Test Drive Unlimited 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

akkor inkább nem játszom 1 hónapot de az autót le kell ültetni!!! <#idiota>

TDU nick: Bandey, Bandi[HUN] TDU2 nick: RBandi, atari.com megdögölhet új acc GipszJakab...

kifli
szopi 😄
Majd az ültetõrugók helyett veszel egy videokártyát 😄

[HUN]FaTaL
Észak-keleten a merci szalonban.

http://goo.gl/gd6Zi5

Hol lehet Ibizán Mercit venni?
óóóóigen, úgy néz ki meghalt a videókártyám... indítom a tdu-t erre megfingott.
Asszem depi leszek

TDU nick: Bandey, Bandi[HUN] TDU2 nick: RBandi, atari.com megdögölhet új acc GipszJakab...

atomboy
Befizetos versenyek ezek?

BF2 100K 131K 133K TDU2: atomka

Sziasztok
Páran szeretnénk csapni egy Bogár / Kacsa krúzt Hawaii-on. Sziget kör rulezz! :-)
21:30 körül találkozunk az észak-nyugati világító toronynál.

Asus K15N Quad SLI Platinum Premium Maximum - AMD Athlon128 X8 18000+ 9Ghz - Geil Ultra 4x8Gb DDR4 2000Mhz Quadro Kit - 4db nVidia 12000GTS TDI HDI ABS - 4db Samsung 16Tb HDD Sata 8

grebber
Már tárgytalan megvan!

Next PC upgrade: 2022

grebber
Éppen ezért kérdezem mert van amin lakat van van aminél meg piros kör fehér csíkkal középen ennél azt irja nem jó típusú a kocsim idehozom pl a C4-es futamhoz a C4-es kocsim akkor sem enged menni nemtom mivan.

Mindegyiken lakat van, csak egy nyitva maradt!! Nézd meg újra! Itt sorrendbe kell menni! Mindig ki nyitja következõt!

\"sok igazság amihez ragaszkodunk a mi szemszögünkön múlik\" Obivan Kenobi WOT nick: GagyenkovHUN

grebber
Megcsináltam ibizán azokat a futamokat amik kellettek és beadta a nagy kupát.Most mi a teendõ mert egyiken sem enged menni😞 ?

Mindegyik futamon lakat van hogy nem mehetek.

Dj Tommy
Paul Oakenfold - My Girl

80,90's music & Hand's Up Music lover. TommyX Video Edits/videomixes http://www.youtube.com/user/VjTommyX

Muttley
mi a szám címe, amikor kezdõdött a single küldetés
és parti villában karakterkiválasztáskor csápoltak a "meghívottak"?

Just do it :)

Köszönöm Holecskonak és a többieknek az elkapásokat! Már csak 9 kell!

\"sok igazság amihez ragaszkodunk a mi szemszögünkön múlik\" Obivan Kenobi WOT nick: GagyenkovHUN

Az miért van, hogy az Ibiza-CUP-ot nem engedi megcsinálni? 3at engedett a többi máig sem érhetõ el. Hawaii-on is minden verseny megcsinálva, jogsik megvannak bombás küldikbõl 53van kész. Mi kerülte el a figyelmemet?

kifli
Futárnak kell majd fizetni. Aztán borravalót ne felejts el adni 😄
Bronx South
Hát várni kell ha épp nincs elérhetõ verseny és te csinálod a szobát. Én quickban tolom mert az adja a lovét. Teszem azt quick - without collision - és ha van aktív verseny berak az elõszobába (sétamód), és láthatod a többieket kivéve ha épp versenyben vannak. Ha meg felajánlja hogy akarsz e csinálni szobát mert nincs aktuális verseny, akkor házigazdaként kerülsz be az elõszobába miután elfogadtad a felkérést. Utána persze várni kell, hogy valaki bejöjjön versenyezni, persze hozzáteszem hogy vannak kevésbé népszerû versenyek ahol várhatsz fél napot is mert nem jön senki. De a kráter környékén pl. jó versenyek vannak nem aprópénzért, többen szeretik, próbálgasd.

MerlinW
Térképen online versenyek menüpont és alatta join ranked challenge, vagy valami hasonló.

[merlinw.org]

Sziasztok srácok!

Elárulná nekem valaki, hogy hogyan tudok online rangsorolt versenyben résztvenni?
Vagy egyáltalán bármilyen online versenyen? Rákattintok az adott multis versenyre és akkor ugyebár lehet választani a quick ranked match, meg mondjuk a custom unranked race között. De az elõbbiben soha nem talál semmit, akár a " with collision", vagy akár a "without collision" között keresgélek. A custom unranked-en belül pedig keresek az összes verseny között, és ki is dobja a versenyeket, de nem sikerült még elindítanom egyiket sem. Miután belépek egy versenyre ahol vannak mások is, mindig csak várakozás van, aztán nem történik semmi! Én lennék a hülye?? (biztosan 😊 Légyszi segítsetek!

Elõre is köszi

G27rulez

ACR Nick:: G27rulez / Logitech G27 / Are U dare? FxR...

kemszi2
az nem lehet.a két haváj kupa még fasorba sincs nekem 😄 csak az a-s versenyek vannak készen
MerlinW
Miután végeztél az összes kupával.

[merlinw.org]

kemszi2
hányas kategóriától lesz a frim 10k? még csak most esett le hogy a1-esekkel amperkodok többet ad 😄
bõven elég a gép. nekem annyi tapasztalatom van, hogyha a környezetet visszaveszem mediumra +25-30fps, illetve egy érdekes jelenség, hogy minél magasabb simítással tolom, annál több fps

ha fizetted, mindegyik pizzát szeretem 😄 bár jó lett volna mellé a konzol, pizza közben már nyomatnám, de hát nem lehet az ember telhetetlen 😄

Sziasztok,

Gépigény terén mik a valós tapasztalatok, egy 3 Gigán járatott Q9300+GTX460 kombón azért elmegy magas grafikával?

w77d
nem úgy értettem XXXD

Bronx South
Ja, mindig bízom a könnyû lovéban. 😄

Bronx South
Már számolni se tudom mennyit buktam idáig, olyan 5 millió körül járhatok. Persze már online versenyekbõl szerzem a befektetett lovém, szal a küldetések megvannak tartaléknak. 😊

pxxl
függõ lettél 😄

All hail the double x!

kemszi2
nõvéred is drogozik?😄
Bronx South
Megint buktam fél milliót a rouletten.. xDDD (Euróban számolva.)

pxxl
mivel mész? mikor? 😄

All hail the double x!

w77d
7 végén én is megyek Veszprémbe, nõvérem ott lakik..... mennyi drogos lesz egy rakáson XXXXXXXD

kifli
szia, rendeltem a címedre egy 52cm-es magyaros pizzát, remélem szereted <#hehe>

Az xboxot és két ps3-at csak holnapután tudják kivinni, remélem nem gond :S
pxxl
csak vigyázz, nehogy 7végén meglátogassalak rendõr haverral 😄 valszeg megyünk vp-be hétvégén.

All hail the double x!

bocs, hogy nem szállok le a témáról, de.. XD szerintem nem eskü alatt vallott
a kíváncsiság kedvéért pedig:

Be vagyok füvezve!! A vérem és a hugyom is offon van, gyere mutasd ki kérlek! 😊
8200 Veszprém, Vilonyai út 13/B

tomsolo
Nah tegnap berendeztem az elsõ offroados garázsomat hawaion. A Spyker legszebb benne. 😊 Akarok majd egy Ferrari home-ot is - kár hogy kivûlrõl nem lehet a házat lefesteni.

Van még 2 A-s bajnokságom és már csak az apróságok vannak vissza. (Jó sok apróság 😛).

Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo

pxxl
<#nevetes1>

(mert ki van írva textarea-ba) <#hehe>

All hail the double x!

kemszi2
legalább nem az a téma,hogy kell kitenni teljes képernyõre a játékot 😄
pxxl
<#eljen>

gondoltam magatoktól is rájöttök, hogy csak trolkodni jött be, de h ezért szólni kell, h fejezzétek be... :/

All hail the double x!

tomsolo
Akadjatok már el errõl a témáról légyszi. Nem kell foglalakozni minden trollantással.

marcihusi
Az ilyen tudatlan és rosszindulatú emberek miatt tart ott ez az ország ahol tart. Nemhogy a saját dolgoddal foglalkoznál, vagy egy kicsit utána olvasnál annak amirõl szó van. Fogadni mernék, hogy annyit tudsz errõl amennyit a rendõrbácsiktól hallottál még általános iskola alsó tagozatban. <#ticking><#nezze><#violent>

"None of you seem to understand. I'm not locked in here with you. You're locked in here with Me!"

kemszi2
akkor ezt mármeg se mutatom mi van a pincénken
kemszi2
nem sokára rád törik az ajtót vigyázz 😄
w77d
kíváncsi vagyok a rendõrségnek hogy tetszik amjd bizonyítékként a TDU2-es mercim XXD

Dj Tommy
Az igen 😮
Jó sokszor nyerhettetek.<#taps>

80,90's music & Hand's Up Music lover. TommyX Video Edits/videomixes http://www.youtube.com/user/VjTommyX

Metwork
Ja, biztos foglalkoznak vele. Nyugi van

Upsz, be vagyok tépve<#zavart1>

I will use google before asking stupid questions.

tomsolo
Ilyeneket privátba kéne elkezdeni ha lehet - btw nem reklámoz semmit.

tomsolo
én Spykerrel toltam, én majd mindig 5 mp rávertem a mögöttem levõre... mondjuk vannak akiknek nem jön be a spyker õk mercedessel szokták tolni, feltuningolva.