40335
Hivatalos oldal | Játékosok | Ibiza térkép | Oahu térkép | Szerver állapota | OFF topik
Rajongói frissítés (v0.4) I Kibontáshoz segítség
-
Szabi1991 #25414 jah, főleg a kaszinóóó... :D
-
Keca #25413 Nah, akkor teljesen jó, minden működik, ez a lényeg! TDU2 powaa -
#25412 Hülyeség,nekem is van már 1 californiám én csak betévedtem aztán láttam h van ott 1 es tuningos meg is vettem de szar az egész :DDD
-
rusher4587 #25411 Ez hülyeség, nekem mindegyikből van és így is gyakran találkozom, főleg dinoval az ócskásnál! -
Petryx #25410 Tehát ha már van egy Californiám, nem lesz a használtautósnál California?
El kell adnom hogy legyen esélyem arra hogy berak egy tuningos Californiát?
Na és ha nincs Dino-m vagy 308-am, akkor van esélyem hogy abból fog betenni tuningost?
Mondjuk arra nagyon kíváncsi lennék hogy a tuningos Ferrari tényleg lenyomja-e a nem tuningos típus társát!? -
Bandey #25409 Nemrég 1 GT-R-t loptak el itt Mo.on, a házba betörtek, ott volt a kulcs... De vmi maffizóé oszt vmi alvilági nézeteltérés miatt volt. Mondhatni ő is autólopásokból él. -
Szabi1991 #25408 elég csak a kulcsot ellopni a többi már könnyedén megy :D -
#25407 Ilyen egyszerű lenne ellopni egy veyront hogy egy ilyen ember is el tudja kötni aki így lebukik utána? -
rusher4587 #25406 Utóbbit is csak véletlenül, rossz helyre parkolt a bejárónő! :D Vagy lehet, hogy annak volt tele kokainnal a csomagtartója... -
Szabi1991 #25405 3autót loptak el ugyanattól az emberkétől, a veyront, egy tuningolt 599 gtb-t, meg egy sima egyszerű bmw m5-öst
#25404: -
#25404 ez most totál úgy tört mint a játékban szokott XD -
#25403 idióta :D pont veyront lopni :D azzal elég nehéz beolvadni a környezetbe -
Szabi1991 #25402 off: lopott Veyron-t kaptak el a német rendőrök o.0
-
Szabi1991 #25401 #25398 :D -
#25400 nem baj, hogyha felmész map-ra és visszamész akkor frissülnek a használtautósnál a verdák?
(így vettem meg a dlc bugattit mikor meg rakta be oda, fel-le fel-le, egyszer csak ott volt ) -
#25399 Nekem most pont beadott egy 1 es tuningos californiát. -
#25398 "There is two way for you to see Ferraris in Used car dealer:
First of all, all Ferraris in Used car dealer are in Havaii shop. There are Ferrari California, 612, 308 and Dino. If you already have all those, but do not have all other models Used car dealer is selling, then there will only appear the models that you do not own.
So you either have to sell you Ferrari California to find tuned one from the Used car dealer or you have to own all cars that Used car dealer is selling, then all cars (with all Ferraris too) will appear there again." -
#25397 kell bizony XXXD -
#25396 eh nincs saleen? Eddig azt hittem csak nem találtam még meg, úgy láttam volt screenshot saleenről talán... pfff. Ilyen hogy Golf meg tudomisén milyen szarokat alapból nem veszem meg, az alfa romeokat meg pl élőben szeretem, de 1ben is meg itt is kurvaszarok, kávédaráló hang, semmi gyorsulás meg kicsit lánctalpas hatás a kormányzásnál mint NFSben ami a lehető legrosszabb dolog ami csak lehet egy autós játékban -
Szabi1991 #25395 kíváncsiságból eladtam az összes autóm, majd elkezdtem sorba megvenni mindent amit bedobott a szalonba, most van 17 q7esem, 12 dino, 6california, stb, de még azóta se adott 2es tuningos autót :/
(természetesen csináltam biztonsági mentést előtte, már vissza is töltöttem :D) -
#25394 Nekem nagyon hiányzik a Saleen S7,Chrysler 300C,Mercedes-Benz CLS,Chevrolet Corvette, a Pontiac-k, Cadillac-k, Lamborghini-k, Lexus-k, Maserati-k, de ezek nagyon. Ezek voltak az első részben is, de most valahogy telepumpálták furcsa autókkal, vagy számomra annyira nem kedvezőekkel. -
#25393 Hál isten, rengeteget KELL dudálni a játékban. XD -
#25392 akkor csak szimplán hülyék ezek :D
ez egy nagyon komoly klasszikus Ferrari, nem egy dallamkürtös poén verda... -
#25391 telerakták egy halom csalódást okozó kocsival amúgy a játékot és kihagyták azokat, amikre az 1 óta várunk meg ami ott a legjobb volt kb. -
Szabi1991 #25390 ennek a kezdetek óta az van :D -
#25389 tegnap én is vettem egy ilyet, igaz "újonnan". ami meglepett és szar, hogy ennek is dallamkürtje lett, ami igen zavaró ennél a kocsinál.. -
Szabi1991 #25388 bár jobban megnézve a statisztikát, kb semmivel nem jobb :DD
-
Szabi1991 #25387 hmm, 2es tuningos Ferrari-t vettem az előbb a használtautóstól :-)
-
#25386 Derek küldj PM-et és akkor adom linket. -
Szabi1991 #25385 értem én :D -
#25384 Arra gondoltam, hogy foglalkoznak vele... -
#25383 Jól lett a Zonda! -
Szabi1991 #25382 Angéla úgy 2 hónapja csatlakozott a klubba :D -
#25381 Ez akár jól hír is lehet! -
rusher4587 #25380 Érdekes dolgok történnek a szerverrel... :D
Nem tudom, ti látjátok-e egyáltalán a klubokat, vagy csak nem tudtok belépni, nálam a térképről is eltűntek, meg a bejáratnál sincs belépő token.
7 óra óta kb. tíz másodpercenként jön alul a kék infó csík, hogy Szabi, Zero, Angi (és még sorolhatnám...) belépett a klubba! :D Ja, és 20 perce elnököt is váltottunk! :D
Nem értem, mi a francért nem lehet ezt offline megcsinálni, aztán arra a szaros 5 percre, amíg az image-elés tart, leállítani a szervereket... -
#25379 -
rusher4587 #25378 Csak irigykedsz a melleire! :D -
#25377 Szakmailag mondom: ez kemény! Kezdj fogyózni MOST! -
rusher4587 #25376 Az mind1 w77d, te nem tudsz olyan drága kártyát venni, hogy eleget hosszabbítson a farkadon! :D :D :D
Amúgy min csodálkozol, 6970 a piac második legjobb 1 GPU-s kártyája..legalábbis januárban még az volt.
BS, hát ez relatív, teljesítményben nincs akkora különbség, mint árban. A kategóriáknál én természetesen az otthoni felhasználást vettem figyelembe, itt a videóvágás nem játszik (különben is azok a kártyák meg nem jók játékra :D). Prociknál a csúcs kat. az i7 vége. De most nem akarok bővebben belemenni az osztályzásba, késő van ahhoz... :)
Inkább azt találjuk ki, mi a nyavaját művelnek a szerverrel, na meg mikor lesznek újra normális színek. Bementem az audi szalonba, és sírva jöttem ki, nézzétek végig a kocsik színpalettáját! :'( -
#25375 Nem. Azt akarom mondani, hogy megszállták a földet az UFO-k.