40335
Hivatalos oldal | Játékosok | Ibiza térkép | Oahu térkép | Szerver állapota | OFF topik
Rajongói frissítés (v0.4) I Kibontáshoz segítség
-
#25174 Vagy így:
-
#25173 -
#25172 Vhogy így készülhettek az autók hangjai csak nem tellett nekik gitárra ezért pár szalvétával és fésűvel kellet beérniük :D
-
hangacsi #25171 Nagy nehezen észrevettem! :)
És bocsi a sok üres hsz.-ért! -
#25170 hát vagy adsz képet, és elmondod, mit szeretnél, és lesz ami lesz :D
vagy odaadom az "üres" képet, és megcsinálod. annyi a kikötés, hogy a szín nem változhat, és ha lehet, akkor maradjon a maszkolt területen belül a dolog, és a kép fizikai mérete ne változzon meg, mert akkor elcsúszik (logikus) ha tudod hogy lehet, akkor kilóghat a kép a sárga területről (mint nekem is pl). a kis körből ne lógjon ki az maradjon egységes ilyen szempontból. ha kész, mentesz egy png-t, ideadod, vagy feltöltöd valahova és adod a linket, és berakom.
KÉP
-
rusher4587 #25169 Hehehehe, gonosz! Szegény BMW-s csávó... -
#25168 Hát azért mert ez Indavideó, és nem Youtube! Indavideót nem lehet beszúrni! -
#25167 Inkább linkeld!!! -
hangacsi #25166 Innye! Ez nem akar összejönni.
Akkor itt a link -
rusher4587 #25164 Nekem sem jelent meg másodjára sem! Mit akarsz beszúrni? Használod a szövegdoboz alatti gombokat? -
#25161 E helyett. -
#25160 Ha már design: azt hogy lehet, hogy nekem is ilyen szép fórum-logóm legyen, mint sokaknak? -
#25159 új fjúcsör (sokak örömére?)
textarea feletti gombbal ki lehet kapcsolni az egész topik dizájnt (css-t, scripteket). kikapcsolás után a "bejelentkezve" szöveg feletti gombbal lehet visszakapcsolni. s mert style muhaha
cookie-ban tárolja az infót, szval legyen engedélyezve :)
-
#25158 Reklám. Am neked tetszik az a Corvette ? Azzal a hangal egy ko. Külföldiek szerint V6 xD, szerintem meg egy vicc.
Az egyik TDU1 -es Ferrari hangja van bemásolva neki, részeg volt az egyik programozó, vagy spontán bandzsa, passz. -
#25157 Asszem az majd később jön valamikor. -
jocking #25156 Csinálgattam a DLC missziókat, és az egyikben egy fasza kis Corvette Z1-et kellett elvinni. Ellenben ezt a kocsit nem találom sem a játékban, sem a DLC storeban. Most akkor hogy is van ez? -
#25155 Hopp, :) egész jól megy a GTR is, vettem belőle 2-t a biztonság kedvéért.
A GT500 -ért meg de kár :/ Gyorsan, dinamikusan eléri a 288(?) -at, majd átváltasz 6 -ikba és ko. Meg van egy Merci is, 252 a vége 5 -ikben, de a biztonság kedvéért van benne 6 -ik éééés 7 -ik is. :D -
rusher4587 #25154 Én is olvasgattam itt-ott, sajnos ilyen biztató időponttal sehol sem találkoztam, inkább hónapo(ka)t rebesgetnek, mire a két szerencsétlen (MS, Sony) jóvoltából végre felkerülhet a patch konzolokra. Mindenki könyörög a DLC-kért, a bennfentesek azt nyilatkozzák, hogy nem nyilatkoz(hat)nak, szóval csak a szokásos káosz van! :D
De adja az Isten, hogy a próféta beszéljen belőled, mert én addig félre teszem a játékot... -
#25153 Áhh az csak bug :DDDDD -
jaddz8 #25152 milyen csalás hogy ő már megjelenéskor 47-es volt :D -
Szabi1991 #25151 állítólag ezen a héten jön konzolokra az expo pecs, és utána kerülnek be a Store-ba az új DLC-k, aztán fenetudja.. majd kiderül.. :/ -
#25150 ZeWhiteRabbit volt az első akit felvettem friendnek :) - mmilyen jópofa easter egg lehetett volna de nem adott semmit. :C -
#25149 Mert kurva drága. -
#25148 /me unatkozik -> photoshoppol :)
-
Stockbauer33 #25147 Jöhet ide 200 autó amikor alapba 1 bughalmaz az egész.Ezt talán karácsonyra ha kijavitják.Nincs olyan része a játéknak ami stabilan játsz6ó lenne.Sajnos -
#25146 Ha csak fele olyan jó lenne mint a Forza Motorsport 3-ban akkor én már örülnék. -
#25145 Ezt a hang dolgot... egyik játékban sem tudják jól megcsinálni? Vagy a hangkártyám szar? -
#25144 Ez lehet azért van, mert ő a házigazda a warez topic-ban. -
rusher4587 #25143 Még egy kérdés: valaki írta, hogy az új "DLC" autók már ezen a héten jönnek. Honnan van az infó és mi állt benne pontosan? (gondolom,angolul) -
rusher4587 #25142 Ennek most pont semmi köze a hackeléshez, egyszerűen csak érdeklődtem, hogy másnál is szar-é...
Amúgy vicces ezt tőled hallani, mellettem pont te vagy a leggyakoribb ember warez topicban! :D -
#25141 nagy tévedés, az , hogy egy hangot dinamikusan változtass valami felvett mintákból úgy, hogy ne úgy hangozzon mint valami szar az nem valami triviális. És sajnos talán nem is vették a fáradtságot még eddigh, hogy erre jó algoritmusokat megvalósítsanak. Vagy ha van is, nem triviális, hogy ugyanúgy hangozzon az eredmény. -
oliverbaky #25140 Nagyon sokat tud dobni a hang, ha igazi, nekem is ez volt a véleményem a játékról egyből, ami megfogott. -
#25139 Ugyanezt kérdeztem én is kb. 1 hónapja, a technika megvan ahhoz hogy egy játékba akár élethű hangok bekerüljenek. Azt a választ kaptam hogy "$$$", és igaz.
De ha már itt tartunk, akkor egy észrevételemet megosztanám. A tdu médiában, az üzenetek sorrendje idáig úgy volt hogy fent voltak a régiek, és alulról kellett kutatni az új üzeneteket. Ez az előző patchel javítva lett, most alul vannak a régi üzenetek. Na most ha ilyeneket észrevesznek, és javítják, akkor a többi méretben hasonlító, de mégis erősen szembetűnő bugokat nem tudják javítani ? :D -
#25138 de miért nem veszik a fáradtságot a pontos hang le utánzására?? többet dobna a hangulaton, mint akármilyen grafikai megoldás, és kevesebb fáradtság is lenne... -
#25137 Szerintem semmi gond nincs a hangjával, az egyben is ilyen "nagyjából" hangok voltak, de hallgasd meg a Ferrarik hangját. Azok még a "nagyjábolt" se közelítik. -
#25136 Én is rákattantam, kurvajól kezelhető szerintem, gyorsan lehet váltani irányt, jól lehet kitolni a seggét drifthez stb, csak a hangja ne lenne olyan okádék... Nem tudom, hogy hallottam-e élőben ilyet, de valahogy nekem gyanús, nem tudom miért van ilyen dobozhangja -
#25135 Egész kezd megtetszeni ez a verda, mármint a játékon belül.
-
#25134 Ez a Warez topik / Hackelős műsorod kezd idegesítő lenni. -
#25133 mi itt leszarjuk a warez topikot hogyúgymond -
rusher4587 #25132 Srácok, nálatok rendesen működik a Warez topic? Nálam csak nagyritkán tölti be, FF-on fehér lappal, Exploreren 404-essel vág pofán. 4 böngészővel próbáltam már.