Test Drive Unlimited 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

na, jönnek a kifogások... <#eplus2><#whatever><#zavart1>

TDU nick: Bandey, Bandi[HUN] TDU2 nick: RBandi, atari.com megdögölhet új acc GipszJakab...

kár hogy városi, 15fpsel nem nagy élmény kocsikázni :S

de ne csaljáááá 😄

TDU nick: Bandey, Bandi[HUN] TDU2 nick: RBandi, atari.com megdögölhet új acc GipszJakab...

wollnerd
Hûûû! Addigra alszom! 😄

PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2

rtl ma este 23:25 Face the Pro - Közép-kelet-európai Póker Tournament, pénteken 23:20 PokerStars.net - Big Game, én ezeket nézem és próbálok taktikákat ellesni 😄
(TDU2-ben pókereztem elõször, minden mozgást megnyertem már 😊

wollnerd
A póker megtanításáról tudnátok egy egyszerû szövegû (képekkel, videókkal) linket?
A Google nem adott számomra megfelelõ segítséget.
Vagy van oktatóprogram is erre?
Köszi a segítségeteket!

PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2

tomsolo
én is küldtem requestet. .)

CRC a térképen $ jel bemész menj a csajhoz Private Challenge és ott lesz.

Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo

kifli
én a mostanin mennék 😄
Felvettelek 😊

Milyen versenyt kell majd keresnem?
tomsolo
Igen, a PH-n is promóztam a dolgot 😊

A következõ Trick of ENZO-tól garantáltan lefossátok a bokátokat, olyan dolgok lesznek benne.

Igen kormánnyal és manuál váltóval tolom. De most Opelos feladta a leckét nyomot egy 3:15-s idõt 😄

TDU 2 nick: SpeedHUN

tomsolo
Kormánnyal tolod? Manuál váltóval?

pár100ezer dodó és megy a válasz 😄

Szia drága barátom 😊

Itt a válasz az idõdre Bandey 😊

Sziasztok valaki tudna ajánlani vagy meghívni engem egy jó klubba? Xbox 360-on tolom Gamertagem: Tommy Salvatore nyugodtan felvehet bárki aki akar velem multizni. Ha tudtok ajánlani valamit azt Pls live-on, mert ide nem tudok gyakran felnézni. Elõre is köszi.

,,Az elet bonyolult. Embereket oltem. Embereket csempesztem.Embereket adtam el Talan itt a dolgok maskepp alakulnak majd\' http://elitgamer.net http://gtaxtreme.info

na 3:21:61, alakul, bár ez is tele volt hibával 😄

Met
vannak aszfaltos rallyk is 😄

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

jofer
Hát ki más lenne!!! Speedy!!! <#taps>

* Asrock B450 Pro4 * AMD Ryzen 5 2600 * 4 X 8 GB G.Skill Aegis * Samsung 980 m.2 SSD * 480 GB Kingston SSD * Toshiba 3 TB HDD * Inno3D 3060ti 8GB

Hát én most esõben próbáltam 1et, elsõ kanyar 8 tized, második kanyart is be akartam venni úgy ahogy, hát ott már a füvön voltam 😄 Szóval mostan nem próbálkozom. De valaki nagyon nyomja neki mer tolja bele a pénzt, már 1.080.000 volt az elõbb mikor néztem 😄

tomsolo
Esõ: én azt vettem észre hogy ha esik akkor oké hogy jobban csúsznak az autók de mintha sokkal hamarabb gyorsulnának meg nagyobb végsebessség lenne. Egyszer csináltam egy Speed CRC-t ahol esett és nem tudtam utána utolérni magam végsebességbe száraz idõben.

amúgy 1.075.000nél járunk, és most elkezd esni az esõ, szóval most szünet... de még próbálkoznék de mindig ebaszom, tényleg van ebben az idõben is még pár mp...

tomsolo
Töltsd le a frapsot - én is azzal printcreenezek. (A free is jó csak bmp-t tud csinálni de nem lehet gond)

az a baj hogy én nyomok 1 printszkrinnt, de fekete a kép ha bemásolom a paintba...
1 tábla volt igen de az autó hátuljával hogy rohadjon meg a legvégén a sikátorban a szûk utcában...<#csodalk>

tomsolo
egy képet valaki nyomjon be hogy áll a leaderboard pls még egy óra mire otthon leszek de nem bírom ki olyan kiváncsi vagyok.

tomsolo
egy táblára gyanakodok a sikátorban 😄

3:21:78 1:55 mp hibával <#idiota>

tomsolo
Sokan észrevették és én is szerintem is kicsit bugos a játék time trial pont mérése, mert nem sok köze van ahhoz amit pl a gyõztes ment hanem automatikusan elosztogatja az adott legjobb idõt ahogy szerinte jó.

Ami nem megy azt nem kell erõltetni <#idiota>

tomsolo

na akkor én nem is próbálkozom az én idõmhöz max 2-3 mp-et tudnék javulni, szarok rá <#nevetes1>

tomsolo
mennyinél áll a végösszeg most?

tomsolo
<#taps>

tomsolo
Képet a historyrol is jöhet. 😊

Fú megizzasztott ez a kis verseny sok ilyet kérünk még 😊. Még kb 4-5 másodperc van benne.

tomsolo
hahaha, mennyi és ki?

Mondjuk már megdöntötték<#wilting>

hehh... remélem ezt nem fogjuk megtudni 😄

Milyen idõközönként szokott esni az esõ? Mer már 2szer volt nappal, 2 fényképesemhez meg esõ kellene, de bacik jönni...

tomsolo
majd mikor a megdöntik a szuperidõd akkor milyen érzésed lesz 😛

megcsináltam 47 perc de a verseny után olyan érzésem van hogy vmit nagyon szét tudnék verni<#violent><#boxer>

tomsolo
Milyen kontroller és mit értesz az alatt hogy nem akar mûködni?

Sziasztok!

Vettem egy kontroller-t a játékhoz, de nem akar mûködni...
A fõmenüben érzékeli, de a játékban már nem akar semmi mûködni..
Hogyan tudom beállítani, hogy azzal mûködjön minden?

Valaki tud segíteni??????????????

[HUN]FaTaL
45-50 perc kb. A kategóriás autóval.

http://goo.gl/gd6Zi5

jajajj, majdnem 200km körbe ez a Hawaii, ez mennyi idõ szokott lenni? Nincs most sztem idegem ehhez, ha túl sok<#zavart2>

tomsolo
tényleg, de én nálam colin mcrae óta subaru = rally 😄

MerlinW
Impreza A6-os😊

[merlinw.org]

tomsolo
Tervezek majd offroadost is - B-s versenyeknek semmi értelme városban - csak ott sokkal nehezebb jó VERSENY pályát építeni mert ritka elcseszett utak vannak. Meg addig kell lóvét is gyûjtenem rá 😊

Bronx South
Vagy MP4 -el. 😊) Nekem csak az van A1 -ben.

Metwork
Ugyan ezt Imprezaval nem akarod?<#zavart1>

I will use google before asking stupid questions.

Sziasztok!

Vettem egy kontroller-t a játékhoz, de nem akar mûködni...
A fõmenüben érzékeli, de a játékban már nem akar semmi mûködni..
Hogyan tudom beállítani, hogy azzal mûködjön minden?

tomsolo
Aki persze már friend annak nem kell. 😛

tomsolo
Aki ki akarja próbálni magát a Trick Track pályán - immáron GipszJakab alias Bandey ellen <#worship>- az küldjön a ts nickre friends requestet és este visszaigazolom. (7-8 után leszek fennt, de kerek 21 órakor mindenképp). Csütörtökig él a cucc egyébként.