Test Drive Unlimited 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

[HUN]FaTaL
Pl. analóg így nem csak padlógáz, padlófék és teljes kanyarodás van.

http://goo.gl/gd6Zi5

Bronx South
Én nekem meg csak Geforceok voltak idáig, a 8600 GT volt az utolsó. Utána volt egy HD 5750 három hónapig (tavaly szeptembertõl), most meg Asus EAH6870 van. Kicsit hangos a hûtése, de a füles amúgy is a fejemen van többnyire. 46k -ért vettem, 0 km -el és garanciával - éljen a fekete gazdaság ! Remélem nem akar senki feladni a rendõrségen lopott cucc használatáért.

atomboy
Azoktol szeretnek kerdezni, akik kontrollerrel jatszanak: mennyivel masabb, mint billentyuzettel, milyen elonyei vannak? Miket lehet vele csinalni, ami billentyuzettel nem?

Kormanyhoz most nincs keret, pedig jo lenne, ha meglenne mar az elso jogsi... 😊

BF2 100K 131K 133K TDU2: atomka

grebber
Megnyertem az 54 perces futamot ott pózol a dobogón erre--> exe hibát észlelt és leállt a futamot nem mentette<#taps>

Next PC upgrade: 2022

gduck
Mert nem mentél át rajta azééé <#wave>

PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN

ezt a szakaszt senkinek sem húzza át kékkel, mivel az alagút fölött van a körforgalom és csak azt mutatja nagytérképen. gps ahogy mondtad jelzi hogy átmentél már rajta, tehát felesleges áthajtani rajta még 50x. keress valamit ami elkerülte a figyelmedet, senkinél sem bugos, hanem egyszerûen valami kis rész nincs még meg. ha adhatok egy tippet, az aszfaltút-földút csatlakozásokat is nézd meg, nálam ott volt egy kis szürke rész, mert levágva mentem át egyikrõl a másikra. bár aztán az is aki ezen képes anyázni...

[HUN]FaTaL
Ne problémázz már annyit, simán fel lehet fedezni az összes utat.

Sharks
Köszi, megnézem majd. Ettõl függetlenül akkor sem értem, hogy ezt miért nem lehet normálisan megoldani, ha egyszer átmentem rajta. Vagy ez atariék szerint növeli a játékélményt, hogy órákon át ezzel baódik az ember...?

A képzelőerő sokkal fontosabb, mint a tudás. A tudás behatárolt, még a képzelőerő felöleli az egész világot. És csak két dolog végtelen: a világegyetem és az emberi hülyeség.

[HUN]FaTaL
Ezelõtt nekem is végig Sapphire volt, most XFX van, nem bántam meg ezt sem, de a Sapphireral sem volt semmi probléma. 😊 Nem volt Sapphire 4850 mikor ezt a karit vettem, de nem jártam rosszul mert ez halkabb. Viszont ha jól tudom, akkor idõközben az XFX abbahagyta a Radeonok gyártását.

w77d
én mióta radeonozok (4 kártya), mindig Sapphire-t vettem és nem bántam meg...

marcihusi
Akkor ez nem az az útszakasz amit keresel! Én is emlegettem a felmenõket, mint ahogy itt sokan mások is, de általában kiderült hogy mégiscsak van egy-két pár méteres út, amit nem derített fel az ember. Nekem, de másoknak is ez volt az egyik hely.

"None of you seem to understand. I'm not locked in here with you. You're locked in here with Me!"

[HUN]FaTaL
Azt a részt nem fogja kékkel áthúzni, ha jól emlékszem, de attól még fel van fedezve.

[HUN]FaTaL
Soha nem vennék asus vga-t, mert drágább, mint a többi és semmivel nem nyújt többet. Radeonból Giga/XFX/Sapphire/HIS

Sharks
Ja, elfelejtettem a poént, a kis gps-en közben le van fedve kékkel, de itt nem fedi le, akármit csinálok.

A képzelőerő sokkal fontosabb, mint a tudás. A tudás behatárolt, még a képzelőerő felöleli az egész világot. És csak két dolog végtelen: a világegyetem és az emberi hülyeség.

Sharks
Mint pl. itt? Most próbáltam átmenni rajta már kb. 15x-e... 3-4 óra keresgélés után találtam rá, hogy ez lehet a ludas. Közben persze atariék fel-lemenõit emlegetve. Komolyan mondom, odaültetném õket a géphez, hogy fel nem állhatnak addig, még nem járták be az összes útszakaszt a játékban... ekkora egy ... bandát...

Bronx South
Én eddig Oahun találkoztam, azon belül is Honoluluban olyan útszakaszokkal amin áthajtva nem fedi le a kék csíkkal. Viszont ezek a helyek a fejemben megvannak, többszöri próbálkozásra leszokta fedni.

Sharks
Annyira jó, hogy megint több órán át kell keresni 1 mm-es útszakaszokat, amik nem lettek lefedve. Ráadásul tuti bugos, mert órákon át kerestem ibiza1-en és nincs meg.... újabb elismerés a gyökereknek, akik ezt így adták ki a kezükbõl.

Bronx South
Továbbá amit írtam az a 6850 -ekre vonatkozik, és nem általánosítottam.

Bronx South
Én Asus párti vagyok, megbízom benne mert eddig semmi problémám nem adódott és jó cuccokat csinál. Viszont amit írtam azt attól függetlenül írtam hogy mit kedvelek elsõsorban. Ha jól emlékszem a gépvásárlás elõtti agyalásaimra, több forrásból is olvastam hogy a gigabyte 6850 -ek szériahibásak, és több nem várt probléma is elõfordulhat mint pl fekete képernyõ és társai. Több forrásból olvastam hogy rengeteg embernek beszart, csak ezért írtam azt amit de felõlem mindenki azt vesz amit akar.

szerintem meg ne menjünk bele ebbe a márka-dologba, én is inkább a garanciaidõ/ár/érték tekintetben keresném a választ mint a felcímkézésben, mindegyikbõl kifoghatsz szart is... de hogy hozzátegyem a magamét, 1 giga cuccom volt, az elszállt, jelenleg 3 msi cuccom üzemel, tökéletes. de ez sem jelent semmit...

kifli
mi a gond a giga verzióval?
Én gigát vennék mert:

asus - halott ötlet
msi - nembízok benne
giga - van több giga cuccom is, ismerõsöknek is, semmi bajuk. (az hogy meghalt a gigabyte kártyám, ugyanúgy meghalt elõtte a sapphire is, csak az már majdnem neccesen kiesett a garancia idõbõl 2-3hét gar volt még rá...)

A többi gyártó pedig azért leves, mert csak 2 év gart kapok, ettõl a 3-tól viszont 3év garanciát.
Bronx South
Amúgy 40 -ért van már hd 6850 -is, akinek nincs túl sok lovéja mindenképpen azt ajánlom de a gigabyte verziót azt hanyagoljátok.

Bronx South
hd 6870

Énis köszi nagy élmény volt a szágudás 😊.
(az elõzõ rontottért bocs).
qwq
Nah... sikeres volt a bogár / kacsa összeröccenés!
Raga Kiflee, Szabee, KeCA... köszi a krúzt!
Legyen máskor is szerencsénk!

Asus K15N Quad SLI Platinum Premium Maximum - AMD Athlon128 X8 18000+ 9Ghz - Geil Ultra 4x8Gb DDR4 2000Mhz Quadro Kit - 4db nVidia 12000GTS TDI HDI ABS - 4db Samsung 16Tb HDD Sata 8

kifli
majd a kolonoszkópia élményeit önts rímekbe 😄

Amúgy ne ts-re mennyetek, hanem gyertek mumble-ra, me jobb 😊

-kevesebbet csúszik a hang.
-jobb a hang
-van játék közben overlay, és aki beszél annak világít a neve 😊
Muttley
thx 😊

Just do it :)

kemszi2
dejó lesz
w77d
nna a ts az poén, majd énekelek nektek részegen XXXXXXXXXXD

elméletileg igen, a te atari felhasználódra kell csináljon egy játék profilt

kemszi2
majd szét böfögök köztetek😄
egyszerûbb lenne ha valahol egybe lenne mindenki és lehetne dumálni, pl. ma is 4en voltunk egy versenybe 4en egy másikba, azt hívogattuk egymást összes-vissza 😄

Hoffi
tehát ha elmondom neki a jelszavam meg a nevem meg minden akkor tudja nyomni multiba? jelszó elmondással nincs baj a legjobb spanom az illetõ.

TDU nick: [HUN]kishoffi / TDU 2 nick: kishoffiHUN / Logitech G25/Xbox360/Samsung 32\" Full HD TV monitorként :)

kemszi2
mit akartok ti tsezni?😄
kifli
Jólesz az, tép vele full grafon nekem is ilyenem volt. (aztán meghalt 😄)
kifli
uninstalnál key revooke? vagy mi az isten esetleg?
ha az atari profilod is neki adod

Hoffi
sizasztok!
lenne egy kérdésem😄 ha eladnám a játékot akkor valahogy meglehetne oldani hogy az illetõ tudjon még multizni?:S

TDU nick: [HUN]kishoffi / TDU 2 nick: kishoffiHUN / Logitech G25/Xbox360/Samsung 32\" Full HD TV monitorként :)

gbgfb

w77d
aztakurva de be vagyok tépve faszikám XXXD gyere át egy joint-ra...

pxxl
abbahagyhatnád már ezt a hülyeséget. k thx!

All hail the double x!

bpeti72
Legyetek büszkék magatokra kis drogosok.

Intel(R) Core(TM) i5-6500 CPU @ 3.20GHz Radeon RX 480 8GB 16GB ram

[HUN]FaTaL
Ha túl hajtod a CPU-t, akkor simán jó. 😊 4870 sebességû + DX11-et tud.

Bocsi ez egy kiss off:
Hello.Hogy lehetne javítani az interneten,mert azt írja hogy ,,Your nat type:strict:simmetric
Nekem 5mbit/sec netem van és csak egy embert látok tisztán.Elõre is köszönöm a válaszokat
Szevasz látom te vmi videókari mágus vagy legalábbis látom ott zaklatod a népet a fórumban 😄
Milyen videókártáyt ajánlanál? Eddig nvidia 8800GTS-em volt 512es, procim meg vmi E8200 2.66 intel... Ez az 5770 Ati megérheti, kihasználja 1álltalán a gépem, vagy mittomén? Full nem értek ám hozzá, szóval dedószinten kérném a választ ha lehet 😄

TDU nick: Bandey, Bandi[HUN] TDU2 nick: RBandi, atari.com megdögölhet új acc GipszJakab...

Hát ez az üres út kb 😄 De azé van trafic meg kicsúúúz6 egy-két fasza sofõr <#vigyor1><#nevetes2>

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.

[HUN]FaTaL
A szigetkör távja ha jól emlékszem ~180km, a kacsa végsebessége meg 100-110 körül van, így én olyan 2 órára saccolom.

kifli
Kemény az élet 😄