Test Drive Unlimited 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Asus P5Q-EM , Intel Core 2 Quad Q8300 , 3 GB DDRII , Nvidia Geforce 9600GT 512 GDDR3 , 250GB
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2
PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN
Módolás átmeneti? Ha kilépünk, akkor visszaáll az eredeti állapotba?
Vagy nem?
PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2
9000FT érdeklõdni msnen lehet: [email protected]
Minek? 400 token = 5$ = 1000 Ft.
100 Ft-okat akarsz utalgatni?
Utólag meg lehet venni ezeket a kocsikat valahonnan pl. ebay vagy ilyen helyekrõl?
Esetleg küldhetne be valaki egy petíciót hogy DLC Store résznél meg lehessen venni 80 Token vagy 40 Token-t.
Aston Martin DBS Carbon Black Edition
Aston Martin V12 Vantage Carbon Black Edition
Audi R8 Quattro R Tronic
Caterham Superlight R500
Chevrolet Camaro Synergy Special Edition
Ferrari 612 Sessanta
Ferrari FXX "Evoluzione
Gumpert Apolo sport
Hot Rod
Jaguar XKR Speed Pack and Black Pack
Pagani Zonda Tricolore
Spyker C8 Aileron Cupe
Wiesmann Roadster MF3
TDU,ETS2 Nick: holecsko
\"kiskirája helyesen bocs, hogy kijavítalak...\" You could be Hoffed
Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo
Egyébként meg te is büszke lehetsz magadra mert egész pontosan 2 embernek sikerült 10 alá menni. 😊
Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo
All hail the double x!
Van egy 2 byte-os érték amire rákeresel a progi által használt memóriaterületen és mindet átírod. <#falbav>#falbav>
Kicsit durva beavatkozás <#phone>#phone>
Ezt a modot nem szívesen próbálnám ki, hogy szerezzek egy második buggyt (az alap autó mellé csinálnék egy másikat is ACU terepmintában xD), nehogy az legyen a vége, hogy engem is a csíterek közzé sorolnak és törlik az akkomat, túl drága volt ahhoz nekem ez a program...
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.
A kocsi hackbe annyi igaz, hogy a fizetõs kocsikat azért nem kéne. Én a Gumpertet és az FXX-et raktam be. Ezek klub autók, amik az én és a klubom aktivitásával még legalább 2-3 hónap lenne megszerezni, ha nem több. Ezenfelül a Veyron SS-t tettem be, mert az nekem elvileg járna, csak a cseszett 576 nem adott szart se az elõrendelés mellé, így a kaszinó dlc-t is saját pénzen ve(he)ttem meg.
Meg egyébként is, az összes reklámanyagban húzták az emberek agyát a gumperttel, aztán végül csak úgy mellékesen rakták be a klubba.
Szóval a vége az, hogy a fizetõs kocsikért lehetne büntizni, de a többiért hadd ne b@sztassák már a jó népet. Ennek a qrva játéknak TEST Drive a neve, nem pedig Vért Ittadok Mire Meglesz a Pénz a Kocsira Aztán Drive. Pont az lenne a lényeg, hogy az ember olyan kocsikat próbálhasson ki, amire a valóságban elég kicsi az esély. Nem kéne a játékban is elérhetetlenné tenni õket, elég, hogy a valóságban is azok.

én is elkértem a hack cuccot, de már le is töröltem anélkül hogy beüzemeltem volna, szerintem ez nagyon gyors és egyértelmû bannt von maga után. Más egy pénz cheat meg más egy olyan cucc, amivel unlockolod netes játékban azt, amiért fizetni kéne. Mondom ne legyen igazam, de én a helyükben biztos elsõ napirendi pontba tenném a dolgot hogy ne essek el bevételtõl..