40335
Hivatalos oldal | Játékosok | Ibiza térkép | Oahu térkép | Szerver állapota | OFF topik
Rajongói frissítés (v0.4) I Kibontáshoz segítség
-
jaddz8 #25131 nem tudom, szerintem nem sikerültek nehezebbre mint az alapküldetések, talán időben kicsit jobban ki vannak mérve, nem marad még fél perc vagy ilyesmi. minden sikerült legfeljebb harmadik próbálkozásra, de azok nagy része is csak mert valahol odakarcoltam és már nem lett "perfect" - ez még az első részből ragadt rám, hogy mindegyik tökéletes legyen, mert nem volt még elég a 200 ruhakupon :D -
Enton #25130 A játékban lévő gps kb olyan mint mikor 1 férfi és egy nő tervez utvonalat, mindkettő odaér, csak nem mindegy, hogy hogy! -
#25129 Néhány küldinél ez jó trükk volt már az első részben is. :) -
#25128 Olvastam, hogy sokan megfordultak és úgy csinálták meg, nekem eszembe sem jutott, küzdöttem inkább. :) -
#25127 Jaja, szerintem ez a legszánalmasabb bugok egyike.
Ha meg feature, akkor méginkább szánalmas :D -
#25126 350 felett megszűnik a forgalom a játékban :) Nekem az speciel meglett elsőre. -
#25125 Mondjuk én azt úgy csináltam meg hogy megfordultam. Hosszabb volt a táv de jóval kevesebb a kanyar. :) -
#25124 Kb. az volt a legkönnyebb plusz küldetés: nyílegyenes úton tolod fullgázon, ha valami van előtted, akkor kikerülöd, ennyi.
Nekem egyedül a piros R8-as Audis küldetéssel gyűlt meg a bajom egyedül, volt már benne 100+ km mire sikerült. És később derült ki, hogy ha máskor próbálkoztam volna vele akkor lehet, hogy nem szakadt volna végig az eső. De végülis sikerült esőben is, pont amikor rákapcsolt az időjárás és totál vihar lett.
Mivel minden küldetést végigcsináltam, akkor amikor nekikezdtem, és nem szakítottam meg sosem, egész végig azt hittem, hogy az időjárás a küldetések része és nem független tőlük. -
#25123 hogy rohadna meg az a kibaszott Bugattis DLC-s időre kiszállítós verseny, mocskos okádék szar autóval 360-al tépni percekig és egy pillanatra elbaszom mert annyi forgalom van, akkor kezdhetem elölről kb... napok óta ezzel szopok, néha nekibirkózok aztán 2-3 próbálkozás után őrjöngve kilépek a játékból -
#25122 Akcióban most 2300ft a játék.
Itt! -
Szabi1991 #25121 jött már velem szembe :D -
rusher4587 #25120 Ja hogy ez is hekkencs:) Értem, már csodálkoztam, azt hittem, hogy előfordul a játékban is, csak rohadtul nem emlékszem rá... :D -
Szabi1991 #25119 videó -
#25118 370Z Nismo nem volt a küldik alatt csak Optional Parts.
Nem adták ki végül bónusznak, lehet, hogy liszenszproblémák miatt. Változott a DLC a GT500ra ott. -
rusher4587 #25117 A rendőrautók eddig is benne voltak, nem?
370z Nismo-t te hol láttál? :O Az új, roncsfeloldós bombás küldetésben 370Z Optional Parts van...
Én a 350Z-t sajnálom a legjobban, de nem is értem, miért nincs benne, csak félkészen. Tudtommal először azt adták az Atari.com-on vett példányokhoz előrendelői bónuszként, aztán ez később változott GT500-ra. Ezt azért nem értem, mert próbáltam behackelni, de csak félkészen van a játékban, akkor hogy használta, aki ezt kapta DLC-nek? o.O Ti tudtok erről valamit? :/ -
Szabi1991 #25116 és a balrán már ki se akadsz ? -.- -
#25115 Alsó reptér? A föld alatt van? Esetleg déli :D -
#25114 alsó reptér? Vagyis a Honolulu Airport? -
Szabi1991 #25113 hawaiion az alsó reptér mellett balra van az építkezés :) -
#25112 Hol a helye? -
#25111 Nem. -
ROLL30AbandonHo #25110 Mert én ezt a Talált Shelbyt akarom eladni de nem engedi ://
Vagy azt nem is fogom tudni eladni ?: O: / -
#25109 Saját magamnak sikerült egy eddiginél pontosabb irányítást összehozni, annak ellenére hogy az én igényemhez a játékon belül már kimaxoltam a lehetőségeket. Hogy másnál mi a helyzet az nem az én dolgom, az én dolgom az általam tapasztalt dolgok megosztása. (Nem mintha kötelező lenne.) -
HUNPalika #25108 Mákod volt :D -
#25107 Azt mondtam már, hogy pár napja eladtam egy ruf rt12-t, hogy vegyek inkább Pagani Zondát és a patch óta a kocsi listámban újra ott a ruf? :D -
#25106 ezzel most sokat segítettél -
HUNPalika #25105 Online trade nincs, de a duelleken nyert autókat el tudod adni a használtautó kereskedésben. -
#25104 Azt hittem már elértem a csúcsot, de ma egy újabb lépést tettem a billentyűzettel való irányítás javításában, úgy gondoltam megosztom mint az eddigieket is, hogy ne csak nekem jusson a jóból. Nem csak a kormányosok rendelkeznek külső segítségekkel, kormányhoz rendelt programokkal, ne hogy azt hígyjétek. A megoldás pedig nagyon egyszerű. Igaz hatással lesz más alkalmazásokra is, de az a változás elenyésző, viszont a TDU2 -ben jelentős. A változás pedig egy billentyű lenyomásának az érzékelési idejében rejlik. Aki úgy gondolja, egy próba erejéig nézzen körbe a billenytűzet beállításainál win7 -ben, méghozzá azért Win7 -ben,
mert nekem is az van tehát ott teszteltem a dolgot, Xp meg már egy gépen sincs feltelepítve errefelé. -
#25103 Köszönöm a jókívánságokat! Az ápolónő csodákat tett. Biztos azért fáztam meg, mert bikiniben flangáltam az esőben... -
ROLL30AbandonHo #25102 Értem.
Hát köszönöm szépen a felvilágosítást :D -
#25101 Nincs. Elvileg a következő patchel (ha elkészül nem tudni) lesz (az auction hall helye már megvan). -
ROLL30AbandonHo #25100 Ebbe Nincsen ilyen Online Trade ? :/
Jól jönne mert Alig van pénzem:// -
HollandRules #25099 Valakinek nem kell egy Logitech Formula Force Ex kormány
9.000-ért csak TDu2-tem vele. -
rusher4587 #25098 Szerintem is fölösleges vitatkozni ezen! :) -
#25097 Szerinted a vektorgrafikában stringeket tárolunk. Érdekes, ha belenézek egy corel draw fájlba akkor nem ez jön le. De legyen igazad, bár szerintem te is csak találgatsz mint én. :)) Akkor sem 5 mega egy autó bármennyire erőlködsz. Persze nem is 200. -
#25096 Átlag 8 mega egy autó a hang nélkül az első részben. -
rusher4587 #25095 Vektorgrafika szerinted miről szól? :D Amúgy nézd meg, ha nekem nem hiszel, egyforma a sticker fájlok mérete.... -
#25094 Ezen kívül van még a belső tér modelle, textúrái stb. 5 megánál szerintem minden játékban nagyobb egy autó. -
#25093 Te miről beszélsz? Miért kéne bármit grafikusan tárolni?
Elég letárolni a matricák helyzetét (melyik típusból raktál le, hova raktad, mekkorát, milyen szögben stb.). Semmit nem kell grafikusan tárolni. -
rusher4587 #25092 Mivel a sticker fájlok mérete azonos, ezért nem hiszem, hogy pl. vektorgrafikusan tárolná a stickereket (pedig sokkal jobb lenne), szerintem egyszerűen letárolja az autó külsejét.
Nem, az autó valóban nem csak textúrából áll, van még hozzá hang, egy pár másodperces hangsáv, amiből azt a részt loop-oltatják, ami épp az adott fordulatszámhoz kell. Van még a fizika, ami kb. egy 1 kilobyte-os szövegfájlt jelent az adatokkal, na meg persze van maga a 3D test, amire a textúra kerül, ebben a poligonok sarkainak koordinátái vannak. Ezek sem túl nagyok...
Mondtam én olyat, hogy csak az autók kerültek be? :D Nem... én egyszerűen azt mondom, hogy a majdnem egy gigából mi biztos, hogy keveset látunk (még)...