Test Drive Unlimited 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Amint Opelos átvette a rekordot, rögtön 1.3 sec a lemaradás az ELSÕ checknél.
Egyszerûen nem értem... de azt hiszem már nem is érdekel! <#confused>#confused>
Asus K15N Quad SLI Platinum Premium Maximum - AMD Athlon128 X8 18000+ 9Ghz - Geil Ultra 4x8Gb DDR4 2000Mhz Quadro Kit - 4db nVidia 12000GTS TDI HDI ABS - 4db Samsung 16Tb HDD Sata 8
\"kiskirája helyesen bocs, hogy kijavítalak...\" You could be Hoffed
Nem tudom mennyi pénzt öltem bele a TS által összerakott Enzo-s pályára (100 ezrek), de mostanra sikerült összehozni egy jó idõt. Tiszta víz a hátam, Petryxvel több órán keresztül nyomtuk, és még nincs vége. Mi lesz itt holnapig 😊
Közben Opelos is ment még 1 jobbat. Nagy a harc. Szegény G25 kapta az ívet.
TS, minden elismerésem, kegyetlen jó pálya. <#vigyor3>#vigyor3>
#21552 komoly az idõd Tomi 😄
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.
Klub neve:Magyar talicska Klub
Tagok : 3
Szint :1
Nemzetiség:Magyar (bár ez gondolom nemujdonság xD)
Várunk minden lelkes és gyakran TDU 2zõ embert
Jelentekzni:
Neonorris
Jazzkutya
Sok szeretettel várunk MINDENKIT! sziasztok joccakát ^^
UTÓIRAT:Bocsánat Jokerdes hogy nemvettelek fel csak nem én voltam TDU nál.Téged továbbra is várlak a klubban és sajnálom 😞
\"kiskirája helyesen bocs, hogy kijavítalak...\" You could be Hoffed
Így nincs videó.<#wave>#wave>
Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo
A másikat pedig azért kapod, ha úgy öltözöl fel/frizurád van, stb, mint a kassza melletti fotón álló fiú/lány.
[merlinw.org]
Íme a az eredeti szám Pitbulltól és J. Lo-tól!
"None of you seem to understand. I'm not locked in here with you. You're locked in here with Me!"
Asus K15N Quad SLI Platinum Premium Maximum - AMD Athlon128 X8 18000+ 9Ghz - Geil Ultra 4x8Gb DDR4 2000Mhz Quadro Kit - 4db nVidia 12000GTS TDI HDI ABS - 4db Samsung 16Tb HDD Sata 8
Tegnap baszta fõ a agyam a játék lett volna olyan 3:18as idõm, erre utolsó elõtti nagy kanyarban leszakadt az ég, utolsót bevettem már csapta is ki a hátulját oszt neki a ház oldalának... Na ott léptem ki a játékból. De max a te idõdet tudtam megközelíteni reggel is, 3:15 öt mentem, 3:14 még talán lehetséges lenne... de 3:11 esélytelen 😄
TDU nick: Bandey, Bandi[HUN] TDU2 nick: RBandi, atari.com megdögölhet új acc GipszJakab...
Én sem tudok 1 másodpercen belül rajtolni, de utána behozható!
Illetve egyenlõre tartható! <#ravasz1>#ravasz1>
TDU nick: Bandey, Bandi[HUN] TDU2 nick: RBandi, atari.com megdögölhet új acc GipszJakab...
Mert ma délután/este lenne idõm játszani már végre 😊
PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN
Klub neve:Magyar talicska Klub
Tagok : 3
Szint :1
Nemzetiség:Magyar (bár ez gondolom nemujdonság xD)
Várunk minden lelkes és gyakran TDU 2zõ embert
Jelentekzni:
Neonorris (pillanatnyilag ezután az üzi után ment aludni)
Jazzkutya nál még lehet jelentkezni
Sok szeretettel várunk MINDENKIT! sziasztok joccakát ^^
[merlinw.org]
TDU 2 nick: SpeedHUN
[merlinw.org]
Opelos szerintem nyerni fogja eddig a legközelebbi amit tudtam menni 3.13.12. volt de egyszerûen nem tudok többet kihozni az enzobol :S
Próbáltam már sok beállítást de nem jött össze.
Szét kellene szedni a pedált újra mert már nem érzékeli mindig 100% a gázt meg a féket. De nincs idõm rá <#rinya>#rinya>
TDU 2 nick: SpeedHUN
Nem tudom, hétvégére megleszek e vele teljesen -mert sok a meló - , meg most ugyis mindenki SHIFT 2-zni fog hétvégén, én a jövõ hétre közepe fele gondoltam.
Az egyest meg ha holnap Opelos megnyeri - vagy Speedy ha összeszedi magát 😊 - akkor a régit majd kiteszem free ridera.
Az találtam ki, hogy a kettesbõl 4 féle verzió lesz:
Lesz egy fizetõs millás Enzoval vagy MP4-el (ezt meglátom még mert utóbbit nem ismerem)
és lesz 3 free ride A, B, C kategóriás verzió.
Ha nagyon nagy az ENZO undor lehet autóra javaslatot tenni - csak milllió alatti A-s kocsi lehet. Pénzen még gondolkodok, lehet kétféle lesz egy gyakorló verzió meg egy rendes rajtpénzes millás végösszeggel.
Lehet pár embert visszadobtam aki requestelt mert 95%-on áll a Trick Track 2. Sorry.
Mondjuk azok akik ~975 misivel requestelnek friendnek azoknak ha észreveszem felesleges.
Az 1-es helyezésései jelenleg (csak azok vannak benne akik legalább egyszer végigvitték:
Mondjuk azok akik ~975 misivel requestelnek friendnek azoknak ha észreveszem felesleges.
Az 1-es helyezésései jelenleg (csak azok vannak benne akik legalább egyszer végigvitték:
Lehet javaslatot tenni, ki minek örülne, de a helyszín fix, és nagyon nehéz lesz - sõt lesz benne valami ami nem sok versenyen van. 😊 (Ez sok ember agyát felfogja baszni).
Ha nagyon nagy az ENZO undor lehet autóra javaslatot tenni - csak milllió alatti A-s kocsi lehet. Pénzen még gondolkodok, lehet kétféle lesz egy gyakorló verzió meg egy rendes rajtpénzes millás végösszeggel.
am egy kérdés itt a Nick-nél, hogy tudom odaírni a játékos nevem : Kazz