40335
  • tomsolo
    Nekem 880 pont pihen az Atari bukszában. :)

Imho a konolzolosaknak kéne jönni az EXPLO packnak előbb, mert ha minden szerver leállás azt jelentené hogy dolgoznak a fiúk akkor már rég Dubaiban előzgetnénk a motorokat lambókkal.
  • Fehercsoki
    És mi lesz a DLC 2 tartalma?
  • Szabi1991
    naja, 599XX-et kihúzattam tegnap, hát hűbazzeg.... félre is van rá téve a 80pont már régóta :D
  • ATi0021
    Szerintem a DLC2-t akarják aktiválni. Elvileg készen van minden csak ne van tiltva.

Viszont van előnye is az offline szervernek. Gyorsan megcsináltam a maradék instant challengeket. Így léptem 1 szintet előre. :)
  • Stockbauer33 #25250
    Nocomment
  • [HUN]FaTaL
    Nem.
  • atomboy
    Nem. A dimanikus IP-el rendelkezoknek szivas lenne.
  • cenobite
    Üdv!
    Ha ip cím váltásom van (költözés), program reinstall?
    Előre is köszi a választ!
  • hangacsi
    Ennek én is örülnék!
  • hangacsi
    Mikor írtam az üzenetet.
    Most nem tudom, majd megnézem!
  • Szabi1991
    de elméletileg tényleg kéne jöjjenek a dlc-s autók :)
  • tomsolo
    simán elromlott valami, ahogy szokott.
  • w77d
    akkor remélem az új DLC kocsikat készítik elő :)
  • marcihusi
    A Co-driving azért nem elérhető, mert offline vagy.

#25237 Nálam szintén ez a helyzet. Pedig még a térkép is mutatja a játékosokat, de csatlakozni nem lehet senkire. Gurulás közben pedig csak offline játékosok vannak.
  • Szabi1991

talán végre akkor kezdenek majd valamit a klubokkal...
  • wollnerd #25239
    Nálam is ez lett a hiba! Normális nevek, nem érhető a Co-driving!
  • wollnerd #25238
    Mikor volt ez? :O
  • hangacsi
    Én meg nem láttam a szigeten senkit, csak Stuartot meg a haverjait.
    Online ilyen még nem volt.
    Ja, és közben jelezte a játék, hogy mely ismerőseim vannak online, és mikor valaki kilépett, azt is jelezte!
  • szatyiii
    Ez nem Test Drive Unlimited 2 Fórúm ? amugy ez a játék megint rossz nektek vagy csak nekem ? nem müködik a club, nem tudok pokerezni, és senkire sem tudok ráéledni !!
  • SeanJRRussel
    Ott a pont :DDDDD
  • allock #25234
    vegyetek áramfejlesztőt is lol
  • [HUN]FaTaL
    Pedig felesleges. Egyrészt a gépem messze van a 200 ezertől másrészt normális táppal semmi baja nem lesz. :)
  • gduck
    Oksa befejeztem!

"Sztem felesleges szünetmentes tápra pénzt pazarolni"
    Ez egy buta kijelentés, már ne is haragudj. A mai 200ezres csúcsgépeiteknél, ne 30ezer forinton spóroljatok ;) Ha észrevételed van, privátban nyugodtan írhatod

UI: dörög és a TV-ben a forma1. Nem kapcsolok ki semmit :D :D
  • Ztech
    hmm a patch töl elfüstöl a gép?:D mondjuk én már ezt is kinézem belőlük
  • SeanJRRussel
    Ezek után annyi patchet fognak kiadni hogy nem győzzük majd tölteni és majd csak fog a gép füstölni...:DDDDDDD
  • Ztech
    ha tdu háza táján nem történik semmi nemleszarod mi van helyette?
  • wollnerd #25228
    Milyen sztrájknak??? :O
  • wollnerd #25227
    Ez most TDU 2 topik vagy informatikai tápegység topik???
  • tomsolo
    Hehe, most olvasom, hogy vége a sztrájknak az official fórumról le is került a topik.

A Facebookon is bejelentették, hogy vége a sztrájknak bár részlegesen sikerült elérni a kért erdményeket.

Gondolom lement hozzájuk az amcsi ceo mindekivel kezet fogott és minden harmadik embernek azt, mondta:

Örülök, hogy megismerhettem, kérem holnap már ne jöjjön be.
  • SeanJRRussel
    Sztem felesleges szünetmentes tápra pénzt pazarolni.Normál otthoni körülmények között ha látod h nagy vihar van vagy jön akkor fogod magad és kikapcsolod a gépet arra a kis időre.Áramszünet itt is volt már számtalanszor és semmi baja a gépnek.Hassználni nem használ neki de azért nem is fog beszarni.Villámokkal kapcsoaltban meg egy oylan tápot kell veni amiben van túlfesz védő és akkor nem lesz gond.Ám meg ez TDU2 topic nem egyéb szal belehetne fejezni az offolást.....
  • atomboy
    Nekem is az van, de nem sikerult olyan munkat szereznem, helyette van mindenfele baromsag... Bar most irom a diplomamunkat, utana meglatjuk, mennyivel lett konnyebb.

A tulfeszt vedelemre meg: nem egyszerubb eszrevenni a tavolban jovo vihart, es lekapcsolni a gepet, fenykepezot meg elovenni? En ugy szoktam. :)
  • Bronx South
    Ph aprón láttam használtan 670 Wattos APC -t 30 rongyért, 100% -os akumlátorral. Még megvárom hogy mit írnak a srácok a szünetmentes fórumban, utána intézkedek.
  • Bronx South
    OKJ az tág fogalom, sokmindenből lelehet tenni.
  • Fehercsoki
    Ennyire nem ér semmit ez az OKJ?:S
  • w77d
    ez is tipikusan ilyen divatszakma, rohadt nagy a túlkínálat. Régebben én is nézegettem, de mondták nekem, hogy ezzel elhelyezkedni nem lehet ez csak egy olyan "van ilyenem is" papír...
  • rusher4587
    Hahahahaha! :D Úgy látszik, sok itt a kolléga, üdv a klubban :) Tán' csak nem OKJ neked is? Nem akarlak elkeseríteni, de én egy éve nem találok melót, szal kitörölheted majd a feneked vele...
  • wollnerd #25218
    Tavaly is voltak már nagy viharok, akkor már egy kicsit tartottam a gépeink (Nekem, Bátyámnak, Édesanyámnak) miatt, de nem történt semmi gond, gépek meg se "ijedtek" a hatalmas villámoktól sem.
  • gduck
    Túlfeszkós elosztón van az összes műszaki cucc, ez szintén alap (TV, DVD, BR, stb.) Tápokról leírtakkal maximálisan egyetértek, egy minőségi táp kell a gépbe!

Hogy ne csak OFF legyen:
    Régen voltam a szigeten, este leszek, ha valaki meglátja krúz közben hogy beléptem,légyszi INVITELjen meg
  • gduck
    Az én konfigomat látjátok az aláírásomban (+2HDD,+DVD,+BR). Játék közben monitorral együtt ~320W-ot "kér" a szünetmentestől.

Kb 70%-al "számoljátok át" a VA W-ba. Tehát egy 600VA-es táp kb. 420W-ig bírja. Elméletileg neked ez bőven elég, viszont nagy tartásidőre ne számoljál (ha mondjuk a Te géped is annyit eszik, mint az enyém, akkor ha játék közben kapod, kb. ~5 perc) ;)
  • jaddz8
    csak egyetérteni tudok, előző gépben egy 500W-os Mercury (noname kat.) táp volt, sima teszkonnektoron az egész, gyütt a vihar, a "táp" ahogy van átengedte az egészet a lapra, talán még próbálkozott szétosztani az egészet a 24pin-en meg a 12 volton, mert mindkettő végén szép égés, bár a lapon kívül minden(!) használható maradt

tanulva (utánaolvasva) az előzőekből, villámbiztos elosztó (3-4-5000 forintért beszerezhető, igazán nem nagy tétel) + Corsair táp, gyütt a vihar, ment a vihar, kikapcsolt a gép 'oszt ennyi

ezek nyilván nem helyettesítenek semmiféle szünetmentes tápot, nem tárolnak arra a fél másodpercre sem kakaót, viszont 99% védik a gépet a szeszélyes időjárás és/vagy infrastrukturális eredetű áramingadozásoktól

a wattokhoz csak annyit, egy gép terheltségtől függően kb 150-250 wattot ha eszik, de az hogy a tápra mekkora szám van írva, leginkább tájékoztató jellegű adat. mint minden eszköz, egy bizonyos hatásfokon működik, ez a nonametől indulva egy erre kihegyezett tápig lehet 75-95%, ami azt jelenti, hogy egy gagyi 400W-os táp kb 300W-ot tud leadni, és ha már ezt a terhelést közelíti, bizonytalanabbul tartja a feszültségeket is, nagyon melegedik, satöbbi

ezt a valóban annyira nem nagy étvágyú konfigurációt egy 400W-os Corsair táp hajtja (Intel i5-760, HD5770, vinyó, ramok, egyéb nem annyira lényeges dolgok), de simán bele mernék tenni egy 100W-al nagyobb étvágyú kártyát. ennél csak annak van szüksége nagyobb tápra, aki két videokártyával szórakozik

aki normális tápot szeretne magának, FSP/Corsair(Seasonic)/Enermax/CoolerMaster esetleg még Zalman/Gigabyte körül nézegessen

magánvélemény volt, senki se vegye magára, főleg ne sértődjön be, csak hozzászóltam a témához
    (akit meg komolyabban érdekel az remélem úgyis utánaolvas bővebben)