40335
Hivatalos oldal | Játékosok | Ibiza térkép | Oahu térkép | Szerver állapota | OFF topik
Rajongói frissítés (v0.4) I Kibontáshoz segítség
-
#24850 nehéz gondolom elképzelni, hogy így is meg lehetne találni a megoldást -
#24849 ugye most nem komolyan azt hiszed, hogy mi gmapson akarjuk ezt megnézni
-
#24848 Jajj de nagyon okos vagy, mutatja a térképet is, sokkal egyszerűbb megkeresni mint a google mapson kotorászni, ahol az utcáknak semmi köze a játékhoz jóformán. -
#24847 ugye nem mondod komolyan, hogy megdobsz minket egy youtube videóhalommal :DDD ki az az idióta, aki megnézi ezt, alap, hogy térképet töltök le és keresgélek, az most mit érdekel, hogy hogy néz ki a táj körülötte, hogy tudnám én ezt nézni játék közben? :DDD jajjj te... -
#24846 Srácok!
A kaszinó előterében voltam, mentem a VIP tagok terme felé és bejött egy animáció hogy a karakterem kezet rázott egy szembe lévő bajszos pasival és bejött az az értesítés hogy megnyertem a VIP tagságot!!! (A Spykert) Találkozott már vki ilyennel??? Elképesztő szerencse! (még nem léptem be)
(kényszerlétben volt a fraps. Mér nem vettem fel azt a ritka pillanatot?! ÁHH!! ) -
jaddz8 #24845 vasárnap nekem is optimális -
#24844 vasárnap este tökéletes nekem is -
#24843 Nekem megfelel a vasarnap este is. -
DANIELTRUCKER #24842 Mindenkinek köszönöm a segítséget! -
jaddz8 #24841 szerintem érdeklődj valami laptopos fórumban, (prohardver laptopos szekcióját tudom javallani) ott biztos többet tudnak segíteni -
Petryx #24840 Én pl.!
Isteni pókerezni a teraszon ülve hátradőlve.
Azt hiszem nagyon nem lövök mellé azzal az állításommal hogy minden laptop valamilyen szinten szellőzik alulról is!
De egyszerű: felfordítod és megnézed hogy hol lélegzik!
A lekapcsolást szerintem akkor is 99% hogy melegedés okozza. -
DANIELTRUCKER #24839 Oldalt van a szellőzője! De ki játszik versenyzős játékot ölbe vett laptoppal! -
jaddz8 #24838 egy fura CRC-anomáliát véltem felfedezni - mindkét challenge-re 3 napot állítottam, erre az egyik 2 napos, a másikból már csak 22 óra van. összevonta vagy mi a szösz? -
Petryx #24837 Ha se szó se beszéd lekapcsol a laptop, az 99% hogy melegedés miatt van.
Szellőzik rendesen alulról a gép?
Tipikus hiba szokott lenni hogy az ember ölbe veszi, vagy az ágyban fekve takarón van a gép, elzáródik a szellőző és nem kap elég friss levegőt, ezért túlmelegszik és ezért kapcsol le.
Ilyenkor jellemzően elötte már hangosabban pörög a venti. -
DANIELTRUCKER #24836 Ez ellen lehet egyáltalán tenni valamit! Persze azon kívül hogy nem játszok vele többet! -
jaddz8 #24835 jó, hát akkor a Windows :) másnál ezzel még nem találkoztam. igaz amennyit én laptop közelében ülök.. -
jaddz8 #24834 passzolom, nem vagyok hozzáértő csak a saját tapasztalatomat tudom leírni. volt egy Fujitsu laptopom, az 75°C fölött kapcsolta magát minden szó nélkül, de ez mondjuk a BIOS módosíthatatlan védelme volt, de hát a 75°C így is sok. a szomszéd VAIO-ja meg azt tudja, hogy ha azt látja a gép (csak ha nincs töltőre dugva), hogy nagyon nagy iramban fogy az aksi, akkor (de ez ki/be kapcsolható) leállítja a gépet hogy megspóroljon egy hozzávetőlegesen 15-20 percre elegendő működést -
#24833 Hibernálást végez és nem a notebook tudja ezt hanem a windows...
Másrészről ez csak akkor van, ha aksiról megy. Ki a rák játszik aksiról?:D
#24830: Melegszik. -
DANIELTRUCKER #24832 Hálózatra van téve! De már megpróbáltam a legalacsonyabb beállítást is és úgy is ezt csinálja!
Amúgy meg 50 fok fölé nem ment és elvileg 75 fokig bírnia kéne! -
jaddz8 #24831 ha csak úgy fogja magát és kikapcsol a gép, az nem a játék miatt van. vagy nagyon melegedik a laptop, vagy az akksi érzékeli hogy sokat szív és "biztonsági tartalék" néven kapcsolja a gépet, hogy maradjon még valamennyi (bár úgy tudtam hogy akkor sima windows leállítást végez, és hogy csak a VAIO tudja ezt) -
DANIELTRUCKER #24830 Hello!
Valakinek már volt olyan hogy ez a game kikapcsolta a gépet!
Közepes felbontáson játszom és fut is szépen, de egyszer csak kikapcsol a gépem!
Mellesleg laptopon játszom csak érdekelne hogy ilyet mással is csinál-e?
Egyébként teljesen változó, mert valamikor 3 órát játszok vele egy huzamba és nem csinálja ezt, de valamikor 5 percente el játssza! -
jaddz8 #24829 ezért van a fórum, a két térképet meg én sem találtam meg elsőre, nem is keresném ott btw (meg szerintem a videóból könnyebb), de amikor már a sokadik láma kérdést teszi fel valaki (pl.: "mi ez a klub dolog?") akkor nálam is szakad a cérna, mert elég nyilvánvaló, hogy a kézikönyvet sem nyitotta ki :)
más: indítottam két challenge-et, csakhogy gyüjjön' a pont, ezres a beugró, 330.000 a tét, mindkettő nélkülözi a fantázia fogalmát, de azért lehet őket próbálgatni, 3 napig élnek -
#24828 Respect a hozzáállásért! -
Lesusius #24827 Köszi :) -
jaddz8 #24826 csak neked:
roncsok - Ibiza 1
roncsok - Ibiza 2
roncsok - Hawaii 1
roncsok - Hawaii 2
roncsok - Hawaii 3
roncsok - Hawaii 4 -
#24825 More banner alatt ott van minden,legközelebb nézz már körbe.
-
Lesusius #24824 Sziasztok, valaki tudna nekem adni 1 térképet a roncsok helyéről? Ja meg most látom hogy van klub, lehet hozzá csatlakozni? -
Szabi1991 #24823 -
#24822 Ahogy Jaddz mondaná: "negatív" (legalábbis engem nem engedett be...) -
Szabi1991 #24821 -
Szabi1991 #24820 klubból van gépközelbe valaki ?
meg kéne nézni hogy megy-e a klub, állítólag párat megcsináltak.. o.0 -
#24819 Kösz a tegnap esti rendőrös helpet, valamikor megpróbálom viszonozni a segítséget. -
hangacsi #24818 Nekem is megvan már minden bombás küldetés. Végre a viperes sem lépett ki, és nem jöttem rá a hiba okára, mert nem változtattam semmin!
Szerintem a megoldás a problémádra az lesz, hogy fotós küldetéseket kellene csinálnod, esetleg roncsokat kutatni.
Nekem amikor ezeket csináltam, sorban adta be a bombás küldetéseket is, és így lett meg szépen lassan az összes ilyen küldetés. -
#24817 Nekem kb. 40 db van megcsinálva, és bármikor megyek a mapra van vagy 4-5 mindig, ami elérhető. -
jaddz8 #24816 ja és még valami, ezek meghatározott helyen és számban vannak, tehát nincs olyan hogy "én mint a százat csak autóleszállítósat akarok csinálni". egy ideig én azt hittem, hogy ha majd csinálgatom az autószállítgatós küldetéseket, aztán ha épp nem ad, majd később folytatom, és egyszercsak elfogytak szépen, maradt az a libafos Jolt, meg Adrenaline játékmód. szal ha erre számítasz, inkább ne :) -
jaddz8 #24815 hát nemtom, nekem se várás se agyfasz nem kellett hozzá, mindig találtam a térképem amikor kedvem szottyant csinálgatni. talán az utolsó 2-3, de a következő belépéseknél ott voltak. amúgy meg a játék kiírja melyik sziget melyik areaból hiányzik még neked olyan küldi, tudod hogy onnan számíts rá. bár 73-nál gondolom még mindenhol kell legyen. ezek megjelenése semminek nem függvénye, ne feszengj rajta, csak menj gurulgatni addig másokkal, majd ha ott lesznek ott lesznek, kész. igazából nincs hova siess ezzel, vagy nem értem miért is jelent ez gondot -
#24814 VÁRJ, milye nyelven kell már leírni, hogy megértsd?
Nekem már rég meg van mind a 100. -
#24813 ezesetben kapj agyfaszt ugyanis megjelenik az összes idővel -
rusher4587 #24812 Elnézést, de meg kell ismételném, ill. ki kell egészítenem a kérdésem a bombás küldetésekkel kapcsolatban. Mit kell, vagy mit célszerű csinálni, hogy újra megjelenjenek? Mert ha hiszitek, ha nem, nekem egyszerűen nem jelennek meg új küldetések, nem hogy percekig, de napokig sem! Amikor az Ibizai eventeket kezdtem el csinálgatni, hogy minden területen négyes szintű legyek, ott is teljesen lutri volt, hogy mikor dönt úgy a játék, nem ad nekem több küldetést, és ha nem tetszik, szarjak sünt... Úgy oldottam meg a dolgot, hogy mindig visszatöltögettem a backupokat, aztán egyszer pont elég volt az utolsó küldetés (természetesen a többi három helyére már nem adott másikat), hogy mindenhol meglegyen a négyes szint...
Az után jelentek meg újra, hogy először átmentem Oahura, de ott is el-eltünedeztek, viszont az segített, mikor haladtam a sztorival, csinálgattam a kupákat, mert ezek után újra megjelentek. Most viszont nincs több kupa, de bombás küldetés sem, a játék szerint 73-al kell beérnem, és KIIIBASZOTTTUUUL felhúztam már magam ezen a szaron... Természetesen megismételtem egy kupát, meg más versenyeket is, repkedtem kaszinóba, onnan szigetre, onnan issza másik szigetre, backupokat is próbáltam, de semmi változás.
TEHÁT a fő kérdés: Valamihez kötve van, hogy mikor melyik, ill. a százból hány bombás küldetés elérhető, és ha igen, mik a feltételek, vagy szerintetek a játék legelejétől meg kéne jelenjen egymás után mind a 100 anélkül, hogy ezért bármit is tennél (leszámítva természetesen, hogy sorban teljesíted őket)?
És légyszi', ne jöjjön azzal senki, hogy várjak, oszt' majd megjelennek, mert biztos agyfaszt kapok! :/ -
#24811 Jó kis challenge, bár a forgalom nem hiányzott ebbe se. :)