40335
  • Bronx South
    20 000 watt :))))
  • rusher4587
    Több helyen is szerepel, hogy egy nap 2 órát jelent, és 5 másodperc egy perc...
    A szerver adataihoz hogy férsz hozzá, hogy lekérdezd az időjárást, ha nem egy futó játékkal? Szerintem ehhez minimum az üzemeltetők segítsége kéne. Mellesleg kétlem, hogy az időjárás teljesen véletlenszerű lenne, biztos van benne valami ismétlődés, csak nagyon sokáig kéne figyelni, hogy észre vegyük a rendszert.
  • atomboy
    Csinaltam timelapse videot, onnan tudom, hogy pont 2 ora a jatekbeli 1 nap.
  • tomsolo
    Időjárást a házban lévő weather chanel alapján gondoltam behekkelni - nem hinném hogy tikosítva, accounthoz kötve lehetne csak hozzáférni max a tömörítés okozhat gondot.
  • Petryx
    Na jó, de az időjárás "random". azért nem ugyanaz mint a lejáró CRC-k szvsz.
    Mondjuk felesleges is rajta agyalni, esetleg meg lehetne próbálni amolyan "netes számlálóként" feltenni bannerba pl. hogy éppen mennyi az idő Ibizán ill. Oahu-n! Az király lenne!
    Aki ért hozzá annak szerintem nem nagy kunszt, egy olyan 24 órás számláló kell ami 2.5 óra (ha jól tudom) alatt ér körbe. Beidőzíteni az aktuális időkhöz, aztán nézni ahogy két nap alatt elmászik egy fél napszakot!
  • tomsolo
    Kimarad. A beküldött crck is lejártak mikor a crc szerverer is lepusztult.
  • Bronx South
    Időjárás mivel mindig más, ezért szerintem felesleges is ezen agyalni. Az óra / két sziget jó ötlet.
    "...inkább onnan megy tovább ahol..." - Kalibráció
  • Petryx
    Remek ötlet faintos lenne, de felmerül egy kérdés:
    Vajon mikor lelövik a szervert, honnan folytatódik a számítás?
    Kimarad a szünet, vagy inkább onnan megy tovább ahol nyomtak egy pauzét?
  • Bronx South
    Nem volt elég gyors az elbújáshoz. Ha meglóg valószínüleg már darabokban lenne, bedobozolva.
  • tomsolo
    Elég lenne két timer a két szigetnek bár az igazán fasza időjárással lenne.
  • Gyuracell
    Ezen már én is gondolkoztam... Jó hatással lenne a krúzok, esetleges versenyekre is. Ha mondjuk pl. akarnánk csinálni egy 24 órás versenyt (Ugye ez a játékban 2.5 óra, a húzósabb emberek ki is bírnák :D) akkor lehetne egy sokkal pontosabb mentetrendet csinálni, de akármilyen programnak jót tenne. Támogatom!
  • kemszi2
    szorítunk neki helyet a szigora készülés mellett XD
  • wollnerd #25443
    Lehet hogy én is jövök! :)
  • tomsolo
    Izé, nem csinálunk egy ilyen naptárt, hogy melyik órában éppen milyen napszak van a játékban?

Tudom, hülye ötlet mert nagyjából be lehetne lőni és az eső ellen se véd de néha jól jönne, hogy érdemes-e egyáltalán bekapcsolni a gépet.
  • Petryx
    Egy Integrale krúzra reméltem is!
  • HollandRules
    Egy kis OFF:

Logitech Formula Force ex Eladó jó áron.
  • kemszi2
    én is beugrok kicsit :)
  • Petryx
    Szuper! Akkor ketten már vagyunk! :)

Igen, tegnap egyébként meglepően jól működött mind a Join mind az Invite, egyrészt szinte mindig elsőre megtalálta akit kellett, másrészt toltunk néhány rendőrös balhét és utána is egyből visszarakott egy layerre azokkal akikkel kergetőztünk.
  • Petryx
    ööö tegnap este működött...
  • Keca
    Én megyek! Tegnap egyébként ment az invite...
  • rusher4587
    Már működik az invite? :D
  • Petryx
    Más: ha lenne kedvetek, össze röccenhetnénk egy Ibiza Off-Road krúzra.
    Kinek lenne kedve?
    Valami lightos krúzolásra gondoltam, Lanca Integrale kategória körüli kocsikkal.
    Persze jöhet bárki, bármivel, nagyjából lehessen együtt poroszkálni.

Este 21:00 után leszek megtalálható, valahol Ibiza déli részén.
    (nincs fejben pontosan hol lehetne találkozni, melóban vagyok nem tudok mapot nézni)

Aki jelzi hogy jönne, küldök Invite-ot ha fent vagyok.
  • Petryx
    Szerintem ez még az elején működött amikor nagyon bugos volt a rulett.

Bár én nem értem hogy ez mire jó... nagyjából egyenértékű a cheat-el, de ez csak az én véleményem.
  • wollnerd #25432
    mégis hogy?
    Kár hogy a videós módszer nem működik....
  • Szabi1991
    0-1-2-3 volt teljesen körbepakolva :D
  • pxxl
    plusz ennyit nem is nyerhetnél pirossal vagy feketével :D
  • Szabi1991
    soha nem rakok pirosra vagy feketére :D
  • pxxl
    dlc-ben volt 1 kaszinó meg 1 verda. ezeket megveheted online is.
  • TruckerDave
    Akkor hátha még van a készletben játék, rendelek. DLC-nélkül is csak kibírom .
  • wollnerd #25425
    Szal azt mondod hogy a rulett már nem bugos? Működik az a alsó piros/fekete mező?
    Odarakunk a pirosra modjuk 5 100-as, kijön akármelyik piros szám és kapunk 50. 000-t? (vagy mittudoméén mennyit)
    Mint például itt?
  • rusher4587
    Olyat már sehol nem kapsz, csak használtan...
    Amúgy az itt található cuccok közül kaptak ajándékba az első vásárlók, most már külön kell megvenni hozzá...
  • tomsolo
    Most hogy reszelték a klubszervereket megy már a klubunk?
  • TruckerDave
    Most itt néztem a játékot, hátha még van mert akkor vennék, de alul azt írja elfogytak a DLC kódok, mi az a DLC ? Szükséges az ?
  • rusher4587
    Az, hogy nem eredeti és ha élő net kapcsolattal indítod el a játékot, egyből frissíti magát, felülírja az elavult/illegális fájlokat, tehát a cracket is. Ott van fent az Off topic, ott kicsit vissza olvasol és lesz megoldás! ;)
  • Petryx
    Vegyél hozzá CD kulcsot online 8 font-ért és máris tolhatod legálisan online.

Amúgy mi a kérdés? Kéri a kódot. Neked nincs, mert nem original, ergo nem tud aktiválni, ergo nem tudsz játszani. Frissíteni, krekkelni kell, ITT tudnak segíteni!
  • TruckerDave
    Ezzel kérdezni akartam, hogy mi lehet a gond :)
  • pxxl
    OFF/WAREZ kthxbye
  • Petryx
    Akkor nekem csak nem volt szerencsém mert soha nem láttam Ferrarit a használtautósnál.
    Bár valaki írta hogy ha kmész térképre, majd vissza, akkor frissül a kínálat, lehet este nekiugrok és frissítek párat!

JeanJRRussel Azt mondod sok értelme itt sincs a tuningnak???
    (f*szé rakták be az egész b*zi tuningot ha úgy sz*r az egész ahogy van)
  • rusher4587
    Én ezért nem ítéllek el, én is így csináltam, de most ezzel mit akarsz mondani vagy kérdezni? :D
  • TruckerDave
    Mikor elindítom a játékot kér kódot stb, aztán ezt írja ki: Activation process has been terminated. Please make sure the unlock code has been entered correctly.

Nem eredeti, mer mint az 1-et ezt is előbb kipróbálom, aztán ha tetszik megveszem.Most úgyis láttam akciósat.