40335
Hivatalos oldal | Játékosok | Ibiza térkép | Oahu térkép | Szerver állapota | OFF topik
Rajongói frissítés (v0.4) I Kibontáshoz segítség
-
rusher4587 #24810 Lesz még ilyen, addig gyűjtögess! :) -
KovyZoly #24809 hát beszállnék én is ebbe a konvojosdiba, de mivel sajnos újra kellett kezdenem a játékot, így még csak egy Integrale-m, meg egy 6-os Golfom van, bár most már lassan szükség lesz vmi SUV-ra is, lehet, hogy benézek vasárnap du hátha -
rusher4587 #24808 Hát sokan írtátok, hogy szombat nem jó... akkor vasárnap? Mondjuk du. 6??? -
#24807 "TEREP"
Rail view
-
#24806 :) cool -
#24805 Nagy nehezen sikerult osszehozni, azt tapasztaltam, hogy csak egyszer enged normalisan meretezni, ha ujra ramegyek arra a meretezo beallitasra, akkor kicsuszik 400%-ra, es semmit nem lehet csinalni. Utana a forgatas is elcseszodik. Minden elem utan ki kell menni a boltbol, hogy tudjak folytatni. :/
Na, a legujabb munkam:
-
Szabi1991 #24804 kár hogy nem ilyen a belseje :(
(fordulatszámérő a kormányon, fokozatkijelzés a fordulatszámmérőnél, km számláló a kmóránál) -
Szabi1991 #24803
-
#24802 háá gyerekek én ott vótam fekete Q7-el, senki nem jött kormányzati krúzra.... viszont ha megbocsájtotok péntek este van én lépek kötelező bebaszásra XXXD -
#24801 En automataval jatszok, es ugy vettem eszre, ha nem porgetem fel a motrt az elejen, csak a visszaszamlalo 1-es szamnal nyomok a "pedalra", akkor meglodulok. Legalabbis kisebb kategoriakban. -
vitya79 #24800 Ezt mondom én is. Én is Mclarennel próbáltam :) , de esélytelen. Vettem egy Ascarit azzal se sok eséllyel. Aztán maradt a konigsegg. Hát az Nagyon kaka. max. 300 és meghal. Azért ez gusztustalan. Köszi a gyors infót. -
ATi0021 #24799 Automata váltó esetén előforduló bug. Amit az Eden még mindig nem javított ezek szerint. Amúgy maga az A1 kategória se semmi. Bár lehet nyerni lassabb autóval is, de úgy igazán Bugattival, CCXR-el vagy esetleg erősebb Zondával érdemes nekiállni.
Elsőre én McLarennel csináltam, pontok alapján nyertem, de volt olyan verseny ahol nem sikerült elsőnek lennem. Főleg az egyenes részeken, ahol a Bugatti verhetetlen volt Stuart. -
vitya79 #24798 Sziasztok. XBOXON játszom, és az A1 high versenynél tartok, de amikor elindul a verseny, nem enged rajtolni, csak 1 mp után, és ez rohadt idegesítő, mert így szinte lehetetlen utolérni az elsőt. Alsobb kategóriákban nem zavart, mert ott simán nyertem rengeteg előnnyel. De ezt nem lehet így megcsinálni. Mitől van ez? -
#24797 Ezzel én is szenvedtem, igazából, ha ráközelítesz akkor értelemszerűen kisebb léptékkel mozog a minta. Legalábbis úgy aprólékosabban lehet dolgozgatni vele. -
#24796 Csinos. Lenne egy kerdessem ezzel kapcsolatban, hogyan erdemes a mintak forgatasat es nagyitas/kicsinyitesest megcsinalni? Akarhogy is probalkozok, egy pici gombnyomastol is nagyot ugrik, es nem tudok megfelelo meretut csinalni. :/ -
#24795 Üdv!
Rajzoltam egy autót reggel, nos a barátnőm szerint nem jó.
-
#24794 Húúúú, basszus! Nagyon lámatikus vagyok! Ma már nem iszok többet... pedig az este még csak most kezdődik! Sry, nem vagyok beszámítható... -
#24793 Nekem egyik sem friend, csak kíváncsi vagyok! -
#24792 Jaj bazz , szerinted? -
#24791 Derektől vagy Csicsotól? -
#24790 Mer rendes!
[Imho aki tud, szabaduljon meg tőle a friend listből.] -
#24789 én 8 után pár percel megyek -
#24788 1-w77d
2- atomboy (Audi S5, mumus: Hummer )
3-Gaben
4-Gaba (S5/RS6, ha mumus akkor R8 vagy RT12) Szombat késő este (nem biztos), vasárnap napközben, lehet hogy este is.
5-Jaddz
6-Dawe (rendőr RS6,mumus R8 vagy Ruf Turbo)
7-Sanci
8-T4t4nk4 -
#24787 Milyen autókkal mentek? (A felsoroltakon kívül) -
#24786 Nekemis. -
Sanci789 #24785 Nekem jó ma este 8tól! -
#24784 Én bennevagyok maximálisan,tökéletes eltervezés !! :) -
#24783 Az az én autóm,nem leszólni :DDD Szabi linkelte a videót róla :) -
#24782 nnna akkor mikorra hozzuk össze a krúzt?? valakinek filmezni is kéne a történéseket majd XD -
Sanci789 #24781 1-w77d
2-Atomboy
3-Gaben
4-Gaba (S5/RS6, ha mumus akkor R8 vagy RT12) Szombat késő este (nem biztos), vasárnap napközben, lehet hogy este is.
5-Jaddz
7-Sanci
8-T4t4nk4 -
#24780 Pár hete láttam hogy kb. 5-6 tök fekete Merci terepjáró krúzolt szépen komótosan egymás mögött. Jól nézett ki. Tiszta "keresztapafelvonulás". :) -
#24779 Nálam játék közben semmi program nem megy, ilyen egyszerű ...
Bár ha steames a játék, akkor azt nem lehet bezárni XD -
#24778 Támogatnám, ha lenne autóm :D -
hangacsi #24777 Nem Challenger, Charger! bocsi..... -
hangacsi #24776 Gyönyörűen fut a játék, minden hiba nélkül, csak ha a Viperes új bombás küldetést csinálom, akkor kilép a game, és feljön a hibajelentés küldő ablak.
Ez után újra el tudom indítani a játékot, és ott lessz a kocsim, ahol megszakadt a játék.
Ha újrakezdem, ezt a küldetést, ugyan így kilép.
Amúgy a Stratos és a Challenger már régen megvan, az új küldetések közül csak ez az egy hiányzik. -
#24775 1-w77d
2-Atomboy
3-Gaben
5-Jaddz
7-......
8-T4t4nk4 -
#24774 jó masinááá:D:D -
#24773 csatlakozom én is Gabenhoz
ugyan így van nekem is -
Szabi1991 #24772 -
rusher4587 #24771 Gaben, feketére festett S5 is tökéletes! :)
Tényleg kéne egy rendőr Viper felvezetőnek...
Este amúgy azon gondolkoztam, milyen jópofa kis rövid filmet tudnánk csinálni belőle FRAPS-ot használva... :)
Szépen elindul a konvoj valamelyik felhőkarcoló parkolójából, kereszteződéseknél keresztben állnak bekapcsolt villogóval a Viperek, köztük elhaladunk, kiérünk az autopályára, gurulunk, gurulunk, közben folyamatosan, már a legelejétől egy-egy másodpercre bevágnánk ilyen részleteket, ahogy a három mumus szorosan egymás mögött cikázik lefele valamelyik hegyi úton, aztán egy hosszabb nyugis rész után egyszer csak oldalról elkaszálják a felvezető autónkat, megkezdődik a szétverés, mikor az utolsó autót is kivégezték a konvojból, egy olyan rész jönne, hogy az egyik mumus oda gurul az utolsó roncs mellé és azt mondja rádión, hogy nincs itt a VIP, elterelés volt az egész, elgurulnak, aztán helyszín váltás, egy fekete CCXR nyugisan gurulgat, jelenti rádión, hogy a csomag biztonságban, közelednek a cél felé, itt co-driving közben belső kameranézetből meg kéne oldani, hogy az utas közben a vezetőre néz, az meg vissza az utasra, aztán távolabbról, valami magasabb helyről mutatni az autót(mondjuk autópálya fenti szintről lefele nézve), egyszer csak felpörög egy motor...egy vörös veyron motorja, muki közli rádión, hogy "megvannak", körbeforog a kamera az autó körül, kigyulladnak a fényszórók és a veyron elfüstöl a CCXR után, itt a vége...
Felraknánk youtubre, meg kapna egy kis reklámot TDU2.com-on :)))))))
Én vállalom a megvágást meg a hangokat. Akit érdekelne a projekt,írjon, de ebből majd később lesz valami!