Test Drive Unlimited 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Bronx South
Miután kimentettem minden vagyonom, egybõl meglett elsõre... 😄 80k bírság viszont a tegnapi elõzmény, így sajnos a merci nincs nekem teljesen ingyen, de legalább a pontok megvannak. Ma viszont 6/2 az arány, az az 2x adott be valódi playereket, szal többnyire botokat ad be, akiket a reptértõl nem messze lévõ többutcás füves résznél könnyen kilehet cselezni, lényeg hogy ne akadj el semmibe mert itt-ott van fa. A playerek ellen pedig Hummerrel nem sok esélyem lett volna, ellenük "be az erdõbe, majd elakadnak" taktikát alkalmaztam, többnyire bevállt, csak az elõny mindig elillant mikor én is beakadtam... 😄 Nem baj, lényeg hogy megvan, Fatal ha meg kell a segítségem attól függetlenül holnap állok elébe. A találka a reptér mellett legyen, és arra az esetre ha botokat adna be, használd ki a füves részt. Viszont törekedni kell majd hogy a layerben 4nél kevesebben legyenek. Ha rajtam, meg még egy frienden kívül lenne másis max 1-1 ember tudok/tudunk feltartóztatni. A pénzedet meg mentsd ki a kaszinóba, ne járj úgy mint én.

köszi és mit jelent az hogy beckupoljam? 😄 XD

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.

[HUN]FaTaL
A backup adatmentést jelent, semmi köze a játékhoz, egyszerûen le kell menteni néha a játék mentéséhez kapcsolatos fájlokat, mert elõfordul, hogy megsérül és ilyenkor vagy visszaállítod az elõzõ saját mentésed (ha van), vagy kezdheted elölrõl a játékot.

Térkép itt van a szövegmezõ felett, rajta vannak a roncsok is, de én inkább a youtube videót javaslom ha nincs kedved megkeresni õket. 10. szinttõl kapsz hozzá detektort (csipog ha roncs közelében vagy)

http://goo.gl/gd6Zi5

backupoljam?Az meg mi?Bocsi ezek nekem még újak,megvettem és még eléggé kezdõ vagyok benne.Van hozzá olyan térkép ahol a roncsokat lehet megtalálni? 😄

[HUN]FaTaL
Automatikus, de backupold a mentéseket egy külön mappába / külön partícióra (Dokumentumok\Eden Games) mert néha megsérül sajnos.

köszi,és menteni hogy kell? xD

17en vagyunk és 32 hely van, de ha lehet elõbb kérdezzetek meg engem ha megakartok hívni vkit, ha ismeretlen inaktív nickel találkozok úgyis kidobom 😄D

Van valami remény rá, hogy a klub-exkluzív szekereket elérhetõvé teszik magánszemélyeknek is? Olvastatok ilyesmirõl?
Elõbb terelgettem haza az Apollot bombás küldi keretén belül, és hát nem egy veyron, de szép és máris hiányzik... :/

w77d
barom XXXXXXXXXXXXD

Bronx South
Remélem nem fizetett... Ha van cég amelyik még támogatja is az alkoholizmust az nem normális... 😄D

w77d
a héten nem, szabadságowlok XXD

Bronx South
Hát akár lehetek én az egyik, és akkor kell még kettõ.

[HUN]FaTaL
Én sem játszottam 1 hete, de, ahogy néztem klubok közti versenyeket nyomtak a srácok mert +20k XP lett 😄

Viszont az intra club cuccokból még nekem is hiányzik, de ahhoz 4 ember kell egyszerre. 😞

Bronx South
Én egy külföldi klubban vagyok, pár számomra ismerõs arcal, de semmi extra nem történik ott nekem meg kellenének a pontok.

Bronx South
Hát felõlem ok, én már kibasztam az ablakon vagy 80k bírságot szal már nincs vesztenivalóm megszerzem azt a mercit. És a hülye fejemmel most, hsz írás közben jöttem rá hogyha lementettem volna a kaszinóban a lovém akkor nem ment el volna bírságra.... 😄D

[HUN]FaTaL
Azt hittem egy klubban vagy Stock-kal, ha gondolod asszem nálunk még van hely.

Bronx South
Utána meg természetesen az online küldetésekhez is kéne legalább egy ember, továbbá egy klub meghivó. 😊

[HUN]FaTaL
Ha kibírod holnap estig akkor én jönnék mert nekem sincs meg egyáltalán.

Bronx South
A jelenlegi projekt viszont most a rendörségi mûsor befejezése lenne, és keresek hozzá 2 stabil embert. Persze ha többen jönnének, az sem árt. 😊

Hát egy nagy patch-et ajándékkal ígérték meg majd bike dlc de kérdõjel mi-lesz belõle

Bronx South
Én nem bántam meg, egyelõre számomra nem cruise idõszak van attól független hogy a társaság meglenne hozzá. Én nyárig minimum a játék 100 % -ig kipörgetésével leszek elfoglalva. Hozta nekem is a futár azon a bizonyos pénteken, azt két hétig nem volt hozzá gépem, de még most is csak 24 -es vagyok. Semmit se sietek el. Azt úgyis jönnek majd a dlc-k, további patchek már ha minden úgy lesz ahhogy beharangozták.

[HUN]FaTaL
Majd lesznek krúzok szerintem, de egyelõre mindenki a küldikkel van elfoglalva, meg a klubok lvl3as szintre emelésével. Ha ezek meglesznek úgyis mindenki krúzolgatni fog. 😊

Bronx South
Igaz tegnap vagy 3 óra játék után, most meg fél óra után.. Elég kényes mikor fontosabb dolgokon vagy túl, azt ki tudja hogy az automata mikor ment...

Hoffi
nemtudom:S túl gyorsan meguntam ezt a játékot:S talán azért mert túl kevés krúz van, nemtudom:S de ha ellehetne úgy adni, hogy aki megveszi tolhatja multiba akkor eladnám:S megbántam, hogy megvettem :S

TDU nick: [HUN]kishoffi / TDU 2 nick: kishoffiHUN / Logitech G25/Xbox360/Samsung 32\" Full HD TV monitorként :)

Bronx South
Kéne már valami patch hogy stabilabb legyen ez a szar. Tegnap csak úgy magától kilép, report nem volt utána, most meg kifagy reportal. Gondolom ez nem csak az én problémám, nem kell alt tab a fagyáshoz, már csinálja anélkül is.. :/

Hoffi
😄😄😄😄😄 menjél pihenni... holnap melowlzol nem?😄

TDU nick: [HUN]kishoffi / TDU 2 nick: kishoffiHUN / Logitech G25/Xbox360/Samsung 32\" Full HD TV monitorként :)

én most nem általában 16-20óra közt vagyok fent

SeanJRRussel
Elég fos ez az FXX az Apollóval együtt, 290-300 nál meghal az összes.Nah mind1 a klubtársaimnak meg gratula a gyors munkáért,csak megérte veszõdnünk vele.

Asus M4A79T Deluxe,AMD X4 Phenom II 965 Black Edition 3400mhz,2x2GB Kingmax 1600mhz DDR3,Ati Sapphire 3870 512mb

w77d
száguldowlzok XD

[HUN]FaTaL
ALT+Enter, windows alapismeretek...

Pixxel írd már vissza a szövegdobozba... Bár lassan tele lesz 😄

Az off warez felirat szerintem kivehetõ, úgyis mindenki szarik rá 😄

hello,hogy tehetem full screen-be a játékot?Mert nem teljes képernyõbe indul :S És nem is lesz az...és nemtudom hol kell.Please valaki.

Hoffi
autókázowl?😄

Üdv
csak két kérdés
1.
Mivel lehet sok pénzt keresni ha a bombás küldi megvan és a versenyek készek
2.
Van számomra hely egy klubban
mert pl.: kínaiak már küldtek meghívót de ha õ nyelvüket aztán nem fogom megérteni

Bronx South
Pixxel a koronákra vésett szöveg bugos, beállítod nekem faszán ? 😊

Bronx South
Apropó nekem is kéne vmi klubban hely, de csak a pontok miatt ami a versenyekbõl jönne, utána állok tovább.

wollnerd
Szabi: Mennyi hely van még a Hungarian Racing Clubban? 😊

PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2

Bronx South
szááálj szááálj bagoly szááálj ! puncikabrióért nem kár ! 😄

w77d
majd bemegyek a házba meg vissza és sérülésmentes lesz a verda XXXD

Bronx South
😄DDD Csak abból nehogy árok legyen !!

w77d
azanyáááád, nna pakolok be a verdába és száguldok hazafelé XXXD

csak hogy idegesítselek 😄DD

w77d
XXXD

pxxl
<#idiota>

All hail the double x!

gduck
Nó para, ha csak félig töröd ossze, még akkor is megkapod a fele pénzt. Persze ismételhetsz is <#idiota>

PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN

pxxl
a bömöst én vezetem haza 😄 alap 😛

All hail the double x!

Bronx South
Mennyivel könnyebb lenne most ha a gépet is vitted volna a körzeti kocsmába ? 😄

helyes 😊)

w77d
nna holnap megyek haza el is viszem egy körre a drágaszágot XXD