
Hogy lehet regisztrálni hogy mennyen online?

Fehercsoki
Atom 500 V8ról eltûnt a digitális fordulatszámmérõ,fekete az egész.Ez mitõl lehet?Eddig még jó volt.

Falkon
Nem megoldható!

Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)

offline profilból az eredményeimet hogy tudom átültetni egy online profilba? playersave fájl másolásával megoldható?

hülyeséget írok, keresztezõdéstõl jobbra, vagyis keletre van, tuti megtalálod! 😊

Oahu észak-keleti, vagy inkább keleti felén, de a hegygerinctõl délre van egy kisebb verseny pálya, egy nagyobb keresztezõdés van a bejárata elõtt (a keresztezõdéstõl balra esik), és hozzá közel északra egy alagút. Próbáld ezt megtalálni és ott kalózkodni, nekem ott volt a legtöbb sikerélményem, a túl nagy pályákon a rendõrök hajlamosak úgy viselkedni, mint a közúton! Aztán lehet röhögni a kalóz ruhán, amit kapunk a negyedik (?) siekres zsaru-lerázás után!😄 Ha a nyolcadikat is megúszod (egyhuzamban), akkor meg kapsz egy mercit!!!

kemszi2
akkor az lehet ami hiányzik...
Van a rendõrösdire egy jó trükk (már mint amikor téged üldöznek):

Próbálj egy versenypálya közvetlen közelében körözést összeszedni, leginkább a bejárat elõtt, aztán húzz be a versenypályára és ott tedd a köröket, ott sokkal egyszerûbb kicselezni õket! Javaslom, hogy SUV mercivel csináld, legalábbis az elején, mert akkor nem jönnek viperek, és elég gyors az autó, meg ha letévedsz az aszfaltról (amire sokszor szükség is van), akkor nem döglik le alattad és nem kap el egybõl a helikopter!!!

Hogy lehet rendõrüldözõsdit játszani mondjuk nem gép ellen? Eléggé szar hogy 10 rendõr jön mindig frontálba velem minden 5mp-en mikor lehagyom õket...

TDU nick: Bandey, Bandi[HUN] TDU2 nick: RBandi, atari.com megdögölhet új acc GipszJakab...

A bombák, utak, fotók, roncsok csak 15 szintet érnek. A maradék 2-t a kaszinóban kell megszerezni és így lesz meg a 17/17. Szerintem Neked is a kaszinóban hiányzik egy szint.
Bronx South
Van pár érdekes bug.

Coop módnál mikor beültem Stock mellé én semmi extrát nem tapasztaltam, viszont Stock a szintén layerben lévõ Gduckot látta maga mellett.

Továbbá a Davet meghívtam ma a házamba, és van két autóm ami fel van matricázva, Dave egyiken se látott matricát csak az alap fényezést.
Marcihusi is betévedt, õ meg klubautókat látott a garázsomban.. 😄

Aki úgy érzi, az írja meg a saját szavaival ezeket a TDU2.comon.

Bronx South
Nekem így is élvezhetõ a játék, továbbá mikor a videót csináltam esetenként lement az fps 30 alá olyankor meg nehezebb billel finomhangolni. Emiatt nem fogok kontrollerre pénzt kiadni.. 😄 Itt ilyen az irányítás, én megszoktam, a TDU1 -et több mint 2 évig toltam akinek nem mondtam hogy billel játszok azt kérdezte hogy milyen kormányom van. Csak azért nem mérgelõdöm a kijelentésed után mert tudom hogy megint felöntöttél a garatra.. 😄D

karikusz
Autósjátékokkal foglalkozó oldal hamarosan megjelenõ új verziójához adminokat, illetve angolul tudó tanuló(kat) (nyelvi fájl fordításához) keresünk. Jelentkezni szerkeszto(kukac)autosjatekok.hu
(egy kis bemutatkozást írj magadról)

Az autósjáték őrültek lapja!! : www.autosjatekok.hu A te oldalad: www.automotorcenter.hu

És végre!! 😊
Megjött a Logitech G27 és a TDU2 is!! 😄

Vigyázzatok, jövök!! 😉
Üdv az utakon!

Fxrrulez...

ACR Nick:: G27rulez / Logitech G27 / Are U dare? FxR...

[HUN]FaTaL
A fõkép bugos, néha nem frissül meg ilyesmi 😄

kemszi2
a discover készen van már teljesen.bár a fõképen még mindig azt írja hogy 17/16 pedig már minden 100%-on van bomba/fotó/roncs/felfedezés
[HUN]FaTaL
A sorrend mindegy, mert random sorrendben adja õket.

passzolom, bezártam idegességemben. Asszem vmi 13ik bombás volt amire kattintottam

TDU nick: Bandey, Bandi[HUN] TDU2 nick: RBandi, atari.com megdögölhet új acc GipszJakab...

kifutó szériás RUF-ot vettem a szalonban...
afene

Ezt még úgy a game elejénsikerült "összehozni"..

DumaNet IRC szerver (chat): http://www.dumanet.hu

wollnerd
Mi a neve ennek a tail küldinek?

PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2

Dj Tommy
2-3 hete írtam az Atarinak, hogy elfelejtették odaadni a beta kabátomat, nem rég jött a válasz és ott van az accuntomban a 2 beta kabát, nem tudok dönteni, melyiket hordjam.<#idiota>

80,90's music & Hand's Up Music lover. TommyX Video Edits/videomixes http://www.youtube.com/user/VjTommyX

[HUN]FaTaL
Szerintem a legkönnyebb bombás küldik voltak. Na jó még könnyebb, amikor idõ sincs csak Driving Point.

Amúgy az adreanlinos küldik a legszivatósabbak.

Fényképeknek is van hozzá köze mivel Discovery pontot ad az is és az kell a tuninghoz.

Nagy g*cik ez a követõs küldetések! 😄

A szigetre nem lehet átmenni, állítólag a következõ patch-el lesz kiépítve a láthatatlan út az óceán fölött. A barlangba viszont bejutottam! 😛 A trükk, hogy oda állsz a sziklafal elé, belépsz térképbe, lenyomod a gázt, nyomva is tartod és kilépsz térképbõl! És mellesleg ezzel bárhova be lehet jutni, amikor gáznyomás közben kilépünk térkép módból, a játék egy rövid ideig nem törõdik a tereptárgyakkal, átmehetsz mindenen! Megyek is, kipróbálom a kifutópályát a eptéren! 😄😄😄

Bandey, nekem 100% térkép, összes fénykép, összes roncs és kb. 30 bombás küldi után lett meg a négyes szint Ibiza 2-re is, de szerintem a fényképeknek nincs hozzá köze, csak a roncsoknak, azokért kapsz is felfedezõ bónuszt! Ha videót nézel, vigyázz, mert én elõször egy olyan alapján próbáltam keresgélni, ahol a srác...hát finoman szólva elbaszta a helyeket, én meg forogtam körbe körbe az adott útszakasz környékén és sehol semmi, (asszem, a 16. képnél) aztán egy másik videóban láttam, hogy egész máshol kéne keresni! :S

VÁáááááááááááááááááááááááá, most meg követem, és legyorsul, mikor 1 camaroval követem, az a szaros MITO egyenesben, nem tudom utolérni, oszt megen buktam. Hát én törlöm a játékot mingyááá<#wow3><#wow3><#wow3>

Hát ezen behalok... követnem kell 1 Mito-st, eleve 1000km-re megy, aztán meg fél óra követés után bekanyarodik, utánakanyarodom, ott áll, elkezd villogni hogy veszély, oszt el is buktam 1bõl... aztán most meg újra próbálom, erre elkezd elõzni szembe sávban, jön 1 autó, és most 1mással szemben állnak...és nem történik semmi. <#falbav><#boxer>

tomsolo
A fotósnál tudod végig lapozni milyen képek kellenek. Van egy csomó ami napszakhoz köthetõ (pl esti képek kellenek), van ahol csak ez elõírt kocsival lehet készíteni képet. Tedd be a térképen bookmarkba azokat a helyeket ahol vmi varia van és akkor késõbb visszamész fotózni.

Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo

ott ahol van fotós küldetés ott nem neked kell a te fotós helyeden fotózni. Nézz meg 1 jútúbos videót nyugodtan, már csak azért is hogy hogy van mint stb.

Büdös Bohóc
a fényképezõs küldetéseket hogy lehet értelmesen teljesíteni? Még csak nem is '"tartom" magamnál a listát, hogy lássam kb hova kéne menni + én odamentem szerintem egy olyan helyszínre, amit kéne fényképezni, ellõttem pár fotót és semmi...

\"kiskirája helyesen bocs, hogy kijavítalak...\" You could be Hoffed

[HUN]FaTaL
Roncsok, fotós és majdnem az összes bombás 😊

Fehercsoki
Ha kimész a boltból betölti újra,ez régi bug.

pxxl
tegnap találkoztam egy buggal matricázás közben, miközben pakoltam a matricákat, alt+tab-al kiléptem, majd vissza, és letünt az összes addigi matrica... :/

All hail the double x!

pxxl
nem, csak a fejét, bõrszínt stb 😞

All hail the double x!

De ez nagyon idegesít hogy folyton lefagy a játék ha kilépek windózba... aztán visszalépek játékba erre lefagy a játék betöltés közben is. Szupeeer

Nekem aztán írhatja, nem beszélni idegen 😄
Azt az alsó kék vonalkát várom hogy New Tuner kutyafüle, hogy meglegyen már végre legalább azon a szigeten a 4es tuning... de ahhoz akkor meg kell csinálni a bombás meg a fotós küldetéseket is ezek szerint?

[HUN]FaTaL
Akkor megvagy vele, 100%ra annyi jár 😊

Hát talán elkéne olvasni, hogy mit ír 😊

Kaptál 10% után pontot, 25%, 50%, 75% stb. 😊
Hawaiion is így lesz.

Fabio Capello
Mondták már, hogy csináljam videó alapján, viszont számomra az valahogy nagyon illúziórombolóan hangzik 😊 Elmarad a felfedezés öröme 😛

Alapvetõen szerintem most bejárom a szigetet, és maximum amit nem találok meg, majd azt lenézem videóról 😊

w77d
normális öltöny az csak a kszinóban megnyerhetõ fekete, más nincs..