Test Drive Unlimited 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
TDU nick: Bandey, Bandi[HUN] TDU2 nick: RBandi, atari.com megdögölhet új acc GipszJakab...
Asszem depi leszek
TDU nick: Bandey, Bandi[HUN] TDU2 nick: RBandi, atari.com megdögölhet új acc GipszJakab...
Páran szeretnénk csapni egy Bogár / Kacsa krúzt Hawaii-on. Sziget kör rulezz! :-)
21:30 körül találkozunk az észak-nyugati világító toronynál.
Asus K15N Quad SLI Platinum Premium Maximum - AMD Athlon128 X8 18000+ 9Ghz - Geil Ultra 4x8Gb DDR4 2000Mhz Quadro Kit - 4db nVidia 12000GTS TDI HDI ABS - 4db Samsung 16Tb HDD Sata 8
Next PC upgrade: 2022
\"sok igazság amihez ragaszkodunk a mi szemszögünkön múlik\" Obivan Kenobi WOT nick: GagyenkovHUN
Mindegyik futamon lakat van hogy nem mehetek.
Next PC upgrade: 2022
80,90's music & Hand's Up Music lover. TommyX Video Edits/videomixes http://www.youtube.com/user/VjTommyX
és parti villában karakterkiválasztáskor csápoltak a "meghívottak"?
Just do it :)
\"sok igazság amihez ragaszkodunk a mi szemszögünkön múlik\" Obivan Kenobi WOT nick: GagyenkovHUN
[merlinw.org]
Elárulná nekem valaki, hogy hogyan tudok online rangsorolt versenyben résztvenni?
Vagy egyáltalán bármilyen online versenyen? Rákattintok az adott multis versenyre és akkor ugyebár lehet választani a quick ranked match, meg mondjuk a custom unranked race között. De az elõbbiben soha nem talál semmit, akár a " with collision", vagy akár a "without collision" között keresgélek. A custom unranked-en belül pedig keresek az összes verseny között, és ki is dobja a versenyeket, de nem sikerült még elindítanom egyiket sem. Miután belépek egy versenyre ahol vannak mások is, mindig csak várakozás van, aztán nem történik semmi! Én lennék a hülye?? (biztosan 😊 Légyszi segítsetek!
Elõre is köszi
G27rulez
ACR Nick:: G27rulez / Logitech G27 / Are U dare? FxR...
Gépigény terén mik a valós tapasztalatok, egy 3 Gigán járatott Q9300+GTX460 kombón azért elmegy magas grafikával?
Az xboxot és két ps3-at csak holnapután tudják kivinni, remélem nem gond :S
All hail the double x!
a kíváncsiság kedvéért pedig:
Be vagyok füvezve!! A vérem és a hugyom is offon van, gyere mutasd ki kérlek! 😊
8200 Veszprém, Vilonyai út 13/B
Van még 2 A-s bajnokságom és már csak az apróságok vannak vissza. (Jó sok apróság 😛).
Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo
gondoltam magatoktól is rájöttök, hogy csak trolkodni jött be, de h ezért szólni kell, h fejezzétek be... :/
All hail the double x!
"None of you seem to understand. I'm not locked in here with you. You're locked in here with Me!"
Jó sokszor nyerhettetek.<#taps>#taps>
80,90's music & Hand's Up Music lover. TommyX Video Edits/videomixes http://www.youtube.com/user/VjTommyX
Upsz, be vagyok tépve<#zavart1>#zavart1>
I will use google before asking stupid questions.