Test Drive Unlimited 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Köszönöm😊 Lenne egy kérdésem, ha valaki emlékszik még, válaszoljon: mikor jön telefonhívás a fotóstól meg a használt autóstól a fotózásról/roncsokról? A fotós nem hív, a roncsokról meg nem is tudom, hogy jön-e telefon, vagy hol hallunk róla elõször... fórumokon sem találtam errõl semmit. Persze tudom, hogy magunktól is elkezdhetjük csinálni ezeket, csak kíváncsi vagyok, hogy miért nem úgy történnek a dolgok, mint az elsõ végigjátszáskor... :/

[HUN]FaTaL
Az még nem jött ki, majd update lesz szerintem.

http://goo.gl/gd6Zi5

w77d
Éljen!!

Nah, pont kérdezni akartam, hogy aki írta, hogy hét elején megjelennek, honnan vette ezt a hülyeséget, mert már lassan hét közepe van... 😄
Akkor holnap van egy utunk a bankba😊
És az exploration pack?rõl mit tudtok?

[HUN]FaTaL
Lehet vásárolni a hivatalos oldalon az összes preorder DLC-t!

http://goo.gl/gd6Zi5

wollnerd
Igen, ezt még én se értem.
Anno mikor a TDU1-ben voltam nagy krúzokban, F gombot megnyomva megnéztem a játékosok számát, volt mikor akár 14 játékost mutatott!
TDU2-ben mér' nem lehetséges?!

PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2

jofer
Tegnapi elsõ fotózás:

Szabi, mysterion, ZeroX92P, Ferke, Tomas, Jaddz, Marcihusi, Kemszi. (Remélem, hogy jó a sorrend.) (Az elõzõnél lemaradt a fotó...)

* Asrock B450 Pro4 * AMD Ryzen 5 2600 * 4 X 8 GB G.Skill Aegis * Samsung 980 m.2 SSD * 480 GB Kingston SSD * Toshiba 3 TB HDD * Inno3D 3060ti 8GB

jofer
Tegnapi elsõ fotózás:

Szabi, mysterion, ZeroX92P, Ferke, Tomas, Jaddz, Marcihusi, Kemszi. (Remélem, hogy jó a sorrend.)

* Asrock B450 Pro4 * AMD Ryzen 5 2600 * 4 X 8 GB G.Skill Aegis * Samsung 980 m.2 SSD * 480 GB Kingston SSD * Toshiba 3 TB HDD * Inno3D 3060ti 8GB

jofer
A múltkor megjárattuk a klubverdákat, közben megálltunk tankolni - W77D, Ferke és Speedy.

SeanJRRussel
😄DDDDDDDDD

Asus M4A79T Deluxe,AMD X4 Phenom II 965 Black Edition 3400mhz,2x2GB Kingmax 1600mhz DDR3,Ati Sapphire 3870 512mb

jofer
A szlovák srác a múltkor csapódott hozzánk (Speedy meg én). Aztán nagyon szimpi volt, hogy szlovák létére - nem, nem felvidéki magyar, hanem echte szlovák!!! - megtanult hobbiból magyarul, ezért felvettük barátnak. Mivel neki nincs senkije, így elvittem tegnap magammal, csak épp emiatt szorult ki Speedy, de akkor már nem volt szívem elküldeni!

Április 6. 20:00 Top Gear - Botswana különkiadás <#vigyor3>

SeanJRRussel
Ha ismételnek top gearbe akko megyke én is, régen taliztunk.

Asus M4A79T Deluxe,AMD X4 Phenom II 965 Black Edition 3400mhz,2x2GB Kingmax 1600mhz DDR3,Ati Sapphire 3870 512mb

kemszi2
megyek😊
SeanJRRussel
Tomsolo!

Én csak azt nem értem hogy ki kért meg rá hogy most itt önbírálkodva bannoljál embereket????Attól hogy neked nem tetszika mit írtak attól mást nem biztos hogy zavar.Attól hogy moderátor vagy nem kell visszaélni a hatalmaddal mert megfognak utálni.Ha valami bajod van akkor kérdezd meg a többieket hogy õket zavarja e és adhatsz e büntit,nem önkényesen szórni õket.Megondolatlan voltál, jól tetted hogy vissza vontad a dolgokat.Máskor rugalmasabban kéne az ilyenekre reagálni me ez ilyen megmondalak anyunak szagú volt.Részemrõl ennyi, örülnék ha ilyenekkel nem borítanád fel a topic életét,ha meg nem idevaló hsz ek születnek itt a házigazda PIXXEL és majd õ szortíroz.Voltak elõtted is már komolyabb összeröffenések és abból se lettek büntik meg ilyen faszságok mert elintéztük egymás között szóval nem kell itt a májert adni,me ha nem én hát ki mutassa meg.... PEACE

Én mindenféle képen jövök. Most gyorsan el kell ugranom behalt egy ismerõs gépe gyorsan életet lehelek bele és utána megyek szigetre.

TDU 2 nick: SpeedHUN

csatlakozott egy "nem tervezet" szlovák srác , nem tudom hogy keveredett oda, de nem akartam már elküldeni, egy idõ után elköszönt és elment, akkor próbáltunk többen is hívni téged, de sikertelenül, majd végül jött valami idióta aki roncsderbyzet.. :/

mivel tegnap csak HRC-sek voltak, így ma már akkor csak HRC-seknek "hirdetem" a krúzt (kevés ez a 8-as layer :S)

8kor a KLUBHÁZBAN tali majd "kreszkrúz", elõtte ha lesztek fent páran, tolhatnánk pár klubversenyt vagy távolságtartósat, krúzra lehetõleg "egyszerûbb", nem hiperszuper rakétákkal gyertek, úgyis lassú szabályos kocsikázás lesz 😊

ESC---->Friends fül---->x gombot mgnyomod ( Searching players) és ott tudsz keresni. Sessiont automatikusan dobálja.

Említett nickek alapján hogy lehet megkeresni titeket? Mert a fõmenû/players/TDU2 recent players-ben csak nagyon kevés magyar játékost találtam, annál bõvebb lista meg nincs.
Hogy lehet sessiont váltani, azt meg tudja mondani valaki?

Én 8-tol próbálkoztam végig de esélytelen volt. na mindegy reméljük Fõnök úr csinál hamarosan megint.

gduck
"végig tele a layer"

Vettem észre, fél kilenckor próbálkoztam de esélyem se volt belépni 😄 Én a 2. részben ezt hiányolom a legjobban, nagyon jó lett volna ha legalább 16-os egy layer...

PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN

Én pedig nem lehettem ott :S. pedig még direkt jelentkeztem is na de mindegy ilyen a szerencsém 😄.

jofer
Képzeld el Sanci - csak, hogy kedvet csináljak neked - akkora csapatás volt. Szabi vezette a népet, végig tele a layer, nincs dobálás, azonos kategória, kultúrált vezetés, helyszíneken fotózás, közben meg ökörködés ezerrel. Tényleg átjött az elsõ rész hangulata, megspékelve esõvel, viharral, éjszakával. <#wave>

Príma hangulatot csinált a HRC!!! <#eljen>

Sírni tudnék - látva a krúzos képeket -. Hihetetlenül hiányzik már a game. Elvileg holnap végre már megjön az új táp, és megint lesz gép, és tdu, aztán jövök veletek csapatni. <#duma> Szabi olyan rég voltam már fent, remélem még bent vagyok a klubban. <#idiota>

tomsolo
MIndkét úriember büntijét visszavontam a topik megtisztítása után.

Tessék továbbra is uralkodni az indulatokon, ha nem megy abból továbbra is probléma lesz.

Remélem ez így mindenkinek megfelel, jó játékot.

Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo

gduck
Sajnos éppen a pókerparti közepén voltam, amikor hívtatok 😞

én is ráérek és benne vagyok.

audi tt rs

a képet elfelejtettem tegnapról, hát volt egy századmásodpercnyi vitánk az elsõ helyért mysterion-nal 😊

jofer
Jó volt, nagyon jó!

Jó volt a cruise meg a versenyek, még ilyet!! 😊

Büdös Bohóc
csá kemszi 😊

\"kiskirája helyesen bocs, hogy kijavítalak...\" You could be Hoffed

kemszi2
megint csak annyit tudok mondani ,hogy de szééép deltaaaaaa XD
amúgy egész jól sikerült,bár volt egy pár kisebb,nagyobb ráfutásos eset 😄
mondjuk az igen érdekes, mikor mondja, és csak annyit nyertél hogy visszanyerted azt amit feltettél, odatolja a pénzt hozzád, és pénzben meg nem adja hozzá... én szépen 200ezernõ csináltam 60ezret a zõd taktikával, fel is adtam <#csodalk><#conf><#idiota>

TDU nick: Bandey, Bandi[HUN] TDU2 nick: RBandi, atari.com megdögölhet új acc GipszJakab...

Pláne, hogy a rulett még mindig olyan bugos mint volt, múltkor 50k a feketére és bejött másra nem tettem, erre a csaj beköpi, hogy "No winner" és besöpörte a pénzem 😞
pxxl
na grat. sikerütl színvonalas estét idevarázsolni :|

All hail the double x!

gduck
Természtesen megint 2. lettem a pókerben XD , de legalább igy meglett a 4-es tuning a cinkére 😄

mysterion: köszi az invet, de éppen pókerasztalnál ültem 😉

Bronx South
"nem ajánlom mert sokat nem nyer."

Bronx South
Szabinak ez a "tegyél folyton a zöldre, 10 percen belül egyszer úgyis bejön" ötlete nem valami életképes. 110 ezer Euróról 10 perc alatt lebuktam 30 ezerre, bejött, és visszakaptam kb. azt amit eddig elbuktam. Nem vonom kétségbe, hogyha minden rés ki lett volna rakva zsetonnal, és mindenhol fullra nyomtam volna akkor bejött volna akár több lové is, de ha minden körbe ezt eljátszom akkor idõ elõtt lenullázódtam volna. Azt se vonom kétségbe hogy van egy két lucky itt köztünk és egy-két pörgetés alatt bejön nekik a 0, de aki nem az annak nem ajánlom mert sokat nyer.

Bronx South
ez azért van mert nem hívtál meg minket a kocsmába, és önzõ módon egyedül iszogatsz 😄

Büdös Bohóc
jut eszembe, nekem meg köv hét hétfõn lesz legkorábban kormány, nem volt raktáron és rendelnek <#sir>

\"kiskirája helyesen bocs, hogy kijavítalak...\" You could be Hoffed

w77d
najóó de azé az rendesen ki van hegyezve 😄

ariel atom is csak 2 literes...😊

w77d
miért fogna meg a kétezer valahányas motorjával? Ebbe a Passatba ugyanaz a 3.2-es van, mint az R32-es Golf-ban...

mármint hogy "az Impreza sem fogott meg " 😄D

hála a csodás fotómódnak, nemigazán tudom megnyitni a képeket, játékba most meg nem lépek vissza, így jönnek a sima képek 😄

indulás után

hála az égnek eleredt az esõ és jó nagy forgalom is volt.. 😄

lámpák jellemzõ módon mindig beváltottak pirosra mire páran már átmentünk, így itt is ép bevárjuk egymást 😄

második megállóhelynél

páran bementek kajálni, de végül elvitellel kérték így bepattantak máshoz enni 😄

majd végül megérkeztünk egy versenypályára, ott lehet szabályosan is száguldozni 😊)

Lotus kupa 😄

w77d
fater igazgatói kocsija csak ugyebár név egyezés miatt én is simán elhordom XXXXXD nagyon fasza kis 3.2-es Passat DSG váltóval bézs bõr belsõvel.... szeretem én a ki 1-8as Astra TwinTopom de ez azért más kategória árban is XD

persze persze.. <#idiota>

w77d
bocs srácok lemaradtam de most értem haza egy igazi krúzról XD pár haverral összejöttünk a városban volt ott Impreza, Leon Cupra, Integra meg még pár hasonló na meg én a 3.2-es Passat R-el.. mondanom sem kell még az Impreza sem fogott meg XD

Nem kaptam sajnos egy invite-t se pedig gurultam végig :S. Mindegy most már nem megyek vissza inkább nyüstölöm az SGS-t meg a Defy-t